Találatok a következő kifejezésre: Ha 18 nem szeretnek (59 db)

Ha még nem szeretnék lefeküdni a barátommal, (pettinget sem szeretnék) akkor csókolózáson kívűl mi az, ami még "megengedett", tehát nem húzom az idegeit, és mi az, amit inkább csak akkor csináljak, ha többet is szeretnék? 18/lány

Legjobb válasz: 18 évesen miért nem akarsz lefeküdni vele??? Talán mert nem õ a szõke herceg? Akkor meg minek vagy vele? Ha meg õ az, akkor miért nem kívánod õt??? A pasi helyében úgy érezném, hogy nem is kellek neked, és nem tekintesz rám férfiként. Ez pedig eléggé kellemetlen helyzet. De minek is van neked pasid, ha nem akarsz tõle semmit sem? Ahogy egy korábbi válaszoló említette, a póker ezekszerint jó ötlet a részetekre!!! :DDD

18 évesen miért nem akarsz lefeküdni vele??? Talán mert nem õ a szõke herceg? Akkor meg minek vagy vele? Ha meg õ az, akkor miért nem kívánod õt??? A pasi helyében úgy érezném, hogy nem is kellek neked, és nem tekintesz rám férfiként. Ez pedig eléggé kellemetlen helyzet. De minek is van neked pasid, ha nem akarsz tõle semmit sem? Ahogy egy korábbi válaszoló említette, a póker ezekszerint jó ötlet a részetekre!!! :DDD
Egy férfi idegeit (ahogy te fogalmazol) már a csókolózással is fel lehet húzni. Nehéz eset, de megkérdezed tõle, úgy a legtisztább.
A kérdező hozzászólása: nem szeretnék még pettinget, mert két hete vagyunk együtt és azért tettem fel a kérdést, mert nem szeretnék a szûzk**va kategóriába tartozni egyébként imádom a barátomat, és férfiként tekintek rá :)
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat
a helyes kérdés: Miért nem szeretnél "pettinget sem"? nem vonzódsz hozzá testileg?nem izgulsz fel rá? (csak kérdeztem) mert ha még szûz vagy, akkor is kielégíthet...bár ezt tudod a csókkal és simogatás is a petting, vagy elõjáték része...így azt tanácsolom barkóbázzatok
Egyénfüggõ. Van, aki zokon veszi, ha egyszer is "fölöslegesen" felállt a farka; van, aki viszont bírja, és örül, ha megsimogathatja a melled, legközelebb kézzel kielégíthet, stb. és esetleg Te csak több alkalom után viszonzod. Igenis megteheted, hogy mindig csak egy kicsit engedsz többet - lehet leönzõzni, meg minden, de én minden kapcsolatomban, még huszonévesen is így csináltam, és a szerelmes pasinak ez nem gond, örül, hogy hozzádérhet. Nem azt mondom, hogy extrém hosszú ideig, de amíg ismerkedtek, és nem akarsz ágybabújni, nyugodtan lehet hogy csak csókolózást és egy kis egyebet engedsz meg. Az is egy jó megoldás, ha elõre közlöd, hogy szívesen benne vagy ebben vagy abban, de lefeküdni még nem szeretnél vele. Akkor korrekt is vagy.
nem tudom hol van leírva, hogy mit szabad és mit nem..de ha már így említed akkor elmondhatnád, hogy én is az alapján cselekedjek, ne a saját akaratom szerint..azthiszem eléggé rávezettelek..
Mélységesen egyetértek az elsõ hozzászólóval. Ha igazán odavan érte, akkor már valószínûleg csókolózás közben is áll neki. ;)
Pókerezzetek.
Nem tökmindegy, hogy 2 hete vagy 2 éve vagytok együtt, ha egyszer imádod?! Csak emiatt nem akarsz vele szexelni? Szerintem nagyon élveznéd! Nem jó, ha elvekkel felülírod a vágyaidat a szexben!!! Tedd azt amit kívánsz, és ne azt, amit szerinted az emberek elvárnak tõled!

Az a helyzet hogy van egy 18 éves fiú aki tetszik, szeretem őt ő is engem, de én csak 14 vagyok. Ha járnék vele biztos többet akarna. Nemtudom mit csináljak ha meg nem feküdnék le vele lehet megunna és elhagyna. Help me! Mit tegyek?

Én meg hanyagolnám a szexet 1-2 évig.

