Találatok a következő kifejezésre: Ha 2 closti (10 db)

A dokim miért irt fel napi 3 szem clostit ha 2 től is volt 1 pém 20mm es a 12. napon?

Legjobb válasz: mindenképp kérdezd meg tõle, és ha lehet kérj egy másik szakvéleményt, a closty ilyen dózisban elvékonyítja a méhnyálkahártyát és ha meg is fogansz, akkor elvetélhetsz, nem riogatni akarlak, csak azt gondolom, hogy ha aggályod van nyugodtan járj a végére!

mindenképp kérdezd meg tõle, és ha lehet kérj egy másik szakvéleményt, a closty ilyen dózisban elvékonyítja a méhnyálkahártyát és ha meg is fogansz, akkor elvetélhetsz, nem riogatni akarlak, csak azt gondolom, hogy ha aggályod van nyugodtan járj a végére!

Ha 2 adag closti gyogyszerel nem estem teherbe pedig volt pé akkor nem lehet babam? Azért még lesz gyogyszer nélkűl pé-m?

Legjobb válasz: babád lehet,csak most valamiért nem jött ösze . szolj a dokidnak hátha ir másik gyogyszert. honnan tudod hogy van peteérésed?

babád lehet, csak most valamiért nem jött ösze . szolj a dokidnak hátha ir másik gyogyszert. honnan tudod hogy van peteérésed?
A kérdező hozzászólása: mert voltam uh-n.19mm volt
Szerintem az még elég kicsi nekem 23mm volt és akkor monta a doki hogy türhetö.Amúgy mióta próbálkoztok?? mert nekem is azt írták fel injekcióba és minden valószinüség hogy babás vagyok de mi már 3és fél éve próbálkozunk.

Mit tegyek ha megjött? hivjam fel a dokit, vagy kezdjem el magamtól szedni a 2. kúra clostit? akkor már biztos hogy nemlessz babám?

Legjobb válasz: Ez a 2. hónapod lenne clostival? Vagy a 4. hónap? Ha felírta a dokid, és ki is váltottad, akkor szerintem, szedd be, úgyis 6 hónapig szedhetõ max. És ne keseredj!

Ez a 2. hónapod lenne clostival? Vagy a 4. hónap? Ha felírta a dokid, és ki is váltottad, akkor szerintem, szedd be, úgyis 6 hónapig szedhetõ max. És ne keseredj!
A kérdező hozzászólása: a 2. hónap
Szia nekem is ez a 2. hónapom és nekem azt mondta a dokim ha az 1.-be nem jön össze nyugodtam kezdjem el a 2.hónapot!Sok sikert!!
SZIA, NEKEM SE JÖTT ÖSZZE AZ ELSÕ HÓBAN, MOST KEZDTEM EL MAGAMTÓL A 2.-IK KÚRÁT.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, és sok sikert kívánok mindhármónknak a következõ hónapra.
nekem a második sem jõtt õssze clostival.most letetûnk rola jõnn mikor akar


Ma voltam orvosnál, Norcolutot kaptam Clostival. Norcolutból 3x1 szemet kell szednem egy hétig, aztán ha megjött, a 2. naptól 1 Clostit 5 napon keresztül. Ez így normális? Nem sok a Norcolut?

Legjobb válasz: szió, szerinten nem sok nekem is ennyit kellett szednem a Norcolutból azóta pedig (febr.5) nagyon nem várom h megjöjjön mert akkor kezdenem kell a Closty-t meg labor stb de remélem nem lesz rá szükség..ne aggódj ha bízol a dokidban nem akar rosszat

szió, szerinten nem sok nekem is ennyit kellett szednem a Norcolutból azóta pedig (febr.5) nagyon nem várom h megjöjjön mert akkor kezdenem kell a Closty-t meg labor stb de remélem nem lesz rá szükség..ne aggódj ha bízol a dokidban nem akar rosszat
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Bízom benne, igen, csak elolvastam a tájékoztatót, és ott nem ekkor amennyiség szerepel, na de hát õ biztos tudja. Nekem 3 hét múlva kell viszamennem a laborért, remélem addigra már esetleg egy beágyazódást fel is tudok mutatni. :-) Persze tudom, hogy elsõre nem túl sok az esélye, nem is élem bele magam, de azért ábrándozni jó! Sok sikert Neked is!

Kinek érdemes closti tabit szedni? (bocs ha a nevét rosszul írtam) 2 vetlés után érdemes szedni? Illetve mit szoktak felírni 2 vetélés után?

Legjobb válasz: Szia! Nekem peteérés mellett írta fel a doki, mert valami miatt nem jön a baba. Ez serkenti a petefészek mûködését, több pete érik meg és az agyalapi mirigyre gyakorol hatást, erõsíti a hormontermelést. Valószínûleg azért írta fel, hogy nagyobb esélyed legyen teherbe esni és ha ez sikerül csak akkor írja fel a Duphasont.

