Találatok a következő kifejezésre: Ha 2 érik meg (47 db)

Melyik éri meg jobban? Ha elvégzek egy 2 alapképzést vagy egy alapképzést és egy mesterképzést?

Ha egy alap és egy mestert akkor az két diplomát jelent? És akkor a mesterképzés még lehet ingyenes ugye? Viszont a második alapképzés már nem?

Legjobb válasz: Utóbbit éri meg jobban. A 2. alapképzés már fizetõs, tehát ennyi erõvel miért nem végzed el a mester után (ha még akarod)? Alap és mester két diploma, és a mester ingyenes. attól függõen végig, hogy mennyi idõt vett igénybe az alapképzés. Összesen 12 állami féléved van, tehát ha a 7 féléves alapképzést 10 alatt végzed el, akkor a mester már a végén fizetõs lesz.

Utóbbit éri meg jobban. A 2. alapképzés már fizetõs, tehát ennyi erõvel miért nem végzed el a mester után (ha még akarod)? Alap és mester két diploma, és a mester ingyenes. attól függõen végig, hogy mennyi idõt vett igénybe az alapképzés. Összesen 12 állami féléved van, tehát ha a 7 féléves alapképzést 10 alatt végzed el, akkor a mester már a végén fizetõs lesz.
A kérdező hozzászólása: És miért azt éri meg jobban? egy átlagos mesterképzéssel könnyebben találok munkát mint mondjuk két átlagos alapképzéssel? Amúgy tudom, hogy 12 félév van támogatotton és csak annyit lehet összesen elhasználni:) Köszi a válaszod, ment a zöld kéz!
Én mondtam hogy jobban megéri a mesterképzés az alapképzés után, mint két alapképzés. Annyit pontosítanék hogy ez mondjuk szaktól függ. Mérnöki szakok esetére mindenképpen igaz, amit írtam. Mivel ezek klasszikusan nagy megtanulandó anyagmennyiséget jelentenek, ezért az alapképzésbe ezt nem tudták belerakni, ezért kell hozzá a mesterképzés is, anélkül felelõtlenség.
"egy átlagos mesterképzéssel könnyebben találok munkát mint mondjuk két átlagos alapképzéssel?" Attól függ milyen szakokról van szó. Kreditelismertetéssel még az is megoldható sok esetben, hogy egy tök más mesterképzésre mész, mint az alapképzésed volt, ez esetben egyértelmûen ez a nyerõbb, mint a másikból is alapképzést csinálni. De ha nem írsz semmi konkrétumot, akkor nem lehet megválaszolni a kérdésed.
A kérdező hozzászólása: Igazából az agrár felé szeretnék továbbtanulni, de a mérnöki gazdasági és valamennyire az informatikai szakok is érdekelnek. De az alapképzést szeretném elkezdeni valamely agrár szakon.
Attól függ, milyen képzések, mert vannak olyanok, sok Bsc, mely magában is elég, kettõ végképp jó. Bölcsészképzésben viszont teljes értéket inkább egy mesterképzés ad.
egyértelmûen a mesterképzés. és hogy miért? hát mert magasabb szintû képzettség. kis túlzással akkora a különbség, mint az érettségi és a Bsc diploma között. én pl matek szakos vagyok, ennek az alapdiplomája kutyakakit sem ér. max jól hangzik, hogy matematikus vagyok. viszont egy jó mesterrel már királyság lenne.

Ha adott hónapban 2 pete érik meg, akkor mennyi az esély az ikrekre?

Legjobb válasz: ha a két pete egyszerre érik vagy max 1-2 nap külömbséggel, akkor van esély a kétpetéjüekre. akkor sok. de a megtermékenyített peteselytek csak 3% születik is még. a többség még be sem ágyazódik.

ha a két pete egyszerre érik vagy max 1-2 nap külömbséggel, akkor van esély a kétpetéjüekre. akkor sok. de a megtermékenyített peteselytek csak 3% születik is még. a többség még be sem ágyazódik.
A kérdező hozzászólása: Köszi.
Én clostilbegitet szedtem, volt hogy több pete is megérett, de még csak terhes sem lettem. Aztán egyszer csak sikerült, de akkor pont nem tudom hány pete ért meg, mert abban a ciklusban nem volt uh. Nem lettek ikreim.
A kérdező hozzászólása: Vagyis akkor nem tõrvény szerû.a véletlen mûve :) Köszi a válaszokat.

