Találatok a következő kifejezésre: Ha 14 vagyok (752 db)

Ha 14 vagyok és szülői beleegyezéssel megyek tetováltatni megcsinálják a tetkót?

egy fecskét szeretnék a jobb karomra,és az egyik szülőm is jönne velem a szalonba.

Legjobb válasz: Hú, hát figyelj, tudom nem ez volt a kérdés, de: ennyi idõsen ne tetováltass magadra semmit, mert biztos megfogod bánni! Várj vele még pár évet, általában amúgy a szalonokban is 16-tól csinálnak szülõivel, alatta szóba se állnak veled, de ez nem véletlen. Ha mindenki magára tetováltatná azt, amit 14 éves korában gondolt, rengeteg csalódott ember lenne... van pár ismerõsöm, akik most takargatni próbálják a 14-15 évesen elkészítettet tetkójukat

Hú, hát figyelj, tudom nem ez volt a kérdés, de: ennyi idõsen ne tetováltass magadra semmit, mert biztos megfogod bánni! Várj vele még pár évet, általában amúgy a szalonokban is 16-tól csinálnak szülõivel, alatta szóba se állnak veled, de ez nem véletlen. Ha mindenki magára tetováltatná azt, amit 14 éves korában gondolt, rengeteg csalódott ember lenne... van pár ismerõsöm, akik most takargatni próbálják a 14-15 évesen elkészítettet tetkójukat
Ott kell megkérdezni. Amúgy szerintem szalon függõ. De nagyobb esélye van ennek mintha szülõ nélkül mennél el.
A kérdező hozzászólása: szerintem is várni fogok még vele, mert ha arra gondolok hogy pár évvel ezelõtt mit akartam volna magamra tetováltatni...hát...embarrassing..és nem szeretném hogy pár év múlva ez bekövetkezzen és ne lehessen visszafordítani.Ha nem is éveket de legalább pár hónapot még várok, és ha nem változik a véleményem akkor megcsináltatom:D köszönöm a válaszokat :)

Kortól függ a youtube partnerség? Lehetek az, ha 14 vagyok? A dumaragu kb mennyit kereshet /hó -ban?

Legjobb válasz: Lehetsz partnere valamelyik partnercégnek, ha van elég nézettséged, s nincs harmadik féltõl származó videód. Mivel magyar a közönsége, ezért nem sokat. jah és ha nem vagy 18, akkor valamelyik szülõdnek is alá kell írni a szerzõdést vagy mi, nem tudom pontosan, rég elmúltam 18. :D KB: 50-80 ezer közt, de ez csak saját statisztika alapján felszorozva arra a nézettségre. :D (Lehet, hogy sokkal kevesebb, de lehet, hogy több.)

Lehetsz partnere valamelyik partnercégnek, ha van elég nézettséged, s nincs harmadik féltõl származó videód. Mivel magyar a közönsége, ezért nem sokat. jah és ha nem vagy 18, akkor valamelyik szülõdnek is alá kell írni a szerzõdést vagy mi, nem tudom pontosan, rég elmúltam 18. :D KB: 50-80 ezer közt, de ez csak saját statisztika alapján felszorozva arra a nézettségre. :D (Lehet, hogy sokkal kevesebb, de lehet, hogy több.)

Szerintetek ciki ha 14 vagyok es csak 13cm?

Legjobb válasz: igen, legalább 150-170 cm nek kéne lenned

igen, legalább 150-170 cm nek kéne lenned
Nem. még nõni fog 1 kicsit az tuti és használni tudd az a lényeg...
Igen..
elég szar
Pisilésre jó az.

Ciki ha 14 vagyok és még nem smároltam?

F/14.. csomó ismer?söm jön össze a csajokkal smárolnak én meg még életemben nem smároltam az nagyon ciki?:S

Legjobb válasz: Az a ciki, hogy felteszed ezt az ezerszer elcsépelt kérdést. Egyébként nem, nem "ciki"..

