Találatok a következő kifejezésre: Ha 1249-ben Béla tizenöt rendeletet adott (1 db)

Ha 1249-ben IV. Béla tizenöt rendeletet adott ki, akkor 1351-ben huszonhárom rendeletet hanyadik Béla adott ki?

Legjobb válasz: :-) kb sehanyadik Béla, mert 1351-ben max. I. Nagy Lajos volt az a pacák, aki rendeleteket adhatott ki...köszönjük Emese:P :-)

:-) kb sehanyadik Béla, mert 1351-ben max. I. Nagy Lajos volt az a pacák, aki rendeleteket adhatott ki...köszönjük Emese:P :-)
Köszi a lepontozást, látszik te nem voltál ott mikor azt a bizonyos humorérzéket osztogatták, vagy hasonló problémák :D Dehallod...nagyon VICCES vagy te bizonyos kérdésfeltevõ:) Biztos néhány baromnak bejön ez is.
na neeee...hogy ez poén? hmmm...amúgy én írtam az elsõ választ, és már akkor is baromira nem értettem, hogy hogyan kerülhetett ez a "rettentõen humoros" kérdés ebbe a témakörbe...ha valaki, én szeretek nevetni. a jó vicceken és nem az ilyen baromságokon. mondjak egy jó viccet? (csak, hogy legközelebb tudd, kb mit kell ide írni...)
A kérdező hozzászólása: "Nekem is 42 jött ki, de én mellékelem ennek a pontos kiszámítási módját. Lajos nevû uralkodókra is alkalmazható, csak akkor deriválni is kell. " WOW!!! Legmélyebb tiszteletemmel: Te még nálam is lököttebb vagy. ;) :) :) :) )))) XD Kedves történelemtudósoknak pedig egy külön kérdés: Miért nem tesztek fel az "önismereti kérdések" kategóriában egy olyasmit, hogy pl. "Miért nincs humorérzékem?" :P
Nem vagyok okostojás, csak el vagytok kissé tájolva.
"aki érti a tréfát- mindent ért. aki nem - mindenre képes..."
az elõzõ két "okostojás"-nak: ha esetleg a rovat kategóriáját is megnéznétek... :)
Osztom az elõzõ hozzászóló véleményét, mivel az elsõ válaszolónak van igaza (én sem értem, miért kellett lepontozni). :) I. Nagy Lajos nevéhez köthetõk az 1351-es törvények. Aki nem hiszi, járjon utána!
42!
XD 42 LOL :D
ragyogó a levezetés, de nem csak a matematikában vannak ilyen csodák. maga a magyar nyelv is ilyen rendkívüli, mert pl.: ha az ANYA szót vesszük, és abból elhagyunk egy betût, hármat meg kicserélünk, akkor azt kapjuk, hogy: SÖR hát nem csodálatos?
negyvenkettõ... nyertem? o_O
kedves "nemokostojás" okostojások! amint arra már gyengéden céloztam: nézzétek meg a kategóriát. nem ment... akkor most egy kicsit alkalmazkodom a ti szintetekhez: ez a HUMOR rovat :) sapienti sat
A helyes választ lepontozzátok, aki meg itt szenved a hülyeségével, azt meg fel. Nah, szóval... ki az okostojás...?
Nemtudom, én valahogy nem látom ebben a tréfát...szerintem neked kéne feltenni ezt a bizonyos kérdést.Amúgy IV.Béla volt az utolsó Béla nevû uralkodónk, szóval én ebben nem nagyon látom a poént...-.-"
tököm se fog számolni vazz, nyár van, örülök hogy nem kell matekon ülnöm. :P :D
komolyan mondom...a sok "okos"...számolgattok itt mindenféle baromságot, a normális választ meg lepontozzátok...


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Sürgős! Mi a teendő démontámadás esetén?

Éppen az új tévét próbáltam beállítani mikor hát véletlenül megnyitottam egy dimenziókaput. Megpróbáltam elé tolni a könyvesszekrényt, de így is átszökött egy Obhri'van démon. Befutottam a kisebbik szobába, most is épp ott vagyok, de ez meg már az ajtót kaparja odakint(szerencsére félretettem egy Justin Bieber válogatás CD-t és egy pár füldugót pont az ilyen esetekre, szóval egy ideig fel tudom tartani). Ráadásul az angol nyelvű használati utasítás is beesett a dimenziókapuba, ezeket a kínai szirszarokat meg a franc se tudja elolvasni.

Ha valaki meg tudná mondani mi a teendő ilyenkor, esetleg megadná egy démonűző vagy egy japántanár számát azt megköszönném.

6

Voldemort nagyurat nem zavarja, hogy nincs cipője?

A ruhája csak úgy ráteremtődött amikor feléledt, cipőt viszont elfelejtettek neki rittyenteni. Nem fázott fel párszor az évek alatt? :D

8

Www. Gyakorikerdesek.hu?

4

Mondanátok rövid vicces és könnyen megjegyezhető vicceket?

pénteken szűk baráti körös buliba megyek és ott szeretnék elsütni vicceket.Olyat mint pl: Mi a különbség,Móricka,stb...De igazából bármilyen lehet csak ne legyen béna ami nem is vicces és semmi értelme.

4

-Miért büdüs a cigány? -? -Hogy a vak is le tudja köpni! :D

14

Kérdezel, amíg szétesel?

5

Mit tegyek ha egy tanr nem érti a viccemet és rosszul értelmezi?

1

Van ember?

Kéne. Most!

5

A tyúkok akkor most tényleg szeretik a meggyet?

Csak ezért kérdezem:

6

Jó kis videók estére? XD

Ha tudsz angolul akkor be$zarsz rajta,de igazából már a fejeken is majdnem össze$zartam magam xdddd


ennek több része van,ha ez tetszett a többi is fog xD

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!