Találatok a következő kifejezésre: Ha 19 már (129 db)

Barátnöm 20 éves én 19. már csak én tanulok. Lehet hogy terhes és ha az meg akarja tartani. Ez kor nem vészes egy kicsit egy férfinek? Vagy megoldhato hogy normálisan felneveljem?

Legjobb válasz: Most jót mosolyogtam (ne haragudj) és megértem a dillemmádat, kétségeidet. Ugyanis és 20 voltam, a párom 19 mikor teherbe estem. Akárcsak Ti. Összeköltöztünk, megszületett a kicsikénk. Mikor 3 éves lett és is elmentem dolgozni, szép lassan meglett mindenünk. Azóta férj-feleség vagyunk és most várjuk a 3. babánkat! :-) Tény, hogy nehezebb megteremteni mindent, ha már megvan a gyerek, de nem lehetetlen csak szeressétek egymást annyira, hogy felülkerekedjetek minden problémán! Sok boldogságot!

Most jót mosolyogtam (ne haragudj) és megértem a dillemmádat, kétségeidet. Ugyanis és 20 voltam, a párom 19 mikor teherbe estem. Akárcsak Ti. Összeköltöztünk, megszületett a kicsikénk. Mikor 3 éves lett és is elmentem dolgozni, szép lassan meglett mindenünk. Azóta férj-feleség vagyunk és most várjuk a 3. babánkat! :-) Tény, hogy nehezebb megteremteni mindent, ha már megvan a gyerek, de nem lehetetlen csak szeressétek egymást annyira, hogy felülkerekedjetek minden problémán! Sok boldogságot!
Bocsi, az én helyett mindig és-t írtam, ma nem áll rá a kezem erre a szóra :-)
Ha van rendezett anyagi körülményed, és morális értékeid akkor ennyi idõsen is fel tudod nevelni. Tény, hogy korai, de hát más is járt már így, és megoldotta.
A kérdező hozzászólása: köszönöm az eddigi válaszokat!kicsit megnyugodtam:)

Nem ciki, ha 19 évesen kezdenék el kondiba járni és a nálam fiatalabbak már jobb fizikumúak (és izmosabbak)? Még nem késő elkezdeni?

19 éves vagyok, nem sportolok, csak régen teniszeztem (kb. 10 éve) és nem is tesizek. Már elegem van ebb?l és a testemmel sem vagyok teljesen megelégedve, ezért gondoltam arra, hogy már valamit kellene csinálnom.

Legjobb válasz: En kulfoldon elek, es itt 18 ev alatt nem lehet "igazabol" elkezdeni kondizni, mivel addig fejlodesben vagy. 16 evestol van 2-szer egy heten lehetoseg kondizni jarni a fiataloknak, de edzo mellett. Itt igy vigyaznak a meg fiatalkoruakra. Ugyhogy 19 evesen elkezdeni miert lenne keso, ne viccelj mar! Menj, iratkozz be, ha nem tetszik, akkor pedig kezdj valami mas sportba! Jo edzest, szia!

