Találatok a következő kifejezésre: Ha 2 érik meg egy (16 db)

Ha 2 pete érik meg egy cikluson belül, akkor hogyan alakul a hőmérsékleti görbe, mit mutat az LH-teszt, milyen a méhszáj?

Szóval honnan lehet tudni? Van olyan olyan köztetek, aki észrevette, hogy 2 pete érett neki? Esetleg meg is termékenyültek?

Legjobb válasz: Szerintem a homersekleti gorbe ugyanugy alakul, mint egy peténél, és az ovu teszt is ugyanazt mutatja, mintha 1 pete érne. A mehszaj elvileg feljebb huzodik, kicsit felpuhul, de szerintem azt ne tapogasd...

Szerintem a homersekleti gorbe ugyanugy alakul, mint egy peténél, és az ovu teszt is ugyanazt mutatja, mintha 1 pete érne. A mehszaj elvileg feljebb huzodik, kicsit felpuhul, de szerintem azt ne tapogasd...
Én eddig ilyen nem hallottam, de ebbe a hónapban nekem is kétszer esett le a hõ és mindkétszer olyan érzésem volt, mint peteéréskor szokott. Úgyhogy ezek szerint létezik ilyen! Irtó hálás lennék a sorsnak, ha végre megtermékenyülne valamelyik!

2 hónapja van fül porc pierncingem. És nagyon fáj ha hozzá érek épp egy kicsit. , nincs begyulladva meg semmi, de nemtudom mit lehetne vele csinálni. Valami 5let?

Legjobb válasz: Lehet, hogy csak nehezen szokja a füled. Nem vagy esetleg allergiás az anyagára? Nagyon ritka ugyan, de elõfordulhat, hogy v.ki allergiás az orvosi fémre. Mondjuk, akkor piros lenne a piercing körül a porc, de arról nem írtál, hogy ilyen fennáll.

Lehet, hogy csak nehezen szokja a füled. Nem vagy esetleg allergiás az anyagára? Nagyon ritka ugyan, de elõfordulhat, hogy v.ki allergiás az orvosi fémre. Mondjuk, akkor piros lenne a piercing körül a porc, de arról nem írtál, hogy ilyen fennáll.
nekem is ilyen volt, sosem múlt el a fájdalom, úgyhogy kivettem, és beforrt.
Nekem is ilyen volt kb. fél évig. Szenvedsz vele egy darabig, utána elmúlik, nem kell aggódni! :)

Melyik éri meg jobban? Ha elvégzek egy 2 alapképzést vagy egy alapképzést és egy mesterképzést?

Ha egy alap és egy mestert akkor az két diplomát jelent? És akkor a mesterképzés még lehet ingyenes ugye? Viszont a második alapképzés már nem?

Legjobb válasz: Utóbbit éri meg jobban. A 2. alapképzés már fizetõs, tehát ennyi erõvel miért nem végzed el a mester után (ha még akarod)? Alap és mester két diploma, és a mester ingyenes. attól függõen végig, hogy mennyi idõt vett igénybe az alapképzés. Összesen 12 állami féléved van, tehát ha a 7 féléves alapképzést 10 alatt végzed el, akkor a mester már a végén fizetõs lesz.