Szia! Nekem peteérés mellett írta fel a doki, mert valami miatt nem jön a baba. Ez serkenti a petefészek mûködését, több pete érik meg és az agyalapi mirigyre gyakorol hatást, erõsíti a hormontermelést. Valószínûleg azért írta fel, hogy nagyobb esélyed legyen teherbe esni és ha ez sikerül csak akkor írja fel a Duphasont.
Szia! Szerintem clostit akkor érdemes szedni, ha egyáltalán össze se jön a baba. Én úgy tudom, hogy ha sikerül, csak nem marad meg, akkor (persze más egyéb vizsgálatok után) duphastont szoktak szedetni. Nekem peteérésem nem volt, amiatt nem jött a baba, akkor szedtem clostit. (mondjuk baba még azóta se sikerült sajnos, pedig nincs eü.bajunk):(
Szia. Egyetértek az elõttem válaszolóval , mert szerintem is csak akkor szabad szedni a clostybegytet ha nem sikerül a babóca , a te esetedben sztem más kell nekem volt egy kolléganõm aki ugyanúgy mint 2szer elvetélt és vele nagy dózisú folsavat , meg vitaminokat meg medrolt és duphastont felváltva szedettek.

2. kúra clostit kezdem el szedni. Mi a véleményetek, sikerülhet a baba, vagy ha az első 3 hónap alatt nem jött össze, akkor most sem valószínű? Kinek sikerült a 2. kúrában?

Legjobb válasz: Szia! Nekünk a második hónap closty után jött össze a baba. Ekkor volt egy 21 mm tüszõm. Sok sikert szorítok!!!!! 15 hetes kismama

Szia! Nekünk a második hónap closty után jött össze a baba. Ekkor volt egy 21 mm tüszõm. Sok sikert szorítok!!!!! 15 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Úgy értem a második kúrát, hogy már szedtem 3 hónapot. 3 hónap kimaradt és most megint el kell kezdenem szedni. Van esély, vagy esélytelen? Köszönöm a válaszodat és gratulálok.
Szia! Szerintem mindig van esély! :) Ha megteheted, szedj mellé igazi tiszta méhpempõt! Az ellensúlyozza a closti méhnyálkavékonyító hatását és segíti a teherbeesést. Lehet adni apának is. :) Nekem így jött össze amikor már lemondtunk róla. :)
A kérdező hozzászólása: Ok. Köszönöm!

A doki felírta az első clostimat és ha azt beszedtem de nem sikerül akkor vissza kell menni vagy utána még az hat 2 hónapig is?

Kicsit érthetetlenül tettem fel ,bocsi ,csak ezt nem értem mert azt mondta a doki ha nem jön össze 3-4 hónapon belül akkor menjek vissza,akkor most ez hogy van?

Legjobb válasz: Szia! Én is most vagyok az elsõ clostis hónapnál. :) A doki megultrahangozott a 10 és 12-ik napon és azt mondta, ha megjön menjek hozzá rögtön, ha nem akkor 10nap múlva. Mióta próbálkoztok a babával? Ultrahanggal követte a peteérésed a doki?

