Találatok a következő kifejezésre: Ha 19-én jött meg a (9 db)

Ha 24-25 naposak a ciklusain, és 19. én jött meg a menzeszem mikor teszteljek?

Legjobb válasz: Most menstruálsz. Akkor miért tesztelnél?

Most menstruálsz. Akkor miért tesztelnél?
Nem vagyok a kedveskéd! De, ha kérdezel valamit, akkor pontosan írd ki ahelyett, hogy flegmázol!
A kérdező hozzászólása: Ovulációs tesztre gondoltam csak elfelejtettem odaírni kedveském.....
Szerintem igen.
A kérdező hozzászólása: Két naponta voltunk együtt a párommal.Így belecsúszhatott az ovu?
Ezt kihagytad. Akkor viszont valószínûleg sikerült elkapni :) 1.voltam

Ma kéne hogy pé. Legyen ha aug.19 én jött meg, de nem tudom eldönteni. Már 4. napja feszül a mellem. Lehet, hogy nem érzem a pé. Tüneteit? Lehetek babás? 15-én (nem) kellene megjönni.

Legjobb válasz: Vegyél terheségi tesztet,de szerintem még kicsit korai,hiszen a tesztek általában a beágyzódást követõen mutatják ki a terhességet.De ahogy számolom ki kellene mutatnia a hcg-t a vizeletbõl.Kérdés:A szervezeted mennyire intenzíven hajlamos a hcg termelésére?

Vegyél terheségi tesztet, de szerintem még kicsit korai, hiszen a tesztek általában a beágyzódást követõen mutatják ki a terhességet.De ahogy számolom ki kellene mutatnia a hcg-t a vizeletbõl.Kérdés:A szervezeted mennyire intenzíven hajlamos a hcg termelésére?
Elsõ vagyok. A termékeny napokon van a legnagyobb esélye a teherbe esésnek!X kromoszómákesetén, az ovulációt megelõzõ 2-3 nappal is lehetséges.

Mennyi az esélye a teherbeesésnek ha 6. án jött meg a menszeszem és 19. én egyszerre mentünk el védekezés nélkül?

Legjobb válasz: 28 napos ciklussal igen jók az esélyek a teherbeesésre. De az tök mindegy, hogy egyszerre mentetek-e el. Sõt még az is, hogy te egyáltalán elmentél-e.

28 napos ciklussal igen jók az esélyek a teherbeesésre. De az tök mindegy, hogy egyszerre mentetek-e el. Sõt még az is, hogy te egyáltalán elmentél-e.
az semmit nem számít hogy egyszerre mentetek el! van esély a terhességre.
:D Ez jó. Azt az infót a kisujjunkból szopjuk ki, hogy átlagban hány napos a ciklusod? Anélkül esélytelen bármit is mondani.
A kérdező hozzászólása: 28 naposak a ciklusaim
Pont félidõben voltál, ekkor szoktak a párok próbálkozni, ha gyereket akarnak.Azt leírtad, hogy egyszerre mentetek el, azt nem, hogy védekeztetek-e.Ha nem, akkor nagyon is esélyes a baba.
A kérdező hozzászólása: írtam hogy nem védekeztünk.

Mikor ovu teszteljek ha 24-25 naposak a ciklusim és okt.19. én jött meg?

Legjobb válasz: már valószínû lekéstél róla,mert a mensi elsõ napjátol számitva a 9-10.naptól kellett volna elkezdened a tesztelést

már valószínû lekéstél róla, mert a mensi elsõ napjátol számitva a 9-10.naptól kellett volna elkezdened a tesztelést
ja, és ált.-ban a ciklus közepe táján szokott lenni az ovu. persze azért csinálhatsz holnap egy tesztet hátha mégis szerencséd van..

Ha a mensim 15. én jött meg és 19 . én elmult akkor mikor vannak a termékeny napjaim?

Legjobb válasz: 32. én de akkor egész nap használjátok jól ki szerintem egy szabi is beleférhet

32. én de akkor egész nap használjátok jól ki szerintem egy szabi is beleférhet
Attól függ, hogy hány naposak a ciklusaid. Amúgy a naptármódszer nem alkalmas terhesség elkerülésére, maximum esélynövelésre, ha valaki babát akar.
Másodiknak igaza van. Az az információ is kellene, hogy hány napos a ciklusod, és hogy rendszeres-e. És még úgy sem megbízható.
A kérdező hozzászólása: 27 napos
Akkor 27.-e körül. De védekezésre ne használd, mert nem sokat ér a számolgatás.