Utóbbit éri meg jobban. A 2. alapképzés már fizetõs, tehát ennyi erõvel miért nem végzed el a mester után (ha még akarod)? Alap és mester két diploma, és a mester ingyenes. attól függõen végig, hogy mennyi idõt vett igénybe az alapképzés. Összesen 12 állami féléved van, tehát ha a 7 féléves alapképzést 10 alatt végzed el, akkor a mester már a végén fizetõs lesz.
A kérdező hozzászólása: És miért azt éri meg jobban? egy átlagos mesterképzéssel könnyebben találok munkát mint mondjuk két átlagos alapképzéssel? Amúgy tudom, hogy 12 félév van támogatotton és csak annyit lehet összesen elhasználni:) Köszi a válaszod, ment a zöld kéz!
Én mondtam hogy jobban megéri a mesterképzés az alapképzés után, mint két alapképzés. Annyit pontosítanék hogy ez mondjuk szaktól függ. Mérnöki szakok esetére mindenképpen igaz, amit írtam. Mivel ezek klasszikusan nagy megtanulandó anyagmennyiséget jelentenek, ezért az alapképzésbe ezt nem tudták belerakni, ezért kell hozzá a mesterképzés is, anélkül felelõtlenség.
"egy átlagos mesterképzéssel könnyebben találok munkát mint mondjuk két átlagos alapképzéssel?" Attól függ milyen szakokról van szó. Kreditelismertetéssel még az is megoldható sok esetben, hogy egy tök más mesterképzésre mész, mint az alapképzésed volt, ez esetben egyértelmûen ez a nyerõbb, mint a másikból is alapképzést csinálni. De ha nem írsz semmi konkrétumot, akkor nem lehet megválaszolni a kérdésed.
A kérdező hozzászólása: Igazából az agrár felé szeretnék továbbtanulni, de a mérnöki gazdasági és valamennyire az informatikai szakok is érdekelnek. De az alapképzést szeretném elkezdeni valamely agrár szakon.
Attól függ, milyen képzések, mert vannak olyanok, sok Bsc, mely magában is elég, kettõ végképp jó. Bölcsészképzésben viszont teljes értéket inkább egy mesterképzés ad.
egyértelmûen a mesterképzés. és hogy miért? hát mert magasabb szintû képzettség. kis túlzással akkora a különbség, mint az érettségi és a Bsc diploma között. én pl matek szakos vagyok, ennek az alapdiplomája kutyakakit sem ér. max jól hangzik, hogy matematikus vagyok. viszont egy jó mesterrel már királyság lenne.

Vettem táplálék kiegészítőt (tejsavó, protein creatin) ha szedem őket és még egy kis étrendet:- reggeli:3 vagy 2 db tojás - délben :15 vagy 20 dkg csirkemellfilé - vacsorára :2 db tojás akkor érnék el eredményt vagy hagyjam a francba?

Amúgy 3 hónapja edzettem rendes étrend és táplálék kiegészítők nélkül mivel nehezen tudom beszerezni az étrendet és a tápkiegészítőket is

Legjobb válasz: Ha folyamatosan tartani tudod a 2g/ttkg körüli fehérjét (meg a többi tápanyagot) akkor lesz eredmény. Így van értelme tartani az étrendet, pár hétig nem nagyon.

Ha folyamatosan tartani tudod a 2g/ttkg körüli fehérjét (meg a többi tápanyagot) akkor lesz eredmény. Így van értelme tartani az étrendet, pár hétig nem nagyon.
érnél... de a kreatin hagyjad máskorra..
Ha itt azt mondja valaki, hogy hagyd a francba, akkor abbahagyod? Fontos az étrend is, de kitartás és akarat is kell hozzá! Sokan ezeket se engedhetik meg maguknak, mégis keményen, motiváltan tolják. Ha szûkös a keret, akkor ne kreatint vegyél, hanem költsd élelmiszerre (zöldség, hús). Tejsavó protein az mehet, mert tény, hogy a benne levõ fehérjemennyiséget élelmiszerbõl drágább pótólni
Hagyjad a francba, nem érnél el eredményt, nehogy kipróbáld
Mintha a páromé lenne. Ne aggódj! normális.
méteres kékeres. nem hallottad még soha ?

Üdv! Szeretnék venni magamnak egy tabletet, a 20-30 ezres kategóriából. Nem fontos hogy legyen hátlapi kamerája, de nem baj ha van, csak az alap dolgokra használnám (böngészés, facebook, 1-2 játék) Szerintetek melyik éri meg? (7, vagy9col is lehet)

Legjobb válasz: Amikor legutóbb néztem, akkor ebben az árkategóriában egyik sem érte meg. Gagyi kijelzõ, alacsony felbontás, lassú proci, akadozó alkalmazások...SZVSZ okosabb egy kicsit több pénzt gyûjteni, és venni egy jobbat. utóirat: nem kell csak azért tabletet venni, mert divat.

