Találatok a következő kifejezésre: Ha 2-3 taknyos a (2 db)

Ha 2-3 hetesen taknyos a babám orra és le kell szívni, az azt jelenti, hogy megfázott?

A doktorn?m rém hülye.

Legjobb válasz: Szia! Igen elképzelhetõ, hogy megfázott. Én fluimare orrsprayt használtam és Cebion c-vitamin cseppet adtam neki. Gyorsan fel fog gyógyulni. Szívd le az orrát, amikor úgy látod szükséges, mert szövõdményei lehetnek, ha benn marad.

Szia! Igen elképzelhetõ, hogy megfázott. Én fluimare orrsprayt használtam és Cebion c-vitamin cseppet adtam neki. Gyorsan fel fog gyógyulni. Szívd le az orrát, amikor úgy látod szükséges, mert szövõdményei lehetnek, ha benn marad.

Mit kell csinálni, ha a gyerek taknyos és még 3 napig nem lesz porszívóm, hogy kiszívjam? 2 hónapos.

Legjobb válasz: Kérj kölcsön egy porszívót. Vagy vegyél Ilyet: http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/32250?storetype=s.. vagy http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/32112?storetype=s.. vagy http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/32805?storetype=s.. vagy http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/23753?storetype=s..

A kérdező hozzászólása: Szájjal szívták, köpték.
kérd el a barátnödtöl a porszivót vagy aszomszédtol muszáj szivni mert felülfertözödik a kicsi és nagyobb gondod lesz belöle
Szerintem is kérj kölcsön ha tudsz valaktiõl. De ez jó kérdés, elgondolkodtam azon, hogy amikor még nem volt porszívó hogyan oldották meg ezt az anyukák? Lehet hogy lenne rá valami praktika amirõl nem is tudunk.
Ez most gusztustalan lesz: az orrszívót Te szívd, ott, ahol a porszívóhoz csatlakoztatnád. Ne túl erõsen, de túl gyengén se. Amikor a kisfiam félt a porszívó hangjától, én bizony így csináltam neki. Kaptunk kölcsön egy halk elektromos orrszívót, de semmit nem ért. Vagy kérj kölcsön egy porszívót. Más ötletem nekem sincs.
Vegyél egy csapra szerelhetõt.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!