Mennyire éri meg felvenni a diákhitel 2-t, hogy a corvinusra, bme-re, vagy bgf-re menjek nemzetközi gazdálkodást tanulni? Ha végeztem, mekkora esélyem van munkát kapni?

Legjobb válasz: Közgazdasági képzésekhez a Corvinus-t és a BGF-et javaslom. Nemzetközi gazdasághoz erõsen ajánlott angol + még egy nyelvvizsga, ebbõl egy felsõfokon. Ha ez megvan, jó eséllyel találsz állást.

Közgazdasági képzésekhez a Corvinus-t és a BGF-et javaslom. Nemzetközi gazdasághoz erõsen ajánlott angol + még egy nyelvvizsga, ebbõl egy felsõfokon. Ha ez megvan, jó eséllyel találsz állást.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ :)

1. hol és mennyiért lehet xbox360hoz vga kábelt kapni? 2. használt cuccokból mennyiért éri meg a következõ dolgokat venni:xbox360, xbox fejhallgató, pár jéték 3. ha xboxot monitorhoz kötök hozzá akkor van hang?

1. hol és mennyiért lehet xbox360hoz vga kábelt kapni? 2. használt cuccokból mennyiért éri meg a következõ dolgokat venni:xbox360, xbox fejhallgató, pár jéték 3. ha xboxot monitorhoz kötök hozzá akkor van hang? 4. használtan mennyiért éri meg xboxo 360-at venni?

Legjobb válasz: Szerintem ne vegyél használtan Xbox -ot, 60 -ért kapsz újat! Interneten lehet hozzá rendelni, de szerintem kapsz hozzá alapból. Van ahol a boxhoz kapsz ajándék játékokat meg fülest is!

Szerintem ne vegyél használtan Xbox -ot, 60 -ért kapsz újat! Interneten lehet hozzá rendelni, de szerintem kapsz hozzá alapból. Van ahol a boxhoz kapsz ajándék játékokat meg fülest is!
A kérdező hozzászólása: Koszonom
Mintha a páromé lenne. Ne aggódj! normális.
méteres kékeres. nem hallottad még soha ?

HA 4, 2-4, 3 as átlagom van akkor ezzel főiskolára jelentkezhetek? Vagy nem éri meg?

azt mondták hogy legalább 4,5 eredménynek kell lennie..

Legjobb válasz: loool. rendészetire ha nem buksz meg, már jó vagy. egyébként meg bõven okés normális egyetemekre is. a felvételi pontod nagyrésze (vagy akár az egész) úgyis az érettségi %-odból lesz. én például be sem írtam e-felvételin a középsulis jegyeimet. mi a franc közük van hozzá...

loool. rendészetire ha nem buksz meg, már jó vagy. egyébként meg bõven okés normális egyetemekre is. a felvételi pontod nagyrésze (vagy akár az egész) úgyis az érettségi %-odból lesz. én például be sem írtam e-felvételin a középsulis jegyeimet. mi a franc közük van hozzá...
Senki se fogja nézni a középiskolai érdemjegyeidet+az érettségidet ha már felvettek. Írd meg az érettségit, kerülj be, és ha elég elhivatott vagy, menni is fog. Én 2-es 3-as voltam, most meg egyetemen (jó érettségi után, amit megszenvedtem) az egyik legjobb vagyok. Persze azért, mert van ambícióm, és minden nap széttanulom a belem mérnökin.
Nagyon jó átlag a 4 feletti, ne hagyd magad lebeszélni a fõiskoláról!!!
A kérdező hozzászólása: kösz a választ de kedves utolsó.. akkor minek találták ki a középiskolát ha semmi közük hozzá?

1. Ha a GTA San Andreas magyarosítást letöltöm akkor az eredeti angolt nem kell ugye? 2. a magyarosítást éri meg jobban letölteni vagy az eredetit

.lehet hogy tudatlan vagyok még a számítógépes dolgok terén de nem kell leugatni!:)

Legjobb válasz: Feltelepíted angolul. Letöltöd a magyarítást, felülírod vele az egyik nyelvet (talán nem az angolt fogja hanem másikat), elindítod a játékot és kiválasztod hogy magyar legyen (ha még nem az).