En kulfoldon elek, es itt 18 ev alatt nem lehet "igazabol" elkezdeni kondizni, mivel addig fejlodesben vagy. 16 evestol van 2-szer egy heten lehetoseg kondizni jarni a fiataloknak, de edzo mellett. Itt igy vigyaznak a meg fiatalkoruakra. Ugyhogy 19 evesen elkezdeni miert lenne keso, ne viccelj mar! Menj, iratkozz be, ha nem tetszik, akkor pedig kezdj valami mas sportba! Jo edzest, szia!
dehogy! vágj bele nyugodtan menj el. egyáltalán nem ciki! sok sikert!
Egyáltalán nem ciki. Sokan kétszer annyi idõsek, mint te és sehogy sem néznek ki. Ne halogasd, járj el nyugodtan. Gondolj bele. 20-25 évesen cikibb mint most ennyi idõsen. :) )) szóval sosem késõ, de jobb minél elõbb elkezdeni, mert akkor késõbb már elõbbre leszel. Na ez értelmes volt XD
Dehogy ciki ahova én járok fitness terembe, mamák vannak ott XD jó persze vannak 17-18 évesek is (velem egyidõsek) :D de ha nekik nem ciki akkor nekünk fiataloknak miért lenne? kérdem én :P
Valaki itt nemrég 43 évesen kérdezte ezt. Azóta már jár, rendesen.
Nem az, hogy ciki, de igazán sportolhatnál. A szervezetnek szüksége van a mozgásra, ha nem mozogsz könnyebben lebetegedhetsz, és ne soroljam... Az már jó, ha elkezdessz végre sportolni, erõsítsd az izmaid, mert az hasznos! Mozgásra mindenképp szükség van, csak sokán lusták erre. Sportolj és ezzel még az alakod is szebb lesz! Karcsúbb, formásabb leszel, meglásd. :)
ha sportolsz mellette nem gáz, én 15 vagyok, de kb 5 éves korom óta sportolok, gyúrni csak nemrég kezdtem, de persze most sokkal erõsebb vagyok mint a nálam jóval idõsebbek. csak akkor röhögm ki az ilyeneket amikor annyi nekik a sport, hogy heti 2-3 kondi, fekvenyomás aztán szia... szóval sport, és normális edzés, nem csak strandizmok, és akkor tök ok.
Azért egy sport jobb választás mert többféleképpen igénybe vesz, mintha csak lejársz gyúrni. De ha már elkezded ez is nagy lépés!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Ez a kérdér már jó ideje foglalkoztatott. Már csak el kell kezdenem.
Sosem késõ elkezdeni sportolni. És aki 50-60évesen kezd elkezdeni pl.úszni vagy jogsit szerezni?

Ha 19-e körül volt peteérésem, akkor mennyi idős lehet a pici? A teszt kimutatná már?

Tudom hogy még fiatal, de kb.!!

Legjobb válasz: Szia. Nem szeretnék negatív lenni,de ha 19.-én volt peteére´sed,az még nem biztos,hogy állapotos is vagy.A tesztel még várja´l. Szorítok. 33hetes kismama.

Szia. Nem szeretnék negatív lenni, de ha 19.-én volt peteére´sed, az még nem biztos, hogy állapotos is vagy.A tesztel még várja´l. Szorítok. 33hetes kismama.
Nézd meg az interneten a szülési naptárt v.terhességi naptárat ott beírod az utolsó menstruációd elsõ napját és hogy mennyi idõnkénti a ciklusod, ui.köztudott, hogy nem mindenki 28 naponkéntira állt be és ott megtudod.Az orvosok is így számolják.
Ha a beágyazódás hetét leszámítjuk, pár napos, talán egy hetes sincs. Várjál csak türelemme, jelentkezik õ! :-))))
a megtermekenyitestol a teljes fogamzas befejezteig 3 het telik el, akkor mar beagyazodott es szivverese van.ha 19 en volt peteeresed az sem biztos hogy aznap termekenyult meg.a teszt negativ lenne.meg varj mert a kov mensidnek peteeres utan 14 nappal kell megjonnie, tehat holnap vagy azutan.ha nem jon meg varj a biztonsag kedveert mondjuk szombatig es reggel tesztelj, elobb valszeg csak penzkidobas lenne.gyebkent a terhessegi hetet az utso mensi elso napjatol szamoljak, ami ugye nem a baba kora.

Ha 19 éves szűz lány lennél, mennyi idő után feküdnél le a szintén 19 éves barátoddal aki már nem az?

Tudom, hogy ez függ a bizalomtól, de mégis kíváncsi lennék, ki mennyit várna:) Köszi szépen:)

Legjobb válasz: én kb olyan 3-4 honapot, de tényleg függ ez sok mindentõl, fõleg a bizalomtól, h milyen gyakran találkozunk, stb.

én kb olyan 3-4 honapot, de tényleg függ ez sok mindentõl, fõleg a bizalomtól, h milyen gyakran találkozunk, stb.
Emberfüggõ, számomra az az 5 hónap nagyon sok lenne mert addigra iszonyatosan beleszeretnék már az adott partnerembe :)
Amikor megkívánnám :)
mi 3 hónapja vagyunk együtt, 17 éves lány vagyok. az elkövetkezendõ hetek valamelyikére tervezem, ha lesz alkalmas "pillanat". ár nem úgy tervezem, hogy midnent elõre, nem félreérteni:D spontaneitásból fog megtörténni, de úgyérzem kész vagyok már rá. bocsi az offért, a lényege az, hogy ha 19 éves lennék, sztem akkoris ennyit vártam volna. =)
Én 19 éves szûz lány voltam, a barátom pedig 22 éves és tapasztalt. Mi 7 hónapja ismertük már egymást, és 3 hónapja voltunk együtt, amikor megtörtént. 20/L
3-5 hónap lenne az ideális, de ezt neked kell érezned.
Én 19 éves szûz lány vagyok. És attól függ. Várnék vele egy darabig, mert el kell nyernie a fiúnak a bizalmamat. Ha nem bízok benne teljesen, akkor semmikor.
Fél év minimum.
hát, ha 19 évesen még szûz lennék, kor bármikor bárkivel;))
5-6 hónap símán belefér.Addig lehet egy kis petting, hogy mire eljön a nagy nap akkor lehessen mivel nyitni az együttlétet.