Szia! Én is most vagyok az elsõ clostis hónapnál. :) A doki megultrahangozott a 10 és 12-ik napon és azt mondta, ha megjön menjek hozzá rögtön, ha nem akkor 10nap múlva. Mióta próbálkoztok a babával? Ultrahanggal követte a peteérésed a doki?
Szia! Elvileg akkor 3 dobozzal kellett volna felírnia, mivel ha beszeded akkor még egy hónapon keresztül van hatása, tehát a következõ ciklusban még hat, de utánna már nem. Remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: Mi 3 hónapja próbáljuk de semmi:( Tegnap voltam hormon vérvételen annak is meg van az eredménye úgy hogy szerintem ha elmúlt felhívom és megmondom neki hogy kész a lelet és hogy nem -e nézne meg Nem tudom õ olyan nyugodtan van:) Mindig azt mondja hogy nyugodjak meg mert lemerné fogadni hogy 3 hónapon belül terhes leszek!! pedig sokan dícsérik hogy nagyon jó orvos Ja amúgy nekem peteérési zavarom van és a vérvételen az eredmények a referencia tartományon belül vannak kivéve az LH szintet:( azt nem tudjátok miért lehet picit alacsonyabb?
2vagyok: Mi már 9 hónapja próbálkozunk sajnos sikertelenül, most tartunk ott hogy végre van rendszeres mensim és a hõm+ovuteszt alapján van peteérésem. Ez viszont csak 3 hónapja van így, tehát ha azt vesszük akkor csak 3 hónapja lehet igazán esélyünk a babára, de eddig semmi.
Szia. A closti ha több hónapon keresztül! Én a SOTE II-re járok és ott mondta az orvosom. Én egy hónapig szedtem, a következõben nem és akkor sikerült. Volt már vetélésem, pcos-em van, de nem kellett utrogestant szednem mert a closti hatása még tart. 18 hetes vagyok és minden rendben. De ez dokifüggõ és attól függ milyenek a leleteid! Sok sikert a babához!
Szia!Én a második adagot keztem el szedni és már csak napi egyszemet mert az elsõ napi kettõ túl jól sikerült viszont két szem után 7.-ik ciklusnapon uh-n kiderült, hogy elõzõ hónapból maradt egy 30mm-es tüszõ ami nem repet meg így abba kellett hagynom a szedést!14.napi uh-n mégis lett kettö 24 és egy 23mm-es tüszõm!Így ha még kell köv.ciklusban már csak napi felet szedek 5-tõl 9.-ik napig!Azt azért nem értem miért nem nézi a dokid meg uh-val milyen a closti eredménye mert bajt is okozhat a túl stimulálás mivel mindenkinek máshogy reagál a szervezete!És az is fura, hogy erre nem hívta fel a figyelmed!Nagyon könnyelmûek az orvosok ezzel a gyógyszerrel holott a ciszta kialakulásának veszélye így sokkal nagyobb!!!Sok sikert a mielõbbi babaáldásért!!!
A kérdező hozzászólása: Na én is ettõl félek, de most hívjam én és kérjem hogy nézzen meg?Totál hülyének fog nézni:( A vizsgálatokból mindig azt mondta hogy tökéletesebb nem is lehetne. CSak hát most na félek hogy nekem is elvékonyítja vagy valami:(
Igen, hajlamos a closti elvékonyítani a nyálkahártyát ami meg nem jó mert hiába termékenyül meg a pete beágyazódni nem fog tudni!Szerintem nyugodtan hívd fel!Neki kötelessége lenne követni uh-n a gyógyszer hatását mert nem c-vitamin!!!Sok sikert!!!
A kérdező hozzászólása: ok:) csak ez olyan kellemetlen mert igaz én fizetek de nekem kell kérni mindent:( De lehet jobb lenne akkor ha peteérési idõszakban kérném hogy nézzen meg , igaz?

Normális ha a doki napi 3 szem clostit irt fel? És napi 2 szem is hatott

lesz e mellékhatása ha nemvolt napi 2 szemnek sem és napi 1 nek sem?

44 napon vagyok.2 teszt is negatív. Tegnap voltam dokinál, azt mondta nem érez terhesnek. Mi lehet ez? A doki azt mondta, h ha 10 napon belül nem jön meg, menjek vissza, ír norcolutot, aztán clostit. Nem uh-zott meg, majd 10 nap múlva.

Legjobb válasz: Elõször nekem sem vette észre a doki hogy terhes vagyok, most pedig a 27. hétben járok. vegyél egy jó tesztet nekem a qupido vált be, kevés helyen lehet kapni, viszont lehet rendelni. Sztem semmi nincs veszve, a doki is csak ember:) sok sikert

