Találatok a következő kifejezésre: Ha 2 késés (22 db)

Ha 2 hét késés után negatív a teszt, akkor már felejtsem is el, hogy jó hírrel jövök el a dokitól?

Két hete késik, megvannak a tüneteim, de negatív a teszt. Már attól tartok, hogy csak bebeszéltem magamnak... Lehet, hogy ennyi id? után se mutatja ki a teszt, vagy egyszer?en más bajom van ?

Legjobb válasz: Általában két hét késés után már ki kellene hogy mutassa a teszt a babát. Nekem 2 nappal az elmaradt mensi után pozitív volt a teszt.

Általában két hét késés után már ki kellene hogy mutassa a teszt a babát. Nekem 2 nappal az elmaradt mensi után pozitív volt a teszt.
A tesztre, amit én csináltam az volt írva, h ha negatív, akkor úgy álljuk hozzá, h nincs baba.A mensi kimaradása, késée sokmindennnek lehet a jele.Nekem pl cisztám volt, és hol késett néhány napot, hol két héttel korábban jött meg.De nem kevés olyan nõrõl lehet hallani mostanában, akinek negatív a tesztje és mégis babás. A remény hal meg utoljára!De ne éld bele magad, h ettõl még lehet baba.Maximum kellemes meglepetés lesz ha mégis!
Nálam pont fordítva volt. Mensi kimaradt, a teszt pozitív, de semmi terhességi tünet. Én is csak akkor mertem elhinni hogy terhes vagyok, mikor láttam a babát az ultrahangon. Szerintem te is legyél így vele. Mivel 2 hete késik, és terhességi tüneteket tapasztalsz, mindenképp menjél orvoshoz. És akkor a vizsgálat majd csak megmutatja, kinek van igaza, a te érzéseidnek vagy tesztnek. Sajnos a tesztek se mindig halál pontosak. Bár tényleg inkább álpozitív mint álnegatív esetrõl hall az ember. Remélem, nálad is talál a doki egy szép kerek foltot a méhedben :)
Szia!! Van egy 9 éves fiam, akivel a teszt negatív volt a 11. hétig. Hogy lehet? Még a doki sem értette!! Egészséges, okos, gyönyörû!!! Nézesd meg UH-n! Sok sikert!

Ha 2-3 ora kesessel szedem be a fogamzasgatlot nagy baj? (cerazette)

Legjobb válasz: Szia!Én is Cerazettet szedtem,ennyi késés nem okoz gondot!10-12 óra szerintem már igen.Üdv.Viki.

Szia!Én is Cerazettet szedtem, ennyi késés nem okoz gondot!10-12 óra szerintem már igen.Üdv.Viki.
Szerintem nem vagy terhes, de biztosat csak orvos mondhat!!

Ha 2 nap késéssel barnázni kezdtem, a tesztem negatív lett, de azóta sem piros a vérem, hanem inkább barna (már a 4. napja) akkor az most mit jelent?

Ez nem is normális menstruáció? Duphastont szedtem, amíg meg nem jött.

Legjobb válasz: Lehet, hogy terhes vagy, de lehet, hogy a gyógyszer mellékhatása. A barnázás legalábbis valamilyen hormonális eltérést szokott jelenteni.

Lehet, hogy terhes vagy, de lehet, hogy a gyógyszer mellékhatása. A barnázás legalábbis valamilyen hormonális eltérést szokott jelenteni.

Ha 2 nap késéssel megjött, és ugyanolyan mint szokott, a hasam is úgy görcsölt, akkor nem vagyok terhes?

Legjobb válasz: Szerintem nem vagy babás:((! Majd a következö honapban sikerül:DD! Sok sikert!

Szerintem nem vagy babás:((! Majd a következö honapban sikerül:DD! Sok sikert!

Az nem baj, ha párszor 1-2 órás késéssel veszem be a gyógyszert?

Legjobb válasz: Nem baj. 1-2 órás késés belefér. De egyébként. Olvasd. El. A betegtájékoztatót. Amin egyébként ez szerepel.

Nem baj. 1-2 órás késés belefér. De egyébként. Olvasd. El. A betegtájékoztatót. Amin egyébként ez szerepel.
Nem ér, ezt én szoktam írni, h olvassa el :D

Múltkor a tabit 7-8 óra késéssel vettem be. A többit utána már a megszokott időben! Ettől csökkenhetett a hatása, és ettől lehetek terhes? És akkor mi van ha 1-2 óra késéssel veszem be? Az is baj? :S

A megvonásos vérzésem mindig pontosan jelentkezik. Viszont kérdésem még az lenne, ha mensim jelentkezik tabi szedése alatt is attól még lehetek terhes? Vagy honnan tudom meg tabi szedése alatt, hogy ha az vagyok?