Az a ciki, hogy felteszed ezt az ezerszer elcsépelt kérdést. Egyébként nem, nem "ciki"..
Még énse pedig 15 vagyok! És akkor mivan, mi ezen a ciki?
Én 21 évesen smároltam elõszrö lánnyal, és összesen kétszer csak, mindkétszer hullarészegen és mindkétszre bûnronda lányokkal. Kezdjél inni, mást nem tudok tanácsolni, nyílván nem lehetsz valami vonzó fiú te sem, különben már másznának rád a lányok.
Egyszer egy velem egykorú ismerõsöm (mindketten 12 évesek voltunk akkor), kinevetett, mert még akkor nem csókolóztam senkivel, õ pedig már igen. 1 évre rá teherbe esett és most nevel egy gyereket pasi nélkül. Szal. nem ciki. De, ha szeretnél valakivel smárolni, akkor ki kell menni az életbe és keresni kell. Gyakori kérdéseken nem oldódnak meg a problémák, csak választ kapsz rájuk. Az pedig ugyebár nem elég. 21/L
valakinek 21 éves koráig szûznek kell maradnia különben mibõl élne a gyakorikérdések, ha nem járna ide a magadfajta?
Ne legyél már zizi! Tartogasd magad a megfelelõ lánynak. :) 14/L
Az! Igyál savat büntetésül! :D
Én 16 évesen smároltam elõször és megbántam, mert nagyon rossz volt, ráadásul ismerõssel egy buliban...Úgyhogy nem vagy lemaradva semmirõl.
Kedves utolsó nem feltétlenül jelenti azt h bûnronda. Ennyi erõvel az összes normálisabb fiatal, aki nem pasizik/csajozik rusnya. A szépség meg amúgy is relatív. Kinek a pap, kinek a papné.

Ha 14+3 a terhességem, akkor ha megkérdezik hány hetes vagyok, melyik az igaz, 14 vagy 15?

Előre számolunk, vagy hátrafelé? :)

Legjobb válasz: 14 hetes vagy.

14 hetes vagy.
én mindig úgy mondtam hogy 14-15hût között. :) 37+3hkm
Én mindig azt mondom amit betöltöttem. Mert mindent szinte ehhez viszonyítanak ha csak egy két nap választ el a következõ hétbe lépéshez akkor mondom, hogy szombaton töltöm a kerek 20dik hetet. Úr isten már nem sokára 20 hetes leszek. :D :D
14
na ez nállam is mindig kérdés......de én ugy szoktam mondani pl a te esetedben: "14.hetet betöltöttem"
Ez jó kérdés, én sem tudtam sohasem! :)
14+3-ra: "betöltött 14 hetes" vagy "a 15. hétben vagyok"
A kérdező hozzászólása: :D köszi :) ) Persze, nem orvosi értelemben gondoltam, hanem barátok, ismerõsök körében :) ) érdekes, hogy az ember a korát tekintve lefelé kerekít, ebben meg felfelé vágyik kerekíteni :D
én felfelé kerekítek:) )) ha 14+5 az nálam már 15 lenne:)
Nálam attól függött, hogy ki kérdezi :) de én is szívesen kerekítettem felfelé! 37hkm

Lányok! 14 vagyok! Az gáz ha 8 centi lankadtan és 14 centi álva?

Nemmerek lefeküdnji eggy lánnyalsem pedig sokszor lene rá alkalmam félek hogy ki cikiznek :/

Legjobb válasz: Édes drága fiam, mond már meg nekem, milyen sok alkalmad lett volna? Hidd el tuti nem fogsz szeretkezni egy jó ideig, ahhoz szvsz egy komoly kapcs. kell. 14 évesen erre nincs lehetôséged. Lelkileg nem vagy rá felkészülve. 3 év múlva okés.