Legjobb válasz: 18 éves, meg lehet érteni, de ha tényleg szeret akkor tud várni rád. ha felhozza, vagy próbálkozik, de te úgydöntesz nem akarod beszélgessetek errõl. Ha tényleg, ahogy írtad egy idõ után megunna és elhagyna -> nem szeretett. Csak miatta ne menj bele olyanba amit te nem akarsz. Járj vele, de tisztázzátok a dolgokat ;)

18 éves, meg lehet érteni, de ha tényleg szeret akkor tud várni rád. ha felhozza, vagy próbálkozik, de te úgydöntesz nem akarod beszélgessetek errõl. Ha tényleg, ahogy írtad egy idõ után megunna és elhagyna -> nem szeretett. Csak miatta ne menj bele olyanba amit te nem akarsz. Járj vele, de tisztázzátok a dolgokat ;)
Mi a k*rva f*szomért akar minden 14 éves kisp*csa 18 évesekkel járni?
Mert a 14 éves *hadneírjamleminekneveztedõket* érettebbek a koruknál.
teljesen egyetértek az elsõ válaszolóval;) semmit se csinálj kényszerbõl:)
19:19-es: ha komolyan írtad azt, akkor te egy nagyon buta ember vagy hogy elhiszed hogy érettebbek a koruknál, ami azt jelenti, hogy összejönnek egy 4-5 évvel idõsebbel akinek csak arra kellenek hogy megdugják aztán még terhes is lesz és elcseszi az életét. Sokra vitte az érettségével. Ha ironikusan írtad akkor a fentieket ne vedd figyelembe, akkor egyetértek veled!
Akkor keress olyat, aki korban hozzád való!
Én ugyan ebben a helyzetbe vagyok:) mi már 2 hónapja eggyütt vagyunk, de mi persze szexuális értelemben is.:)
Netörõdj azokkal akik a kor-kérdést vitatják. Pár év és tökéletesek lesztek egymásnak :) addig csak ki bírjátok ha tényleg szeretitek egymást.

Ha 18 evesen nem szeretnek babat, akkor kene a szulok beleegyezese abba, hogy elvetessem?

a baratommal november24. en hajnalban szeretkeztunk.hulyek voltunk mert nem vedekeztunk. nem elvezett belem csak kozel volt hozzam (lent) utana ra 4 napra csinaltam tesztet 2ot is es negativ lett. utana 29en megjott a menzeszem! ha negativ lett az meg jelentheti azt hogy terhes vagyok? nincs semmi olyan jele annak hogy terhes lennek! es most kene hogy megjojjon! varjak meg vagy csinalhatok tesztet ujra? 1 elkeseredett 18 eves

Legjobb válasz: Nagyon kicsi az esélye hogy terhes vagy. Magad megnyugtatása végett csinálhatsz tesztet. De szerintem 1-2 nap és megjön, fõleg ha nem idegeskedsz állandóan. Tanulságos eset volt ez neked arra, hogy ne legyetek butuskák, és elõre gondoljatok a védekezésre. Jobb védekezni, mint utána agyon idegeskedni maga, hogy az abortuszról ne is beszéljek. Ha már elmúltál 18, biztosan nem kell a szülõk beleegyezése a mûtétbe. Felnõtt vagy, magad döntessz a sorsodról, és vállalod a döntéseid következményeit. Gondolj csak bele, hiszen szavazati jogod is van már, akár arról is dönthetsz, ki legyen a miniszterelnökünk. Akkor miért ne dönthetnél a gyermeked életérõl????

Nagyon kicsi az esélye hogy terhes vagy. Magad megnyugtatása végett csinálhatsz tesztet. De szerintem 1-2 nap és megjön, fõleg ha nem idegeskedsz állandóan. Tanulságos eset volt ez neked arra, hogy ne legyetek butuskák, és elõre gondoljatok a védekezésre. Jobb védekezni, mint utána agyon idegeskedni maga, hogy az abortuszról ne is beszéljek. Ha már elmúltál 18, biztosan nem kell a szülõk beleegyezése a mûtétbe. Felnõtt vagy, magad döntessz a sorsodról, és vállalod a döntéseid következményeit. Gondolj csak bele, hiszen szavazati jogod is van már, akár arról is dönthetsz, ki legyen a miniszterelnökünk. Akkor miért ne dönthetnél a gyermeked életérõl????
Az esélye annak, hogy terhes vagy MAJDNEM egyenlõ a nullával. De ne izgads magad azon hogy az vagy e vagy sem, mert akkor a mensest befolyásolod. nyugodj meg. és a legjobb lenne ha dokihoz mennél el. az a legbiztosabb amit tehetsz. Õ megmondja, hogy mi is a hejzet, és akkor legalább tudod, hogy mivan. És ha tényleg félsz akkor legjobb lenne a ha tablettát szednél.az a biztosabb.
Tabi szedéssel értek egyet én is. Annakidején 18 évesen nekem is volt egy hasonló helyzet.4 napot késett, és pont azt a mensit vártam, amikortól elkezdtem volna tabit szedni.Mondanom sem kell, h sík ideg voltam.Aztán a negyedik napon reggel csináltam egy tesztet és negatív lett.Megnyugodtam, h nincs baj.(Vagy fél órát bõgtem utána az egyetem wc-jébe.)Pedig mi nem szexeltünk védekezés nélkül.A tabi viszont annyira megnyugtatott, mikor már megszokta a szervezetem felhõtlenül félsz nélkül tudtam élvezni a szexet. Ha megjött és rendes mennyiség, akkor nem hiszem, h baj lenne.Amúgy a szüleidnek nem kell tudni róla, csak elég nehéz úgy intézni, h ne tudják meg.Illetve a 30 valahányezres csekk amit mûtét elõtt be kell fizetni.Nyugalom, és legközelebb védekezz!
Szia! Nekem úgy volt, hogy miután lefeküdtem a barátommal, azután kellett volna megjönnie, és kereken 1 hetet késett mert paráztunk nagyon. De, csináltam 1 tesztet ami negatív lett. De nekem meg fájt az alhasam nagyon, és a terhesség jelei is megjelentek. Csináltam még egy tesztet késõbb, ami ugyan negatív lett, de egy halovány csík megjelent a másik oldalon is :S Nõdokihoz nem akartam menni mert nagyon fiatal vagyok, stb... Következõ hónapban 2 hetet késett a menzeszem!! De a lényeg, hogy ne aggódj, nem vagy terhes! :) szia!

