Találatok a következő kifejezésre: Ha 2 végig (143 db)

Mind1 hónapja voltam kórházban here függelék csavarodással de végül nem műtöttek meg és most vettem észre h mind a 2 herém mind a 2 végén nyomásra fáj. Másnak is fáj ha megnyomja?

Legjobb válasz: nem! annak nem szabad fájni! ha ez a helyzet, menj el másik urológushoz, ezek szerint õk nem túl profik a kérdésben.

nem! annak nem szabad fájni! ha ez a helyzet, menj el másik urológushoz, ezek szerint õk nem túl profik a kérdésben.
Mi az hogy here függelék.Próbáltam rákeresni, de ilyet nem dobott ki a google .Here csavarodásról hallottam, de hogy egyszerre mind a kettõnél ilyen legyen, arról még nem . Szerintem nyomásra mindenkié fáj, még az enyém is .

Mennyi idősen volt kisgyermeketek először bábszínházba? Tetszett neki és ha 2, 5-3 év közötti volt, végig tudta ülni az előadást?

Legjobb válasz: Mi 2 éves kora óta járunk színházba havonta egyszer. a Lányom az az üldögélõs fajta, õ igen, végig tudja ülni. Nagyon szereti az ilyeneket. De azt vettem észre, hogy a bábszínháznál jobban szereti amikor rendes színházas elõadás van. Gyerekfüggõ nagyon. Most már 4 és fél éves a lányom, nagyon sok elõadáson voltunk már. A fiamat is visszük már 1,5 éves kora óta. Õt még sokszor nem köti le teljesen, de viszek neki kölesgolyót, és boldogan eleszeget közbe. :)

Mi 2 éves kora óta járunk színházba havonta egyszer. a Lányom az az üldögélõs fajta, õ igen, végig tudja ülni. Nagyon szereti az ilyeneket. De azt vettem észre, hogy a bábszínháznál jobban szereti amikor rendes színházas elõadás van. Gyerekfüggõ nagyon. Most már 4 és fél éves a lányom, nagyon sok elõadáson voltunk már. A fiamat is visszük már 1, 5 éves kora óta. Õt még sokszor nem köti le teljesen, de viszek neki kölesgolyót, és boldogan eleszeget közbe. :)
3 évesen elvittem a lányom, 10 perc után elúnta magát, nem maradt nyugton, szaladgálni kezdett, kimentünk. 3, 5 évesen elvittem cirkuszba, tátott szájjal nézte végig, 3, 5 órát végig ülte!
3 évesen vittem elõször, nagyon élvezte, végigülte, pedig mi nem is ültünk ott mellette elöl, hanem pár sorral hátrébb a székeken.azóta is imádja a bábelõadásokat, 3, 5 éves
2 évesen volt elõször bábszínházba. Féltem tõle, hogy nem fogja végigülni, mert eléggé izgága gyerek. De annyira lekötötte, hogy a kb. 40 percet simán végigülte, és olyanokat kacagott, nagyon élvezte.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, mentek a zöld kezek:-)
Mi hat hónaposan voltunk elõször, de ahol én lakom (Kecskemét) van direkt ilyen piciknek szóló bábelõadás, 3 éves korig, kb. 20 perces egy elõadás és mindig valami nagyon kis egyszerû témáról szól, formák-színek-évszakok stb...teljesen lekötötte :)

Ha megnyomjátok heréiteket vagy azok végét nektek milyen szintű és fajta fájdalom lép elő? Az normális ha mind a 2 vége fáj?

Legjobb válasz: Mindenhol fáj az ha kelleténél jobban meg van nyomva . A herék nagyon érzékenyek.

Mindenhol fáj az ha kelleténél jobban meg van nyomva . A herék nagyon érzékenyek.

Ha 2 hónap után azt mondják nem az igazi a kapcsolat, akkor annak hamarosan vége is lesz vagy még javulhat vagy azonnal véget kellene hogy vessek ennek?

Fura egy kapcsolat, de ha együtt vagyunk nagyon jól kijövünk... Csak éppen nincs meg az a napi "rutinos" egymás felé érdekl?dés.

Legjobb válasz: Akkor ez már elvan cseszve...:/

Akkor ez már elvan cseszve...:/
igen, ha nem jön magátok mindig az érdeklõdés akkor ott már gondok vannak :/
Egyetértek az elsõvel, ezen a kapcsolaton már nem nagyon lehet javítani. Szerintem hagyjátok egymást, keressetek mindketten mást-mást és figyeljetek arra hogy az a kapcsolat normális legyen. Az is lehet hogy nem szerelem van köztetek hanem csak barátság. Ha viszont szeretitek egymást próbáljátok meg hogy hátha tudtok javítani rajta, ti látjátok hogy a kapcsolatban miven vannak problémák és azokat oldjátok meg.
Ennek már vége...
az ilyen kapcsolat sosem lesz teljes. lehet probalkozni, csiszolodni, javitani a helyzeten, es ellehettek egymassal, de az nem az igazi. amit leirtal az rossz kezdes.

