Találatok a következő kifejezésre: Ha 12 barna folyásom (3 db)

Mivan akkor ha 6napig barna folyásom volt és aztán megjött 12-én 3napig aztán elmentem orvoshoz megultrahangozott és nem vagyok terhes azt mondta. Tévedhet az ultrahang?

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy téved. teszt? bár ha + is volt, már nem biztos, hogy terhes vagy. lehet, nem volt minden ok, és nem tudott megtapadni. van ilyen, majd legközelebb.

Nem hinném, hogy téved. teszt? bár ha + is volt, már nem biztos, hogy terhes vagy. lehet, nem volt minden ok, és nem tudott megtapadni. van ilyen, majd legközelebb.
Progeszteron hiány is okozhatja a több napig tartó barna folyást menzi elõtt. Nekem ez van és hormon pótlást kapok hogy meg tudjon tapadni a baba. Beszélj a dokival szerintem.
Az is lehet, hogy terhes vagy csak még nem látszik. Várj kb.2 hetet és csinálj tesztet.A menstruációd állaga olyan volt mint eddig?

Ha 12 évesen barna folyásom van, az mit jelent?

Legjobb válasz: Ne ijedj meg, nincs baj. Lehet a készülõ menzesz, vagy csak simán a hormonok beindultak. Ha nem múlik vagy nagyon aggaszt, van gyermeknõgyógyász, oda menj el anyukáddal.

Ne ijedj meg, nincs baj. Lehet a készülõ menzesz, vagy csak simán a hormonok beindultak. Ha nem múlik vagy nagyon aggaszt, van gyermeknõgyógyász, oda menj el anyukáddal.
Nekem az elsõ mensesem 11 évesen volt barna, kb 3 napig, utána pirosodott. A következõ vérzés volt igazán csak "vér". Ha kb 3-6 napig ilyen, akkor valószínü menses, és számíthatsz rá 28 nap mulva megint. Irjad, jegyezd, tudnod kell, mikor hogy áll a ciklusod. Az elsõ hónapokban ki is maradhat, de elõbb-tóbb beáll a ciklus. Ha kérdésed van, kérdezz, egy orvoshoz is elmehetsz nyugodtan, nem fog bántani, és fájdalmat sem fog okozni.
én is 12 vagyok, tavaly nyáron volt az elsõ...nekem barna folyásom kb. 1-2hónappal volt elõtte...aztán egyik reggel csupa vér volt az ágyam+ruhám...:S sztem mostanában fog megjönni...ne szomorkodj én is szomorkodtam de ez van:D:)
A kérdező hozzászólása: Hát már nem szomorkodom, mivel már kb 3 éve megvan...:P De azért hozzá lehet szokni...
jahh azt hittem még nincs meg:D
Az h késett!!!
elsõ komment igaz. am átmeneti hormonzavarra utal a barna folyás.
A kérdező hozzászólása: tudom h késett nem ezt kérdeztem de mindegy!!!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!