Gyógypedagógiára milyen képességekkel érdemes menni? Ha nagyon lámpalázas vagyok, és nem szeretek mások előtt beszélni, akkor ne menjek oda? 18/L

főleg gyerekekkel szeretnék foglalkozni, előttük nincs lámpalázam, de gondolom a szüleikkel is kapcsolatban kell lenni majd.. vagy az ilyen képességeket lehet fejleszteni? és még azt nem értem, hogy azt mondják, hogy az érzékeny lelkületűeknek nem ajánlott a gyógypedagógia, mert nem bírnák, viszont szerintem egy ilyen pályához pont előnyös egy érzékeny lelkivilág, hogy megértsd, átérezd a gyerekek helyzetét.. vagy nem így van?

Legjobb válasz: Ez nem feltétlen kizáró ok. Kell tudnod a sérült gyerekek szüleivel beszélni, felvilágosítani õket és elmagyarázni érthetõen, mi a helyzet a gyerekükkel, de nem kell kiállnod ezer ember elé karattyolni, ha csak nem akarsz elõadásokat tartani. Ha szereted a gyerekeket és úgy érzed, szívesen csinálnád ezt, akkor neked találták ki a szakmát :) Kevés ember választja ezt a szakirányt, és még kevesebben tökéletes elõadók ezek közül. Plusz ezen gyakorlással lehet segíteni.

Ez nem feltétlen kizáró ok. Kell tudnod a sérült gyerekek szüleivel beszélni, felvilágosítani õket és elmagyarázni érthetõen, mi a helyzet a gyerekükkel, de nem kell kiállnod ezer ember elé karattyolni, ha csak nem akarsz elõadásokat tartani. Ha szereted a gyerekeket és úgy érzed, szívesen csinálnád ezt, akkor neked találták ki a szakmát :) Kevés ember választja ezt a szakirányt, és még kevesebben tökéletes elõadók ezek közül. Plusz ezen gyakorlással lehet segíteni.
ugye hét szakiránya van ( http://www.felvi.hu/felveteli/szakok_kepzesek/szakleirasok/!.. )mondjuk egy logopédus általába nem rokkan bele a munka lelki mélységeibe, ahol csak a gyerekek beszédhibáján segít. Szerintem az értelmileg akadályozottak pedagógiájához kell a legerõsebbnek lenni, ahol súlyos folyatékos gyerekekkel foglalkozol. Igen, ehhez a pályához elengedhetetlen, hogy nagy legyen az érzelmi intelligenciád és empátiád, nem lehetsz egy érézékelten tuskó
http://meheszforum.hu/forum/viewtopic.php?f=4&t=16 Itt fenn van, de regisztrálnod kell, Aztán keresgélni
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!

Az baj ha 18 éves vagyok és szeretem az arany ékszereket? Nem nagyképűségből hordom hanem azért mert tetszik!

Vannak fülbevalóim,gy?r?im,nyakláncok,karköt?!Nem azért hordom mert ki akarok tünni vele meg men?zni hanem mert szeretem az arany ékszereket!Ti nektek mi a véleményetek?

Legjobb válasz: Miért lenne baj? Mindenki azt veszi fel, ami neki tetszik. Én például ki nem állhatom az aranyat, viszont van sok ezüst ékszerem, mert azokat szeretem és nyilván hordom is. Engem igazából nem érdekel, hogy ki mit mond. Ha neked az tetszik, akkor nyugodtan hordjad õket. Senkinek joga nincs elítélni téged azért. 19/L

Miért lenne baj? Mindenki azt veszi fel, ami neki tetszik. Én például ki nem állhatom az aranyat, viszont van sok ezüst ékszerem, mert azokat szeretem és nyilván hordom is. Engem igazából nem érdekel, hogy ki mit mond. Ha neked az tetszik, akkor nyugodtan hordjad õket. Senkinek joga nincs elítélni téged azért. 19/L
Én is így vagyok vele, nagyon szeretem az aranyat. (vékony nyaklánc, karkötõ, pici vagy közepes fülbevaló, vékony gyûrûk). Mára egyébként az arany kiment a "divatból" a fiatalok körében köszönhetõ a "kisebbségnek". Valahogy velük kötik össze, és szinte ciki hordani... Úgyhogy nem fognak nagyképûnek nézni, ha érted, mire célzok...
Hát ha nem cigányos fux, akkor sztem senkinek semmi baja vele, a fiatalok elég régóta inkább ezüstöt hordanak, mert az aranyhoz sztem meg kell érni, de õszintén szólva soha eszembe nem jutott megnézni, ki milyen ékszert hord, az õ dolga.