Szerintetek terhes lehetek? Április 11 én jött meg és 19 21 22 én de viszont netten 25 re volt ki írva a pete érés . Nagyon szeretnénk már ha össze jönne a kis tesó . Május 8 án kel meg jönnie

Legjobb válasz: de viszont netten 25 re volt ki írva a pete érés Ez mit akar jelenteni? Ne haragudj, de borzalmasan írsz, így én nem is tudom értelmezni ezt a kérdést.

de viszont netten 25 re volt ki írva a pete érés Ez mit akar jelenteni? Ne haragudj, de borzalmasan írsz, így én nem is tudom értelmezni ezt a kérdést.
Majd, ha késik, és pozitívat tesztelsz, akkor lehetsz.
Netten? Miiiivaaaaaan?
Akkor május 8án kezdj el parázni, addig bújd a helyesírás szabályait!

Teherbeeshetek, ha március 5.-én jött meg nekem és ma 18.-án vagy 19.-én vagyok a párommal? És 28 napra van meg nekem?

Legjobb válasz: Minden esély megvan rá, hiszen ma van a 14. nap, és egy "rendes" ciklusban ez a legalkalmasabb idõszak. SOK SIKERT!

Minden esély megvan rá, hiszen ma van a 14. nap, és egy "rendes" ciklusban ez a legalkalmasabb idõszak. SOK SIKERT!
Reméljük. :) Nekem is március 5-én jött meg, és 28naposak a ciklusaim, pont úgy, mint neked. :) Micsoda véletlen, hát hajrá mindkettõnknek! Majd jelentkezz 2hét múlva!

Ha 19-én nem jött meg a mensim akkor mikor van pé-em? Szerintem múlthét elején kellett volna de akkor nem volt!

Mert 19-én nem jött meg a menszim csak barnáztam 5napig,25-én csinált a doki Uh-t nem látott még semmit,aztán rá 1 hétre(1-én) a menoteszt is negativ lett.Volt már így valaki és még is volt baba?A melleim fájnak.

Legjobb válasz: Szia! Hát, nem irigyellek, de magamat sem... Nekem is kimaradt az elõzõ menzim, de biztos azért, mert tabit szedtem, abbahagytam, és még nem állt be a ciklusom... Viszont olyan érzésem volt bõ egy hétig, hogy mindjárt megjön, petefészekszurka mindig van, egyszer volt görcsöm is, állandóan eszek, gyomorsavam néha feljön..., a melleim fájnak, érzékenyek a mellbimbóim, a bimbóudvar sötétebb lett és apró kis dudorok vannak körülötte. És a ma reggeli teszt negatív. :( Szóval megértelek. LH-tesztelj! Az majd segít! Szorítok!

Szia! Hát, nem irigyellek, de magamat sem... Nekem is kimaradt az elõzõ menzim, de biztos azért, mert tabit szedtem, abbahagytam, és még nem állt be a ciklusom... Viszont olyan érzésem volt bõ egy hétig, hogy mindjárt megjön, petefészekszurka mindig van, egyszer volt görcsöm is, állandóan eszek, gyomorsavam néha feljön..., a melleim fájnak, érzékenyek a mellbimbóim, a bimbóudvar sötétebb lett és apró kis dudorok vannak körülötte. És a ma reggeli teszt negatív. :( Szóval megértelek. LH-tesztelj! Az majd segít! Szorítok!
A kérdező hozzászólása: Szia!És Lh-tesztet mikor csináljak jövöhét kedden(nem)kéne megjönnie!Nekem is volt akkor hasszurkám, és negatív tesztem is.
Hát, ha jövõ hét kedden kéne megjönnie, akkor elvileg már túl kell, hogy légy a következõ pé-en. Kb 1 hete nem éreztél hasszurkát és nyálkád nem volt?
A kérdező hozzászólása: Nem nem igazán, pedig a multkor éreztem, meg akkor is szurt a hasam amikor csak barnáztam!Minden esetre azért bele húztunk a mult héten:) ))

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!