Szerintetek ha év végén kiesik a Monaco a francia 2. osztályból, akkor marad Koman, vagy eligazol?

Én személy szerint először is remélem, hogy nem fog kiesni a Monaco, de ha mégis, akk remélem eligazol Koman, mert nem hinném, hogy a francia 3. osztályból lenne magyar válogatott, és azért egy U-20as VB bronzérmes fiatal, tehetséges középpályásnak nem a francia 3. osztályban kéne tölteni a legjobb éveit....

Legjobb válasz: pedig nem hiszem h eltudna menni. Sztem örülhet annak h játszik valahol (ugye az olasz 2. osztályban se kapott lehetõségeket). A monaconak pedig most lett egy új tulaja, aki sok milliót eurót fog a csapatba ölni, de még a keret nagyrésze elég selejt. Ha ki is esnek egybõl visszajutnak sztem. És pár éven belül elérhetik az elsõ osztályt.

pedig nem hiszem h eltudna menni. Sztem örülhet annak h játszik valahol (ugye az olasz 2. osztályban se kapott lehetõségeket). A monaconak pedig most lett egy új tulaja, aki sok milliót eurót fog a csapatba ölni, de még a keret nagyrésze elég selejt. Ha ki is esnek egybõl visszajutnak sztem. És pár éven belül elérhetik az elsõ osztályt.
nyáron tuti nagy mozgás lesz a csapatban.

Ha 2 év 8 hónap lesz a gyerekeK közt, az elsővel végig GyED+GYES, akkor a 2. -nál hogy alakul a TGYÁS meg a GYED?

Nem tudok kiigazodni......az els?vel max. GYED-et kaptam. AMúgy ? 2008. dec. 23-án született,jelenleg GYES-en vagyok vele, a 2. pedig idén szept. 3-ára van kiírva. Köszi aki válaszolni tud!

Legjobb válasz: bocs kimaradt, hogy az elsõvel is voltam tgyáson fél évig. tehát ott a gyed 1,5 év volt.

A kérdező hozzászólása: bocs kimaradt, hogy az elsõvel is voltam tgyáson fél évig. tehát ott a gyed 1, 5 év volt.
nekem 2 év 7 hónap lesz a kettõ között és a gyed meg minden alapja a minimálbér kétszeres lesz, mert nem dolgoztam a kettõ baba között. nagyjából ugyanannyi lesz minden, mint az elsõ babánál, persze pár ezer ft eltérés lehet(2-3 ezer). én is max. gyedet kaptam
Én sem értem, most kérdeztem rá. 2 év 2 hónap van a csemetéim között és a mostani gyedemet az elsõ gyerkõc születése elõtti bérem alapján számolták ki. kb. 10ezer Ft-tal kevesebbet kapok most, mint akkor, pedig akkor a maxit kaptam. :( Remélem érthetõ.
A kérdező hozzászólása: köszi. a bruttóm jóval több volt, azért is kaptam max gyedet. és azt nem lehetne, hogy kiveszem a tgyást elõbb (egyáltalán kötelezõ?), és még ezévben elmegyek gyedre? akkor többet kapnék? úgy tudom a tgyást ki lehet venni a szülés elõtt is már. de pontosan nem tudom hogy. köszi megint, ha válaszoltok!
Kiveheted elõbb a szülési szabadságot, de legfeljebb a szülés várható idõpontja elõtt 28 nappal, így ez neked nem megoldás. Viszont a szabikat is kiveheted, így a szabi alatt kapott bérbõl fognak számolni.
A kérdező hozzászólása: aha, értem. de a szabi alatt a rendes fizumat kapom , tehát akkor ugyanannyit fogok kapni gyednek, mint az elsõ babámmal? bocs hogy ilyen értetlen vagyok, de nekem ez az egész tb meg midnen olyan kínai. :)

Barátnömmel nagyon jó a sexuális életünk, csak egy Bibi van. Szeretném ha a végén lenyelné, amit ő szivesen meg is tenne, csak két probléma van.1. Keserű.2. Túl sok. Hogyan lehetne ezen a két problémán segiteni?