Nem ciki, ha 18 évesen még szeretem a The Flintstones (Frédi és Béni) -t? :-D

egy csomót lehet rajta nevetni,és nagyon birom :D igaz hogy az 1960 években volt,de nagyon jóó :D

Legjobb válasz: én is szeretem..19/F

én is szeretem..19/F
Ez miért lenne ciki? Szerintem is egy jó kis rajzfilm. Ezen nõttem fel, és még a mai napig is megnézem, ha megy a tv-be. Így vagyok még a scooby doo-val is. Remek kis rajzfilmek, melyeken az ember remekül kikapcsolódhat. 22F
Hehe, én már a duplájánál is több vagyok, mégis szeretem. Azon nõttem fel :)
36 évesen is szeretem . Gyerekkorom (egyik)kedvenc rajzfilmje
Hát, én még nem hallottam róla. :( 16/L
A kérdező hozzászólása: Pedig 15:24 szerintem sokkal jobb mint pl a South park. a South Parkosokon az elmúlt 6 évben nem tudtam nevetni, de a Flintstones-ékon óriásikat szoktam :D. Fõleg az tetszik benne hogy olyan régi, a szórímek, és az egyszerû grafikája, na meg a sok poén. Szerintem nagyon jó! :) 18/F

Vodafone-nál ha előfizetéses telefont szeretnék venni, felnőtt vehet csak, ha én még (értelemszerüen) nem vagyok 18? És mit kell vinni, iratok, stb?

Legjobb válasz: http://www.youtube.com/watch?v=mKcKszclaUU#at=49 De van diákok részére elérhetõ elõfizetés is.

http://www.youtube.com/watch?v=mKcKszclaUU#at=49 De van diákok részére elérhetõ elõfizetés is.

A barátom már nagyon nem bírja az óvszer használatát. De én még nem szeretnék gyógyszert mivel 18 sem vagyok. Csak májusban töltöm. Vagy mégis beadjam a derekam és írassak ha betöltöttem?

lányok,ti hogy lennétek ezzel?

Legjobb válasz: Csak a fiú kedvéért semmiképp. Csak akkor, ha te is így akarod. Arról viszont tudnod kell, hogy egyre több fogamzásgátlóról derül ki, veszélyes mellékhatásai vannak. Amik nem feltétlenül azonnal, hanem évek múlva jelentkezhetnek. Hiába az "alacsony hormontartalom". Az egyik ismerõsöm 23 évesen halt meg tüdõembóliában, amit egy - a lábából leszakadt trombus (vérrög) okozott - amit valószínûleg a fogamzásgátló okozott. Egy másik barátnõmnek meg 7 évnyi szedés után agyi trombózisa lett 24 évesen. Ezzel most nem lebeszélni akarlak, csak felhívni a figyelmet, hogy körültekintõ orvossal írasd fel, ha úgy döntesz. Fontos elõtte a tájékoztatás, és elengedhetetlen a kivizsgálás, családi anamnézis.

