Találatok a következő kifejezésre: Ha 19-én jött meg a mensim (2 db)

Ha 19-én nem jött meg a mensim akkor mikor van pé-em? Szerintem múlthét elején kellett volna de akkor nem volt!

Mert 19-én nem jött meg a menszim csak barnáztam 5napig,25-én csinált a doki Uh-t nem látott még semmit,aztán rá 1 hétre(1-én) a menoteszt is negativ lett.Volt már így valaki és még is volt baba?A melleim fájnak.

Legjobb válasz: Szia! Hát, nem irigyellek, de magamat sem... Nekem is kimaradt az elõzõ menzim, de biztos azért, mert tabit szedtem, abbahagytam, és még nem állt be a ciklusom... Viszont olyan érzésem volt bõ egy hétig, hogy mindjárt megjön, petefészekszurka mindig van, egyszer volt görcsöm is, állandóan eszek, gyomorsavam néha feljön..., a melleim fájnak, érzékenyek a mellbimbóim, a bimbóudvar sötétebb lett és apró kis dudorok vannak körülötte. És a ma reggeli teszt negatív. :( Szóval megértelek. LH-tesztelj! Az majd segít! Szorítok!

Szia! Hát, nem irigyellek, de magamat sem... Nekem is kimaradt az elõzõ menzim, de biztos azért, mert tabit szedtem, abbahagytam, és még nem állt be a ciklusom... Viszont olyan érzésem volt bõ egy hétig, hogy mindjárt megjön, petefészekszurka mindig van, egyszer volt görcsöm is, állandóan eszek, gyomorsavam néha feljön..., a melleim fájnak, érzékenyek a mellbimbóim, a bimbóudvar sötétebb lett és apró kis dudorok vannak körülötte. És a ma reggeli teszt negatív. :( Szóval megértelek. LH-tesztelj! Az majd segít! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Szia!És Lh-tesztet mikor csináljak jövöhét kedden(nem)kéne megjönnie!Nekem is volt akkor hasszurkám, és negatív tesztem is.
Hát, ha jövõ hét kedden kéne megjönnie, akkor elvileg már túl kell, hogy légy a következõ pé-en. Kb 1 hete nem éreztél hasszurkát és nyálkád nem volt?
A kérdező hozzászólása: Nem nem igazán, pedig a multkor éreztem, meg akkor is szurt a hasam amikor csak barnáztam!Minden esetre azért bele húztunk a mult héten:) ))

Ha a mensim 15. én jött meg és 19 . én elmult akkor mikor vannak a termékeny napjaim?

Legjobb válasz: 32. én de akkor egész nap használjátok jól ki szerintem egy szabi is beleférhet

32. én de akkor egész nap használjátok jól ki szerintem egy szabi is beleférhet
Attól függ, hogy hány naposak a ciklusaid. Amúgy a naptármódszer nem alkalmas terhesség elkerülésére, maximum esélynövelésre, ha valaki babát akar.
Másodiknak igaza van. Az az információ is kellene, hogy hány napos a ciklusod, és hogy rendszeres-e. És még úgy sem megbízható.
A kérdező hozzászólása: 27 napos
Akkor 27.-e körül. De védekezésre ne használd, mert nem sokat ér a számolgatás.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!