Találatok a következő kifejezésre: Ha 14 vagyok és vannak (93 db)

14 vagyok és van 19 éves csajom. Ha szeretkezünk akkor a barátnőm pedofil lesz?

Legjobb válasz: Nem.Pedofil az aki szexuálisan éretlnekre hajt.Büntetendõ a szex 14 éven aluliakkal.Ne parázz!

Nem.Pedofil az aki szexuálisan éretlnekre hajt.Büntetendõ a szex 14 éven aluliakkal.Ne parázz!
Nem. Csak te felébredsz, és áll a farkad.
Kamu, 19 éves csaj nem áll le 14 éves kiskölyökkel...
nyomorék lehet akkor a csajod.
énse nagyon hiszem el de amúgy a válasz: igen.
(4. vagyok) és úgytudom, hogy 18 és 14év között maximum 4 év korkülömbség lehet köztetek, értsd: 15éves még oké 19évessel, de 20assal már nem. 14év alatt meg eggyáltalán nem oké. :D
Szerintem nem pedo.
De.
igen, pedofil lesz, és kielégítetlen. egy 19 évesnek nem elég egy 14 éves. nekem sem lenne elég. L/15
Egyes levélírók túl lihegik ezt a dolgot.Érvelnek az élet- korral meg a törvénnyel.Mindkettõ fölött eljárt az idõ. Bizony ebben a korban vannak "túl" fejlett fiuk, lányok egyaránt.Aki kiakarja probálni a testiséget az ki is fogja. Nem fog engedélyt kérni otthon.Ezzel a kérdéssel sem otthon hozakodott elõ a fiú.A mai világban ilyen már nem kell megdöbbenni.
szerintem is kamu az egész de tekintsünk el tõle... jogilag 16évesnek el kell múlnod, hogy ha egy 18 fölöttivel szeretkezel... mert ha pl. te 15 vagy õ meg 18, akkor igen! pedofil
Szerintem kamu.
szar vagy öcsi (:
A kérdező hozzászólása: Én nem mondtam meg neki, hogy jómódú vagyok a haverjaim meg nem ismerik.
Most vált világossá az olvasók dilemmája, miért is szerelmes egy 19 éves lány egy 14 éves fiúba.
A kérdező hozzászólása: Utolsonak Pénzem van elég a védekezésre.Annyi pénzem van , hogy van amikor én fizetem a számlákat.
Ez olyan kamu.... Ha meg nem 14év alattival törvény bünteti! Ami meg úgy megfogalmazódik bennem, hogy mi a francért kell egy ilyen idõs (fiú/lány tökmindegy) gyereknek szexuális életet élnie? Mert az ilyen még gyerek. Persze, huh de feltudsz majd vágni vele meg minden de ha meg lelkileg lapátra kerülsz az nem számít mi? (nem kívánom de elõfordulhat) Ha majd lessz pénzed védekezésre, állandó szeretett partnered és vele komoly kapcsolatod akkor gondolj ilyenre. Addig érd be csókkal max pettingel.
Csak úgy, mindenkinek! Miért sakkoztok a számokkal? Miért nem hiszitek el, hogy van ilyen? Sõt, még ilyenebb is! A szerelem vak! És nem tud számolni! A kérdezõnek: szeretitek egymást, vagy csak szórakoztok? Ha õszinte a szerelem mindkettõtök részérõl, akkor miért foglalkozol hülyeségekkel? És fõleg: miért kérdezed meg? Egyébként nem pedofil. Ha mégis az lenne, mondjuk te egy hónap múlva töltöd be a 14-et, csak akkor van ügy, ha te feljelented. De, gondolom, nem ez a célod! Legyetek boldogok!
szal 14vagy 19éves a csajod, és te akarod dobni? oO az valószínû... :D am ha beéri egy 14évessel akk sztem olyan m1 neki h pedónak számít e... de jobb ha azt mondod neki h igen mert lehet nem lennél neki elég :D
KAMU! menj és játsz a kukiddal, úgysem hiszi el senki ^^
Szerintem pedig egy 14 éves sráccal simán leállhat egy 19 éves csaj. Én is ismerek olyan fiút, aki a kora ellenére legalább 5 évvel idõsebbnek tûnik.és még jól is néz ki:) A kérdésre a válasz: Senki sem fog beleszólni, hogy ki-kivel-mikor-hol csinálja... Ez magánügy, csak nem kell eldicsekedni vele mindenkinek. Más is csinálja 14 évesen.
A kérdés vagy kamu, vagy a csaj annyira ronda és szerencsétlen, hogy csak ez jutott neki.