Csak a fiú kedvéért semmiképp. Csak akkor, ha te is így akarod. Arról viszont tudnod kell, hogy egyre több fogamzásgátlóról derül ki, veszélyes mellékhatásai vannak. Amik nem feltétlenül azonnal, hanem évek múlva jelentkezhetnek. Hiába az "alacsony hormontartalom". Az egyik ismerõsöm 23 évesen halt meg tüdõembóliában, amit egy - a lábából leszakadt trombus (vérrög) okozott - amit valószínûleg a fogamzásgátló okozott. Egy másik barátnõmnek meg 7 évnyi szedés után agyi trombózisa lett 24 évesen. Ezzel most nem lebeszélni akarlak, csak felhívni a figyelmet, hogy körültekintõ orvossal írasd fel, ha úgy döntesz. Fontos elõtte a tájékoztatás, és elengedhetetlen a kivizsgálás, családi anamnézis.
Én gyógyszer párti vagyok, tehát szedném. De a te helyedbe, ha te nem akarod szedni, akkor nem szedném.
gumizzon csak, ki lehet bírni. ne te egyél mindenféle gyógyszert (fõleg, mert nem is akarsz), csak mert õ nem szereti a gumit.
Én nem engedném a barátnõmnek, hogy ilyet szedjen. Inkább szenvedek az övszerrel, de ne tegye tönkre magát ilyen szarokkal.
Kedves Kérdezõ! Ha lehet semmiképpen ne szedj gyógyszert, pláne ilyen fiatalon, tönkre vágod a hormonrendszered késõbb akár meddõ is lehetsz.Mond meg a barátodnak vagy felhúzza az óvszert vagy használja a továbbiakban a kezét, ha nem bírja a latexet vegyen latexmentes óvszert.A nõgyógyászom kérdezte szeretnék gyógyszert, mondom nem mert nem bízom benne, mondta Õ bízik benne, mondtam de nem magának kell szedni, azt mondta látja ebben igaza van, én nem szedném.Ne hallgass az utolsó elõttire nem 100as szegény, ha lány akkor gazdagítani akarja azoknak a társaságát akik nem esnek évek óta teherbe esetleg bármi rák vagy egyéb alakult ki a gyógyszer miatt, ha meg pasi akkor egy önzõ dög aki szintén nem akar gumit húzni.
Hát kedves utolsó, úgy tûnik, te vagy itt a legokosabb...
Én biztosan nem szennyezném magamat gyógyszerrel, tetszik a férfinek avagy sem.
Kérdezd meg a nõgyógyászod, mielõtt a sok sületlenséget és mendemondát elhiszed, ami ezen az oldalon, a neten, vagy a rendkívül hozzáértõ közt terjed. Egyikük sem biológus, vagy orvos, sõt felteszem biológia órán sem figyeltek. Én eddig akárhány hozzáértõvel találkoztam (nõgyógyász, bõrgyógyász (pattanásokra is felírja), biológus, biológia tanár... mind azt mondta, h a mai gyógyszerekben már elenyészõ a hormontartalom. Vannak pozitív hatásai, mint szexuális mind testi téren, meg persze negatívok is. Bizonyos esetekben nem ajánlott szedni. De hidd el legjobban jársz ha a saját füleddel hallod amit hozzáértõk mondanak. Én személy szerint elhanyagolhatónak érzem ezt a veszélyt, kicsit túl van lihegve, fõleg h vannak ezerszer veszélyesebb szerek is amiket úgy eszünk mint a cukrot, pl Algopirin, vagy mondjuk influenza oltás, arról nem is beszélve, hogy aki csapvizet iszik, az sokkal durvább mérgeket visz be a szervezetébe. Azt hogy miért pont a fogamzásgátlót fújják fel ennyire annak ugyanaz az oka amiért nem teszik ingyenessé a fogamzásgátlókat és a különféle védõoltásokat: h elriasszák az tiniket a szextõl. Szóval, én a barátodat is megtudom érteni, de azért sztem semmi baj ha nem akarod a gyógyszert. Viszont akkor legalább akkor ne azért ne akard, mert a sok hozzá nem értõtõl ezt hallod, hanem mert tényleg meggyõzõdél, hogy az neked rossz lenne. 21/L
Utolsó nincsen semmi sületlenség abban amit én írtam, a saját nõgyógyászom mondta, hogy Õ nem szedné, több, mint 35 éve van a szakmában csak hozzáértõ, amúgy biológiából érettségiztem több orvossal is beszéltem, sõt rengeteg lánnyal, és 10bõl 6nak biztosan volt bármilyen problémája.Ha olyan kevés lenne a hormontartalom akkor nem érne semmit, jó lenne ha te olvasnál utána nem ajánlgatnád a tablettát, szedjed nyugodtan majd meglátod ha abba hagyod vajon beindul-e a peteérés vagy nem és a többi kockázatról nem beszéltünk.ne ajánlj olyat amiben nem vagy biztos, hogy nem káros, inkább okosodj rád fér.
ti okosak, a gyógyszer pozitív hatással van a szervezetre, csökkenti a rák kockázatát és megszünteti az iszonyú menstruációs fájdalmak kb. 90%át... igénytelen nõ mondja neked csak azt hogy nem szed gyógyszert, õ nem ismeri a saját testét és egy párkapcsolatban sem tesz meg semmit a másikért, szégyen hogy a férfiaktól elveszik ezek a nõk az élvezetet. Mert egy nõ ugyan annyit érez kotonnal és anélkül is, mígy egy fiú kotonnal a felét se érzi...
Igen, az a gond hogy míg a tabletta ellenesek érveket sem tudnak felhozni, csak szájhagyomány útján terjedõ pletykákat, addig tudományos kutatások bizonyítják hogy egy jól kiválaszott fogamzásgátló gyógyszer teljesen veszélytelen és jó hatással van a nõi szervezetre, a méhrák kockázatát tizedére csökkenti például. Akik meg félnek attól hogy a nõgyógyász megvizsgálja õket mert ez kell a felíráshoz, azok ne itt ajvékoljanak hogy jajj úgy is káros meg úgy se jó... titeket hívnak a köznyelvben fap*nának :)
ha azok az érvek amiket felhoztunk nem elég, akkor így jártál
Azokat az érveket amiket itt felhoztatok akár egy kirúgott gyógyszeripari alkalmazott is írhatná, és igazából semmilyen tudományos vizsgálat vagy statisztika nem támasztja alá. Persze elhihetnénk de azzal az erõvel akkor a vegetáriánusoknak is el kéne hinnünk h a hús káros a szervezetre meg hasonló hülyeségeket.