Amikor legutóbb néztem, akkor ebben az árkategóriában egyik sem érte meg. Gagyi kijelzõ, alacsony felbontás, lassú proci, akadozó alkalmazások...SZVSZ okosabb egy kicsit több pénzt gyûjteni, és venni egy jobbat. utóirat: nem kell csak azért tabletet venni, mert divat.
A kérdező hozzászólása: Tényleg szükségem lenne egyre, mert a telefonom már elavult, de nem szeretnék nagyon költeni rá, ezért gondoltam a 20-30 ezres kategóriából
Concorde tab Rokee, most 30 ezer alatt ez az egy tabletnek nevezhetõ készülék. Játékra viszont nem igazán alkalmas!!! Komolyabb 3D-s játékokat felejtsd el.

Mi a véleményetek arról hogy ha egy férfi az esküvő után alig 2 hónappal agyba -főbe veri a feleségét, és a feleség erre annyit mond hogy ad még egy esélyt a férjének, mert szereti?

Legjobb válasz: A nõ egyszerûen hülye. Anyósom is ilyen volt és még ma is ilyen. A gyerekeket is állandóan verte az apjuk, õ ezt is megbocsátotta neki. Most meg nem értik, a gyerekek miért nem tartják velük a kapcsolatot és miért nem akarjuk elengedni hozzájuk az unokát...

