Találatok a következő kifejezésre: Ha 12 barna (8 db)

Nem, miért kellene gyerekként színezni a haját?
Ha kreol bõre, barna szeme, és haja van, biztosan feldobná a kinézetét, nagyon jól állna neki, de a kék szemekhez is megy, mert a szõke melírcsíkok kiemelik a kékségét.Igazándiból a melírozás szinte mindenkinek jól áll. Viszont, nem beleszólásként, de várhatna vele azért minimum egy, vagy két évet.Túl fiatal ahhoz, hogy a haja töredezetté váljon, sprõd legyen.
tegnap 22:28 "Ha kreol bõre, barna szeme, és haja van..." Pont így nézek ki és én is szeretnék de szerintem még várjon vele 1-2 évet.Én is ezt teszem.:D
Nem.
A kérdező hozzászólása: utolsó válaszoló: én is úgy nézek ki
A kérdező hozzászólása: én mondhatok neki bármit, ha anyuék döntenek róla, de nem akarom majd 2év múlva azt mondani ha utálni fogja a haját: hogy én meg mondtam...
Szerintem egy 12 éves lány még fiatal a hajfestéshez. De ne ezt mondd neki, hanem azt, hogy ne tegye tönkre a haját ;) A szõkítés nagyon káros!
12 évesen?? Nem.
A kérdező hozzászólása: már volt festve a haja, és én nem örülök neki ezért az õ érdekében gyûjtök infót am az uccsónak naon köszi
:D

Mivan akkor ha 6napig barna folyásom volt és aztán megjött 12-én 3napig aztán elmentem orvoshoz megultrahangozott és nem vagyok terhes azt mondta. Tévedhet az ultrahang?

Legjobb válasz: Nem hinném, hogy téved. teszt? bár ha + is volt, már nem biztos, hogy terhes vagy. lehet, nem volt minden ok, és nem tudott megtapadni. van ilyen, majd legközelebb.

Nem hinném, hogy téved. teszt? bár ha + is volt, már nem biztos, hogy terhes vagy. lehet, nem volt minden ok, és nem tudott megtapadni. van ilyen, majd legközelebb.
Progeszteron hiány is okozhatja a több napig tartó barna folyást menzi elõtt. Nekem ez van és hormon pótlást kapok hogy meg tudjon tapadni a baba. Beszélj a dokival szerintem.
Az is lehet, hogy terhes vagy csak még nem látszik. Várj kb.2 hetet és csinálj tesztet.A menstruációd állaga olyan volt mint eddig?

Ha 12 évesen barna folyásom van, az mit jelent?

Legjobb válasz: Ne ijedj meg, nincs baj. Lehet a készülõ menzesz, vagy csak simán a hormonok beindultak. Ha nem múlik vagy nagyon aggaszt, van gyermeknõgyógyász, oda menj el anyukáddal.

Ne ijedj meg, nincs baj. Lehet a készülõ menzesz, vagy csak simán a hormonok beindultak. Ha nem múlik vagy nagyon aggaszt, van gyermeknõgyógyász, oda menj el anyukáddal.
Nekem az elsõ mensesem 11 évesen volt barna, kb 3 napig, utána pirosodott. A következõ vérzés volt igazán csak "vér". Ha kb 3-6 napig ilyen, akkor valószínü menses, és számíthatsz rá 28 nap mulva megint. Irjad, jegyezd, tudnod kell, mikor hogy áll a ciklusod. Az elsõ hónapokban ki is maradhat, de elõbb-tóbb beáll a ciklus. Ha kérdésed van, kérdezz, egy orvoshoz is elmehetsz nyugodtan, nem fog bántani, és fájdalmat sem fog okozni.
én is 12 vagyok, tavaly nyáron volt az elsõ...nekem barna folyásom kb. 1-2hónappal volt elõtte...aztán egyik reggel csupa vér volt az ágyam+ruhám...:S sztem mostanában fog megjönni...ne szomorkodj én is szomorkodtam de ez van:D:)
A kérdező hozzászólása: Hát már nem szomorkodom, mivel már kb 3 éve megvan...:P De azért hozzá lehet szokni...
jahh azt hittem még nincs meg:D

13 éves fiú vagyok, 170 centi barna hajú szemüveges kicsit vékony, 12-13 éves barátnõt keresek. Borsod megyében lakok, Karcsán. Ha lehet közelbe lakjon maximum Pesten?

Légyszíves ne trollkodgytok meg ne irjatok olyat hogy az iskolámban keressek lányt mert aki normális volt azzal próbálkoztam de nem sikerült meg itt nincsen olyan sok KEDVES lány :( .Én kedves vagyok amúgy,lehetõleg olyan jelentkezzen aki nálam nem nagyobb,és csak olyan írjon ide aki akar jelentkezni.

Legjobb válasz: Most nem trollkodni akarok ez egy szimpla jó tanács: Várj még 2-3 évet és akkor kezdj csajozni. Fiatal vagy még élvezd ki az egésze.Higgy nekem.