ezekben az emberekben inkább a félelem van, mert sajnos az orvos benyúl a punciba mielött felírja a gyógyszert. ezek a nõk ettõl félnek igazán és nem iratják fel, inkább sopánkodnak hogy milyen veszélyes. közben meg degeszre isszák magukat hétvégén pálinkával meg szívják a cigit és öntik magukba a kávét, és ide írogatnak. én a barátnõmmel végig bent voltam amikor megvizsgálták és mondta hogy így sokkal könyebb volt és megköszönte. azóta gyakorlatilag eltántek a menstruációs fájdalmai mióta szedi és a szex is jó.
Nekem elég érv a két ismerõsöm, aki közül az egyik meghalt tüdõembóliában... a másik meg majdnem agyi trombózisban. Mindenki azt gondol, amit akar. A mellrák kockázatát pedig leghatásosabban a szoptatás csökkenti. A tablettának valóban vannak pozitív hatásai is, de szerintem a kockázatokról sem kéne elfeledkezni.
11:53-as. ide a rozsdás bokot, hogy a két ismerosot cigizett...
tüdõembólia meg agyi trombózis? talán nem kéne cigizni meg drogozni. ezek a nõk valószínûleg margarinos kenyeret is ettek, nem igaz? akkor lehet hogy attól betegedtek meg... ( ez csak példa a gyenge érvelésûeknek...)
Ha orvos mondta, hogy káros akkor az úgy van.Nem dohányoztam én sem és mégis lett bajom tõle.
én 17 éves korom óta szedem a gyógyszert, mielõtt mèg infarktust kapna bárki is, azért kellett szednem mert policisztálódak a petefészkeim. na de a lényeg, h én csak pozitívumokat tudok mondani. szép tõle a bõröm, nem hízom, dús a hajam (egyébként hullik de gyogyóval nem), biztonságos a szex, stb. szóval szerintem jó, de ha nem vagy biztos a folgodban, akkor érdeklõdj orvosnál.
Valakinek van baja tõle, valakinek nincs.Ez egyéni.
Nem drogozó és alkoholfüggõ lányokról van szó. És ez továbbra sem érv, hanem tény.
Ismétlem magam! Valakinek lesz baja tõle, valakinek semmi.Valakinek csomóban hullik a haja tõle, valakinek még szebb lesz.Ez is olyan mint a kozmetikum allergiák.Van a hipoallergén amitõl semmi baja az embernek..Sokan fölkenik arcra a NIVEA SOFTOT , de én kipirosodok tõle és kiütésem leszek és az összes divatos krémtõl mint:Garnier, Loreal Ennél jobban nem tudom felvázolni.
Ja és mindezek mellett egészségesen étkeztem.Sok zöldség és gyümölcs volt az étlapomon.Nem dohányzom.Egyértelmû a tabletta.
Egész fiatal koromba sportoltam.Futni jártam és ráadásul szakmunkás tanuló voltam ami azt jelenti:nem szellemi munkát végeztem.Érdekes pont a gyógyszer szedés alatt jöttek ki a visszerek.Utána nem jöttek ki újabbak és a hajam sem hullott.Ismételt szedésnél újra elõjöttek..A 2 terhesség alatt sem jöttek újabb visszerek..Érsebész megmondta:egyértelmû, hogy a tablettától jött ki!!!
Ilyen idiótaságot, mint hogy a cukor veszélyes még nem hallottam, semmi baja cukorral, az ízesítõkkel amikben aszpartam van ami az idegméreg alapja annál inkább.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat, jöhetnek még :) én igazából a testem féltem a legjobban, nem bírnám ki ha akkorára híznék mint egy tehén.vagy ha nem is most, késõbb fogok elhízni 50 éves koromra.(szerintem) de engem már nagyon idegesít, hogy utána járkál a gyógyszereknek aztán mondja nekem mit olvasott, mit hallott.azt érzem néha, hogy elõbb-utóbb elfog hagyni emiatt. azt sem szeretném, hogy ha egyszer gyereket szeretnék, ne essek teherbe, vagy csak nagyon nehezen.van aki már 15-16 éves korában elkezdi szedni, nem feltétlen attól, mert szexuális életet él, hanem mert a gyógyszer miatt nem görcsöl menstruáció alatt. hálistennek én nem vagyok görcsös.de annyira unom már, hogy a lánybarátjával feszt ezt beszélik :S:S:S
Természetesen a legtöbb nõgyógyász javasolja a gyógyszert. Az, hogy épp melyiket írja fel, nagyban függ attól, melyik gyógyszerlátogató volt nála, amelyikkel szerzõdést kötött. Az üzleti részét se felejtsük el a dolgoknak... Egyébként neked kell mérlegelned. Tény, a gyógyszert nagyon sokan szedik, jó pattanások ellen is meg minden.... de az is tény, hogy bizonyos, arra hajlamos embereknél belezavar a véralvadásba és segítségével kis rögök képzõdhetnek a szervezetben. Még nagyon fiatal vagy, mindenképp kérd ki egy megbízható szakember tanácsát.
ne higyj azoknak akik nem ajánlják. bevált nekünk és kész. csak jól kell kiválasztani a gyógyszert, ehhez jó orvos kell. akik meg itt ajvékolnak, elárulom hogy a menstruáció egy természet ellenes dolog mivel a nõi test folyamatos halálig tartó teherbe esésre van tervezve az anyatermészet által, sokkal több kárt okoz ha nem használsz tabit. akik lebeszélnek róla még nem próbálták, nem tudják milyen amikor nincsenek görcsök meg fájdalmak és ráadásul a szex is természetes lesz :)
utolsó te sem vagy az értelmes emberek közül való az biztos..
ekkora baromságot, a menstruáció nem természetes, ekkora idiótát, az egyik károsnak nevezi a cukrot a másik természetellenesnek a menstruációt ennyi idiótát egy helyen