Az mennyire elítélendő, ha 19 évesen már 6 különböző pasival lefeküdtem persze időközönként (a legutóbbi 8 hónap után történt)?

18 évesen vesztettem el egyébként. Úgy érzem, hogy ett?l még nem vagyok r.banc, vagy csak lehet én nem érzem a tetteim súlyosságát...

Legjobb válasz: Talán használati tárgynak érzed magad hogy számítson hány fiúval voltál?! Szerintem egy kabátnál számít hogy hányan hordták, és egy autónál is számít hány tulaja volt, de te egy nõ vagy! Egy emberi lény! Önálló szabad akarattal! Ha nem ártottál senkinek sem azzal hogy lefeküdtél x emberrel akkor miért kéne hogy számítson hogy hányan voltak?! Gondolkodj már egy kicsit! Ne hagyd hogy mások ostoba csordaszellemû (nem is saját, csak tanult) véleménye megbélyegezzen!!!! 29F

Talán használati tárgynak érzed magad hogy számítson hány fiúval voltál?! Szerintem egy kabátnál számít hogy hányan hordták, és egy autónál is számít hány tulaja volt, de te egy nõ vagy! Egy emberi lény! Önálló szabad akarattal! Ha nem ártottál senkinek sem azzal hogy lefeküdtél x emberrel akkor miért kéne hogy számítson hogy hányan voltak?! Gondolkodj már egy kicsit! Ne hagyd hogy mások ostoba csordaszellemû (nem is saját, csak tanult) véleménye megbélyegezzen!!!! 29F
1 év alatt 6 pasi..ha jól értelmezem amit írtál levonom a 8 hónapot akkor tulajdonképpen 4 hónap alatt 6 pasi. gratulálok lányom szépen kurvulsz én is 18 évesen vesztettem el, eddig 3 pasival voltam és mindegyik hosszabb kapcsolat volt. Megjegyzem nem vagyok ronda lehetne lehetõségem 'végigkóstolni az étlapot' de nem örülnék ha 30 éves koromra egy pótkocsis kamion is megfordulhatna a p.námban. meg tartás kérdése. 20/l
aaz nem sok de inkább egy k*ccsög ribanc vagy mind egy tiszteseges lány :) te is csak a fa*zra mész :) egéségedre :) !!!!!!
ma 05:57 Remélem a hozzád hasonló gyökerek soha nem kapnak normális nõt, mert nem is tiszteled a nõket, S€ggfej!!!!
nekem 19 évesen 6+1 (a +1-ben csak nyalifali volt oda-vissza :D) közülük 3 a barátom volt, 4 pedig futó kaland. ezek közül 3 egy hónap alatt. ribanc vagyok? nem. de ha az is lenne a véleményük az emberek, lesz*rnám :) miért ne tegyem meg, ha jó, ha élvezem, ha imádom :D fiatal vagyok, ne a férjem mellett jöjjek rá arra, hogy mennyire kiélném már végre magam :)
mindenkinek a maga dolga, én konzervatívabb vagyok, szerintem igenis sok
Dany22 te egy elfajzott kis görény lehetsz. Miért lenne már egy csaj ribanc, ha 19 éves létére már 6 pasival volt? Esetleg akkor, ha mindet egy buliban szedte volna össze, ha a fiúk egymásnak adták volna a kilincset. De így?! Gondolkozzatok már emberek... Fiatal!! Mikor csapjon bele a lecsóba, 60 évesen? Ugyan már.
kívánok minden 'nõnek' aki szerint ez normális méhnyakrákot, szifiliszt és további hasonlóan szép nemi úton összeszedhetõ dolgot.
Dany22 szerintem vitatkozhatnánk arról, hogy ki az analfabéta. amúgy meg miért anyázol? én mondtam valamit is a te édesanyádra?! fogd vissza magad, te senkiházi kis majom, mert kiderítem hogy ki vagy és el leszel ásva.
Hát miaz drágám, legalább a 4x esét még :) ) 54 pasi próbált már fel engem. 64/marika