leáll vele ha csak "arra" megy.
de különben nem számit pedofilnak, . csak furcsa.
de, sajnos leáll. én is ismerek a suliban egy ilyen párt:S
Szerintem nem kéne szekíroznotok szegény srácot, ha akartok válaszoljatok a kérdésére, ha meg nem, akkor ne. Egyébként én elhiszem. Nem tudom, hogy törvényileg hogy van ez a dolog, de ha nem dicsekszel vele - mármint, hogyha szeretkeztek, akkor csak rajta. Szerintem nincs benne semmi kivetnivaló, ha szereted a lányt és õ is szeret téged. Ja, de védekezzetek.
Tényleg vannak ilyen esetek, mint sok más elferdült dolog a világban! De ez nem normális dolog! Volt már olyan is, h. 30 éves nõ megrontott egy 12 éves fiút. Szóval a dolog létezik, de nem ajánlott...
a 19 évesek 14 éves fiúkra csak akkor bukna, ha valaki gazdag (de akkor nem itt tenné fel a kérdését), az egész kamu! Meg ha tényleg ez lenne, akkor nem tennél fel ilyen bugyuta kérdéseket, mert akkor tudnád mi az a szerelem, és ha te nem tudod, akkor könnyen szétbomlik a kamukapcsolatod..
aztán hunnajd van neked pézed hogy te fizeted a számlákat? te nyomorék, huzz a francba a mutáns barátnõddel együt
de szar S:
NE , higyjetek neki csak 1 zsebhockeybajnok szlovák xDD. Cöööhh és még a szlovákok utállják a magyarokat, amig otthon vagy nem baj csak hozzánk ne gyere, mert kapod a naftát a képedbe >DD.
Ha nem vedekeztek, mindketten terhesek lesztek.
Sztem az a lényeg h jól érezzétek magatokat!
hmmm...akkor nagyon megfogtad te valamivel az a lányt:P agy lehet hogy éretebb vagy a korodnál..vagy a lány éretlenebb a koránál...mind egy azért ne terjeszétek hogy együtt vagytok.Ilyen pedofiliás izé nem lehet belõle de elég szépen megbályegezhetnek titeket...fõleg a lányt... 21/L
Énis Sk-bol vagyok es pedofil lesz!!!!15éves korodig becsukhatják a csajt!!(ha lefekudtok) Am hajráá :D
Vese habbal Kamugép.
Fake
Sztem az a csaj amelyik 19éves és leáll egy 14 fiúval az vagy elmebeteg vagy fogyatékos!! 21/L
elmúltál 14, akkor nem pedofil. amúgy ez hülyeség. :D
szerintem felvidéken sincs nagyobb külömbség ezügyben, hacsak slota úr meg nem vétózta. :D (4.)
nem igazán hiszem el én sem, azt hogy egy 19 évesnek, 14 éves gyerek kellene......amúgy meg földik vagyunk
A kérdező hozzászólása: Negyedik Köszönöm a normális választ. Szlovákiából vagyok lehet itt más a törvény. Legalábbis remélem.
hát, ha a csaj lenne 14 te pedig 19 akkor az sokkal jobb lenne, mint fordítva.. ha a csajod télleg 19, akkor egy alacsony IQ-s személy -.-
ha már betöltötted a 14-et akkor nem csak ha 14 alattival
Én ismerek 19éves lányt aki 15éves fiúval jár...
19 éves csaj vagyok, és sose kéne egy 14 éves kisfiú. Az még gyerek! Nemcsak külsõre is, de agyilag is. Szóval szerintem biztos nem létezik ilyen, ha mégis, akkor a csaj nem kóser.
Csak a zsámók szoktak összejönni "füvel-fával". Fiatal, idõs, fiú, lány, tesvér, rokon, mind1 csak sex legyen + pulya! És a csajod tudja, hogy 14 vagy? Vagy kamuztál, mert többnek nézel ki?!
Ha emiatt szakítanál vele annyi jönne le kb csak a szex miatt kell(et volna) :P
A kérdező hozzászólása: Neki akarok jót nehogy bajba kerüljön
hát ha most emiatt szakítanál vele akkor tényleg kamu..
Kamu, 19 éves csaj nem áll le 14 éves kiskölyökkel...
Nem feltétlenül kell szakítani, csak még várjatok. (Ha még nem történt meg.) Amúgy sem hiszem, hogy 14 évesen el kellene kezdeni.
A kérdező hozzászólása: Akkor jobb ha szakítok vele.
Õ már most pedofil!
A kérdező hozzászólása: Normális válaszokat. Ne magatokból induljatok ki.

