Találatok a következő kifejezésre: Ha 1249-ben Béla tizenöt rendeletet adott (1 db)

Ha 1249-ben IV. Béla tizenöt rendeletet adott ki, akkor 1351-ben huszonhárom rendeletet hanyadik Béla adott ki?

Legjobb válasz: :-) kb sehanyadik Béla, mert 1351-ben max. I. Nagy Lajos volt az a pacák, aki rendeleteket adhatott ki...köszönjük Emese:P :-)

:-) kb sehanyadik Béla, mert 1351-ben max. I. Nagy Lajos volt az a pacák, aki rendeleteket adhatott ki...köszönjük Emese:P :-)
Köszi a lepontozást, látszik te nem voltál ott mikor azt a bizonyos humorérzéket osztogatták, vagy hasonló problémák :D Dehallod...nagyon VICCES vagy te bizonyos kérdésfeltevõ:) Biztos néhány baromnak bejön ez is.
na neeee...hogy ez poén? hmmm...amúgy én írtam az elsõ választ, és már akkor is baromira nem értettem, hogy hogyan kerülhetett ez a "rettentõen humoros" kérdés ebbe a témakörbe...ha valaki, én szeretek nevetni. a jó vicceken és nem az ilyen baromságokon. mondjak egy jó viccet? (csak, hogy legközelebb tudd, kb mit kell ide írni...)
A kérdező hozzászólása: "Nekem is 42 jött ki, de én mellékelem ennek a pontos kiszámítási módját. Lajos nevû uralkodókra is alkalmazható, csak akkor deriválni is kell. " WOW!!! Legmélyebb tiszteletemmel: Te még nálam is lököttebb vagy. ;) :) :) :) )))) XD Kedves történelemtudósoknak pedig egy külön kérdés: Miért nem tesztek fel az "önismereti kérdések" kategóriában egy olyasmit, hogy pl. "Miért nincs humorérzékem?" :P
Nem vagyok okostojás, csak el vagytok kissé tájolva.
"aki érti a tréfát- mindent ért. aki nem - mindenre képes..."
az elõzõ két "okostojás"-nak: ha esetleg a rovat kategóriáját is megnéznétek... :)
Osztom az elõzõ hozzászóló véleményét, mivel az elsõ válaszolónak van igaza (én sem értem, miért kellett lepontozni). :) I. Nagy Lajos nevéhez köthetõk az 1351-es törvények. Aki nem hiszi, járjon utána!
42!
XD 42 LOL :D
ragyogó a levezetés, de nem csak a matematikában vannak ilyen csodák. maga a magyar nyelv is ilyen rendkívüli, mert pl.: ha az ANYA szót vesszük, és abból elhagyunk egy betût, hármat meg kicserélünk, akkor azt kapjuk, hogy: SÖR hát nem csodálatos?
negyvenkettõ... nyertem? o_O
kedves "nemokostojás" okostojások! amint arra már gyengéden céloztam: nézzétek meg a kategóriát. nem ment... akkor most egy kicsit alkalmazkodom a ti szintetekhez: ez a HUMOR rovat :) sapienti sat
A helyes választ lepontozzátok, aki meg itt szenved a hülyeségével, azt meg fel. Nah, szóval... ki az okostojás...?
Nemtudom, én valahogy nem látom ebben a tréfát...szerintem neked kéne feltenni ezt a bizonyos kérdést.Amúgy IV.Béla volt az utolsó Béla nevû uralkodónk, szóval én ebben nem nagyon látom a poént...-.-"
tököm se fog számolni vazz, nyár van, örülök hogy nem kell matekon ülnöm. :P :D
komolyan mondom...a sok "okos"...számolgattok itt mindenféle baromságot, a normális választ meg lepontozzátok...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kutyából miért nem lehet szalonna? O. O

6

Vicces rovid bemutatkozasok?

Sziasztok irnatok legyszi par vicces rovid bemutatkozot

7

Vajon mit akarhattam én kérdezni?

Ha valaki tudja akkor írja már le ide vagy akár priviben légyszi .

18

Miért nem Dzsézön Sztetemet küldték Oszáma Bin Ládent felkutatni, elfogni és megölni?

Dzsézön mindent tud és mindenkit le tud verni, sokkal hatékonyabb, mint az JúEszÉj Haditengerészetének különleges egysége, ugye?

7

Te gondoltad volna?

Mert én nem . Ez egyszerűen hihetetlen.

13

Ha tudok főzni sült krumplit több esélyem van a lányoknál?

20/f

16

Szerintetek elég nagy a botom az ismerkedéshez? (kép)

Nem tudom... arra gondoltam a botommal a kezemben megyek majd lányokkal ismerkedni, szerintetek elég nagy hozzá? nem túl kicsi?

12

Zombitámadás esetén mit kell tenni?

-hova menjek?
-hogy támadjak?
-harapást lehet kezelni?
-mitől félnek a zombik?

15

Mit tegyek? Teljes depresszióba vagyok.

Voltam nyaralni 1 hétig, nagyon jó volt. Tegnap jöttem haza, most nagyon melegem van, gondoltam kimegyek és ugrok egy seggest a medencébe, de sírva döbbentem rá, hogy nekem nincs is medencém.

9

Jóska! Miért dugta meg a füvet?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!