Találatok a következő kifejezésre: Ha 1249-ben Béla tizenöt rendeletet adott (1 db)

Ha 1249-ben IV. Béla tizenöt rendeletet adott ki, akkor 1351-ben huszonhárom rendeletet hanyadik Béla adott ki?

Legjobb válasz: :-) kb sehanyadik Béla, mert 1351-ben max. I. Nagy Lajos volt az a pacák, aki rendeleteket adhatott ki...köszönjük Emese:P :-)

:-) kb sehanyadik Béla, mert 1351-ben max. I. Nagy Lajos volt az a pacák, aki rendeleteket adhatott ki...köszönjük Emese:P :-)
Köszi a lepontozást, látszik te nem voltál ott mikor azt a bizonyos humorérzéket osztogatták, vagy hasonló problémák :D Dehallod...nagyon VICCES vagy te bizonyos kérdésfeltevõ:) Biztos néhány baromnak bejön ez is.
na neeee...hogy ez poén? hmmm...amúgy én írtam az elsõ választ, és már akkor is baromira nem értettem, hogy hogyan kerülhetett ez a "rettentõen humoros" kérdés ebbe a témakörbe...ha valaki, én szeretek nevetni. a jó vicceken és nem az ilyen baromságokon. mondjak egy jó viccet? (csak, hogy legközelebb tudd, kb mit kell ide írni...)
A kérdező hozzászólása: "Nekem is 42 jött ki, de én mellékelem ennek a pontos kiszámítási módját. Lajos nevû uralkodókra is alkalmazható, csak akkor deriválni is kell. " WOW!!! Legmélyebb tiszteletemmel: Te még nálam is lököttebb vagy. ;) :) :) :) )))) XD Kedves történelemtudósoknak pedig egy külön kérdés: Miért nem tesztek fel az "önismereti kérdések" kategóriában egy olyasmit, hogy pl. "Miért nincs humorérzékem?" :P
Nem vagyok okostojás, csak el vagytok kissé tájolva.
"aki érti a tréfát- mindent ért. aki nem - mindenre képes..."
az elõzõ két "okostojás"-nak: ha esetleg a rovat kategóriáját is megnéznétek... :)
Osztom az elõzõ hozzászóló véleményét, mivel az elsõ válaszolónak van igaza (én sem értem, miért kellett lepontozni). :) I. Nagy Lajos nevéhez köthetõk az 1351-es törvények. Aki nem hiszi, járjon utána!
42!
XD 42 LOL :D
ragyogó a levezetés, de nem csak a matematikában vannak ilyen csodák. maga a magyar nyelv is ilyen rendkívüli, mert pl.: ha az ANYA szót vesszük, és abból elhagyunk egy betût, hármat meg kicserélünk, akkor azt kapjuk, hogy: SÖR hát nem csodálatos?
negyvenkettõ... nyertem? o_O
kedves "nemokostojás" okostojások! amint arra már gyengéden céloztam: nézzétek meg a kategóriát. nem ment... akkor most egy kicsit alkalmazkodom a ti szintetekhez: ez a HUMOR rovat :) sapienti sat
A helyes választ lepontozzátok, aki meg itt szenved a hülyeségével, azt meg fel. Nah, szóval... ki az okostojás...?
Nemtudom, én valahogy nem látom ebben a tréfát...szerintem neked kéne feltenni ezt a bizonyos kérdést.Amúgy IV.Béla volt az utolsó Béla nevû uralkodónk, szóval én ebben nem nagyon látom a poént...-.-"
tököm se fog számolni vazz, nyár van, örülök hogy nem kell matekon ülnöm. :P :D
komolyan mondom...a sok "okos"...számolgattok itt mindenféle baromságot, a normális választ meg lepontozzátok...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Nedves már az orrod, mint a tacskónak? ;)

13

Állod a szagod?

5

Ha Napóleon átáll a sötét oldalra, és átnevezi magát Napóleoffra, akkor nem kell fizetnie villanyszámlát?

4

Ez a béka mit csinál?

http://sitesmedia.s3.amazonaws.com/exl300sp11/files/2011/05/..

4

Nem ismerem az ingereim számát. Valaki megmondaná, hányingerem van?

Köszönöm szépen előre is a hasznos válaszokat!

6

Ha 4 liter borivót megittam, és utána 6db valerianat bevettem lehet bajom? Mit tehetek ha úgy érzem hogy döglött kiscicák vannak a szobámba és édesanyámat hívják emeletdíjas számon?

4

Melyik a kakukktojás?

Asztal vagy a szék?

5

Van kekszem, kérsz?

Tudom hogy szereted :D

18

Hol találkozhatok kobolddal?

17

Na ki a király?

15

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!