Az ciki ha 14 éves (fiú) vagyok és van egy barátnőm 2 éve és még nem történt semmi?

Én már nagyon kívánom ?t de ? nem tudom hogy kíván-e engem. Segítsetek

Legjobb válasz: Hát nekem te gyerekként ne akarj dugni, [email protected]! Miért lenne ciki? Azért mert pár jövõbeli buli ribi már 10 évesen elveztette? Nem egyáltalán nem ciki, tudot mi a ciki? Ha már úgy mész gimibe/középbe, hogy már nem vagy szûz! Mi történik manapság?! 5 év múlva az lesz a "menõ" ha az ovodában is kefélnek?! Az meg, hogy kívánod õt, természetes, hisz serdülsz és dúlnak benned a hormonok. De ne húzzál meg te itt senkit sem gyereként! Hisz még éretlen vagy rá(testileg, lelkileg) most fejlõdsz és én ezt úgy mondom mint kortárs! Nekem is van barátnõm, mégsem akarom meghúzni és ajánlom, hogy te se, ráérsz még, majd 3-4 év múlva. Gondolkodj el ezen! 14/F

Nyugodtan mász rá és ha nem akarja akk nem ha igen akk meg szexeljetek. ENNYI!
Hát nekem te gyerekként ne akarj dugni, [email protected]! Miért lenne ciki? Azért mert pár jövõbeli buli ribi már 10 évesen elveztette? Nem egyáltalán nem ciki, tudot mi a ciki? Ha már úgy mész gimibe/középbe, hogy már nem vagy szûz! Mi történik manapság?! 5 év múlva az lesz a "menõ" ha az ovodában is kefélnek?! Az meg, hogy kívánod õt, természetes, hisz serdülsz és dúlnak benned a hormonok. De ne húzzál meg te itt senkit sem gyereként! Hisz még éretlen vagy rá(testileg, lelkileg) most fejlõdsz és én ezt úgy mondom mint kortárs! Nekem is van barátnõm, mégsem akarom meghúzni és ajánlom, hogy te se, ráérsz még, majd 3-4 év múlva. Gondolkodj el ezen! 14/F
Az lenne a ciki ha történt volna.
szerintem sem ciki, mert még gyerekek vagytok...nektek csak fagyiznotok kellene sétálgatva a játszótéren és nem szexelni!!! arra majd ráértek ha felnõttek lesztek! :)
Egyáltalán nem ciki, ha nem akarsz azonnal rámászni a lányra 14 évesen! Nem vagyunk állatok, akik megérzik a kanca szagát, és már nyomják is neki! Azokkat az üresfejõ kortársaidat, akik azal hencegnek, hány csajt fektettek már le, ne törõdj, valószínûleg semmi nem igaz belõle!
1. és 4. válaszoló, hülyeséget ne írjatok, gyerek még ne szexeljen! És ha 14 vagyok? Legalább nem ezen jár az eszem, hogy hú de megkefélném...megfordult már nekem is a fejemben, de nem tettem meg, hanem uralkodtam magamon. 17-18 év alattiak ne dugjanak! 2. Voltam
most baszni akarsz?xd ha igen akk, kérdezd meg tõle sztem vagy, kezdj el rámászni(de olyan romantikusan ;) )de am nem túl korai?:D bára szabályok arra vannak h megszegjük szval oké.jó dugást ;)
egyetértek az elõttem szólóval! Fagyizzatok, fogd meg a kezét és sétáljatok. Bõven elég, a tudat, hogy szeret valaki. Ne akarj vele már lefeküdni. 14 évesen hihetetlenül nagy felelõtlenség lenne. A védekezés eszedbe jutott már? Láttál már koton gumit? Helyezted már fel? Tudod hogy kell? Szerintem ezekre mind NEM a válasz (és az lenne a normális). Amíg ezeket nem tapasztaltad ne akarj szexelni. Ráérsz vele 17 körül.