figyelj..14 évesen nem nagyon akarunk szexelni..már ha normális lányt szeretnél.. de úgy látszik neked is a ribanc kell, aztán 1-2 év múlva itt fogsz sírni meg nyomatod a sok kérdést, hogy 1 normális lány sincs? mért nem szeret senki? -.- Ja és a méregetés helyett javasolom a nyelvtankönyvet..
Édes drága fiam, mond már meg nekem, milyen sok alkalmad lett volna? Hidd el tuti nem fogsz szeretkezni egy jó ideig, ahhoz szvsz egy komoly kapcs. kell. 14 évesen erre nincs lehetôséged. Lelkileg nem vagy rá felkészülve. 3 év múlva okés.
A kérdező hozzászólása: figyelj..14 évesen nem nagyon akarunk szexelni..már ha normális lányt szeretnél.. de úgy látszik neked is a ribanc kell, aztán 1-2 év múlva itt fogsz sírni meg nyomatod a sok kérdést, hogy 1 normális lány sincs? mért nem szeret senki? -.- Ja és a méregetés helyett javasolom a nyelvtankönyvet.. "Mit oltogatszte kocsog? buz igyerek
14/L vagyok, nekem ez egyeltalán nem számít ha összejövök egy fiúval nem az számít hogy mekkora a farka..nem tudom mit vagytok ezzel úgy elfoglalva.:D
már bocs de nem tom hogy milyen cigány családbol való az az osztály de 14 évesek még szüzek!!!
akkor ne... nem tom mér érdekel a mérete...
Látom a matek a kedvenced a suliban, de fordíts kicsit több energiát a helyesírásra is. Egyébként a kérdésedre a válasz: egy átlagos nõi hüvely hossza 7-9 cm, ami azt jelenti, hogy ennél hosszabb merev péniszre csak akkor van szükség, ha viszket a méhe. Ami igazán számít az a vastagság... egy anyádkorabeli nõ :-)
A kérdező hozzászólása: Köszi!:D Hát a mostani 14 éves lányok nem nagyon szüzek xd :/
Nem hiszem h a 14 éves lányok túl nagy tapasztalattal rendelkeznének e téren vagy csak én tévedek :) Figyelj a lányok azt mondják, hogy nagy f*sz az a jó! De ha feldugod a kis ujjadat már sikítoznak :P Nem kell félni, annál nincs is rosszabb, sokkal rosszabb ha befuccsolsz...
Gecco ember denagyot röhögtem rajtad :D:DDDDD

Kiadhatják nekem a boltba az energiaitalt, ha 14 éves vagyok? 14/L

Amúgy barátn?m megkért hogy vegyek neki reggel...csak nem tudom hogy megvehetem e

Legjobb válasz: Megveheted mert már 14 vagy :D

Megveheted mert már 14 vagy :D
A kérdező hozzászólása: Csak olyanokat is hallottam hogy 16 vagy 18 év alatt nem adják ki..
'dohányárukat és szeszesitalokat 18 ev alatt nem szolgálunk ki.' az energiaitalban miota van alkohol/dohány?

A p. é utáni időszak az állandó 14 nap? Ha vasárnap lett volna elméletileg, de csak most tapasztalom a nyulos váladékot, akkor mostantól kezdve 2 hétre számitsam a mensi megjövetelének időpontját? Most még jó ha együtt vagyunk a párommal?

Legjobb válasz: Szia! A lutherális idõszak 12-14 nap közötti idõ. Én úgy tapasztaltam, hogy pl: 15 napon kezd emelkedni a hõm akkor 28 napra jön meg, ha csak a 16 napon kezdett emelkedni akkor 29 napra jött meg. A sárgatesthormon élettartalma 12-14 nap között van, úgyhogy a hõmérséklet mérésével meg tudod állapítani, hogy mikor van peteérésed és utána, hogy hány napos a lutherális szakaszod és mikor kellene megjönnie.