Milyen vicces ha ez a kérdés van, akkor az emberek garantáltan egymás torkának ugranak. A legagresszívebbek azok akik azz az álláspontjukat védik, miszerint a tabletta káros. Milyen vicces, hogyha például a dohányzásról vagy a base jumpingról lenne szó, akkor a támadó felek kimerülnének annyiban, hogy vállvonogatva továbbmennek, hogy "csináld csak ha neked ez jó, de én nem fogom, mert káros". Persze, mivel a dohányzás bizonyítottan káros, a base jumpingról meg olyan statisztikáink vannak, hogy valóban, minden X.-edik ember belehal. De a tablettáról semmiféle statisztika, tudományos bizonyítás nem létezik, hogy káros lenne. Léteznek összeesküvés elméletek meg különféle írások nõi magazinokban... meg szájhagyomány útján, általában 40-50 éves anyukák körében terjedõ pletyka. És hogy miért is támadnak ennyire akik nem használják. A lelkük mélyén egy kicsit sajnálják a dolgot (hiszen minden leányzó is sejtheti, hogy gumi nélkül mennyivel jobb a szex), mégis próbálják magukat meggyõzni, hogy jól döntöttek, és ezt egyre agresszívebben teszik. Ezt úgy hívják kognitív disszonancia. Olyan ez, mint amikor valaki elvbõl nem vesz Iphone-t (ált. mert nincs rá pénze - ezért sántít most egy kicsit ez a példa. de tegyük fel h vmi gonosz Nagy Testvér elhinti az emberek fejében h az Apple rossz, és azért nem vesznek). Ezután vesz vmi használhatatlan kínai gagyifont, aztán okoskodik, hogy az Iphone így sz.r meg úgy sz.r :D Nem teljesen ugyanaz a példa de ha így írom talán mindneki találkozott már ilyenekkel, akik magukat próbálják meggyõzni, hogy jól döntöttek.
én 10 évig szedtem, ha visszamehetnék az idõben nem tenném. Semmi bajom nem volt és egyszer csak elkezdett fájni a lábam meg általánosan rosszul voltam. Elmentem vérvételre egy magánlaborba saját költségen és kiderült hogy a májam tropára ment a gyógyszerszedés következtében ennyit az alacsony hormontartalomról. Nekem több ismerõsömnek volt maradandó baja ebbõl, van akinek a fél haja hullott ki, van aki meghízott. Hál istennek nekem normális pasim van most már aki azt mondja eszembe ne jusson még egyszer fogamzásgátlót szedni õ ennél jobban szeret engem. 27/N
Dehogy sajnálom, hogy nem szedem tisztában vagyok milyen gumi nélkül szexelni, mivel már van férjem és nem probléma ha jön a baba.Csupán jó szándékból írom, hogy ne szedje, mert nem egy nõ jár rosszul lesz meddõ, lesz májbeteg lesz trombózisa stb.Mindenki magából indul ki milyen indokból mond véleményt, nem szednék sose semmi pénzért, van több orvos, gyógyszerész rokonom, barátom közvetlen közelemben lévõ ismerõsök, csoporttársak, barátaim rokonai jártak pórul a tabletta szedés következtében, arról nem is beszélve, hogy itt is számtalan nõ írta le, miért nem szedi, milyen negatív hatása volt.Ha valaki ezeket nem akarja figyelembe venni az Õ baja, de részemrõl, senkinek nem akarok rosszat, és azért nem hagyom, hogy sok eszetlen, nem gondolkodó, tablettamániás bebeszélje a lánynak milyen szuper dolog az.Mellesleg a szex szuper, a menstruációm pontos, nincs pattanásom, nem híztam el, és sose szedtem tablettát szóval nem tudom miért sajnálnám a dolgot, amikor probléma volt a hormonjaimmal tizenévesen a nõgyógyász vitamin és gyógynövény kúrát írt fel nem hormont és rendbe is jöttem.A doki 35 éves a pályán van minimum rengeteg díja van, nem írja fel eszetlenül a tablettát, inkább neki hiszek mint néhány okoskodónak aki azt akarja bemagyarázni azért beszélem le a lányt, mert én sajnálom, hogy nem teszem tönkre a hormonrendszerem.
17 évesen kezdtem szedni, mert volt egy idióta zsarnok pasim.Mielõtt elkezdtem szedni szép sima volt a lábam és elég dús a hajam.Szedése után fél évvel már észrevettem, hogy megjelennek a hajszálerek a combomon és a hajam is hullott annyira mint soha.Akkoriban naiv voltam és buta/tudatlan és meg sem fordult a fejembe mitõl.Mikor kidobott a párom abbahagytam a tablettát és visszafogytam és megállt a hajhullás és hajszálér képzõdés.Rá két évre 99-ben elkezdtem szedni egy alacsony hormontartalmú tablettát.Akkoriban jöttek be az ORGANON , , termékek" a Mercilon és társaik.Akkor elkezdõdött minden elölrõl és akkor sem gondoltam volna mitõl.3 évig szedtem. Ahogy telt az a 3 év mindig figyeltem a lábamat, hogy egyre csúnyább értágulatok jelentek meg a combomon és a bal alsó lábszáramon, de még mindig nem tudtam mitõl.Nagyon zavart esztétikailag és sokan megcsodáltam, hogy koromhoz képest elég csúnya a lábam.Akkor voltam 21 éves.Egyszer rászántam magam és elmentem egy érsebészhez aki megmondta mitõl van.Azt mondta :98% , hogy a fogamzásgátló csinálja.Akkor letettem és elinjekcióztattam.Valahol késûbb újra kijött és valahol nem.Amióta nem szedem nem jött ki újabb visszér még a 2 gyermekem után sem.Pedig állítják a nagy okosok, a terhesség rizikósabb , mint a tabletta.
Többet kel mozogni, helyesen táplálkozni (kevés só+édesség), nem kell állómunkát végezni és nem lesz visszeres az ember lába, nem lesznek érrendszeri problémái :)
utolsó nagyon okosnak hiszed magad úgy látom, teljesen bele vagy bolondulva a tablettába, szedjed csak....
Hát, ez igazából a Te döntésed, de szerintem fontolóra lehetne venni más fogamzásgátló módszereket is. Nem csak a tabletta és az óvszer van. Spermicid krémek, kúpok, stb. Szerintem nézz utána, biztos találtok olyasmit, ami mindkettõtöknek megfelel. :)