Feltelepíted angolul. Letöltöd a magyarítást, felülírod vele az egyik nyelvet (talán nem az angolt fogja hanem másikat), elindítod a játékot és kiválasztod hogy magyar legyen (ha még nem az).
A magyarítás csak a feliratokat tartalmazza, viszont feliratokkal nem tudsz játszani, ezért rendelkezned kell a játékkal. Ha van lehetõséged, vedd meg, ha nincs, akkor töltsd le (Gondolom tudod, hogy ez illegális). Megj.: Nem magyarosítás, hanem magyarítás

Szőrtelenítettem és kipattogott a bőröm még először csináltam és rá 2 napra elmúlt addig a két nap alatt ha hozzá ért valami enyhén fájt is meg viszketett mitől lehet ez?

Normális válaszokat kérek 17/F

Legjobb válasz: Valszeg érzékeny a bõröd. Enyém is az, ha nem ápolom szõrtelenítés után piros pötty lesz minden... Javaslom a hintõport, mezei testápolót, bõrnyugtató olajokat szõrtelenítés utánra, vagy akár borotválkozás utánra a sima aftershavet. Elõször csíp, de nem pattog ki.

Valszeg érzékeny a bõröd. Enyém is az, ha nem ápolom szõrtelenítés után piros pötty lesz minden... Javaslom a hintõport, mezei testápolót, bõrnyugtató olajokat szõrtelenítés utánra, vagy akár borotválkozás utánra a sima aftershavet. Elõször csíp, de nem pattog ki.
A kérdező hozzászólása: Köszi rá egy napra elmúlt és ha következõleg is le borotválom akkor is kifog pattogni most lekezeltem borotválkozásutáni arc szeszel kicsit csípte is ?
az arcodat borotváltad nem?
Allergia. Gyanta vagy borotva? Barátnõmnek mindenféle szõrtelenítés után vörös és gyulladt az egész teste. Szõrtüszõgyulladás is lehet.

4 nappal menzi előtt kimutatja a teszt ha babás vagyok? Már eléggé feszülnek és fájnak meg viszketnek a cicieim, és 1-2 ér is megjelent rajta. Nekem nem szokott fájni. Megjön érzésem is van. Stb.

Legjobb válasz: Teszteknél általában a csúszásnál mutatja ki a terhességet.Én is vettem mensi elött,de nem jelezte a két csíkot.Legyél kicsit türelmessebb (tudom nehéz ennek lenni)ha már csúszik akkor már reménykedhetsz a babavárásban.Megjön érzésed meg természetes nekem is ilyen volt :) 20hetes kismama

Teszteknél általában a csúszásnál mutatja ki a terhességet.Én is vettem mensi elött, de nem jelezte a két csíkot.Legyél kicsit türelmessebb (tudom nehéz ennek lenni)ha már csúszik akkor már reménykedhetsz a babavárásban.Megjön érzésed meg természetes nekem is ilyen volt :) 20hetes kismama
Még jó hogy a gamer PC
Most nézem hogy nem olvastam azt hogy led Tv-t is adnak ugyhogy inkább a Ps3slim
70 ezerért gamer pc, LoL... Annyiból max netezõs PC-t kapsz.
70ezerbõl nem fogsz összerakni gamer PC-t :D Ha esetleg ezt a keretet meg tudod növelni a duplájára abból már tudnál venni gamer PC-t. Ha nem akkor válaszd a konzolt Én 150ezer forintból raktam össze egy elég jó gépet (kb 8 hónapja) de még ezt se nevezném igazi gamer PC-nek.
A kérdező hozzászólása: Én gamelés miatt akarok most pénzt költeni hogy e legújjabb játékokkal is tudjak gamelni persze hd minõségben ezért veszek mellé pluszba egy hd-s led tv, persze a hd-s led tv-t külön venném meg a ps3 slim mellett :) de többen is mondták h a ps3 jobb mert költségesebb ha pc-t veszek mivel ha jönnek ki fele az új generációs gamek akkor több ezret kell költeni a gép tuningolására.
Ps3 természetesen. 70 000-bõl nem jön ki olyan ps ami megéri.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!