Szia! A lutherális idõszak 12-14 nap közötti idõ. Én úgy tapasztaltam, hogy pl: 15 napon kezd emelkedni a hõm akkor 28 napra jön meg, ha csak a 16 napon kezdett emelkedni akkor 29 napra jött meg. A sárgatesthormon élettartalma 12-14 nap között van, úgyhogy a hõmérséklet mérésével meg tudod állapítani, hogy mikor van peteérésed és utána, hogy hány napos a lutherális szakaszod és mikor kellene megjönnie.
Egyéntõl függ, de egy nõnél általában állandó ez az idõszak. Nekem 28 napos ciklusnál a tüszõrepedés LH teszt és görbe szerint is rendszerint a 16. napon van, azaz a luteális fázisom csak 12 napos. Amikor nyúlós váladékod van, akkor érdemes együtt lenned a pároddal babaügyben, plusz az elsõ szárazabb napon is. Az utolsó nyúlós vagy az elsõ szárazabb naptól számítva kb két hét, amikorra ne várd a vérzésedet.
A kérdező hozzászólása: oké köszi. hõmet nem mérem. de igy legalább tudom, hogy mivel még ma is nyulos akkor nem 6.án kell megjönnie, szóval nem 7.-e lesz az elsõ késés, hanem 10-e körül már késértõl beszélhetünk. ezt jól gondolom ugye??

Nem lenne baj, ha 14 évesen Revalid kapszulát szednék? Nem vagyok ehhez túl fiatal? Mit javasoltok?

Legjobb válasz: A revalid egy vitaminkapszula a vitaminokhoz pedíg nem vagy túl fiatal...én 15 éves vagyok és én is szedtem...ha belegondolok 14 évesen kezdtem el...aztán abbahagytam...mert csak 3 hétig tudtam szedni...rettenetesen feledékeny vagyok...úgyhogy az utolsó dobozt a mai napig szedem amikor eszembe jut :D Nyugodtan szedheted...amúgy javaslom mellé a sörélesztõtablettát...az azért sokkal olcsóbb...és jó is :)

A revalid egy vitaminkapszula a vitaminokhoz pedíg nem vagy túl fiatal...én 15 éves vagyok és én is szedtem...ha belegondolok 14 évesen kezdtem el...aztán abbahagytam...mert csak 3 hétig tudtam szedni...rettenetesen feledékeny vagyok...úgyhogy az utolsó dobozt a mai napig szedem amikor eszembe jut :D Nyugodtan szedheted...amúgy javaslom mellé a sörélesztõtablettát...az azért sokkal olcsóbb...és jó is :)
Hacsak orvos nem tart tõle távol semmi akadálya nincs ha meg mégis tartasz tõle vegyél sörélesztõ tablettát ugyanazt a hatást adja árban ugyan nem tudom a különbséget de teljesen természetes és nincsen korhatára :) .

Az ciki ha 14 éves (fiú) vagyok és van egy barátnőm 2 éve és még nem történt semmi?

Én már nagyon kívánom ?t de ? nem tudom hogy kíván-e engem. Segítsetek

Legjobb válasz: Hát nekem te gyerekként ne akarj dugni, [email protected]! Miért lenne ciki? Azért mert pár jövõbeli buli ribi már 10 évesen elveztette? Nem egyáltalán nem ciki, tudot mi a ciki? Ha már úgy mész gimibe/középbe, hogy már nem vagy szûz! Mi történik manapság?! 5 év múlva az lesz a "menõ" ha az ovodában is kefélnek?! Az meg, hogy kívánod õt, természetes, hisz serdülsz és dúlnak benned a hormonok. De ne húzzál meg te itt senkit sem gyereként! Hisz még éretlen vagy rá(testileg, lelkileg) most fejlõdsz és én ezt úgy mondom mint kortárs! Nekem is van barátnõm, mégsem akarom meghúzni és ajánlom, hogy te se, ráérsz még, majd 3-4 év múlva. Gondolkodj el ezen! 14/F