Nem ciki. Ha olvastál már korábbi híreket tudhatod hogy vannak nálad jóval idõsebb szüzek is. Másik meg ha már két éve együtt vagyok illene legalább feltételezni hogy kíván-e.
Gratulálok! Biztassatok csak egy 14 éves gyereket arra hogy kis babát csináljon! Ha ilyen fejjel szexelni fog szerintetek mi lesz a vége? Tuti az, hogy teherbe esik a csaj! És akkor lesnek majd ha elbaszták az életüket! Gondolkozzatok már..
NEM, NEM, NEM!!!!!
16:22 [email protected] attól, hogy te ennyi idõsen még azt se tudtad, hova kell tenni, (mert nagyon leértékeled a többieket), más lehet, hogy tisztában van vele 14 évesen, hogy hol kell gumit venni, hogyan és miért kell használni. Nem bíztatom a kérdezõt, mert semmi ciki nincs ebben. De nem kell mindenkit hülyének nézni... Én szexeltem 14 évesen, és képzeld, nem lettem terhes. És tudod miért? Mert fel lettem világosítva, tudtam, hogy védekezni kell, és nem ész nélkül dugtunk... 23L
Egyáltalán nem ciki. Az lenne inkább az, ha már szexelnétek. Viszont 14 évesen már 2 éve a barátnõd? Ez nagyon aranyos! :)
Idáig illett volna rendesen megtenned ... de még nem késõ :) Lehet hogy õ is kiván már téged csk amiért nem volt szó még a dologról(feltételezem) ezért õ sem mer szólni..de amúgyis neked illene ..
nem, inkább aranyos :)
igen, nehogy próbálkozzatok ilyen õrültséggel, még a végén bajotok esik...
nem
Cukikák!:) )
nem ciki! Sõt :) ))
miért ilyen kis hülyék a mai 14 évesek?
Én még azt sem tartanám cikinek ha nyelvest adnátok egymásnak utcán.. én pont leszarnám hogy ki mit gondol, lássák hogy nagyon szeretjük egymást... :D
döri vagy ?
mért lenne ciki ember? -.- amúgy meg én inkább egy nyelvtan könyvvel sétálnék az utcán kézen fogva ;)
*amúgy meg én a te helyedben inkább egy nyelvtan könyvvel sétálnék az utcán kézen fogva ;)
A kérdező hozzászólása: azt hogy meglát az úgy jó azt direkt úgy írtam mert az úgy jó és azt hogy fogjuk azt tényleg elírtam bocs, nem kell ezzel basztatni, amúgy nem fényezni akarom magam de helyesírásból 5-ös vagyok, és az osztályból én vagyok a legjobb helyes író
Szegénykém, biztos fogyi suliba jársz.
Ne piszkáljátok szegény kérdezõt, néha mindenki hibázik, és biztos gyorsan írta. A válasz pedig: A legkevésbé sem ciki. Nagyon aranyos!!!!
Gázabb ha úgy írod a fogjuk-ot h foglyuk és a látják-at h lássák.
normális. általában a mai 14évesek nem csak egymás kezét szokták fogni, úgyhogy annál mindenképp jobb, mint amit csinálnak 13-15 évesen.
FOGLYUK?:D:D Én speciel megbámunálak ha a szájába matatnál séta közben:D
Hülyevagyolkisfiam-.- Miért lenne már ciki? Ha tetszik a csaj, és nem egy bálna, vagy egy bányarém, akkor szard le.! 14 évesek a mai világban-.-
Te nem tudsz írni b+
kamukérdés.
A kérdező hozzászólása: miaz hogy döri?
A kérdező hozzászólása: jó mert én még azt sem akaratm hogy megöleljen mikor lássák akárkik
Ha te mennél az utcán (mert a boltba mész pengetõt/szövegkiemelõt venni) és látnál két 14 évest, akik fogják egymás kezét, mit gondolnál róluk? Cikinek tartanád õket? Ne merészeld!

