Találatok a következő kifejezésre: Ha 19-e volt (5 db)

Ha 19-e körül volt peteérésem, akkor mennyi idős lehet a pici? A teszt kimutatná már?

Tudom hogy még fiatal, de kb.!!

Legjobb válasz: Szia. Nem szeretnék negatív lenni,de ha 19.-én volt peteére´sed,az még nem biztos,hogy állapotos is vagy.A tesztel még várja´l. Szorítok. 33hetes kismama.

Szia. Nem szeretnék negatív lenni, de ha 19.-én volt peteére´sed, az még nem biztos, hogy állapotos is vagy.A tesztel még várja´l. Szorítok. 33hetes kismama.
Nézd meg az interneten a szülési naptárt v.terhességi naptárat ott beírod az utolsó menstruációd elsõ napját és hogy mennyi idõnkénti a ciklusod, ui.köztudott, hogy nem mindenki 28 naponkéntira állt be és ott megtudod.Az orvosok is így számolják.
Ha a beágyazódás hetét leszámítjuk, pár napos, talán egy hetes sincs. Várjál csak türelemme, jelentkezik õ! :-))))
a megtermekenyitestol a teljes fogamzas befejezteig 3 het telik el, akkor mar beagyazodott es szivverese van.ha 19 en volt peteeresed az sem biztos hogy aznap termekenyult meg.a teszt negativ lenne.meg varj mert a kov mensidnek peteeres utan 14 nappal kell megjonnie, tehat holnap vagy azutan.ha nem jon meg varj a biztonsag kedveert mondjuk szombatig es reggel tesztelj, elobb valszeg csak penzkidobas lenne.gyebkent a terhessegi hetet az utso mensi elso napjatol szamoljak, ami ugye nem a baba kora.

Ha március 15-én volt az utolsó menstruációm első napja, és december 19-e körül fogok szülni, akkor mikor foganhatott kb. a babám?

marc 19e heten volt egy hetes

Legjobb válasz: Szerintem március 30. körül foganhatott (+-2 nap), ha ciklusod 28 napos és szabályos, valamint ha jól értettem, hogy március 15.-én volt meg ténylegesen utoljára a vérzésed, mert a vérzés elsõ napjától számított 14. nap körül lehet teherbe esni, ha szabályos a ciklusod! Egyébként pl. a www.babazo.hu-n, vagy a babanet.hu-n van szüléskalkulátor.

Szerintem március 30. körül foganhatott (+-2 nap), ha ciklusod 28 napos és szabályos, valamint ha jól értettem, hogy március 15.-én volt meg ténylegesen utoljára a vérzésed, mert a vérzés elsõ napjától számított 14. nap körül lehet teherbe esni, ha szabályos a ciklusod! Egyébként pl. a http://www.babazo.hu-n, vagy a babanet.hu-n van szüléskalkulátor.
hát nem vagyok egy nagy matekos, bocs! a lényeg, hogy csak akkor foganhatott, mikor együtt volt a párjával..áldatlan állapotban c. film rémlik :DDD az elõzõ válaszoló
akkor kb márc 12., persze csak abban az esetben, ha aznap a párod is otthon volt...:DDD
Elõzõ válasz szerintem nem jó, mert ha márc.15-én volt az utolsó mensid akkor ápr.28.-a körül foganhatott a baba(28 napos ciklust vettem alapul).A terhességet az utolsó mensi elsõ napjától számoljuk.Igy pont dec 19.-re jön ki a szülés várható idõpontja!
A második válaszoló vagyok:elirtram a hónapot, nem ápr. hanem márc.28.A többi stim.

Aug.19. -én volt az utolsó mensim, szombaton ügyeleten voltam, begörcsöltem (méhnyh.15mm) ma visszakellet mennem terhességi tesztel, amit reggel csináltam, pozitív lett. A méhnyh.17 mm, de nem látnak semmit. Lehetek-e terhes, és ha igen mennyi idős?

Legjobb válasz: Bent voltál a kórházban és nem tudták megmondani, hogy terhes vagy-e?? Ez hogy lehet?? Már olyan 9 hetesnek kéne lenned. (Nekem aug. 14. jött utoljára, igaz 3. gyerek, de már a hasam is látszik...)

