Találatok a következő kifejezésre: Ha 2 késés után negatív (4 db)

Ha 2 hét késés után negatív a teszt, akkor már felejtsem is el, hogy jó hírrel jövök el a dokitól?

Két hete késik, megvannak a tüneteim, de negatív a teszt. Már attól tartok, hogy csak bebeszéltem magamnak... Lehet, hogy ennyi id? után se mutatja ki a teszt, vagy egyszer?en más bajom van ?

Legjobb válasz: Általában két hét késés után már ki kellene hogy mutassa a teszt a babát. Nekem 2 nappal az elmaradt mensi után pozitív volt a teszt.

Általában két hét késés után már ki kellene hogy mutassa a teszt a babát. Nekem 2 nappal az elmaradt mensi után pozitív volt a teszt.
A tesztre, amit én csináltam az volt írva, h ha negatív, akkor úgy álljuk hozzá, h nincs baba.A mensi kimaradása, késée sokmindennnek lehet a jele.Nekem pl cisztám volt, és hol késett néhány napot, hol két héttel korábban jött meg.De nem kevés olyan nõrõl lehet hallani mostanában, akinek negatív a tesztje és mégis babás. A remény hal meg utoljára!De ne éld bele magad, h ettõl még lehet baba.Maximum kellemes meglepetés lesz ha mégis!
Nálam pont fordítva volt. Mensi kimaradt, a teszt pozitív, de semmi terhességi tünet. Én is csak akkor mertem elhinni hogy terhes vagyok, mikor láttam a babát az ultrahangon. Szerintem te is legyél így vele. Mivel 2 hete késik, és terhességi tüneteket tapasztalsz, mindenképp menjél orvoshoz. És akkor a vizsgálat majd csak megmutatja, kinek van igaza, a te érzéseidnek vagy tesztnek. Sajnos a tesztek se mindig halál pontosak. Bár tényleg inkább álpozitív mint álnegatív esetrõl hall az ember. Remélem, nálad is talál a doki egy szép kerek foltot a méhedben :)
Szia!! Van egy 9 éves fiam, akivel a teszt negatív volt a 11. hétig. Hogy lehet? Még a doki sem értette!! Egészséges, okos, gyönyörû!!! Nézesd meg UH-n! Sok sikert!

3 napos késés után csináltam tesztet és negatív lett. Most 1 hete késik. Nagyon szúr a petefészkem, meg néha szúr és feszül a mellem. Már 2, 5 hete görcsölök, mint ha meg akarna jönni. Ez mit jelent?

Legjobb válasz: Ha nagyon szúr a petefészked inkább menj dokihoz,mert ez nem jellemzõ a terhességre hiába utal a többi tüneted arra.A negativ teszt nem jelenti azt hogy nem vagy terhes ,viszont a szúrás inkább petefészek cisztára utalhat.Nem akarok találgatni sem rádilyeszteni,de a legokosabb amit tehetsz hogy megnézeted magad a dokival és õ majd biztos választ tud adni amitõl megnyugszol!

Ha nagyon szúr a petefészked inkább menj dokihoz, mert ez nem jellemzõ a terhességre hiába utal a többi tüneted arra.A negativ teszt nem jelenti azt hogy nem vagy terhes , viszont a szúrás inkább petefészek cisztára utalhat.Nem akarok találgatni sem rádilyeszteni, de a legokosabb amit tehetsz hogy megnézeted magad a dokival és õ majd biztos választ tud adni amitõl megnyugszol!
Szia.Valószínü, ´hogy terhes vagy, csak a teszt azért nem mutatja ki, mert nincsen még megfelelö HCGhormon szinted. Menj el orvoshoz, ö tud biztosat mndani.A másik lehetöség várj még pár napot, és csinálj másik tesztet. Viszont lehet egy 3.lehetöség is, hogy összeszedtél valami fertözést, vagy felfáztál. 27.hetes kismama.
nekem is voltak ugyanilyen tüneteim, s kiderült, hogy PCOS-m van. nem játék! menj orvoshoz minnél hamarabb!
illene kimutatnia, azért van az UH.
Igen. Ha a szívhang még nem is látszana (bár 6. héttõl már ált. látszik), a petezsák azért már látszódna.
6 negatív teszt után azt fogja kimutatni, hogy nem vagy terhes...


Szerintem nem vagy terhes, de biztosat csak orvos mondhat!!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!