Legjobb válasz: Egy kis kiegészítés: ha mensim jelentkezik tabi szedése alatt is ( vagyis abban a 7 napban)

A kérdező hozzászólása: Egy kis kiegészítés: ha mensim jelentkezik tabi szedése alatt is ( vagyis abban a 7 napban)
A kérdező hozzászólása: Megint egy kis kieg. mikor elkezdtem szedni a tabit, akkor nem is nagyon görcsöltem, mostanában meg eléggé megint! Nektek is szokott? Mondjuk jövõ héten meggyek nõgyógyászhoz már végre, de annyira piszkálnak ezek a kérdések, hogy már nem bírok addig várni! :D
Szerintem nem vagy terhes.A tabit érdemes ugyanabban az idõben bevenni, nem azért, mert 1-2 óra késés gondot okoz, hanem, hogy ne felejtsd el.Ha valamit az ember nap, mint nap ugyanakkor végez, akkor már automatikus lesz és nem marad el.Csak ezért ajánlom.Persze a szünetet azért meg kell tartani, tehát ésszel kell szedni továbbra is. Tabi alatt csak úgy tudod, hogy terhes vagy-e, hogy tesztet csinálsz vagy dokihoz mész. Soha ne hagyj ki egy napot sem, akkor amikor nem szabad, mert akkor lehet nagy a kockázata a terhességnek.Most nem hinném, hogy az vagy, de ha megnyugtat tesztelj.
7-8 órától nemcsökken a hatása. és 1-2 óra késéssel is nyugodtan belehet venni, attólsem csökken a hatása. a menzesz nem jelentkezik ha terhes vagy tabletta alatt. extrém esetekben jelentkezhet, de azt észrefogod venni, h vmi nemoké, ugyanis sokkal kevesebb, és inkább csak barna trutyi mint vér.
Szia! Csinálj tesztet nyugodtan. Ha erõsebben mutat +at örülhetsz!Drukkolok!
Szia! Én a helyedben a 2 pozi tesztnek hinnék, és vetélés gyanújával azonnal elmennék a dokihoz, vagy ügyeletre, vagy aki ahol van... A szúrás lehet még a beágyazódástól, de lehet méhenkívüli is, az is gyakran jár 1-2 napos vérezgetéssel... Nem megijeszteni akarlak, de én a helyedben nem várnék. Max azt mondják, hogy soha nem is volt baba (de ezt kétlem), vagy megerõsítik, hogy sajnos elment, de alényeg, hogy ki kell zárni a méhenkívülit, mert ott a petevezetékek forognak kockán!
A kérdező hozzászólása: nem sozktam figylegetni magam, de ez most más helyzet ovlt
A kérdező hozzászólása: ráadásul bal oldalt alul szúr...
A kérdező hozzászólása: köszi, csak annyira rossz, már késett 1 hetet, 2 halvány + teszt, aztán megjön, 2 napig tart, meg még azt álmodtam, hogy terhes vok mégis....szóval minden passzolt.nem baj, legalább több alkalom lesz ebben a hónapban a próbálkozásra.és, hogy gyorsabban gyógyul az mit jeléent? én már nem értek semmit :(
ha rövid a menstruáció, de normális mennyiségû (ezalatt a rövid idõ alatt), az csak annyit jelent, hogy a méh nyálkahártyája hamarabb gyógyul, pontosabban hamarabb kezdõdik meg a regenerációs folyamat. ne aggódj, ezzel nincs baj... tudom, hogy nem segít, amikor az ember babát szeretne, én is hasonló vagyok. nekem mostanában mindig rövidebb (2 nap, utána már csak nyomokban), és mindig reménykedek. az UH szerint rendben van a nyálkahártya vastagságom, sõt...
A kérdező hozzászólása: közben vettem egy tesztet, de sajnos nega lett, akkor visoznt nem értem, miért csak 2 nap....
Szia! Csinálj tesztet nyugodtan, nekem volt olyan ismerõsöm, akinek még hónapokig volt mensije, és mégis terhes volt, egy ideig észre sem vette emiatt.
Volt. Sok esetet hallottam, hogy volt valamilyen vérzés. Amikor nem szokványos a mennyisége már lehet babára is gyanakodni. Drukkolok!
szia lett babád akkor?

2 nap késéssel már lehet tesztelni? Ha igen nem gond hogy nem tudok az első vizeletből?

Legjobb válasz: tesztelhetsz simán. nem gond ha nem a reggeli vizeletbõl tesztelsz

tesztelhetsz simán. nem gond ha nem a reggeli vizeletbõl tesztelsz

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!