Illik 18 karátos gyűrűt venni eljegyzésre? Nem szeretnék 100-200 ezreket költeni majd csak ha összeházasodunk eljegyzésre nem baj ha olcsóbbat veszek? Köszönöm előre is a válaszokat

Legjobb válasz: Jöhetnek a lehurrogások! Nekem nem volt eljegyzés sem, gyûrû sem. Házasságkötéskor sem került gyûrû az ujjunkra, mert nem volt. Így is lehet ezt csinálni.

Jöhetnek a lehurrogások! Nekem nem volt eljegyzés sem, gyûrû sem. Házasságkötéskor sem került gyûrû az ujjunkra, mert nem volt. Így is lehet ezt csinálni.
A nõtõl függ, hogy milyen gyûrû dukál...az igazán érdemeseknek elég egy réz alátét is! Ugyanis nekik a szándékod a fontos...
annyit nem kell eljegyzésre költeni.
A kérdező hozzászólása: értem én sem szeretnék sokat költeni én például 4 ezer forintért néztem ki 1 aranyozott gyûrût az eljegyzésre tökéletes :) nemhiszem , hogy az ár a lényeg hanem a szándék :)
Szerintem nem fogja királyvízbe mártani, hogy ellenõrizze.
A kérdező hozzászólása: õ hála istennek nem a pénz a lényeg:) ha csak megkérném a kezét is elég lenne neki csak hát mégis csak pár ezret rászánok erre köszönöm a válaszokat :) szép estét nektek :)
Egy szép arany gyûrût is kaphatsz már 10000-20000 Ft-ból. Nem azért, csak az ilyen bevont vackokról a használat miatt lekopik a külsõ, az csúnya. Rendes ékszerboltban jobban ajánlott venni valami tömörebbet. Az még nem olyan húzós. És megéri, hisz ezt is egy életen át meg kell õrizni.
Inkább valami szép egyszerû ezüstgyûrût vegyél, az olcsóbb és divatosabb is.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!