Találatok a következő kifejezésre: Ha 2 késés után (8 db)

Ha 2 hét késés után negatív a teszt, akkor már felejtsem is el, hogy jó hírrel jövök el a dokitól?

Két hete késik, megvannak a tüneteim, de negatív a teszt. Már attól tartok, hogy csak bebeszéltem magamnak... Lehet, hogy ennyi id? után se mutatja ki a teszt, vagy egyszer?en más bajom van ?

Legjobb válasz: Általában két hét késés után már ki kellene hogy mutassa a teszt a babát. Nekem 2 nappal az elmaradt mensi után pozitív volt a teszt.

Általában két hét késés után már ki kellene hogy mutassa a teszt a babát. Nekem 2 nappal az elmaradt mensi után pozitív volt a teszt.
A tesztre, amit én csináltam az volt írva, h ha negatív, akkor úgy álljuk hozzá, h nincs baba.A mensi kimaradása, késée sokmindennnek lehet a jele.Nekem pl cisztám volt, és hol késett néhány napot, hol két héttel korábban jött meg.De nem kevés olyan nõrõl lehet hallani mostanában, akinek negatív a tesztje és mégis babás. A remény hal meg utoljára!De ne éld bele magad, h ettõl még lehet baba.Maximum kellemes meglepetés lesz ha mégis!
Nálam pont fordítva volt. Mensi kimaradt, a teszt pozitív, de semmi terhességi tünet. Én is csak akkor mertem elhinni hogy terhes vagyok, mikor láttam a babát az ultrahangon. Szerintem te is legyél így vele. Mivel 2 hete késik, és terhességi tüneteket tapasztalsz, mindenképp menjél orvoshoz. És akkor a vizsgálat majd csak megmutatja, kinek van igaza, a te érzéseidnek vagy tesztnek. Sajnos a tesztek se mindig halál pontosak. Bár tényleg inkább álpozitív mint álnegatív esetrõl hall az ember. Remélem, nálad is talál a doki egy szép kerek foltot a méhedben :)
Szia!! Van egy 9 éves fiam, akivel a teszt negatív volt a 11. hétig. Hogy lehet? Még a doki sem értette!! Egészséges, okos, gyönyörû!!! Nézesd meg UH-n! Sok sikert!
illene kimutatnia, azért van az UH.
Igen. Ha a szívhang még nem is látszana (bár 6. héttõl már ált. látszik), a petezsák azért már látszódna.
6 negatív teszt után azt fogja kimutatni, hogy nem vagy terhes...

Ha egy hét késés után még nem látott semmit UH-n a doki, akkor most 2 hét után már fog?

Elvileg 5+5 hetes vagyok ma,mikor megyek vissza addigra pedig 6+1 hetes leszek..

Legjobb válasz: Igen, biztos fog már látni egy kis petezsákot:)

Igen, biztos fog már látni egy kis petezsákot:)
De teszt, vérvétel igazolta a babócát?
Akkor akár már pulzációt (szívhang) is láthat, ha szerencséd van, mert a kis szíve a 6-7. hétben kezd el dobogni. Peteszákot szikhólyaggal mindenképpen kell ennyi idõsen látnia. 5 hetesen gyakori, hogy még semmit nem látnak. Ha pozi volt a teszt, akkor nyugodj meg, biztos nemsokára látod a kismanót :)
A kérdező hozzászólása: Igen, pozitívak a tesztjeim, de egy hete még nem látszódott semmi Uh-n.
3. vagyok! természetes, hogy egy 4 hetes terhességnél semmi nem látszik. Még csak nem rég fejezõdött be a beágyazódás. Általában ezért mondják, hogy elég a pozitív teszt után a 6-7. hét környékén elõször ultrahangra menni. Látod, korán mentél, nem láttak semmit, és most idegeskedsz! Nem szabad! Egy szülésznõ
A kérdező hozzászólása: 2 vetélés után azt mondta a dokim, h amint lesz újra pozitív tesztem menjek és ad gyógyszert. Csupán ezért mentem korán!
Szerintem nem vagy terhes, de biztosat csak orvos mondhat!!

3 napos késés után csináltam tesztet és negatív lett. Most 1 hete késik. Nagyon szúr a petefészkem, meg néha szúr és feszül a mellem. Már 2, 5 hete görcsölök, mint ha meg akarna jönni. Ez mit jelent?

Legjobb válasz: Ha nagyon szúr a petefészked inkább menj dokihoz,mert ez nem jellemzõ a terhességre hiába utal a többi tüneted arra.A negativ teszt nem jelenti azt hogy nem vagy terhes ,viszont a szúrás inkább petefészek cisztára utalhat.Nem akarok találgatni sem rádilyeszteni,de a legokosabb amit tehetsz hogy megnézeted magad a dokival és õ majd biztos választ tud adni amitõl megnyugszol!