Most nem trollkodni akarok ez egy szimpla jó tanács: Várj még 2-3 évet és akkor kezdj csajozni. Fiatal vagy még élvezd ki az egésze.Higgy nekem.
Mert ha nagyobb egy lány akkor lefejeled? :O Én magas vagyok, inkább nem megyek a közeledbe :$ 14/L
Ja bocsi , most esett le, hogy a nagyobbat bizonyára a korra érted. Mindegy akkor se megyek a közeledbe mert ígyis fáj a fejem, hát még ha lefejelnek :D
2-es, te nem csak magasabb vagy hanem túl idõs is az õ igényeinek (ugye érzed az iróniát). Úgy hogy pláne kiestél a piszisbõl. :D Kedves kérdezõ. Ez a Gyakori Kérdések pont hu nem pedig egy párkeresõ oldal. Lesz szives ott próbálkozni.
A kérdező hozzászólása: Megkértelek titeket hogy ne trollkodgyatok, szóval légyszives tartsátok magatokat ahoz.
OFF: Kis segítség: trollkodJatok* ahHoz*

12 éves vagyok barna hosszú hajam van szerintetek beszólna a tánár ha egy csíkot befestetnék pinkre? De olyannal hogy 4-6 mosásig tartós

Legjobb válasz: hát, nekem anno hetedikben nem szóltak a lila-pink hajamért, és a fültágeszért, szóval szerintem egy próbát megér. :D

hát, nekem anno hetedikben nem szóltak a lila-pink hajamért, és a fültágeszért, szóval szerintem egy próbát megér. :D
Hát ez iskolától és a tanároktól függ. Rólunk még anno 8-os korunkban is lemosatták a sminket, a fiúkat a melírozott hajukkal az igazgató elküldte a közeli fodrászatba, ahonnan kopaszon jöttek vissza :S Te tudod csak, hogy mi megengedett és mi nem az iskoládba. Bár nem hiszem, hogy 12 évesen festegetni kéne a hajadat, fõleg nem pinkre.
én remélem, hogy 'beszólna'. kb. 16 éves korodig nagyon jól teszi, ha 'beszól'.
A 4-6 mosásos nem fogja befogni, mert túl sötét hozzá a barna. Tapasztalat.
iskola és tanár függõ
Igen a 4-6 mosásos nem fogja befogni. De amúgy iskola függõ. Tanár függõt meg nem mondanám, mert nekem akárhogy mondhatná a tanár, ha nem tiltja a házirend magasról lesz.rom a véleményét, ha nem tetszik vegyen nekem másik ruhát, cipõt, hajfestéket :D
A mi általános sulinkba nem engedték, és szerintem bõven ráérsz még festegetni a hajad, vagy majd azt akarod h 25 éves korodra kopaszodj?
szerintem 12 évesen nem kéne hogy festegesd a hajadat, fõleg nem pinkre, én szólnék, sõt, ja és sztem ha anyukádék megengedik, akkor pk sem teljesen 100asok
Az h késett!!!
elsõ komment igaz. am átmeneti hormonzavarra utal a barna folyás.
A kérdező hozzászólása: tudom h késett nem ezt kérdeztem de mindegy!!!
Nem írtad hogy a ciklus hányadik napja van ma.
Ez terhességi jelnek nagyon-nagyon-nagyon-nagyon korai! Inkább peteérés, vagy a szex során sérültél meg picikét, és azért barnázol.
A kérdező hozzászólása: Ma 14. nap
A kérdező hozzászólása: Én is peteérésre gondoltam egyébként.
menj el vele bõrgyógyászhoz! nem ciki...
Fordulj bizalommal egy bõrgyógyászhoz, nézesd meg vele, õ meg tudja válaszolni, hogy kell-e kezdeni vele valamit. Tudom, hülyén hangzik, hogy egy ilyen intim helyet kell megmutatnod, de hidd el, nem ez lesz az elsõ, amit látni fog. És inkább hamarabb fordulj hozzá, mint hogy késõbb komoly probléma legyen!
A kérdező hozzászólása: de baj??
Na, épp erre a kérdésedre fog választ adni. Ha baj, akkor majd le kell szedni, ha nem baj, akkor maradhat a helyén. Ezt mi nem tudjuk neked látatlanban megmondani. Késõbb lehet baj, kóros sejtburjánzás léphet fel. Na ezért kell elmenned.
A kérdező hozzászólása: mi az a sejt micsoda?
Sejtburjánzás: a sejtek elkezdenek kóros mértékben (gyorsasággal) szaporodni.
elrákosodhat
Hali! Milyen régóta van ott az az anyajegy? Kb. körül tudod írni, mekkora? Téged ez zavar vmiben, vagy vmiért? Befolyásolja ez az anyajegy az önbizalmadat?
...amúgy a bõr- és nemi beteg gondozót ajánlanám figyelmedbe. Nem tudom vtál-e már ott, vagy elmentél-e azóta megnézetni, és mit mondott rá a doki?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!