Kétlem, hogy a "boldogító" igen után vált agresszívvá a férfi, hiszen az agresszió az ember természetéhez tartozik, és vannak elõjelei. Ez amolyan zsák a foltját effektus. Valamilyen szinten a nõ is igényli, hogy domináljanak fölötte, a férfinek pedig kell valaki aki felett uralkodhat - akár ilyen módon is. Ez már mindkét fél számára érezhetõ volt az esküvõ elõtt is, nem véletlen, hogy házasság lett belõle. Mindketten érezték, hogy a másikban megtalálhatják a tökéletes ellentétpárukat - ami viszont a legritkább esetben vezet egészséges, jó kapcsolathoz. Ha egy nõ nem elnyomható, akkor bármilyen szerelmes is, otthagyja a férfit, aki bántja (már ha nem fenyegetik...) Itt viszont arról van szó, hogy a nõnek gyakorlatilag ilyen a természete. Ahogy a férfinak is. Tulajdonképpen ez egy kényelmes állapot mindkét félnek, bármilyen morbid is. Természetesen a szerelem önmagában semmire nem lehet indok, az igazi, érett szerelemnek az a legfõbb ismertetõjele, hogy nem függök a páromtól, hanem szeretem az érdemei miatt, és amiatt, hogy mellette boldog lehetek. Ez egy kiszolgáltatott helyzet, amit a nõ megindokol magának azzal, hogy szerelmes, holott valójában gyengeségrõl van szó. Ezen viszont nem annyira könnyû változtatni - sõt, sokaknak lehetetlen (talán mert nem is próbálnak tenni ellene).
A kérdező hozzászólása: Nem kell elnézést kérni, mindenki azt írja amit errõl gondol.Sajnos nekem nagyon közeli hozzátartozómról van szó, ezért már mérgemben lehülyézem õt mert nem engedi hogy segítsünk, azt hiszi ez a világ legtermészetesebb dolga hogy veri és megcsalja a férje!
Nem hülye. Lelki problémái vannak minden olyan nõnek aki hagyja, hogy bántsák. Segítség kell neki, nem lehülyézés. De persze az könnyebb, mint belegondolni vagy segíteni. Az a véleményem, hogy a pasi is lelki beteg, meg a nõ is. Mindkettõnek orvosi segítségre lenne szüksége. Akik hülyéznek azoknak meg egy kis empátiára.
A nõ egyszerûen hülye. Anyósom is ilyen volt és még ma is ilyen. A gyerekeket is állandóan verte az apjuk, õ ezt is megbocsátotta neki. Most meg nem értik, a gyerekek miért nem tartják velük a kapcsolatot és miért nem akarjuk elengedni hozzájuk az unokát...
gondolom ciki neki, hogy 2 hónap alatt ide jutott a házassága. ezért részben õ is hibás, hiszen nem vette észre a jeleket, hogy agresszív a párja. nem szereti, csak ragaszkodik hozzá. vagy anyagi okból, vagy a társadalmi elvárások miatt. ha engem a párom elverne, tuti, h azonnal elszállna minden iránta érzett szeretetem.
Most nem azért de a pasi is hülye, meg ugyanannyira a nõ is!
Komolyan, még talán a megcsalásnál is adnék esélyt a férjemnek, hogy mindent jóvá tegyen, de verésnél...szóba sem jöhet!
Mindkettõ hülye.
A pasit meg kéne csonkítani, a nõ meg úgy szimplán hülye.
A hülye!Mármint a nõ! Ha ezt eltûri, még egy eséllyel, akkor meg is érdemli, amit ezután fog kapni.2 hónapos friss házasok.Ha velem történt volna, tuti, hogy véletlenül fagyállót inna a drága.
Adjon.. majd a 100. verés után is ad, és akkor majd õ lesz az áldozat.. holott elhúzhatna a francba már az elsõ után. A pasit meg simán megveretném egy szekrényajtó hátúval.
Pont, ahogy az elsõ írta..
A kérdező hozzászólása: Pedig az "együtt járás" alatt is egyértelmû volt hogy agresszív és nem normális az ember:( Sajnos közös 30 éves hitelük van:( Nyilván ez is az oka, de akkor sem értem hogy lehet egy nõ ennyire hülye!
Vélemény? 1:Lehet elhamarkodott volt az esküvõ 2:Ez bizonyítja a tényt hogy csak azért mert egy férfi feleségül vesz valakit, nem jelenti azt hogy szereti is a nõt 3:Hülye a nõ
Önsorsrontó a nõ. Nekem is van ilyen ismerõsöm. Egy szép, okos, kedves, jófej lány, önálló egzisztenciával, lakással, jó állással. És mégis évekig megkeserítette az életét egy pondró, aki a kb 50 kg-os lányt kékre-zöldre verte rendszeresen. De ha egyszer õ maga nem akar ellene tenni semmit akkor az ismerõsök mit tehetnének? Újra és újra mindig megbocsátott neki és úgy adta elõ a srác tetteit mintha valami jelentéktelen történés lenne. Hiába akartunk neki segíteni , felajánlottam h költözzön hozzám , tûnjön el a srác szeme elõl stb. Nem volt foganatja. Már nincsenek együtt de gondolom, hogy rányomta a bélyegét az életére.
