Találatok a következő kifejezésre: Ha 23 voltam (33 db)

Több helyre nem jelentkeztél? Ha ahéten nem jönne meg a levél akkor tényleg nem vettek föl
A kérdező hozzászólása: De Eötvöst általában mindenki utolsó helyre rakja mert elég gyenge gimi nekem meg elsõ helyen van.
A kérdező hozzászólása: 208 az egész iskolából és 64et vesznek fel általánosra(van protekcióm is)
Az "Eötvös"-ben az ideiglenesen ott hanyadik voltál?
Pedig a "Csonkában" is jó helyen állsz (Valahova csak bejutsz)
De ezek közül csak egy helyre fognak tudni fölvenni (amit elsõnek jelöltél)
Igen, az is lehet:) Ha ismersz olyanokat, akik a másik két iskolában mögötted voltak az ideiglenes rangsorban, mégis felvették õket, akkor egyértelmû, hogy bekerültél az elsõ helyen megjelöltbe! ; )
A kérdező hozzászólása: Még nem jött meg a papír senkinek az osztályból. 1.helyen Eötvös József 2.Krúdy ( itt 33. vagyok) 3.Csonka (itt 21. vagyok) Csak az Eötvös nem rakta még fel a véglegest de a Krúdy és a Csonka igen de oda nem kerültem be.Elõfurdulhat hogy azért nem mert már felvettek az Eötvesbe?
én úgy tudom körzetenként van egy "gyûjtõiskola" (általában szakközép vagy ilyesmi)amelyik köteles felvenni minden olyan tanulót, akinek nem sikerült sehova sem bekerülni. kijelölnek neked egy sulit és oda mész.
oda fognak fel venni ahol lesz hely de nem arra a szakra amit te akartál hanem ahol lesz hely ez a lényeg hogy nem te választasz :DD ez sajna így van
Lehet, pótfelvétizni fogsz
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok választ végül csak felvettek az Eötvösbe :) )

Ha tegnap voltam együtt a párommal, mennyi esélyem van a teherbeesésre, ha az ovulációm 23-ra esik?

Az egyik kalkulátor szerint 22-re,a másik szerint 23-ra esik az ovum,úgy,hogy az utolsó mensim 9-én volt?

Legjobb válasz: Jó esélyed van. Fõleg kislányra. :o) De ha egy számlálós kalkulátor az összes, amire hagyatkozol, akkor korántsem lenék biztos benne, hogy tényleg akkor van ovu. Úgyhogy várd ki a végét... Azért szorítok, hogy sikerüljön!

Jó esélyed van. Fõleg kislányra. :o) De ha egy számlálós kalkulátor az összes, amire hagyatkozol, akkor korántsem lenék biztos benne, hogy tényleg akkor van ovu. Úgyhogy várd ki a végét... Azért szorítok, hogy sikerüljön!
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm a válaszodat! Igazán nem csak a kalkulátorra hagyatkozom, hiszen amióta az eszem tudom a ciklusom 28 napos, a peteérésem majdnem minden esetben érezni szoktam.Sajnos múlt hónapban elvetéltem, de a nõgyógyász megnyugtatott és csak annyit mondott, hogy HAJRÁ! :-) Nem keseredtem el, hiszek benne!Pozitívan kell látnom! Neked pedig nagyon köszönöm a bíztatást :-)

Baj ha 23 évesen még nem voltam lánnyal soha?

Legjobb válasz: Baj? Kinek? Általánosságban nem. Egy csajnak majd lehet baj lesz, ha le akartok feküdni. Neked is lehet rossz lesz, hogy nem tudsz olyan teljesítményt nyújtani, amit - ha már 5 éve "ûznéd az ipart" - tudnál.