Nyugodtan mász rá és ha nem akarja akk nem ha igen akk meg szexeljetek. ENNYI!
Hát nekem te gyerekként ne akarj dugni, [email protected]! Miért lenne ciki? Azért mert pár jövõbeli buli ribi már 10 évesen elveztette? Nem egyáltalán nem ciki, tudot mi a ciki? Ha már úgy mész gimibe/középbe, hogy már nem vagy szûz! Mi történik manapság?! 5 év múlva az lesz a "menõ" ha az ovodában is kefélnek?! Az meg, hogy kívánod õt, természetes, hisz serdülsz és dúlnak benned a hormonok. De ne húzzál meg te itt senkit sem gyereként! Hisz még éretlen vagy rá(testileg, lelkileg) most fejlõdsz és én ezt úgy mondom mint kortárs! Nekem is van barátnõm, mégsem akarom meghúzni és ajánlom, hogy te se, ráérsz még, majd 3-4 év múlva. Gondolkodj el ezen! 14/F
Az lenne a ciki ha történt volna.
szerintem sem ciki, mert még gyerekek vagytok...nektek csak fagyiznotok kellene sétálgatva a játszótéren és nem szexelni!!! arra majd ráértek ha felnõttek lesztek! :)
Egyáltalán nem ciki, ha nem akarsz azonnal rámászni a lányra 14 évesen! Nem vagyunk állatok, akik megérzik a kanca szagát, és már nyomják is neki! Azokkat az üresfejõ kortársaidat, akik azal hencegnek, hány csajt fektettek már le, ne törõdj, valószínûleg semmi nem igaz belõle!
1. és 4. válaszoló, hülyeséget ne írjatok, gyerek még ne szexeljen! És ha 14 vagyok? Legalább nem ezen jár az eszem, hogy hú de megkefélném...megfordult már nekem is a fejemben, de nem tettem meg, hanem uralkodtam magamon. 17-18 év alattiak ne dugjanak! 2. Voltam
most baszni akarsz?xd ha igen akk, kérdezd meg tõle sztem vagy, kezdj el rámászni(de olyan romantikusan ;) )de am nem túl korai?:D bára szabályok arra vannak h megszegjük szval oké.jó dugást ;)
egyetértek az elõttem szólóval! Fagyizzatok, fogd meg a kezét és sétáljatok. Bõven elég, a tudat, hogy szeret valaki. Ne akarj vele már lefeküdni. 14 évesen hihetetlenül nagy felelõtlenség lenne. A védekezés eszedbe jutott már? Láttál már koton gumit? Helyezted már fel? Tudod hogy kell? Szerintem ezekre mind NEM a válasz (és az lenne a normális). Amíg ezeket nem tapasztaltad ne akarj szexelni. Ráérsz vele 17 körül.
Nem ciki. Ha olvastál már korábbi híreket tudhatod hogy vannak nálad jóval idõsebb szüzek is. Másik meg ha már két éve együtt vagyok illene legalább feltételezni hogy kíván-e.
Gratulálok! Biztassatok csak egy 14 éves gyereket arra hogy kis babát csináljon! Ha ilyen fejjel szexelni fog szerintetek mi lesz a vége? Tuti az, hogy teherbe esik a csaj! És akkor lesnek majd ha elbaszták az életüket! Gondolkozzatok már..
NEM, NEM, NEM!!!!!
16:22 [email protected] attól, hogy te ennyi idõsen még azt se tudtad, hova kell tenni, (mert nagyon leértékeled a többieket), más lehet, hogy tisztában van vele 14 évesen, hogy hol kell gumit venni, hogyan és miért kell használni. Nem bíztatom a kérdezõt, mert semmi ciki nincs ebben. De nem kell mindenkit hülyének nézni... Én szexeltem 14 évesen, és képzeld, nem lettem terhes. És tudod miért? Mert fel lettem világosítva, tudtam, hogy védekezni kell, és nem ész nélkül dugtunk... 23L
Egyáltalán nem ciki. Az lenne inkább az, ha már szexelnétek. Viszont 14 évesen már 2 éve a barátnõd? Ez nagyon aranyos! :)
Idáig illett volna rendesen megtenned ... de még nem késõ :) Lehet hogy õ is kiván már téged csk amiért nem volt szó még a dologról(feltételezem) ezért õ sem mer szólni..de amúgyis neked illene ..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!