Ha 14 hetes vagyok és vannak lyukas fogaim, de a fájdalomküszöböm a fogidegeimnél igen alacsony, akkor milyen fájdalomcsillapítás lehetséges a fogtömésnél?

Legjobb válasz: Valószínûleg ugyanaz,ami eddig.A dokit úgyis tájékoztatod arról,h baba van,és õ majd tudja mi a jó neked és a babának.

Valószínûleg ugyanaz, ami eddig.A dokit úgyis tájékoztatod arról, h baba van, és õ majd tudja mi a jó neked és a babának.
Nekem egy kicsit idõsebb terhesen húzta a dokinõ a fogam egy részét, amit letörött, és elkezdett mozogni. A szokásosnál kisebb adag fájdalomcsillapítót be kellett adnia a húzáshoz. Sztem valamit ki tud találni nálad is. Ja és persze egészséges babám született, és ezt a fajta érzéstelenítést kétszer is kellett alkalmaznia. Ne félj :)
A fogászati érzéstelenítés nem okozhat semmilyen problémát, röntgenezni viszont tilos, szólj, hogy terhes vagy!
Én is folyamatosan járok orvoshoz a tehességem óta , mert sorra lyukadnak ki a fogaim! Kaptam érzéstelenítõt , sõt volt hogy kettõt is! Ugyanúgy lehet adni, a babára ez nem ártalmas!Üdv.:18 hetes kismam
Ha 1.14 évesen már mitesszereid vannak, az durva. Na meg, ha 1.14 évesen elmondod magadról, hogy 2.3 éve egyenes volt a hajad, az még keményebb.
1: persze, hogy eltûnnek, mivel kamasz korban vagy ilyenkor sok a mitesszer ami késõbb eltûnik.. 2: mi az, hogy begöndörödött? nem vágattál esetleg másféle frizurát/ göndöríttetted be? mertha igen akkor attól, és ha nõl 10-15centit egyenesebb lesz ha nem akkor pedig nemtudom mitõl lehet. nem csinálsz valamitmáshogy mint régen? fésülködési/ hajápolási szokásokra gondolok elsõsorban. ha nem akkor nemtudom, ötletem sincs:) nekem is hullámosabb mint régen volt, mert ritkíttattam+ tépettem de már majdnem összenõlt és még mindig göndörebb, de próbálj megbarákozni vele. én már szeretem a lokniimat;) remélem segítettem valamicskét.. :)
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget. A hajammal meg semmit sem csináltam, kis koromba még félhosszú egyenes hajam volt utána egyre jobban kezdett begöndörödni semmit sem csináltam vele.

14 éves vagyok és még mindig nincs meg a menstruációm. Kb mikorra lehet várni h megjöjjön a melleim 10-12éves koromba kezdtek nőni, ha ez számít. És valamivel nem lehetne gyorsítani h megjöjjön? És van olyan h 1 nő egész életében nem fog menstruálni?