Nem sok! Mért lenne rbanc azért, mert élvezi a szexet? Ha nem talál állandó partnert, de kívánja, akkor mit csináljon? Legyen egy frusztrált, besavanyodott pcsa? Ugyan, ugyan... Soha nem értettem, hogy azért, mert egy lány lefekszik (több) valakivel, hogy kielégítse a testi vágyát, azért miért rbanc? 22/L u.i.: nekem szerelem is kell a szexhez, úgyhogy én még csak egy pasival voltam... :)
Dany22 - teljesen igazad van, de tényleg lehetne egy picit kevésbé ingerültebb formában elõadnod a véleményed: többre mész vele, hidd el! :) Szerintem is r.banc egyébként. Inkább legyen "tapasztalatlan" csajom, mint egy olyan, akinek csak egy vagyok a sok közül. Nem normális 19 évesen a 6 pasi, aki azt mondja, hogy teljesen rendben van, az hülye. Élvezi a szexet? :) Szerinted hol lenne a "határ"? Nagyon végletes, de ha mondjuk 19 évesen már 30 pasival feküdt volna le, akkor is ezt mondanád? Ha erre a harmincra azt mondanád, hogy sok, elárulod, hogy miért sokallod? Hisz' az elõbb azt írtad, hogy "miért baj, ha élvezi a szexet?". Én normális pasinak tartom magam, és ilyen csajra nem lenne szükségem. 28F
hogy jött össze a 3 egy hónap alatt? mennyi volt a legkevesebb idõ 2 között?
tegnap 02:15-nak szólt az utolsó kérdés
inkább örülnétek ti f*szok, hogy legalább tapasztalt nõtök lenne... :D nem ám ilyen kis nyafogós csitri aki még szopni sem mer
uristen mennyi [email protected] van itt! De ez a te dolgod, van aki ezt toleralja. En peldaul nem, az tuti. 27 evese vagyok 2 lannyal voltam 4 es egy 5 eves kapcsolatba. Ha megtudnam a kovetkezo baratnomrol, hogy huszon par evesen 6-7 pasival volt menne a levesbe.
Egészségedre
Nekem 21 évesen öt a szám, de ez 19 éves korom óta stagnál, és 16 évesen vesztettem el. Én egyáltalán nem érzem soknak. Ha valaki mégis, hát sajnálom. Simán találtam komoly kapcsolatot, szóval nem hiszem, hogy akkora ribi lennék. Szerintem nálad sem sok. 21L
én 15 évesen vesztettem el, 18 vagyok és eddig 7. szerintem nem sok a tiéd se :) amúgyis, kit érdekel más mit mond? :D
Nekem 20 évesen 23, de nem minden jártam, és akkor már csak 11.
miért lenne s€ggfej? a normális férfiak nagy része nem szokott örülni neki ha a barátnõjük több [email protected] fogott mint kilincset.
Sztem gáz, és nem az, hogy 6 pasival voltál, hanem az, hogy ezt milyen rövid idõ alatt voltál képes összehozni :S Ha nem találsz komoly kapcsolatot akkor 25 éves korodra ez a szám lehet, hogy 42 lesz?!
Elárulod, hogy hány évesek voltak ezek a pasik?
Szerintem nagyon gáz! Már az is gáz, hogy 16 évesen veszítetted el. 16 évesen (jobb esetben) még csak azt VÉLED tudni, hogy szerelmes vagy, és ennyi elég, hogy lefeküdj valakivel?! Vicc! :) 6 pasi 19 évesen? Szerinted egy normális fiú mit gondol majd errõl? Engem is érdekelne, hogy hány évesek voltak akikkel lefeküdtél? Mert nem mindegy ám...
Akinek ez sok az nem nõt akar hanem egy használatlan vagy alig használt testet. Az ilyen nem tiszteli a nõket! Ha 26 pasival lettél volna akkor sem lennél ribi, mert nem a számon mutatkozik meg h ki milyen ember. Szerintem az a ribi aki felszed egy csávót és amikor az férrenéz akkor már egy másikkal enyeleg, de szerintem nálad szó sincs ilyenrõl. A mocskolódókkal ne törõdj! Egyrészt sztereotíp csordaszellemû tanult köpködés amit mûvelnek másrészt meg semmit sem tudnak rólad!