Bent voltál a kórházban és nem tudták megmondani, hogy terhes vagy-e?? Ez hogy lehet?? Már olyan 9 hetesnek kéne lenned. (Nekem aug. 14. jött utoljára, igaz 3. gyerek, de már a hasam is látszik...)
A kérdező hozzászólása: A menstruációm mindig rendszertelen volt, egy héttel ezelõtt a tesztem negatív lett, ma mutatott pozitívat.
J értem, hát akkor viszont késõbb is foganhatott bármikor. VAlószínûleg még pici a baba, ezért nem látszott. Akkor menj vissza ahogy mondták, és majd késõbb, a méretei alapján belövik Neked, hogy kb. mikori.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ. Nagyon izgulok, hogy mi lesz, egy hét múlva megyek vissza, remélem van babó, bízom a pozitív tesztben.
Szia!2 éve pont aug.19-én volt az utolsó mensim és nov. 6-án voltam 10+3 hetes.Sokszor fájt nekem is a hasam, azt hittem, hogy meg akar jönni, közben a terhesség miatt.Mondta az orvos, hogy azért fáj mert a pici nõ és ezáltal a méhet feszíti.És az a lényege, hogy a méhed nõjön gyorsabban, ne a baba, mert akkor nyílik a méhszájad.Elvileg (a mensid alapján) 8+3 hetes vagy. Majd írj mi újság!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok.Ma voltam orvosnál egy 10×5 mm-es petezsák látható.Egy hét múlva kell visszamennem.Egyenlõre nem mondott az orvos semmit.
Szurkolok Neked tovább!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok. Jelenleg 7 hetes terhes vagyok, most már van szívhang. Bízom benne, hogy fiam lesz, mert lányaim már vannak (ikrek, és pont ma egy évesek). Köszi a válaszokat, további szép napot mindenkinek.

Tgyás Gyed kérdés? Jár e a Tgyás és Gyed ha Június 19-re vagyok kirva és 2012 augusztusáig folyamatossan biztositott voltam ebből 2010 májustól-2012 februárig Gyeden voltam, majd augusztusig munkaviszonyom volt gyes mellett 6 órában.

Azt hallottam hogyha elmegyek álláskeresésire a gyes lejárta után és a szülés idején biztositott leszek illetve megvan az elmúlt 2 évben a 365 napom ami munkaviszonyból származik akkor megkapom mind a kett?t.Ezt megkérdeztem az államkincstárnál is és azt mondták kaphatom.Aki tudja hogy van ez irja le legyenszives!

Legjobb válasz: Akkor jár a tgyás, ha a szüléskor/igényléskor kapod az álláskeresési támogatást. A gyed meg akkor, ha marad pár napod a támogatásból, és a tgyás lejárta után újra tudod igényelni akár egy napra is, és a folyósítása alatt igényled a gyedet. HA a gyed alatt élõ munkaviszonyod volt, akkor neked a 365 napod biztosan meglesz 2011. június 19-tõl, így az adott. 2010 május elõtt is volt munkaviszonyod? Ha nem, akkor nagyjából 65 nap álláskeresésire leszel jogosult. Ami azt jelenti, hogy a legjobb, amit tehetsz, hogy mondjuk április 15-el megkezded a támogatást, május 22-tõl meg elmégy tgyásra. Így nagyjából 15 napod biztosan marad a tgyás lejárta utánra is. HA lejárt a tgyás, újra igényeld az álláskeresésit, és a fennállása alatt pedig igényeld a gyedet.

Akkor jár a tgyás, ha a szüléskor/igényléskor kapod az álláskeresési támogatást. A gyed meg akkor, ha marad pár napod a támogatásból, és a tgyás lejárta után újra tudod igényelni akár egy napra is, és a folyósítása alatt igényled a gyedet. HA a gyed alatt élõ munkaviszonyod volt, akkor neked a 365 napod biztosan meglesz 2011. június 19-tõl, így az adott. 2010 május elõtt is volt munkaviszonyod? Ha nem, akkor nagyjából 65 nap álláskeresésire leszel jogosult. Ami azt jelenti, hogy a legjobb, amit tehetsz, hogy mondjuk április 15-el megkezded a támogatást, május 22-tõl meg elmégy tgyásra. Így nagyjából 15 napod biztosan marad a tgyás lejárta utánra is. HA lejárt a tgyás, újra igényeld az álláskeresésit, és a fennállása alatt pedig igényeld a gyedet.
GYES után nem voltál a munkanélküliben, nem kaptál onnét ellátást? Menj be oda, õk elmondják mit hogy lehet!
Érdemes bemenni a mû kanélkülibe, mert a munkanélküli el is évülhet, hogy a fent leírtakat meg lehet e játszani, ott elmondják! Most nem vagy biztosított, az apehba be kellene jelentkezned, hogy ne számlázzák ki neked a terhes gondozást, szülést...
A munkanélküli nem évül el, max. letelik a 3 éven belül 360 nap, és már nem fog járni. De a kérdezõ esetében ez elég valószínûtlen, lévén, hogy még egy év sem fog eltelni a megszûnés és az igénylés között. A gyes alatt nem kell fizetni a tb-t, mert gyes alatt ingyen jár az eü ellátás. Már nem apeh, hanem NAV. És a terhesgondozás és a szülés ingyenes. Nem azért kell fizetni a TB-t, hogy ne számlázzák ki, mert akkor is kell fizetni, ha sosem mégy orvoshoz. Az ingyenes terhesgondozást és az ingyenes szülést meg a magzat védelmérõl szóló jogszabály biztosítja.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!Akkor jól tudtam szerencsére.Igen 13 éve folyamatossan volt munkaviszonyom szóval az álláskeresihez is megvan minden.Én is úgy tudtam hogy a tgyás lejártával ujra igénylem az álláskeresésit és ez alatt a gyedet.Mindenkinek köszönöm szépen!