Nem azt akarom h kevesebb legyen, csak h milyen praktikák vannak arra hogy ne legyen annyira telítve szegény? Pl tartsam 1-2 centire a szájátol, vagy ilyesmi? Köszi a segitséget, 18 F

Legjobb válasz: 1,allitolag az etelek befolyasoljak az izet szoval a dohanyzastol is keseru lehet,egyel ananaszt attol allitolag mas ize lesz.2 ne kozvetlen a szajahoz tartsd.3,maganvelemeny csak csupan-ne gondold hogy a lanynak ez elvezetes dolog,csupan miattad teszi meg sztem,nem hiszem , hogy ez olyan letfontossagu dolog lenne a szexben...de ti tudjatok

1, allitolag az etelek befolyasoljak az izet szoval a dohanyzastol is keseru lehet, egyel ananaszt attol allitolag mas ize lesz.2 ne kozvetlen a szajahoz tartsd.3, maganvelemeny csak csupan-ne gondold hogy a lanynak ez elvezetes dolog, csupan miattad teszi meg sztem, nem hiszem , hogy ez olyan letfontossagu dolog lenne a szexben...de ti tudjatok
Nem értem miért kell neked hogy lenyelje. Nem elég hogy lesz*p (sok nõ erre sem hajlando), a szájába is élvezhetsz (erre meg pláne), de még nyelje is le?:D Miután elmentél, neked már nem tök mind1? Vagy valami különös perverzió folytán, miután elmentél, nagy élvezetet okoz neked a barátnõd nyelés közben mozgó gigájának a látványa, vagy mi? Nem értem az egésznek a logikáját, hogy miért fontos ez... Illetve egy dolgot tudok elképzelni: talán attól, ha lenyelné, te úgy éreznéd hogy nagggyon szeret téged, hisz élvezettel elfogyasztja, ami belõled távozott (vagy úgy érzed azzal hogy kiköpi, azt fejezi ki hogy undorodik tõled, ugyan az a gondolatmenet, csak fordítva). A bökkenõ a következõ: 1. ennyi erõvel miért nem kéred meg hogy fogyassza el késsel-villával a sz*rodat, vagy hagy vizelj a szájába, hisz az is belõled van 2. nem élvezettel teszi, ha meg valamit nem tesz élvezettel, akkor az egy kölcsönösségen, és szereteten alapuló szexuális kapcsolatban neked se kéne hogy élvezetet okozzon, hisz szereted, és azt akarod hogy neked is jó legyen. A jó szex alapja nem az hogy olyan dolgokat is megteszek a párom kedvéért a szexben, amitõl legszivesebben okádnék, hanem az hogy csak olyan dolgokat teszünk meg, amit MINDKETTEN élvezünk.
"Nem értem az egésznek a logikáját, hogy miért fontos ez..." Azért, mert lány vagy. Csak azt nem értem h ha bevallod h nem érted, utána milyen alapon irkálsz ilyeneket, mint ott fenn :D:D
A férfiak túlnyomó többségének nagyobb élvezetet okoz orális sexnél, ha látja hogy a barátnõje lenyeli a spermáját! Ez az orgazmus közben okoz nagyobb élményt, nem pedig utána! Szerencsére nem volt még oylan barátnõm aki nem csinálta orálisan, szerintem nem sokan nem csinálják manapság, és igen, van aki a pisisexet is bevállalja, bár olyat nem ismerek!
A kérdező hozzászólása: Érdekes :D
Hogy ki mondta? Volt néhány párkapcsolatom, ráadásul szoktam beszélgetni fiú haverokkal. Soha, senki nem panaszkodott rá hogy, ugyanmár nyeld le. Nem hiszem hogy hülyeség. Az a hülyeség hogy valakinek ez annyira fontos. Akinek ez annyira fontos, az szerintem nem is szereti a barátnõjét, max csak arra használja hogy könnyítsen magán.
"A legtöbb pasit ez egyáltalán nem érdekli hogy lenyeli-e vagy sem." Hát el kell hogy keserítselek, mert ez közel sem így van! Különben meg ki mondta neked ezt a hueséget? Pff.
A legtöbb pasit ez egyáltalán nem érdekli hogy lenyeli-e vagy sem. Nem tudom te miért erölteted ennyire. És igen. Elég nagy hülyeség azt mondani hogy az a jó kapcsolat alapja, ha olyat teszünk meg a másikért, amihez semmi kedvünk. Ebbõl az fog következni egy idõ után, hogy megundorodik a másiktól, mert ha állandóan olyat csinál amit nem élvez. Én pl. nem nyelném le a ge.cit, egyszerûen undorodom az ízétõl, a barátom pedig soha nem kérne ilyesmire, õ ezzel úgy érzi hogy megalázna.
Nálunk nincs ebböl probléma, mert ez én barátom egyenesen undoritonak tartja, ha lenyelem a spermáját.Nekem nem jelentene gondot, de ö kért meg rá, hogy inkább köpjem ki, valamint utána nyelves puszit is csak akkor adok neki, ha elötte legalább kiöblitem a számat, mert különben neki nagyon gusztustalan lenne...tehát itt a bizonyiték, hogy nem minden pasi ragaszkodik a sperma lenyeléséhez...:-)
Az ízén lehet változtatni különbözõ ételek és italok fogyasztásával, illetve bizonyos élvezeti cikkek: cigi, kávé fogyasztásának szüneteltetésével az aktust megelõzõen, mint ahogy az elsõ hozzászóló is írta rögtön. A másik problémát viszont kevésbé értem. Egyrészt mennyi az a túl sok? Normális esetben egy férfinak jön kb. egy teáskanálnyi. Ha neked az átlagosnál lényegesen több van, akkor mondjuk kettõ vagy három teáskanálnyi. Ez még mindig nem hiszem, hogy olyan - már bocs a szóért, de - leküzdhetetlenül sok lenne. Vagy neked ennél is több? Amit meg aztán végképp nem értek, hogy ha távolabb tartod egy-két centivel, és úgy spriccelsz a szájába, azzal mit oldasz meg? Neked kevésbé lesz élvezetes, neki meg ugyanannyi fog összegyûlni a szájában, nem?...
A kérdező hozzászólása: Persze hogy nem létfontosságú, de amin lehet segíteni azon segítek :) És tudom h miattam teszi, de én is teszek érte sok mindent ami nekem nem okoz élvezetet. Szerintem ez a jó sex alapja:)
00:31 Bocs, megpróbáltam a ti fejetekkel gondolkozni, de ha nem ez a helyzet amit írtam, akkor inkább válaszolj a kérdésre, és írd le hogy mi.
hihi mi ezt ugy oldottuk meg hogy elõtte egy kis korty üditõt (lehetõleg ne szénsavasat, bár lehet hogy pont élveznéd) a szájába vett és akkor már sokkal enyhébb volt az ize, egy idõ igy megszokta és ment neki anélkül is
9:46 Nem mondom, hogy egyáltalán nincs igazad, de: "A legtöbb pasit ez egyáltalán nem érdekli hogy lenyeli-e vagy sem." Egy nõ errõl ne nyilatkozzon így, amikor egyszerûen nem tudhatja, a pénisz másik végérõl nézve milyen látvány vagy érzés. "ha olyat teszünk meg a másikért, amihez semmi kedvünk." A kérdés ebben a konkrét esetben úgy szólt, hogy a lány is szívesen megtenné, nem undorodik tõle, inkább csak technikai akadályai vannak a dolognak (íz, mennyiség).

