Találatok a következő kifejezésre: Ha 2-3 taknyos (3 db)

Ha 2-3 hetesen taknyos a babám orra és le kell szívni, az azt jelenti, hogy megfázott?

A doktorn?m rém hülye.

Legjobb válasz: Szia! Igen elképzelhetõ, hogy megfázott. Én fluimare orrsprayt használtam és Cebion c-vitamin cseppet adtam neki. Gyorsan fel fog gyógyulni. Szívd le az orrát, amikor úgy látod szükséges, mert szövõdményei lehetnek, ha benn marad.

Szia! Igen elképzelhetõ, hogy megfázott. Én fluimare orrsprayt használtam és Cebion c-vitamin cseppet adtam neki. Gyorsan fel fog gyógyulni. Szívd le az orrát, amikor úgy látod szükséges, mert szövõdményei lehetnek, ha benn marad.

Mit kell csinálni, ha a gyerek taknyos és még 3 napig nem lesz porszívóm, hogy kiszívjam? 2 hónapos.

Legjobb válasz: Kérj kölcsön egy porszívót. Vagy vegyél Ilyet: http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/32250?storetype=s.. vagy http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/32112?storetype=s.. vagy http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/32805?storetype=s.. vagy http://www.brendon.hu/Products/ViewDetails/23753?storetype=s..

A kérdező hozzászólása: Szájjal szívták, köpték.
kérd el a barátnödtöl a porszivót vagy aszomszédtol muszáj szivni mert felülfertözödik a kicsi és nagyobb gondod lesz belöle
Szerintem is kérj kölcsön ha tudsz valaktiõl. De ez jó kérdés, elgondolkodtam azon, hogy amikor még nem volt porszívó hogyan oldották meg ezt az anyukák? Lehet hogy lenne rá valami praktika amirõl nem is tudunk.
Ez most gusztustalan lesz: az orrszívót Te szívd, ott, ahol a porszívóhoz csatlakoztatnád. Ne túl erõsen, de túl gyengén se. Amikor a kisfiam félt a porszívó hangjától, én bizony így csináltam neki. Kaptunk kölcsön egy halk elektromos orrszívót, de semmit nem ért. Vagy kérj kölcsön egy porszívót. Más ötletem nekem sincs.
Vegyél egy csapra szerelhetõt.
baby luuf balzsam
Tengervizes orrspray fél óránként + szívni. Próbáld meg a Nasivin helyett a Nasopax-ot, nekünk az jobban használt, mint a Nasivin. Kislányom 1, 5 éves, most volt beteg :-)
Ha laposan alszik egyébként, most tegyél a feje alá egy vastagabb párnát, vagy a matraca alá, a lényeg hogy kicsit rézsútos legyen.Szellõztess gyakran, még akár éjszaka is, a levegõ ne legyen a szobában meleg, és párásítsd!Baby Luuf balzsam tényleg jó.Az orrsprayt az elsõ napon én tuti nem csak 3x használom, soha semmi bajuk nem lett tõle.
nasivin 3x, tengervizes spray tobbszor is, és tisztítani....ez ok. en még használom a Wick wapo rub balzsamot, ilyenkor a mellkasára is, de szokom szagoltatni vele, v bekenegetni az orra kornyékén, hogy tovább érezze. esetleg párologtatoba is probálhatsz éterikus olajakat cseppenteni, hgy frissebb legyen a levego. náthára nagyon jo még a siunpret csepp napi 3x10 cs, tisztítja az uregeket, jo ha lecsurog es ingerel a nátha, nekunk segíteni szokott.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!