14 éves vagyok és még mindig nincs meg a menstruációm.Az osztályból már mindenkinek meg van csak nekem nincs.Kérlek segitsetek!Egy kétségbe esett lány :(

Legjobb válasz: Szia! Ne izgulj, minden no màs,mindenkinek màs a fejlodèsi ritmusa.èn 15 èves màr règ elmultam(16 mèg nem voltam),mikor eloszor megjott.13-14 èvesen èn is elkezdtem fèlni,mint most te,hogy uristen mi a baj velem.Elmentem anyu nogyogyàszàhoz,aki csinàlt ultrahangot,megmondta h minden okè,csak èn kèsobb èro tipus vagyok,kisebb volt a mèhem is pl,min az àtlag.A melleim nekem is elkezdtek noni,de a mai napig kismellu vagyok.De azt mondta a doki minden megvan,ami a menzeszhez kell.Utàna 15 èvesen meg is jott,ès azota is rendesen jon,ngyon pontos mensim volt addig is,amig fogamzàsgàtlot nem kezdtem el szedni,most plàne az.Szoval ne izgulj, èn ugyanolyan helyzeben voltam,mint te,engem is zavart h màr minden baràtnomnek megvolt,nekem meg nem.Ha az megnyugtat esetleg menj el te is egy ilyen ultrahangra.Ha 16-17 èves korodig nem jon meg,mindenkèpp vizsgàltasd meg magad,de sztem semmi baj,csak te is ilyen kèson èro tipus vagy,mint èn voltam. Remèlem sikerult kicsit megnyugtatni. Udv/ 21 èves làny

Szia! Ne izgulj, minden no màs, mindenkinek màs a fejlodèsi ritmusa.èn 15 èves màr règ elmultam(16 mèg nem voltam), mikor eloszor megjott.13-14 èvesen èn is elkezdtem fèlni, mint most te, hogy uristen mi a baj velem.Elmentem anyu nogyogyàszàhoz, aki csinàlt ultrahangot, megmondta h minden okè, csak èn kèsobb èro tipus vagyok, kisebb volt a mèhem is pl, min az àtlag.A melleim nekem is elkezdtek noni, de a mai napig kismellu vagyok.De azt mondta a doki minden megvan, ami a menzeszhez kell.Utàna 15 èvesen meg is jott, ès azota is rendesen jon, ngyon pontos mensim volt addig is, amig fogamzàsgàtlot nem kezdtem el szedni, most plàne az.Szoval ne izgulj, èn ugyanolyan helyzeben voltam, mint te, engem is zavart h màr minden baràtnomnek megvolt, nekem meg nem.Ha az megnyugtat esetleg menj el te is egy ilyen ultrahangra.Ha 16-17 èves korodig nem jon meg, mindenkèpp vizsgàltasd meg magad, de sztem semmi baj, csak te is ilyen kèson èro tipus vagy, mint èn voltam. Remèlem sikerult kicsit megnyugtatni. Udv/ 21 èves làny
igaza van az elõttem szólónak. ne aggódj. szerintem nicns betegség a háttérben hanem inkább késõn érõ tipus vagy. én is 14 vok és még nincs :S én meg azt mondom örülj ha késõbb jön meg... :)
Majd jön ha jönnie kell....Ne izgulj...:) Addig is örülj, nem a legnagyobb öröm elviselni a görcsöket stb...
Én is elmultam már 14 mikor elõször megjött. Nyugi, neked is meg fog :)
jujj..nekem 16 évesen jött meg elõszõr, és én is ugyanezeken gondolkoztam hogy biztos nekem soha nem fog megjönni, de persze az osztálytársaimnak már régóta megvan..neaggódj, ha jól emléxem akkor 15 éves korodig bõven ráérsz, utána meg ha gondolod elmehetsz nõgyógászhoz.
Van aki késõbb érõ típus, és csak 17-18 éves korában kezd menstruálni. Persze lehet hogy valami betegség van a háttérben, ha nagyon aggódsz menj el gyereknõgyógyászhoz.
Szia, én is ezzel a gonddal küzdök, és is elmúltam már 14 éves és õsszel leszek 15. Nekem sem jött még meg, de már minden lánynak megvan legalább 1 éve az osztályomból :( Viszont nõgyógyászhoz meg nem merek elmenni, pále azért nem mert a legközelebbi pont férfi.. :(
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek az együtt érzést
A kérdező hozzászólása: köszi a segitséget már kezdek megnyugodni :)
A kérdező hozzászólása: Nyugi szerintem neked is már nem sokára megjönn.Én télen töltöttem be a 15-öt és pár nappal elõtte meg is jött :) ).Fel a fejjel :) Én tudom mit érzel.
csinálj tesztet , 14 nap után már nagy eséllyel kimutatja a babát.
A kérdező hozzászólása: elméletben kérdeztem, még van 12 nap...
Én sok helyen azt olvastam hogy ha 16-18 nap után sem jelentkezik menszi akkor nagy esély van a baóra.A luteális fázis 14 nap.Általában ez mindenkinél ennyi de egy két napot késhet.Nekem egyszer 16 egyébként 14 nap szokott lenni.Akkor nagyon reménykedtem de sajnos semmi nem volt.Tehát én azt hiszem nekem 18 nap után lehetne reménykedni.
A 14 nap az átlag. Nem mindenkinél pontosan ennyi. Úgy tudom, hogy 12-17 nap között még jó.n Általában egy embernél nem nagyon változik a luteális fázis, bár erre is hallottam ellenpéldát. Ha peteérés után 14-15 nappal fogsz majd tesztelni, akkor már van esély arra, hogy a valóságot mutatja a teszt.Bár ez is nagyon eltérõ, egyénfüggõ. A HCG szintõl függ.