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó:Pont ez a helyzet ennél az esetnél is.Nem engedi hogy segítsünk, és úgy tünteti fel az egészet mint ha semmiség lenne:(
Elnézést kérek a kedves pontozótól, rosszul írtam. A nõ hülye, megérdemlik, dögöljön meg. Ezt kellett volna írnom, ugye? Hát persze. Én kérek elnézést. -.-" #12
A kérdező hozzászólása: Ja , és a pontozással még nem jutottam el hozzád:)
Még jó hogy a gamer PC
Most nézem hogy nem olvastam azt hogy led Tv-t is adnak ugyhogy inkább a Ps3slim
70 ezerért gamer pc, LoL... Annyiból max netezõs PC-t kapsz.
70ezerbõl nem fogsz összerakni gamer PC-t :D Ha esetleg ezt a keretet meg tudod növelni a duplájára abból már tudnál venni gamer PC-t. Ha nem akkor válaszd a konzolt Én 150ezer forintból raktam össze egy elég jó gépet (kb 8 hónapja) de még ezt se nevezném igazi gamer PC-nek.
A kérdező hozzászólása: Én gamelés miatt akarok most pénzt költeni hogy e legújjabb játékokkal is tudjak gamelni persze hd minõségben ezért veszek mellé pluszba egy hd-s led tv, persze a hd-s led tv-t külön venném meg a ps3 slim mellett :) de többen is mondták h a ps3 jobb mert költségesebb ha pc-t veszek mivel ha jönnek ki fele az új generációs gamek akkor több ezret kell költeni a gép tuningolására.
Ps3 természetesen. 70 000-bõl nem jön ki olyan ps ami megéri.
nem
barátnõm lassan 3 hónapja nem "próbált fel".. fokozatosan engedi magát, és ez így a jó, különben elveszne az a bizonyos kihívás és akkor, hogy pontosítsunk a dolgon, a pasi próbálja fel a nõt, ha már ilyen ordenáré kifejezést akarsz használni. Egyébként meg, ha két hét neked már sok, akkor csak menj el egy buliba, itasd le magad, majd kefélj mindenkivel egyet a budiban, aztán kezdj el járni azzal, aki a legjobb volt.. aztán ne csodálkozz, ha 2-3 héten belül elhagy valakiért, aki jobb nálad. Viszont, ha van eszed, ugyanezt egy albérletben teszed, és minden próbálkozótól elkérsz egy húszezrest.
Én abból indulok ki, magamat s a testemet becsülöm annyira, hogy nemfekszem le mindenkivel 2hét után. Hiába fontos a szex a kapcsolatban, attól még ha nemtud komunikálni, nemértjük meg egymást vagy egyéb kizáró okok vannak azokat nem 2perc alatt ismerem meg benne. Plussz hiába olyan jó lepedõvirtuóz valaki az max 1-2 óra egy alkalom de ha nemképes 5-8órát melette értelmesen eltölteni velem akkor az gáz.
Nyugodtan felpróbálhatod 2 héten belül, max ha normális ember, õ jön rá hogy nem éred meg a fáradozást
messzirõl kerülöm az ilyen "olcsó" embereket...
Szerintem hülyeség. Összeköltözni sem szokás két hét után csak azért, hogy megnézzétek tudtok-e együtt élni. És spermavizsgálatra sem küldöd a pasit, hogy lehet-e gyereke... És még sorolhatnám Ezek ugyanúgy tönkretehetik a kapcsolatot....
Pont az ilyen gondolkodású nõket tartom k*rvának! Még a patron is kár beléjük!
Hallottad már a mondást, hogy ha ingyen adod a tejet, senki nem veszi meg a tehenet. Tudod attól függ milyen pasit akarsz. Az én zsánerem mellékhatása, hogy szeret küzdeni a lányért, meghódítani azt és ha könnyûvé válik, akkor ki is ábrándulhat. Mondjuk lehet idõvel ez változik, szóval idõsebbeknél máshogy van mint 20 éveseknél, mert nekem azt mondták 30an felül így megy, de nem tudom.
Igen, egyetértek. 17/F
Nekem 3x volt 3-4 éves kapcsolatom, mindegyikben 1 hét után volt az elsõ együttlét. Nem bántam meg, de az hogy 2 héten belül "kell" azért az erõs túlzás.
Nem értek egyet. Nem a farkáért keresek párt... Ismeretlen emberrel meg nem fekszem össze, márpedig 2 hét alatt senkit nem lehet kiismerni.
Én az tartom helyesnek, ha éjfél után a lányok az asztalon táncolnak, az urak pedig ezzel egy idõben a cipellõjükbõl fogyasztják a pezsgõt. Igen elegáns még a buli fénypontján betolt hatalmas tortából kiugró lengén /csillagszóróba/tejszínhab-pamacsokba öltözött csinos csaj, illetve a gulát alkotva való fényképezkedés -ez utóbbi titkos vágyam is. -Ebbe a koncepcióba illesztve a 2 héten belül felpróbálás még talán kicsit kicsit túl szolid is!
