Találatok a következő kifejezésre: Ha 1249-ben Béla tizenöt rendeletet adott (1 db)

Ha 1249-ben IV. Béla tizenöt rendeletet adott ki, akkor 1351-ben huszonhárom rendeletet hanyadik Béla adott ki?

Legjobb válasz: :-) kb sehanyadik Béla, mert 1351-ben max. I. Nagy Lajos volt az a pacák, aki rendeleteket adhatott ki...köszönjük Emese:P :-)

:-) kb sehanyadik Béla, mert 1351-ben max. I. Nagy Lajos volt az a pacák, aki rendeleteket adhatott ki...köszönjük Emese:P :-)
Köszi a lepontozást, látszik te nem voltál ott mikor azt a bizonyos humorérzéket osztogatták, vagy hasonló problémák :D Dehallod...nagyon VICCES vagy te bizonyos kérdésfeltevõ:) Biztos néhány baromnak bejön ez is.
na neeee...hogy ez poén? hmmm...amúgy én írtam az elsõ választ, és már akkor is baromira nem értettem, hogy hogyan kerülhetett ez a "rettentõen humoros" kérdés ebbe a témakörbe...ha valaki, én szeretek nevetni. a jó vicceken és nem az ilyen baromságokon. mondjak egy jó viccet? (csak, hogy legközelebb tudd, kb mit kell ide írni...)
A kérdező hozzászólása: "Nekem is 42 jött ki, de én mellékelem ennek a pontos kiszámítási módját. Lajos nevû uralkodókra is alkalmazható, csak akkor deriválni is kell. " WOW!!! Legmélyebb tiszteletemmel: Te még nálam is lököttebb vagy. ;) :) :) :) )))) XD Kedves történelemtudósoknak pedig egy külön kérdés: Miért nem tesztek fel az "önismereti kérdések" kategóriában egy olyasmit, hogy pl. "Miért nincs humorérzékem?" :P
Nem vagyok okostojás, csak el vagytok kissé tájolva.
"aki érti a tréfát- mindent ért. aki nem - mindenre képes..."
az elõzõ két "okostojás"-nak: ha esetleg a rovat kategóriáját is megnéznétek... :)
Osztom az elõzõ hozzászóló véleményét, mivel az elsõ válaszolónak van igaza (én sem értem, miért kellett lepontozni). :) I. Nagy Lajos nevéhez köthetõk az 1351-es törvények. Aki nem hiszi, járjon utána!
42!
XD 42 LOL :D
ragyogó a levezetés, de nem csak a matematikában vannak ilyen csodák. maga a magyar nyelv is ilyen rendkívüli, mert pl.: ha az ANYA szót vesszük, és abból elhagyunk egy betût, hármat meg kicserélünk, akkor azt kapjuk, hogy: SÖR hát nem csodálatos?
negyvenkettõ... nyertem? o_O
kedves "nemokostojás" okostojások! amint arra már gyengéden céloztam: nézzétek meg a kategóriát. nem ment... akkor most egy kicsit alkalmazkodom a ti szintetekhez: ez a HUMOR rovat :) sapienti sat
A helyes választ lepontozzátok, aki meg itt szenved a hülyeségével, azt meg fel. Nah, szóval... ki az okostojás...?
Nemtudom, én valahogy nem látom ebben a tréfát...szerintem neked kéne feltenni ezt a bizonyos kérdést.Amúgy IV.Béla volt az utolsó Béla nevû uralkodónk, szóval én ebben nem nagyon látom a poént...-.-"
tököm se fog számolni vazz, nyár van, örülök hogy nem kell matekon ülnöm. :P :D
komolyan mondom...a sok "okos"...számolgattok itt mindenféle baromságot, a normális választ meg lepontozzátok...

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Te fütyülsz, én meg azt mondom hogy ne fütyülj (? )

Fütyülsz b*meg és hazudsz

17

Hogyan tudnék valakit rendesen megfingatni?

Ötleteket kérnék (perverzek is jöhetnek)!

2

Szeretik a tik a meggyet?

27

Tudtok? Valami jó legénybúcsús szivatásokat?

2

Miért szöktek ki Pista bácsi menstruációs görcsei az ablakon, miközben Gordonka gordonkajátékkal kíséri az akciót?

1

Bezárjam éjjelre Róbert Gida szobájának ajtaját?

Úgyis csak alszik olyankor.

4

Kitaláltam egy új nyelvet, mit szóltok hozzá?

Az új nyelv neve Angyar.Azért Angyar, mert a magyarok képesek voltak magyarosítani egy angol szót, és ez a szó a Like. Mondatban így hangzik: Lájkolom a képed. Továbbá minden angol szót lehet még magyarosítani, pl dream - drím, ask-ászk, és még sorolhanám. Próbáljátok ki ti is :-)

30

A koma azt üzente hogy fogd meg! (? )

A koma azt üzente hogy fogd meg!

11

Ebben most, mi a vicces?

Egy artista jelentkezik a cirkuszigazgatónál azzal, hogy egy nagyszerű mutatványa van:
- Felmegyek a 20 méter magas kupolába és fejjel belevetődök egy betontömbbe úgy, hogy semmi bajom nem lesz.
Megegyeznek, de az artista kiköti, hogy csak háromszor csinálja meg a mutatványt. Másnap megtelik a cirkusz és az artista belevetődik a kupolából fejjel a betonba, de semmi baja. Másnap ismét sikeresen megcsinálja a mutatványt. Harmadnapra kibérelnek egy stadiont, de az is megtelik. Az artista kifogástalanul megcsinálja a mutatványt, óriási kasszasiker. Megy az igazgatóhoz kérni a bérét.
Az igazgató próbálja marasztalni, de az artista hajthatatlan. Utoljára még megkérdezi az igazgató:
- De hát miért csak háromszor? Miért nem csinálja tovább?
Mire az artista:
- Mert ku rvára fáj, azért!

Hát én nem értem, ez mitől vicces?

5

Hogyan készül a pulya leves?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!