Baj? Kinek? Általánosságban nem. Egy csajnak majd lehet baj lesz, ha le akartok feküdni. Neked is lehet rossz lesz, hogy nem tudsz olyan teljesítményt nyújtani, amit - ha már 5 éve "ûznéd az ipart" - tudnál.
Ne bánkódj ezen! Így alakult a sorsod, ki tudja miért? Próbáld meg ezt lezárni, nem foglalkozni vele. Mindig csak elõre nézz! Nem maradtál le semmirõl!
Én 24 évesen csókolóztam elõször, és 25 évesen voltam elõször lánnyal. Nem baj.
Miért lenne baj? Én 24 évesen, tavaly decemberben voltam elõször nõvel... és most ássam el magam, hogy csak kb. 2 hónapja szexelek, de kb. minden nap?
én is kretén vagyok, de én örülök neki, mert így legalább kiakaszthatok másokat. :) Annál nincs is nagyobb öröm, talán max. az anál.
Hát én mindig ilyeneket fogok ki!! :) :/
8: hát ez szomorú, seggbeqúrtak és otthagytak, jaj már bocs hogy így fogalmaztam.. :/ de tényleg elég hülye szituáció... Sok a kretén pasi ez tény :D
Nem, csak az a baj, h csúnya vagy.
Nem kamu!! Hát ez jó kérdés, régen volt! Exem mondta, hogy kezdjük azzal.. utána megzavartak minket és nem folytattuk. De jó is, mert 2 napra rá dobott és bevallotta hogy csak dugni akart. Sajnos ilyen pasikat fogok ki mindig! 22 vagyok. :)
# 5 Úgy, hogy nyilvánvalóan kamu. Ne legyél már hülye.
A kérdező hozzászólása: 23 éves vagyok.
3: análisan igen, máshogy meg nem? :) Ezt meg hogyan hoztad össze? Nem mintha bajom lenne vele, csak nem értem, hogy lett a szituból anál, de "rendes" szex meg nem. Nem volt kéznél gumi? Bár remélem nem ez volt, mert análba azért nem ártana a gumi... :) Hány éves vagy? :)
Neked baj? Nekem nem baj, akkor sem ha lány vagy akkor sem ha férfi! Én férfi vagyok 28 éves, és ha a lány aki érdekel és fel akarom szedni szûz lenne és nálam nyilván fiatalabb, tökmindegy hány éves és tetszene, akkor még örülnék is neki, hogy szûz, ha akarna beszélni róla velem beszélhetne nyíltan, ha nem akarna, akkor meg nem bántanám érte, de idõvel úgyis megnyílna... Ha baráti körömbe tartoznál és srác lennél, és tudnám, hogy szûz vagy, nem bántanálak, nem néznélek le emiatt, mert ennek semmi köze a személyiségedhez és ahhoz, hogy milyen jó ember vagy és barát. Ha segítséget kérnél vagy tanácsot a csajok terén, akkor kapnál, ennyi, sõt besegítenék csajt szerezni ha szeretnéd. Szóval nem gáz! De még mindig nem tudom, hogy fiú vagy vagy lány... :D Ha leszbi vagy akkor lány, ha nem akkor gondolom fiú, itt az oldalon már nem lehet biztos az ember semmiben, ezért kérdezem! :D
Én 22 vagyok, és én se voltam még pasival. Análisan voltam csak, de normálisan még nem. Egyszerûen nem találtam még normális pasit arra hogy lefektessen és kapcsolatunk legyen..
Fiú vagy, vagy lány? Egyébként ha én lettem volna ilyen helyzetben 23 évesen, mocskosul bajnak éreztem volna, tekintve, hogy marha jó dugni.

Ha vasárnap voltam együtt a párommal, mennyi esélyem van a teherbeesésre, ha az ovulációm 23-ra esik?

Az egyik kalkulátor szerint 22-re,a másik szerint 23-ra esik az ovum,úgy,hogy az utolsó mensim 9-én volt?

Legjobb válasz: Max 2 napig él a sperma benned, úgyhogy a 22 az még határeset.

Max 2 napig él a sperma benned, úgyhogy a 22 az még határeset.
A spermák 3-5 napig életképesek!!Éppen a minap kérdeztem rá a nõgyógyászomnál(mert mi is babát szeretnénk), hogy a spermák minõsége szempontjából mégis hány naponta érdemes együtt lenni, és azt mondta, hogy 3-5 nap!!Úgyhogy nyugi!:) Bár az az igazság, hogy mi nem igazán számolgatunk, egyszerûen csak szeretjük egymást, és kész!:) Sok sikert!:)
A kérdező hozzászólása: Köszi a bíztatást :-) Számolgatok, de nem görcsösen...az elõzõ hónapban elvetéltem, de most remélem összejön és itt is marad az a baba :-) Én is sok sikert kívánok Neked!
Köszönöm!:) És sajnálom, ami történt!:(Próbálj arra gondolni, hogy mindennek oka van, és csak pozitívan állni a dolgokhoz!Bár ezt mondani könnyû...Szívbõl kívánom, hogy ha legközelebb sikerül, akkor veletek maradjon!:) Én drukkolok!Sok sikert!:)
Nem! Nekem a 25.héten volt.
Nem hiszem, hogy ez annyira idõhöz lenne kötve, mint pl. egy afp vizsgálat!Úgyhogy nem gond!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Boldog babavárást kívánok nektek!

