Találatok a következő kifejezésre: Ha 12 barna folyásom van, (2 db)

Ha 12 évesen barna folyásom van, az mit jelent?

Legjobb válasz: Ne ijedj meg, nincs baj. Lehet a készülõ menzesz, vagy csak simán a hormonok beindultak. Ha nem múlik vagy nagyon aggaszt, van gyermeknõgyógyász, oda menj el anyukáddal.

Ne ijedj meg, nincs baj. Lehet a készülõ menzesz, vagy csak simán a hormonok beindultak. Ha nem múlik vagy nagyon aggaszt, van gyermeknõgyógyász, oda menj el anyukáddal.
Nekem az elsõ mensesem 11 évesen volt barna, kb 3 napig, utána pirosodott. A következõ vérzés volt igazán csak "vér". Ha kb 3-6 napig ilyen, akkor valószínü menses, és számíthatsz rá 28 nap mulva megint. Irjad, jegyezd, tudnod kell, mikor hogy áll a ciklusod. Az elsõ hónapokban ki is maradhat, de elõbb-tóbb beáll a ciklus. Ha kérdésed van, kérdezz, egy orvoshoz is elmehetsz nyugodtan, nem fog bántani, és fájdalmat sem fog okozni.
én is 12 vagyok, tavaly nyáron volt az elsõ...nekem barna folyásom kb. 1-2hónappal volt elõtte...aztán egyik reggel csupa vér volt az ágyam+ruhám...:S sztem mostanában fog megjönni...ne szomorkodj én is szomorkodtam de ez van:D:)
A kérdező hozzászólása: Hát már nem szomorkodom, mivel már kb 3 éve megvan...:P De azért hozzá lehet szokni...
jahh azt hittem még nincs meg:D
Az h késett!!!
elsõ komment igaz. am átmeneti hormonzavarra utal a barna folyás.
A kérdező hozzászólása: tudom h késett nem ezt kérdeztem de mindegy!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!