A bőr megújulò, vagy ha egyszer már tönkretettem, akkor örökre úgy marad? 19/L

14 èves koromig gyönyör?, pirospozsgàs volt a b?röm, de 8. ban kezdtem a pattanàsok miatt mosno a b?römet arclemosòkkal, meg néha radiroztam is. Azòta is használok ilyen szereket az arcomra de ugy vettem eszre hogy egyre csunyabb lett a b?röm miota ilyen "vegyszereket" hasznàlok..

Legjobb válasz: egy idõ múlva helyreáll. De elõ is segítheted. Pl tápláló pakolásokkal. Keres a neten ehhez receptet. Ne használj több krémet, inkább nézz körül a konyhába. Nekem többet segített, mint bármely más termék.

egy idõ múlva helyreáll. De elõ is segítheted. Pl tápláló pakolásokkal. Keres a neten ehhez receptet. Ne használj több krémet, inkább nézz körül a konyhába. Nekem többet segített, mint bármely más termék.
A bõr folyamatosan ugyanúgy 28 naponta újul.Folyamatosan kopnak le a hámsejtek ezek folyamatát gyorsítja a hámlasztás.
2011 novemberében? :O Szerintem korai. Szinte 100%, hogy pofára esés lesz ennek a vége. Várjatok még!
Korai. Összeköltözés okés, de egy életre elkötelezõdni még nem.
azt mondják a szakemberek, hogy 3 év együttélés kell ahhoz, hogy valóban megismerd a másikat nekem korai lenne nagyon, de majd biztos jönnek azok, akik néhány nap ismeretség után összeköltöztek, összeházasodtak és bejött nekik szerencse is kell hozzá
Én a férjemmel 1, 5 hét után költöztem össze, 1 hónap után megkérte a kezem, rá 7 hónapra összeházasodtunk. Igaz mi elõtte 7 évig legjobb barátok voltunk, szóval ismertük egymást, mint a nyitott könyvet, régebben barátként laktunk is együtt... Ti érzitek, ha úgy érzed, hogy nagyon jól ismered és így, ahogy van, megfeleltek egymásnak, akkor miért ne? :)
Megjöttem. :) Mi 1 hét ismeretség után jegyeztük el egymást. Esküvõ mondjuk 1, 5 év múlva lett, de végig komolyan gondoltuk minda2en és nem is bántuk meg. Van egy gyönyörû kislányunk is azóta, akit imádunk. És persze egymást is. Van abban valami állandóan romantikus, amikor a házastársad mindennap tud valami újat mutatni, amit még nem ismersz. Szerintem ezt csak ti ketten tudhatjátok, hogy mikor jött el az ideje. Ha komolyan gondoljátok, akkor hajrá! És nem kell mások véleményével foglalkozni. Úgysem õk fogják együtt leélni az életüket, hanem Ti.
És nem értek rá? Ez nagyon-nagyon korai, legalább 1 évet éljetek együtt. Szerelem sincs, én ezt sem pozitívumként élném meg. Nem inkább kapuzárási pánik?
ha ti is úgy érzitek, akkor nem korai. Én úgy gondolom, hogy a "ti korotokban" azért már az ember kiélte magát, és tudja, hogy mit vár el a másiktól, nem vágyik bulizásra, inkább nyugalomra, családra, társra. Ha ezt megtaláltátok egymásban, és úgy érzitek, hogy össze kötitek az életeteket, akkor sok boldogságot kívánok! :)
A kérdező hozzászólása: Szeretjük egymást, nincs az a rózsaszín köd, inkább letisztult érzések vannak. Vannak terveink, közös lakás, esküvõ, baba.
Butaság ilyen kérdésben másokra hagyatkozni. Nektek kell eldönteni és nem vadidegeneknek.
A kérdező hozzászólása: Ha 5-10 évvel fiatalabbak volnánk, azt mondom ráérünk. Benne vagyunk a korban, szeretnénk családot alapítani. Nem mondtam, hogy nincs szerelem, szerelemmel szeretjük egymást. Persze, hogy mi döntjük el, csak kíváncsi voltam mások véleményére.
Szerintem meg az a baj, hogy nincs az a rózsaszín köd. Ennyi idõsen még az ember nem nõtt ki az ilyesmibõl! Akármennyire is elvakít, kell az a rózsaszín szemüveg, az az elvakult boldogság, mert majd a nehéz idõszakokban is lesz mire visszaemlékezni. November óta ha most már nincs rózsaszín köd, akkor ti nem szerelembõl vagytok együtt, hanem csak azért, mert úgy érzitek, benne vagytok a korban és kell már valaki komoly. A rózsaszín ködnek legalább 1-1, 5 évig tartania kell. Különben nem lesz belõle igazi boldogság.