November 23 -án voltan aminon. Azt mondták December 23. -án mennyünk vissza kontrollra. Ha ma fölhivnám a korházat, már tudják az eredményt?

Legjobb válasz: Elvileg ha õk nem hívnak,az jó jel.Ha baj lenne,már hívtak volna 1 hét múlva szerintem.

Elvileg ha õk nem hívnak, az jó jel.Ha baj lenne, már hívtak volna 1 hét múlva szerintem.
A kérdező hozzászólása: Értem köszi, remélem nincs semmi.
2 hét a vizsgálat, így ha 2 hét után nem hívnak akkor oké vagy, Már az is letelt nem kell aggódni.
A legtöbb helyen nem adnak telefonon felvilágosítást, de tényleg telefonálni szoktak 2 héten belül, ha gond van.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek:) )))

Aug.10-én volt az első nap, s mi 15-én, 16-án, 18-án, 21, és 23-án voltunk együtt, a kalkuláto szerint a tesztet3-án lehet elvégezni, de ha pl.15-éhez hozzáadok 12 napot, akkor lehetett beágyazódás? Ha a mai teszt-, akkor nem lettem terhes 15-én?

Legjobb válasz: Szia! Én ugyanígy vagyok. 10.-én kezdõdött a mensim.Tegnap néztem pont a kalkulátort,ami szerint valóban 3.-án lehet elõszõr tesztelni.Nem hinném h a 15.-i aktusból lehet vmi,de ne legyen így.Biztos Te is olvastad h ebben az esteben az ovu 24.-e,tehát valószínûleg a 21.-i és 23.-iból lehetne vmi,azt hiszem.Én is izgulok,és is teszteltem ma de határozott -.:( Ami fura h napokig 36,7 volt a reggeli hõm,s tegnap 36,4 ma 36,3.Nem is értem,most vagy megin peérésem van,vagy megfog jönni,de ha szombatra nem várom akkor még nem korai a hõleesés?Azt is olvastam,h beágyazódásnál eshet vmennyit...Hát nem tudom.Te mivel teszteltél?

Szia! Én ugyanígy vagyok. 10.-én kezdõdött a mensim.Tegnap néztem pont a kalkulátort, ami szerint valóban 3.-án lehet elõszõr tesztelni.Nem hinném h a 15.-i aktusból lehet vmi, de ne legyen így.Biztos Te is olvastad h ebben az esteben az ovu 24.-e, tehát valószínûleg a 21.-i és 23.-iból lehetne vmi, azt hiszem.Én is izgulok, és is teszteltem ma de határozott -.:( Ami fura h napokig 36, 7 volt a reggeli hõm, s tegnap 36, 4 ma 36, 3.Nem is értem, most vagy megin peérésem van, vagy megfog jönni, de ha szombatra nem várom akkor még nem korai a hõleesés?Azt is olvastam, h beágyazódásnál eshet vmennyit...Hát nem tudom.Te mivel teszteltél?
A kérdező hozzászólása: Szia! Én Walentin tesztet vettem, 10-es, határozott - lett, amire számítottam is, de nagyon el vagyok keseredve. A hõmet nem mértem, mert akkor még jobban kattogna az agyam. Tudom, hogy hülyeség, de csak ezen jár az eszem, s minden jelet beképzelek már magamnak.
Hát ezzel nem vagy egyedûl...Ismerem az érzést.Én clear Blueval teszteltem ma de mint említettem -.Tegnap Medi labbal teszteltem és ott van a 2. csík, igaz halvány de jól látható, viszont annyi rosszat hallottam róla ami a téves + val kapcsolatos h nem is hiszem el.Hát már tûkön ülök...
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy írtál, drukkolok neked is és magamnak is. Nálad már legalább van egy halvány csík. Nálam semmi:-( Azért jó érzés, hogy nem csak én vagyok annyira oda + vissza. Nagyon félek a csalódástól, ismerem magam, tudom, hogy napokig magam alatt leszek, de legalább tuti biztos lesz a dolog.
Nagyon fontos, hogy nem mindegyik tszt megbízható! A másik dolog az, hogy a beágyzódástól számítottan kell a tesztet csinálni.Barátnõm éppen ma vett másik tesztet, 23-ára (nem)várta, ma van 1-e, és csak most mutatta ki neki a pozitívat. 6-án, és 8-án nem védekeztek. Remélem nagyon hamar összejön neked a babuci, mi s azon vagyunk hogy várjuk a p.é-emet.Most ovu tesztet használok. Késõbb csinálj másik tesztet is!Szurkolok neked, majd írd meg, hogy mi lett!!!
A kérdező hozzászólása: 3-án csinálok még egy tesztet, hátha. Köszi, hogy drukkolsz, én is nektek. Szerinted melyik teszt a legjobb? A mai 10-es Walentin volt.

