Találatok a következő kifejezésre: Ha 2 spontán vetélésem volt (3 db)

Ha egy nőnek 2 abortusza és egy spontán vetélése volt, egy év alatt, akkor a következő babát meg kell tartani?

A nő egyik ismerős szeretője, azt állítja, hogy ha elveteti a babát vagy belehal a műtőasztalon, vagy a lehetséges fertőzésbe hal bele. Szóval neki ezt a gyereket meg KELL tartani...Tényleg igazat állít, vagy csak nagyon akar egy gyereket ettől a férfitől? Állítólag úgy védekeztek, hogy a nő mondta, h mikor van termékeny napja és akkor nem ment belé...

Legjobb válasz: Nem kell. Elvetetheti azt is. A nõ szimplán meg akarja tartani a gyereket. De nem tudom sajnálni azt az idióta pasit se, mert gondolom õ hisztizik a legjobban. 1. Minek k.r félre? 2. Ha már félrek.r, miért nem húz kotont? Itt a pasi volt a legnagyobb szemét, a nõ csak szimplán hülye.

Nem kell. Elvetetheti azt is. A nõ szimplán meg akarja tartani a gyereket. De nem tudom sajnálni azt az idióta pasit se, mert gondolom õ hisztizik a legjobban. 1. Minek k.r félre? 2. Ha már félrek.r, miért nem húz kotont? Itt a pasi volt a legnagyobb szemét, a nõ csak szimplán hülye.
Az ismerõsöd egy idióta, hogy hisz a nõnek. (Azt, hogy családja van, most hagyjuk.) Ha nem akar gyereket, húzzon gumit. A nõ belehalni nem fog a 3. abortuszba, de jó eséllyel nem lehet gyereke a 3. után. A vetélés sem bíztató jel. Természetesen kivételek mindig vannak, de nem lehet tudni. A helyzet az, hogy én már az elsõt sem vetettem volna el. Az ismerõsöd meg egye meg, amit fõzött.
Gondolom egyik sem az eszérõl híres. Szerintem aki olyan buta mint ezek ketten azokon nem lehet segíteni. Egyébként nem kötelezõ megtartani de az abortuszra se lehet senkit kényszeríteni.
A "belehal a mûtõasztalon vagy a fertõzésbe": Hápersze!!!! nézzen már a naptárra, ez már egy másik század, olyan nagyon nem hullanak az abortuszosok meg a kismamák. Amúgy a terhesség kihordása és a szülés sokkal nagyobb megterhelés a szervezetnek, mint egy kíméletesen végzett abortusz, azért manapság nem kötõtûket szurkálnak fel. Ha ilyen nagy a baj nála, hogy fertõzésbe belehal ha abortusza lesz, akkor nem fog tudni kihordani egy terhességet...Úgyhogy kamu duma. Az persze lehet, hogy ki kell pakolni, nem lehet többet gyereke, de ez a fertõzésbe vagy a mûtõasztalon meghal duma az nagyon szánalmas - és a pasi is, hogy ezt beveszi. Az meg a másik, hogy ha nem akarnak gyereket, akkor az elsõ abortusz után sem kezdtek el gondolkodni, hogy hogyan készülnek a gyerekek??? Egy éven belül gyakorlatilag négyszer esett teherbe, ezek nagyon ostobák ha ennyiszer "véletlenül" megtörtént.
Szóval nem védekeztek... Nõgyógyász tudná megmondani, hogy a konkrét esetben van e veszély a nõre vagy a babára nézve. De ha egy nõ gyereket akar, akkor nem vetet el kettõt.
11:"Itt nyilván nem arról van szó, hogy belehal az abortuszba..., hanem a fájdalomba "hal bele". " Már elnézést, de akkor az elsõ abortusz után nem gondolkodott el? 1 éven belül 2 abortusz, 1 vetélés és még egy terhesség... na ne..... Az értem, hogy ha becsúszik, nekem a második gyerek jött elég váratlanul úgy, hogy nem is eshettem volna teherbe, na de egy éven belül 4 becsúszott???? Itt vagy a nõ nagyon sötét, vagy valamit kamuzik.
Itt nyilván nem arról van szó, hogy belehal az abortuszba..., hanem a fájdalomba "hal bele". Szemetek a férfiak, még a legszentebb is! Szüljön, mert egy idõ után se pasi, se gyerek, se hit a párkapcsolatokban. Pasi nélkül lehet élni, de gyerek nélkül semmi értelme az életnek. Szerintem!
egyébként hivatalosan féléven belül nem lehet két kaparása senkinek.
tartsa csak meg, minek vállaljon még nagyobb kockázatot a meddõségre. szülje meg a férfi meg döntse el kikkel akar élni.
Én csak azt tudom mondani, hogy szülje meg a babát VÉGRE, mert ez a kicsi már háromszor akart megszületni. A pasi vagy megy, vagy marad, fizesse a gyerektartást, a csaj meg örüljön, hogy nem tette tönkre az életét azzal, hogy ellehetetleníti a gyerekvállalását. Férfi van annyi, mint égen a csillag, jönnek-mennek, de gyerek nélkül megöregedni õrültség. Én leszarnám a pasi hisztijét. Ha szereti, úgyis ott köt ki, ha nem, akkor is tartsa meg a babát, ha teherbe esik. A halállal fenyegetõzés a babához való kétségbeesett ragaszkodás jele: hát szülje meg, a többi majd kialakul!!!
A kérdező hozzászólása: Én csak csendes figyelõként nézem a helyzetet... Néha kérdezek olyat a páromtól, h lehetünk-e majd keresztszülõk, mert a családtagok úgyis szívinfarktusban elhaláloznak, ha megtudják a híreket. Egyébként meg megtiltottam, hogy a szeretõvel hozzánk jöjjön... Nem normális egyik sem... De ilyenkor érzem azt, hogy az élet azért csak-csak visszaadja... Azért remélem nem a gyerek fogja ezt az egészet megsínyleni...
A kérdező hozzászólása: A férfinak van barátnõje, 4 éves kisfiuk. És állítólag õ vitte mind a kétszer a szeretõt abortuszra. Lehet megverte, megfenyegette, esetleg kényszerítette, én errõl az emberrõl bármit el tudok képzelni. Most meg nyavalyog, h jaj most mi lesz?!
11-es igazat adok neked, ez a pasi így is úgy is lelép, csak kihasználja a nõt, aki gondolom mindenre képes volt, hogy megtartsa ezt a szemetet. Gyerek nélkül nem érdemes élni!