Ha 19 (lassan 20) évesen kicsi a mellem, akkor már ne is várjam az égi csodát?

Legjobb válasz: Ha elkezdenél szedni fogamzásgátlót,talán segíthetne valamit,meg majd ha terhes leszel :) u.i. nekem a pici mell tetszik 20/f

Ha elkezdenél szedni fogamzásgátlót, talán segíthetne valamit, meg majd ha terhes leszel :) u.i. nekem a pici mell tetszik 20/f
Inkább a kicsi és kemény, mint a kanna, amit csuklyás izomból kell tartani, és a köldököd két oldalát szegélyezi...
Attól függ mikor fogsz szülni, akkor megnõ.
Ne várj csodát, hatvan évesen a térdedet is fogja verni. Sajnos.
Mihez mérten kicsi? A szilikonos mûmellekhez? :) Mert szerintem sokkal szexibb egy természetes pici cici, mint egy mû hatalmas. Én imádnálak :) F 24
Ha fogamzásgátlót szedsz, akkor gondolom van párod...Nem cica, már nem fog nõni.De aki szeret , az így is szeret, meg úgy is.Ha neked okoz gondot, bele kell törõdni, túl tenni magad rajta és kész.
Legalább nem fog nagyon akadályozni a futásban és melltartó sem fog mindig kelleni. Hidd el szerencsésebb vagy így!
már nem fog nõni, max terhességtõl, vagy hormonoktól, ahogy az elõzõek leírták. de ebbõl ne csinálj gondot
A kérdező hozzászólása: Jó oké, tudom hogy a kicsi is van akinek bejön, de azért nem bánnám ha nõnének még egy kicsit, hogy ne úgy kelljen õket megkeresni :D Amúgy 3 éve szedek fogamzásgátlót, de meg se mozdultak tõle. Szülni meg még nem tervezek.
Tényleg hülye kérdés, de azért válaszolok: Tökmindegy mekkora a melled, az összkép legyen jó. Én pl. leginkább a "kis mellû" lányokat szeretem :)
engem például a fenék jobban érdekel mint a mell. olyan csajok is tetszenek akiknek kicsi a mellük viszont a seggük jó :) az a fontos, hogy összességében milyen csaj vagy.
De utálom az ilyen kérdéseket. Mindenkinek más mellméret jön be, ezért a te kicsi melleid is bejönnek valakinek (mondjuk nekem). Mért nem foglalkozol inkább mással?:D
A kérdező hozzászólása: Igen van párom, és õ elfogad így, azt mondja tetszik is neki, de azért szereti a nagy dudákat nézegetni :D mondjuk ez nem zavar, mert tudom, hogy szeret és nem ezen múlik. Magam miatt zavar egy kicsit, mert nem a szilikonos nagy mellekhez viszonyítva kicsi, hanem a természetes mellû kortársaimhoz képest. 14 éves korom óta egy dekát nem nõtt, én meg vártam, hogy még hátha fog, de már nem hiszem. Ezért tettem fel a kérdést, hogy hátha ír olyan nõ, akinél késõbb indultak be a dolgok, de már látom hogy hiába reménykedtem ilyesmiben. :D Na nem baj, majd késõbb a gyerkõcök után hátha megtáltosodnak :D

Mit gondoltok ha 19 hetessen megyek vissza Uh-ra már látni fogja doki a babám nemét? Egyszerü 2D ultrahanggal.