14 éves vagyok és a melleim nagyon picik ez lehet annak az oka hogy hason alszok és ha háton vagy oldalt fogok akkor nőne vagy van valmi dolog rá?

Legjobb válasz: Nem. Az oka az, hogy 14 éves vagy. Fejlõdõ szervezet. Még simán nõni fog, aztán már az lesz a baj. Légy türelmes.

Nem. Az oka az, hogy 14 éves vagy. Fejlõdõ szervezet. Még simán nõni fog, aztán már az lesz a baj. Légy türelmes.
Egyél rendesen, sportolj, mivel még fejlõdésben vagy, ha nem eszel akkor nem is tudsz úgy fejlõdni ahogy kellene. A hason fekvésnek nincs köze hozzá.
Különbözõek vagyunk, van akinek már 10 évesen megnõ, másnak meg csak 17 évesen. Türelem. Van akinek alkatilag kicsik(de csinosak)Anyukádnak van? Akkor neked is lesz.
Push up melltartó+idõ. Másoknak is az van. Már 60-astól kapható a kyk-ben.
14 éves koromba nekem is nagyon kicsi melleim voltak most 15 vagyok és 1 év alatt nagyon sokat nöttek amire büszke is vok Jó nem lógnak szerecséra meg semmi de már lett formája:)
amúgy anyagcsere és hormon függõ is, ha kevés az ösztrogéned, esetleg magasabb a tesztoszteronos, akkor nem lesz nagy a cici. Attól is függ ki mennyire vizesedik, vízhajtót szedsz kakor fogyni fogsz, a só megköti a vizet, a dinnye, a tea meg a sör pl meghajt.

Van egy srác és ő le akkar velem feküdni de én is vele. Csak 14-vagyok baj ha elveszittem? vagyis nem lesz korai?

Legjobb válasz: Hát ha egyéjszakás kalandot akarsz hajrá, csak aztán nem biztos hogy foglalkoznak majd veled komolyabban. Sokan 14 évesen már érettnek érzik magukat a nemi élethez,de ezek közül csak néhány érett hozzá igazán. Pl ha már egy éve együtt lennél a fiúval akkor már természetes lenne, de így..:S