Imadom a "felprobalni" szakkifejezest :-D
"a férfit meg kell váratni. õsi recept, nekem mindig be is vált" Ezen nagyon jót röhögtem. Mindig be is vált...ezek szerint mégsem vált be annyira, ha ott van az a mindig. Hiszen több pasi dobott már...
19:35 Ez nagyon ül. :D
Nem értek egyet az elsõ részével, ezzel a 2 héttel, egy bizonyos határig édes a várakozás, na de 2 hét? Az semmi. A második részével pedig nem ilyen nyersen, de egyetértek. Ha a szex nem jó, az elõbb utóbb egy nagyon rossz szenvedéssel teli kapcsolatot eredményez, tele negatív élménnyel. Erre tényleg senkinek nincs szüksége.
19:11 biztos nekik is megéri pff..
Nem azt mondtuk hogy ribanc vagy! Azt mondtuk az ribanc, aki így gondolkodik! Hogy te hogy gondolkodsz, azt csak te tudod...
A kérdező hozzászólása: azért vannak itt eléggé prûd válaszok gyerekek
a férfit meg kell váratni. õsi recept, nekem mindig be is vált. általában szemezek, incselkedem, néha egy kis csók, aztán hetekre eltûnök, vagy éppen másokkal flörtölök, és a pasi keres, keres és felébred benne a vágy, és minél hosszabb ideig vágyik, annál biztosabb hogy a vágy szerelemmé alakul. Láttad már a skorpió megeszi az ikreket reggelire? Eszenyi Enikõ hát én pont olyan vagyok. És a pasik nem hogy nem unnak meg, egész háremem van, akik évek óta vágynak rám, úgyhogy nem kaptak meg. De nem ez volt a kérdésed. Az elsõ szexet a vágy is befolyásolja, minél tovább éheztetik egymást a szerelmesek, annál szenvedélyesebben fognak egymás ....nak esni.
teljesen igazad van jányom! 98/ N
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm aki annyira ismer, (feltételezem, hogy egy kérdés miatt) hogy egy kérdés alapján megtudja állapítani, hogy egy r*banc vagyok. Feltettem egy kérdést, erre várok reakciót. Ennyi, és köszönöm annak aki tisztességes választ adott.
Szerintem nem hogy 2 héten belül nem kell szexuális kapcsolatot létesíteni egy férfival, hanem egyáltalán nem szükséges a szex ahhoz, hogy tudd milyen emberrel van dolgod. A hétköznapi dolgokból simán leszûrheted milyen az ágyban... Egyébként meg nem csak szexbõl áll a kapcsolat... ha 2 hét után elmész vele honnan tudod egyáltalán a személyiségetek passzol-e?!
Ha két héten belül nem feküdne le velem a csaj akivel összejövök az gáz... Max egy hónapot érdemes várni, ha utána se, akkor abból értelmes kapcsolat nem lesz. Ez egy felmérés eredménye, nem én találtam ki: Szex: 55% Szerelem: 45% Ha bármelyik fél nem képes bármelyiket teljesíteni maximálisan. Az a kapcsolat halott.
Adom kacsuss!!
úristen...ez rettenetesen gáz...már a megfogalmazás is degradáló a férfiakra nézve! mi az hogy felpróbálni?? ez olyan mintha valami tárgy lenne csak a férfi, ami ha nem válik be, kilehet dobni a kukába, mint valami használt papírzsepit...pf 26/nõ
Esetleg BF4 vagy AC4?
olyant ami elmegy a gépeden, vagy játék konzolodon. :-)
NFS-t ne vegyél, azok nem a legjobbak manapság. A Grid 2-vel nem játszottam de most hogy mondod le is töltöm és kipróbálom. Biztosan jó játék. A Simcity-k azok meg engem nem nagyon érdekelnek. De igaz amit az elsõ ír, inkább a BF4-en vagy az AC4-en gondolkodj. A BF4-nek a campaign-a kicsit gyenge lett, de a multi az mindenféleképpen kárpótolja az embert! Ha én vennék játékot, akkor az a BF4 lenne. A többit meg egyszerûen letölteném nCore-ról, és ennyi! Hülyeség ilyenekre pénzt költeni, hogyha ott van ingyen. Hacsak nem vagy megrögzött gyûjtõ, vagy nem lehet eredeti nélkül neten játszani vele.
Direkt azért írtam a BF4-et, hogy azon tudnál multizni is, már pedig eredetiben szerintem ez a lényeg, többi játékot úgy is le tudsz torrentrõl tölteni..:D Ha már eredetit veszel, akkor olyat amihez van multiplayer. Na meg persze ahogy írták utánam, hogy mindenképp olyat vegyél ami el is megy a gépeden.
a felsoroltak közül én a simcityt venném meg. egyébként meg különbözõ kategóriákat soroltál fel. kb olyan hogy mit vegyek, almát vagy benzint?...
Simcity állítólag nagyon faja és eredetiben lehet csak megszerezni normálisan. De ha elbírja a géped az AC4-et akkor azt, mert én nem bírom megunni :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!