Terhesség

Legjobb válasz: HA megfelelõen fekszik akkor igen. Az Én fiam csak a 18hetes UH-n feküdt rendesen, meg is tudták egybõl mondani, hogy kisfiú. Aztán az összes többin takargatta magát. Nemrég voltunk 4D-n, oda is 3x kellett visszamenni, hogy készülhessenek egyáltalán jó képek :) Szóval igen, meg fogja tudni mondani, ha a picur is akarja :) Sok boldogságot! 28hkm

HA megfelelõen fekszik akkor igen. Az Én fiam csak a 18hetes UH-n feküdt rendesen, meg is tudták egybõl mondani, hogy kisfiú. Aztán az összes többin takargatta magát. Nemrég voltunk 4D-n, oda is 3x kellett visszamenni, hogy készülhessenek egyáltalán jó képek :) Szóval igen, meg fogja tudni mondani, ha a picur is akarja :) Sok boldogságot! 28hkm
igen !
Ha a baba meg akarja mutatni magát, akkor igen, látni fogja a doki. De vannak szégyenlõs babucik. :) Nekünk 19 hetesen nagyon takargatta magát, úgyhogy csak tippelni tudott az orvos. Szóval nem tudunk semmi biztosat. :( De végül is mindegy is, hogy milyen nemû, csak olyan jó lenne már célirányosan vásárolni neki.
Igen, már látható, de nem mindig sikerül megnézni, mert "szégyenlõs" is lehet. Meg felénk külön kell szólni a dokiknak, hogy ugyan nézze már meg azt is, mert érdekelne. Nekem pl. amikor rákérdeztem a vizsgálat végén (!), hogy fiúnak vagy lánynak látta a babát, a doki kelletlenül, morngva visszakérdezett, hogy miért olyan fontos a neme? Miért nem elég nekünk az, hogy egészséges? Hebegtem meglepetésemben valamit, hogy hát az a legfontosabb persze, meg ugyanúgy örülök én fiúnak is, lánynak is, de kíváncsi vagyok, hogy jót érzek-e, stb. Persze a doki újra elkezdte nézegetni, úgy forditani a bébit, hogy látható legyen ott, de közben elmagyarázta, hogy õket ez rohadtul nem érdekli, nem hozza lázba. Õk mást vizsgálnak, más szemszögbõl nézik. Van, hogy látják, ha akarják, ha nem, de egyébként olyan mindegy nekik.
Én 19 hetes múltam, mikor mentem a genetikai UH-ra, akkor nem látta a doki a nemét.

Mi számít gyerekpornónak? Ha valaki már 19 az nem gyerekpornó de ha 17, 5 akkor igen?

Legjobb válasz: ha jol tudom 16-18 kozott csak szuloi engedellyel mehet valaki pornozni. de ezmost miert olyan fontos hajnal 1:45kor?:D

ha jol tudom 16-18 kozott csak szuloi engedellyel mehet valaki pornozni. de ezmost miert olyan fontos hajnal 1:45kor?:D
18 alatt egyáltalán nem lehet pornózni, tehát értelemszerûen az alatt gyerekpornónak minõsül. (Feltéve, hogy a videó/kép nyilvánosságra kerül. Nyilvánosság=3. személy.)
az úgy van hogy.. 14 év alatt mindennemû szexuális aktus büntetendõ. (nyilván ha idõsebbel van) 14 és 18 között pedig saját beleegyezéssel nem. 14 és 18 között saját használatra lehet készíteni, vagy valami ilyesmire emlékszem. tehát nem pénzért.
Nem, az nem gyerekpornó, ha valaki 19 éves, sõt az se, ha valaki 17, 5, de ha 10 akkor se, tegyük fel, hogy te 17 éves vagy, akkor te gyerekpornó vagy?! Tedd fel értelmesen a kérdést. -.-'
A kérdező hozzászólása: Jó de gondolom azért érthetõ mire gondoltam. Remélem...
A kérdező hozzászólása: Nem fontos, csak kérdem, amugy amikor feltettem 2:45 volt, itteni idõ szerint. Látom te se vagy álmos.
Én is egyetértek az elõttem szólóval, szerintem is ez a helyzet! Kedves kérdezõ! Ha szabad kérdezni, miért kérdezted ezt?
a gyerekpornó mikor kiskorúak nemi aktusa vagy egyéb ahhoz kapcsolódó jelenetek vannak rögzitve képre, videóra stb.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!