Ha nagyon szúr a petefészked inkább menj dokihoz, mert ez nem jellemzõ a terhességre hiába utal a többi tüneted arra.A negativ teszt nem jelenti azt hogy nem vagy terhes , viszont a szúrás inkább petefészek cisztára utalhat.Nem akarok találgatni sem rádilyeszteni, de a legokosabb amit tehetsz hogy megnézeted magad a dokival és õ majd biztos választ tud adni amitõl megnyugszol!
Szia.Valószínü, ´hogy terhes vagy, csak a teszt azért nem mutatja ki, mert nincsen még megfelelö HCGhormon szinted. Menj el orvoshoz, ö tud biztosat mndani.A másik lehetöség várj még pár napot, és csinálj másik tesztet. Viszont lehet egy 3.lehetöség is, hogy összeszedtél valami fertözést, vagy felfáztál. 27.hetes kismama.
nekem is voltak ugyanilyen tüneteim, s kiderült, hogy PCOS-m van. nem játék! menj orvoshoz minnél hamarabb!

2 hét késés után a tesztnek már mutatnia kéne ha babás vagyok?

Ma reggeli teszt negatív. Hétf?n is teszteltem az is negatív. Múlt hét pénteken voltam UH-n a doki nem látott semmit sem. Holnap megyek megint dokihoz. Tüneteim nincsenek. H?m 2 napja esik. Ma 36,3 tegnap 36,6.

Legjobb válasz: Még egy halvány csíkod sincsen? Akkor nem hiszem. Vagy lehet a teszt volt rossz?? Kontrolcsík megjelent?

Még egy halvány csíkod sincsen? Akkor nem hiszem. Vagy lehet a teszt volt rossz?? Kontrolcsík megjelent?
Biztosat mondani nem lehet, mert mindenre meg az ellenkezõjére is lehet példát hozni. Ha nagyjából 30 napos ciklusaid vannak akkor valóban nincs túl sok esélye a babának már.
Szia! Hát, sajna nem valószínû, bár hallottam már olyat, akinek már a doki is kimutatta, hogy terhes, a teszt meg még nem :-) Mindig mással teszteltél? Próbálj ki többet is szerintem.
A kérdező hozzászólása: Halvány sincs. Eddig 4 különbözõ tesztet csináltam. Kontrol csík mindegyiken megjelent.
A kérdező hozzászólása: A ciklusaim 28 naposak szoktak lenni.
Áhh, akkor tuti nem vagy az!!!
A kérdező hozzászólása: MOst már kezdek inkább valami gyulladásra gyanakodni, vagy csak egyszerûen ebben a hónapban nem jött meg és kész. Igaz eddig ilyen még sosem volt.
biztos hallottál már az anovulációs hónapról, lehet, hogy ez az, de a doki biztosan okosabb, mint mi :-)

Ha barnázgatok 2 nap késés után attól még lehetek terhes?

Tünetek vannak, tesztet holnap reggel csinálok. Ha pozitív lesz, akkor mit?l van a barna?

Legjobb válasz: Persze lehetsz, de azért dokihoz is menj el mert én is barnázgattam, és méhen kívüli volt. De ez ritka, ne ijedj meg, csak biztos ami biztos.

Persze lehetsz, de azért dokihoz is menj el mert én is barnázgattam, és méhen kívüli volt. De ez ritka, ne ijedj meg, csak biztos ami biztos.
én is voltam méhenkívüli, de az nem csak barnázással, hanem erõs alhasi görcsökkel és rosszulléttel is jár. nagyon sok terhességnél (egészséges!!!) hallottam barnázásról. kinek egyszeri, kinek visszatérõ. tehát nem kell megijedni. ja és a méhenkívüli barnázás kávézacc szerû sûrû folyás....
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, a holnapi tezst megmondja mi a helyzet!
A kérdező hozzászólása: Napok óta émelygek és hányingerem van. Sokszor megyek pisilni, mellem nem fáj. Hasam csak pár napja fájt, most nem érzek semmit. 2 napja késik és hulla fáradt vagyok folyamatosan. És naygon remélem, hogy nem menszi elõjel ez a pár csepp barnaság! :(
Nekem is ugyanilyen!Én még várok a tesztel.Kérlek írd meg holnap, hogy mit teszteltél! Szorítok!!!
Én a 20. naptól már barnázni szoktam és persze mindig mensi lett belõle. Most csak a 26. nap van egy kis barnázásom, de reményvesztett lettem. )))o:
Nálam is ugyanez a helyzet, csak nekem nincs semmi tünetem, talán annyi, hogy fáj a gyomrom. Szorítok és írj a teszt után.
A kérdező hozzászólása: Mindenképpen. :)
A kérdező hozzászólása: Nekem is reggel általában aztán egész nap semmi. Amikor megtörlöm a papíron nagyon halvány a barnaság, de a betéten nem lesz több mire ismét megyek wcre. Nem értem. De nem stresszelek tovább, holnap reggel csinálok egy tesztet, ha nem jön meg.
Nekem fáj a hasam és leszakad a derekam.És a barnázás csak reggel jelentkezik.Nálad egésznap van?
Szia! Én is feltettem egy kérdést a barnázgatásról.Neked milyen és milyen tüneteid vannak még?
A kérdező hozzászólása: Hát Csajok, sajna negatív lett és ma meg is jött. :(((( Most megint tökre el vagyok kenõdve és úgy érzem, soha nem teljesül az álmom. :(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!