Miért van az, hogy manapság mindig meg kell kérdeznem egy nőtől (diszkréten), hogy volt e már egy éjszakás kalandja? És miért örülök annak ha végre találok olyat, akinek nem volt és nem is lenne képes rá? 19/f

Legjobb válasz: Elsõ vagyok. Szerintem nem érdemes kutakodni a nõ múltjában... bárkinél lehet olyat találni, ami nem tetszene. És ha kiderül a nõrõl, hogy igen, már volt egyéjszakás kalandja? Akkor ejted, még akkor is, ha nagyon tetszik? És ki tudja, mit szalasztasz el... Az emberek változnak, érted? Lehet, hogy épp benned találná meg az igazit, és nem is vágyna többé egyéjszakásra, de te amiatt ejted, mert valaha volt neki... Szerintem ne kérdezgess ilyesmit, nincs értelme. 25/N, akinek még soha nem volt egyéjszakás kalandja

Elsõ vagyok. Szerintem nem érdemes kutakodni a nõ múltjában... bárkinél lehet olyat találni, ami nem tetszene. És ha kiderül a nõrõl, hogy igen, már volt egyéjszakás kalandja? Akkor ejted, még akkor is, ha nagyon tetszik? És ki tudja, mit szalasztasz el... Az emberek változnak, érted? Lehet, hogy épp benned találná meg az igazit, és nem is vágyna többé egyéjszakásra, de te amiatt ejted, mert valaha volt neki... Szerintem ne kérdezgess ilyesmit, nincs értelme. 25/N, akinek még soha nem volt egyéjszakás kalandja
"miért nincs annyi erkölcs a mai emberekben, mint az kéne, hogy legyen" Ki mondja meg, hogy mennyi KÉNE, hogy legyen? Az egyház (melyik?)? Az alkotmány? A PTK? Anyukád? Vagy az enyém? Vagy te? Vagy én? Már bocs, de ez annyira szubjektív dolog.
Bocs, de honnan a francból tudjam miért kérdezel olyan dolgokat nõktõl, amikhez egyébként semmi közöd?
Miért kell megkérdezned? Ennyire foglalkoztat az aktuális nõ múltja? Egyébként gondolom, azért örülsz neki, mert kevés ilyen nõ van.
Ráadásul 19 évesen...
Neked nem volt. És szeretnél? :) Amúgy a lányok szeretnek "vagánynak" látszani, tehát közel sem biztos, hogy minden nõ "kalandozik". Fõleg nem a 16-22 éves korosztályban - az lehet a te célcsoportod. És igen, azért egy tininek jó, ha nincsen "múltja".
Ez szempont??? Te mit éreznél, ha visszakérdezne a lány: És neked?
Azt tényleg csak te tudhatod, hogy miért akarod megkérdezni. Amúgy meg szerintem is lényegtelen, hogy korábban kivel és mit csinált, a lényeg az, hogy amikor veled van, akkor milyen.
A kérdező hozzászólása: Nyilván azért kérdezem , mert nekem nem volt:D
A kérdező hozzászólása: A kérdésemnek az a lényege, hogy miért nincs annyi erkölcs a mai emberekben, mint az kéne, hogy legyen. Így már érthetõ?
Egyszerû: mert ha nem volt neki, akkor az azt jelenti, hogy nem adja oda magát az elsõ estén senkinek, sõt, egyáltalán nem adja magát csak oda bárkinek. Következésképpen meg kell érte "dolgozni". Amiért pedig meg kell dolgozni, azt jobban meg is becsüli az ember, így értékesebb is. Te meg az értékesebb lányokat keresed. Ez ennyire egyszerû, kérem.
A kérdező hozzászólása: Jól mondod barátom (Y) Az elõtte hozzászóló meg nyílván sok-sok kalanddal rendelkezik:P De amúgy a 18-22 a "célcsoport":D Nem szeretem az éretlen tiniket. KÖszi a válaszokat:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!