Ha április 23-24-én pozitív volt az ovu-tesztem, és 26-27-én voltunk együtt, megfoganhatott a babánk?

Legjobb válasz: Hááát...nem biztos.Ha 23-án pozitív akkor onnan 48 óra kb.,azért lett pozi a másnapi teszt is.Fõleg,h ott volt az a 25-e is és ugye kb. 12 óráig megtermékenyíthetõ az érett petesejt.

Hááát...nem biztos.Ha 23-án pozitív akkor onnan 48 óra kb., azért lett pozi a másnapi teszt is.Fõleg, h ott volt az a 25-e is és ugye kb. 12 óráig megtermékenyíthetõ az érett petesejt.

Ha a ciklusom 23. napján voltam együtt a párommal (19. -e) akkor a 23. -án esedékes menstruációm maradhat el ez miatt?

Áprilisban 2x jött meg, 1-5ig aztán 27-01 ig

Legjobb válasz: És most se védekeztetek???? Egyébként a necces aktustól számítva minimum 2 hétnek kell eltelnie, hogy a teszt kimutasson bármit is.

És most se védekeztetek???? Egyébként a necces aktustól számítva minimum 2 hétnek kell eltelnie, hogy a teszt kimutasson bármit is.
A kérdező hozzászólása: De védekeztünk. Csak elõször gumi nélkül dugta be... Az elõzõ alkalommal is védekeztünk, csak valószínûleg hibás volt a termék, mert elszakadt..
már bocs, hogy ezt mondom, de ha megengeded, hogy gumi nélkül behatoljon, meg is érdemled, hogy parázz.
Te nem vagy ép... Fél éven belül TILOS 2x esemény utánit bevenni! Te meg gyakorlatilag egy hónapon belül kétszer küldtél a szervezetednek egy bõdületes hormonbombát és még csodálkozol, hogy zavar van a rendszerben? Örülj, h egyáltalán valaha is fogsz még menstruálni.
+a

23. héten voltunk 4D-n. Ugye ha Down-os lenne, azt látta volna a doki?

Legjobb válasz: Szerintem biztosan látta, és mondta is volna! De ha Picinek volt orra, akkor megnyugodhatsz, mert az egyik jele a Down kóros babáknál, hogy nincs, vagy nagyon picike az oruk!!! Meg amúgy is leletet is kellett, hogy kapjál, és arra rákellett volna írni, ha bármi lenne! -31. hetes kismama-

Szerintem biztosan látta, és mondta is volna! De ha Picinek volt orra, akkor megnyugodhatsz, mert az egyik jele a Down kóros babáknál, hogy nincs, vagy nagyon picike az oruk!!! Meg amúgy is leletet is kellett, hogy kapjál, és arra rákellett volna írni, ha bármi lenne! -31. hetes kismama-
Nem ijesztgetni akarlak, de nekem 3D-n, 26 hetesen nem látták a Down-nál dúrvább kromoszómarendellenességet. Persze nem mindegy, hogy milyen szakember csinálja. Így utólag már tudom, hogy kihez kellett volna menni... Ezeket csak amniocentézissel lehet kiszûrni 100%-osan. Van még olyan, hogy integrált teszt, az is elég jó, azt hiszem 87%-osan mutatja ki a Down-t. Nézz utána a neten, van egy csomó minden. De biztos minden rendben lesz. Minden jót, jó egészséget! Üdv.
Nekem a kombinált tesztem, afp-m, tarkóredõ is jó lett, mégis megcsináltattam az amniocentézist. 37 éves voltam akkor. Na meg a genetikus azt mondta, hogy a tarkóredõ az estek 60%-ban vastagszik meg.
A kérdező hozzászólása: Én 27 vagyok, és eléggé aggódós. A dokinál rákérdeztem a többi betegségre, azt mondta, semmi baj nincs. De csak most gondolkoztam, hogy uh-n látható-e a Down, mert a nyitott gerinc, meg ilyenek logikus, hogy igen. Ja, amúgy gyönyörû pisze orrocskája van. Akkor kizárva?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!