Hát ha egyéjszakás kalandot akarsz hajrá, csak aztán nem biztos hogy foglalkoznak majd veled komolyabban. Sokan 14 évesen már érettnek érzik magukat a nemi élethez, de ezek közül csak néhány érett hozzá igazán. Pl ha már egy éve együtt lennél a fiúval akkor már természetes lenne, de így..:S
Miért lenne baj? Csak védekezzetek gumival pl.
Ha csak ennyi az egész hogy lefekszetek, nem kötõdtök különösebben egymáshoz akkor biztos vagyok benne hogy megbánod még késõbb, vagy még akkor mikor odakerültök és nem azt nézi hogy neked jó legyen és ne fájjon annyira. Szerintem ráérsz még ezzel.
Szerintem 14 évesen nem kellene még ezzel foglalkoznod, fõleg nem ilyen formában. Ha szereted a fiút, és õ is viszontszeret, valamint megvan bennetek a kellõ érettség ahhoz, hogy gumit húzzatok, akkor miért ne? Ha viszont csak kíváncsiságból mennél bele, vagy mert a legjobb barátnõd azzal dicsekszik, hogy õ már nem szûz (ami nem is biztos, hogy így van), érzelmek nélkül, nagyon rossz vége lehet a dolognak. Nem tudom elégszer hangsúlyozni a védekezés fontosságát! Mielõtt belevágsz, tájékozódj errõl, nehogy baj legyen belõle...
szerintem nagyon kicsi az esélye, hogy élvezd, illetve annak is, hogy késõbb ne bánd meg. Szerintem ne tedd meg. 14 évesen vesztettem el. Megbántam. Pedig a barátom volt, Õ 18 volt, védekeztünk, és vigyázott rám. Csak egyszerûen éretlen voltam. Ezt mondjuk akkor nem így gondoltam, de késõbb rájöttem.

14 éves lány vagyok és szeretnék gördeszkázni, de nem tudom h mekkora kell. ha segít 41es lában van, 166 cm vagyok 54kg. :D és nem ciki ha egy lány deszkázik? Köszi:vivi

Legjobb válasz: Szia egyáltalán nem gáz ,h szeretnél gördeszkázni csak elõbb tanulj meg egyensúlyozni :) mert csúnya baleset születhet belõle és szerintem gördeszkában nincs különbözõ méreg van kicsi meg vagy nagy a formájuk viszont különbözõ nekem sima félkör deszkám van :) van aminek hegyes orra van és a hátulja meg megvan emelve az undorító szerintem :D remélem tudtam segíteni és vegyél felszerelést is kar térd és sisakot is :) 16/F

Szia egyáltalán nem gáz , h szeretnél gördeszkázni csak elõbb tanulj meg egyensúlyozni :) mert csúnya baleset születhet belõle és szerintem gördeszkában nincs különbözõ méreg van kicsi meg vagy nagy a formájuk viszont különbözõ nekem sima félkör deszkám van :) van aminek hegyes orra van és a hátulja meg megvan emelve az undorító szerintem :D remélem tudtam segíteni és vegyél felszerelést is kar térd és sisakot is :) 16/F
A kérdező hozzászólása: köszi megfogadom a tanácsot :D
A kérdező hozzászólása: és márkát tudnátok mondani mer sokfélét találtam és nem tudom eldönteni h melyik lenne jó egy kezdõnek:/ köszi:DDD
hol laksz? :O egyszer sem lattam gordeszas lanyt es egyaltalannem ciki sot en meghalnek egyért *_* amugy en no fear -el kezdtem es azzal jol ment csak nem nez ki olyan jol a grip tape-je de jol birja nem torik el nalam kibirta ugy masfel evig ;) csak mist ens nezelodok egy ujert amugy szerintem a legeslegjobb a baker de az nem kezdo sajna :D 13/F
Össze fogod törni magad, egyébként Magyarországon, ha nem pesti vagy akkor nincs deszkás infrastruktúra, se emberek. Ami park van az a rollereseknek jó, sok park kicsi a bmxeseknek is. Én inkább bmxezni kezdenék el, mint deszkázni.
7.75-ös lapot keress
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek és ingen pesti vagyok és nem egy pályát láttam már
melyik kerület?
A kérdező hozzászólása: 13:D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!