Találatok a következő kifejezésre: Ha 24. jött (22 db)

Ha hetedikén jött meg, és 24 napos a ciklusom, mikor ovu teszteljek? Még nem késtem le róla?

Párommal két naponta, de van hogy naponta is összebújunk, de azért jó lenne biztosra menni. 7 sikertelen hónap áll mögöttünk......:(

Legjobb válasz: Ha gondolod tesztelj, de szerintem felesleges. Ha jol tudom peteeres nem a ciklus kozepen van, hanem a menstruacio elott 14 nappal, szoval ha 24 napos ciklusaid vannak akkor erdemes a 9dik naptol tesztelni, de probalkozni azonnal amint lehet, mert a spermak 7 napig is elnek. Szedjetek 400mgos E vitamint az segithet, nekunk bejott.

Ha gondolod tesztelj, de szerintem felesleges. Ha jol tudom peteeres nem a ciklus kozepen van, hanem a menstruacio elott 14 nappal, szoval ha 24 napos ciklusaid vannak akkor erdemes a 9dik naptol tesztelni, de probalkozni azonnal amint lehet, mert a spermak 7 napig is elnek. Szedjetek 400mgos E vitamint az segithet, nekunk bejott.

Mikor ovu teszteljek ha 24-25 naposak a ciklusim és okt.19. én jött meg?

Legjobb válasz: már valószínû lekéstél róla,mert a mensi elsõ napjátol számitva a 9-10.naptól kellett volna elkezdened a tesztelést

már valószínû lekéstél róla, mert a mensi elsõ napjátol számitva a 9-10.naptól kellett volna elkezdened a tesztelést
ja, és ált.-ban a ciklus közepe táján szokott lenni az ovu. persze azért csinálhatsz holnap egy tesztet hátha mégis szerencséd van..

Ha 24-25 naposak a ciklusain, és 19. én jött meg a menzeszem mikor teszteljek?

Legjobb válasz: Most menstruálsz. Akkor miért tesztelnél?

Most menstruálsz. Akkor miért tesztelnél?
Nem vagyok a kedveskéd! De, ha kérdezel valamit, akkor pontosan írd ki ahelyett, hogy flegmázol!
A kérdező hozzászólása: Ovulációs tesztre gondoltam csak elfelejtettem odaírni kedveském.....
Igen :) hajrá
A kérdező hozzászólása: Köszi, bár nem sok sok sikerrel jártam eddig..Az ovu tesztelést max.2 hónapja kezdtem el, sikertelenül..Ez a nyolcadik hóna hogy nen jön a bébi...
Nekem lassan 2éve nem jön...pár hónapja van ovu és mégsincs baba...ovukor majd leszakad a derekam és semmi....sajnos a betegségeim miatt van ez biztos...

Használhatok-e Dove Pro Age sampont, ha 24 éves vagyok? Milyen hatása van a hajra? Nagyon egészségtelen a hajam, fénytelen, törik és hullik is. Jot tenne neki vagy inkabb artana neki egy ilyen sampon?

Legjobb válasz: Szerintem nyugodtan próbálhatod, nekem a Dove samponok jók voltak száraz hajra! Illetve a Gliss Kur és a Wella is nagyon beváltak! Hajpakolást/balzsamot mindenféleképp használj utána!

Szerintem nyugodtan próbálhatod, nekem a Dove samponok jók voltak száraz hajra! Illetve a Gliss Kur és a Wella is nagyon beváltak! Hajpakolást/balzsamot mindenféleképp használj utána!
Esélye van, de nagyon minimális.
A kérdező hozzászólása: Akkor mikor kezdjunk komolyan bele a babytervezésbe?
http://www.kismama.hu/termekenysegkalkulator itt megtudod mikor aktualis ha babat szeretnetek.
elég minimális az esélye, de nem 0! Elvileg a ciklusod közepe táján vagy termékeny, de elõfordulhat rendkívüli pé is!

Ha nov.16. án jött meg mikor ovu teszteljek? 24-25 naposak a ciklusim.

Legjobb válasz: Várható ovu: 24-14=10. ciklusnap Attól függõen, hogy hány tesztet szánsz rá, elõtte pár nappal elkezdheted.

Várható ovu: 24-14=10. ciklusnap Attól függõen, hogy hány tesztet szánsz rá, elõtte pár nappal elkezdheted.
A kérdező hozzászólása: Van sok ovu tesztem, netrõl rendeltem..szóval a menzesz elmúlása után 10 nappal?
Nem. A ciklust a menzesz ELSÕ napjától számoljuk.
S ha a 24-25-öt a menstruáció végétõl, tehát rosszul számoltad, akkor számold újra! Ciklushossz - 14 nap = várható, valószínûsíthetõ ovuláció

Matek feladat! Egy iskola tanulóinak 8%-a jelest, 24%-a jót, 23%-a elégségest, és 5%-a elégtelent kapott matematikából. Hányan jártak ebbe az iskolába, ha 240-en közepes matek jegyet kaptak?

Legjobb válasz: Ha a %-okat összeadod, akkor 60% jön ki. Így a maradék (40%) kapott közepes jegyet. Mivel 240-en kaptak közepest, (az egész 40%-a), így összesen 600-an jártak az iskolába. Bár ez nem volt kérdés, de: 48-an jelest, 144-en jót, 240-en közepest, 138-an elégségest, 30-an pedig elégtelent, ez összesen 600, így jó a megoldás :):):)

Ha a %-okat összeadod, akkor 60% jön ki. Így a maradék (40%) kapott közepes jegyet. Mivel 240-en kaptak közepest, (az egész 40%-a), így összesen 600-an jártak az iskolába. Bár ez nem volt kérdés, de: 48-an jelest, 144-en jót, 240-en közepest, 138-an elégségest, 30-an pedig elégtelent, ez összesen 600, így jó a megoldás :) :) :)

Lehetek e terhes szerintetek? Ha igen 4 hetes vok a tünetek megvannak, és 2 napja késik ami még elfogadható múlt hó 14 jött meg és 24-28ig intenziven együtt voltunk reggel is néha.

de 4 napja annyit eszem mint egy ló nevetek jóiz?eket van hogy még ami nemis vicces azon is 2kiló felis jött. Sokat jókedvem van kigyensúlyozott vok és boldog ami eddig nem na meg a többi szokásos tünet...mi lehet velem? Csak komoly válaszokat várok köszönöm

Legjobb válasz: Szia.Nekem is 14-én jött meg múlthónapban és kedd óta "kellene" jelentkeznie.Tüneteim ugyanazok mint 2 éve a fiamnál voltak,de a teszt még negatív. Ha hétvégéig nem jön meg veszek valami jobb fajta tesztet. Sok sikert!

Szia.Nekem is 14-én jött meg múlthónapban és kedd óta "kellene" jelentkeznie.Tüneteim ugyanazok mint 2 éve a fiamnál voltak, de a teszt még negatív. Ha hétvégéig nem jön meg veszek valami jobb fajta tesztet. Sok sikert!
nagyon egyszerû: éltél nemi életet védekezés nélkül? akkor csinálj tesztet. tüneteid még nem lehetnek.
2.vagyok Mi újság veled? Nekem nincs baba:-(
A kérdező hozzászólása: nekem sincs... :(
Mikor jött meg az elsõ menstruációd?
igen, normális, 13 évesen még nem állt be
A kérdező hozzászólása: megjött még januárban.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!