Ha 2 hónapja spontán vetélésem volt és most kiderül, hogy megint babát várok, automatikus, hogy a doki ad valamilyen gyógyszert?

A szövettan semmit nem mutatott ki a vetéléssel kapcsolatban, a vér- és vizelet eredményeim jók, így nem tudom, mi lehetett a gond... El?fordulhat, hogy csak vizsgálatokra kell bejárnom, miközben az els? 12 hetet végig izgulom?

Legjobb válasz: Szia! Én is pont így jártam márciusban, májusban terhes lettem. A dokim csak azért írt fel gyógyszert, hogy megnyugodjak kicsit, de mondanom sem kell, a 12 hetet végig izgultam keményen... Most 16. hétben vagyok és kezdem elhinni, hogy most talán sikerül! Mindig gondolj csupa szépre, tedd azt, amihez kedved van (persze azért mértékkel), ha tudtok kiránduljatok és szeressétek egymást nagyon a pároddal! Mert azt mondják, hogy a legtöbb, amit egy apa tehet a gyermekéért, hogy nagyon szereti az anyját... És mindegy, hogy még bent van a pici, vagy már kint, ez szerintem nagy igazság! Sok sikert!

Szia! Én is pont így jártam márciusban, májusban terhes lettem. A dokim csak azért írt fel gyógyszert, hogy megnyugodjak kicsit, de mondanom sem kell, a 12 hetet végig izgultam keményen... Most 16. hétben vagyok és kezdem elhinni, hogy most talán sikerül! Mindig gondolj csupa szépre, tedd azt, amihez kedved van (persze azért mértékkel), ha tudtok kiránduljatok és szeressétek egymást nagyon a pároddal! Mert azt mondják, hogy a legtöbb, amit egy apa tehet a gyermekéért, hogy nagyon szereti az anyját... És mindegy, hogy még bent van a pici, vagy már kint, ez szerintem nagy igazság! Sok sikert!
Ha nem találnak okot, akkor a legtöbb korai vetélést, sárgatest elégtelenség okozza. Ezér szokták pótolni. Én áprilisban vetéltem 11. héten, minden bizonyítható ok nélkül. Júniusban újra teherbeestem és azonnal kaptam Duphastont a sárgatest pótlásra. Ezt általában a 12. hétig szedetik, ugyanis addigra kialakul a méhlepény és attól kezdve a baba már onnan kap táplálékot.

4 hete volt egy spontan vetelesem.1.5 het utan vissza mentem dolgoni.2 napja fajogat a hasam alja. Lehet hogy most van peteeres? Megfog jonni? Ha megjon probalkozhatunk ujra?

Nem kellett vissza mennem a dokihoz.De a biztonsag kedveert vissza menjek?

Legjobb válasz: Szerintem menjj vissza és kérdezd meg, az biztosabb!

Szerintem menjj vissza és kérdezd meg, az biztosabb!
Nekem is volt már ilyenben részem csak nekem nem ment el a baba magától és el kellett venni kétszer is mert egyszer bennem hagytak valamit.Menj vissza az orvoshoz az a biztos és 3 hónap után ujra probálkozhattok.mi is ezt tettük most 20 hetes vagyok.Remélem segíthettem.Üdv


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!