Szerintem meg lehet baba, hisz ha a ciklusod nem 28 napos hanem 30-34 akkor késõbb van pé-d és a doki sem biztos hogy meg tudja állapítani. Velem is így volt mikor terhes lettem. A dokim megvizsgált kézzel és azt mondta hogy nem vagyok terhes. 5 hetesen voltam nála. Majd uh-val is megvizsgált de csak a megvastagodott nykh-t látta amire azt mondta menzi lesz. Ekkor váltottam orvost mert tudtam hogy baba van, hisz 3 tesztem volt pozitív és a mellem is iszonyúan fájt ahogy még soha. Aztán beigazolódott hogy ott az én picim a hasamban! Szóval ne add fel! Tesztelj holnap vagy holnapután egy érzékenyebbel! Szorítok!
a ciklisod alapján nincs is peteérésed. ezt tényleg kikelene mutatni a tesztnek és hidd el a doki is megnézett volna ultrhangal is ha babát érezne
A 27 hetes vagyok. A bimbó is késõbb sötétedik, nekem hányingerem sem volt egyáltalán, a cicim fájt egy pár napig, aztán az is elmúlt Ne stresszelj, várj holnapig, reggel tesztelj mégegyet. Vérvételre nme küldtek el?
A cici lehet baba miatt, hõt méred? De ha nem terhesség akkor lehet hormonprobléma miatt, de akár az idõ miatt is késhet. A hányinger általában csak késõbb jelentkezik, emiatt ne aggódj!
A kérdező hozzászólása: Tünet? Néha érzem a mellemet, nem feszül, inkább ég. De reggeli hányinger nincs sajna... De ha mégse terhesség, akkor mi lehet? Azért az is nyugtalanít...
Az elsõ vagyok.Ha azt írod 32-38 naposak akkor még elõfordulhat hogy a teszt nem mutatja ki, szerintem akkor ne add föl még, vegyél egy érzékeny tesztet próbáld újra!Lehetséges hogy a doki sem érzi még!!
Elõször nekem sem vette észre a doki hogy terhes vagyok, most pedig a 27. hétben járok. vegyél egy jó tesztet nekem a qupido vált be, kevés helyen lehet kapni, viszont lehet rendelni. Sztem semmi nincs veszve, a doki is csak ember:) sok sikert
Szerintem csinálj reggel mégegy tesztet, mert lehet késõbb volt pé-d! Nekem tegnap negatív volt a teszt, ma meg nagyon halványan pozitív. Egy nap is számít. Ha korai a terhesség akkor még nem biztos hogy a doki észreveszi. Nyilván neked nem a 14.napon van pé-d hanem a 20-22.nap körül. Tünet van valami?
Szerintem a 44 napon már ki kellene mutatnia ha terhes vagy.Egyébként hány naposak a ciklusaid?Rendszeresek?
A kérdező hozzászólása: Nem mértem ebben a hóban. De én arra is gondoltam, hogy lehet azért sajog a mellem, mert meg fog jönni..., ja a mellbimbómat is nézegetem, de az se sötétül...
A kérdező hozzászólása: ciklusaim visszamenõleg 2 évre olyan 32-38 naposak, 1 x volt eddig 40 napos. De most ez a 44 nap... A remény hal meg utoljára, ezt mondogatom állandóan magamban. Több mint 6 hónapja próbálkozunk, de ilyen még nem volt. Az egyik tesztet a 35, a másikat a 40 napon csináltam. Szerintetek?
A kérdező hozzászólása: nem kellett vérvételre mennem, majd 10 nap múlva uh ha addig nem jön meg, és norcolut + closti
Szia! Nekem a peteérésem tavaly novemberben csúszott egy cseppet. 10 napot! És amikor orvosnál voltam azt mondta nem vagyok terhes, pedig nem jött meg. Akkor már a 40. napon voltam. Aztán megjött. Azt mondta ad gyógyszert hogy megjöjjön rendesen, és csinált egy uh ot, amin megállapította hogy méhen kívüli elhalt terhességem van. Nos mostanra a pici lányom 3és fél hónapos!!! Úgyhogy lehet hogy terhes vagy te is! Én szerencsére nem hittem a dokinak, és született egy csodaszép gyönyörû kislány!!! Úgyhogy várj , tesztelj, és bizakodj! Én meg szorítok neked hogy baba legyen!!! További szép napod.

Clostit Szedtem. Most már a 14. -napomon vagyok azt mondta a doki hogy 11-14. ig kell minden nap 1*szeretkezni. Nagyon nagy gáz ha csak 2-3*szeretkezünk a 4 napból?

Na most 1 nap ok! 2 nap a férjem nem volt itthon a harmadik nap ok! Na de igy a 4. napra mostmár egy kicsit kezd Robot temponak tünni és az embernek 12-óra munka mellett nem nagyon van kedve szeretkezni Bár Nagyon akarjuk a picit!

Legjobb válasz: Szia! Én is csak javasolni tudom az LH tesztet. Én az elsõ Clostis hónapban teherbeestem, úgy, hogy az LH teszt szerinti pozitív napokon voltunk együtt. Egy próbát megér.Sok sikert!

Szia! Én is csak javasolni tudom az LH tesztet. Én az elsõ Clostis hónapban teherbeestem, úgy, hogy az LH teszt szerinti pozitív napokon voltunk együtt. Egy próbát megér.Sok sikert!
Szia! Én nagyon javasolnám neked az ovulációs tesztet. A saját példám rá a magyarázat, hogy miért. Hosszú hónapokon keresztül szedtem a Clostit, folyamatos ellenõrzés mellett. A doki mindig mondta, hogy na, akkor ezek a napok meg azok a napok stb... Nem jött össze. Júniusban nem szedtem már be többet, de bíztam benne, hogy ennek ellenére még van hatása a köv. hónapban is. Vettem egy ovu tesztet is életemben elõször! Annak megfelelõen idõzítettünk és csak egyszer voltunk együtt a termékeny napokban. Mára 10 hetes terhes vagyok, amit egyszerûen csodának veszek és köszönet érte többek között az ovu tesztnek. Próbáld ki! A használata rém egyszerû és amúgy pontos képet ad neked a peteérésed fázisairól "azokban a napokban". Minden jót kívánok õszintén!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!