Akinek van szopipárnája, meg tudá mondani, 2 hetes babát rá lehet-e fektetni, ha összekötöm a 2 végét?

Mert a kisfiam sokat van ébren, szeret nézel?dni, de nem akarom terhelni a gerincét, mert ugye ez nem vízszintes, hanem kb. 30 fokos lejt?.

Legjobb válasz: Szia! Igen. Az én babám mivel sajnos tápszeres, ezért az elejétõl azon evett. A reggeli és a vacsora még mindíg tápi és olyankor még mindíg a szopipárnán eszik. 9 hónapos. A többi étkezése már kanalas úgyhogy napközben etetõszékezünk. Imád csak úgy fetrengeni is rajta. És mi is a párommal:)

Szia! Igen. Az én babám mivel sajnos tápszeres, ezért az elejétõl azon evett. A reggeli és a vacsora még mindíg tápi és olyankor még mindíg a szopipárnán eszik. 9 hónapos. A többi étkezése már kanalas úgyhogy napközben etetõszékezünk. Imád csak úgy fetrengeni is rajta. És mi is a párommal:)
Szia! Én is rátettem, bár nem kötöttem össze a két végét, de úgy is lehet. Még egy kispárnát tettem a közepébe, hogy ne süppedjen bele. Az én kisfiam is sokat volt fent, szeretett nézelödni. Jó babázást!
Szia! Rá lehet fektetni, az én lányom is szeretett úgy lenni!

Megkapja a babám a védőoltását a héten, ha szeptember végén kisebb, 2 hétig elhúzódó hasmenése és egy pici megfázása volt?

Legjobb válasz: Ha most nem beteg és helyrejött az elõzõ betgségbõl sztem megkaphatja,de ezt mindíg az orvos dönti el.

Ha most nem beteg és helyrejött az elõzõ betgségbõl sztem megkaphatja, de ezt mindíg az orvos dönti el.
Szerintem meg. Az a lényeg, hogy amikor a szurit kapja akkor ne legyen beteg.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!