Találatok a következő kifejezésre: Ha 11 elöbb (5 db)

Ha 11 nappal elöbb jött meg a havim mint kellett volna, az nem baj?

Legjobb válasz: szia! Nyugi, nincs semmi baj. Nekem is volt már h 1 hónapban 2x is megjött, mert akkoriban nagyon stresszes voltam. Lehet nálad is ez van. Azt mondják hogy kb 2 év, mire beáll normálisan, ha addig még nem szabályos, az még nem gond. Kivéve ha 3 hónap kimarad, mint egyik barátnõmnél,akkor viszont orvoshoz kell fordulni.

szia! Nyugi, nincs semmi baj. Nekem is volt már h 1 hónapban 2x is megjött, mert akkoriban nagyon stresszes voltam. Lehet nálad is ez van. Azt mondják hogy kb 2 év, mire beáll normálisan, ha addig még nem szabályos, az még nem gond. Kivéve ha 3 hónap kimarad, mint egyik barátnõmnél, akkor viszont orvoshoz kell fordulni.
Nem írtad, h hány éves vagy... Nekem 12 évsen jött meg elõször, és olyan 15 voltam, amiko már szinte órát is lehetett volna hozzá állítani. Ha a beállt mensin már túl vagy, akkor tessék szépen elmenni egy nõgyógyászhoz mikor elmúlt.Nekem pl mikor ilyennel szórakozott kiderült cisztám van.
Nyugi nincs semmi baj, nekem volt hogy 36 napra jöütt meg.Sõõt olyan is, hogy 11 napra.Hidd el minden rendben!S.Brigitta
Nekem egyszer 2 hét után jött meg de nincs semmi bajom

Nem gond, ha nekem november 11-én kellene megjelennem a munkaügyibe és 1-2 nappal elöbb megyek be? Nem fogják azt mondani, hogy majd 11-én menjek vissza?

Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Ha pecsételtetni mész akkor nem.Itt az sem baj,ha idõpont után megy az ember egy két nappal.

Ha pecsételtetni mész akkor nem.Itt az sem baj, ha idõpont után megy az ember egy két nappal.
A kérdező hozzászólása: Valami olyasmi, ugye azzal a kiskönyvvel megyek vissza most elöször. Akkor nem kötnek bele az idöpontba ugye?
Nem lessz baj!Menj csak nyugodtan.
A kérdező hozzászólása: Okés, nagyon remélem. Köszi a választ :)


Egy 11 napos babának kb. mennyit kell ennie egy etetés alatt? 3 óránként etetem, de valamikor már előbb kell neki, mit csináljak mindenki azt mondja kell a rendszer. Vagy úgy adjak neki ahogy ő igényli? Nem etetem túl ha mindig cicire rakom?

Legjobb válasz: Szia! Ahányszor kér annyiszor adj neki. Ne hallgass senkire, csak az ösztöneidre. Így lesz sok tejed is. Nem fogod túletetni, mert ha nem kér akkor úgyse fog szopni. Jó babázást!

Szia! Ahányszor kér annyiszor adj neki. Ne hallgass senkire, csak az ösztöneidre. Így lesz sok tejed is. Nem fogod túletetni, mert ha nem kér akkor úgyse fog szopni. Jó babázást!
11 napos babanal meg nem kell a rendszer. Ugy etesd, ahogy keri. Annyira pici meg a gyomra, hogy nem minden esetben tudod kivarni vele a 3 orat. Arra figyelj, hogy azert a ket szopi kozott legyen masfel, 2 ora. Tuletetni pedig nem tudod. Annyit eszik, amennyit kivan. Ha esetleg kibukna a tejet, ne ijedj meg, az o gyomoruk meg "2 iranyu", azaz nem zar rendesen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen! de egy idõ után beáll a rendszer nála?
Igen, neked is jobb, ha most meg igeny szerint szoptatod, hogy rendesen beinduljon a tej.
Én mindíg úgy etettem ahogy õ kérte, most fél óra ide vagy oda nem mindegy? A baba ne legyen éhes az a lényeg. Magától beállt lassanként a 3 óránkénti szopizásra, de a te babád még olyan pici akkor etesd ha éhes. Ha túl eteted az meg látszik a kakiján mert zöldesebb színû lesz az emésztetlen tejtõl, de ez sem baj, ettõl semmi baja nem lesz, úgyhogy nem tudod túl etetni. Kitartást majd kitapasztalod és halgass a megérzéseidre:)
szia, etesd úgy ahogy õ kéri, ez a jó neki és ez a jó a tejtermelõdésednek is. Kisfiam 10-12 alkalommal szopizott (nem keveseket) mikor megszületett és alig gyõzte a cicim a keresletet kielégíteni :) de beállt egy jól megszokott rendszer olyan 2, 5 hós korában és azóta rendszerben mûködik a manóm, persze mindig a korának megfelelõ rendszerben :) Jó babázást kíván egy 8, 5 hós kisfiú anyukája
A kérdező hozzászólása: köszönöm
Amikor ilyen pici volt a fiam, masfel orankent kert tejcsit. Lett is sok tejem az allando szopikazastol. Nekik meg nagyon pici a gyomruk es a tej nagyon gyorsan emesztodik. Ne aggodj, kesobb be fog allni a rendszer, amikor mar szepen osszeszoktatok, meg lesz a napi rendetek. Az en babam 4 honapos es most ker kb. 3 orankent enni. Jo babazast!
Én azt tapasztaltam, hogyha 1-1, 5 órán belül újra adok neki, akkor az megviseli a pociját, ezért én kitûztem, hogy 2 óránál hamarabb nem adok neki újra, egyébként, akkor etetem, amikor szól. Most 7 hetes és 1 nap 5-ször, 6-szor eszik attól függõen, hogy az éjszakát végig alussza-e. Mellesleg rendszer az is, hogy ha 2 óránként eszik, csak neked fárasztóbb.

A párommal, nem félidőben, azaz 14. napon, ha nem picit előbb, a 11. napon voltunk együtt, nem védekeztünk. Most, azaz rá 1 hetére barnás folyásom van, és hasfájásom is. Szerintetek van rá esély, hogy terhes vagyok? Volt nektek hasonló?

Legjobb válasz: Igen van rá esély. Ez a barna folyás lehet beágyazódás, ilyenkor szokott fájni a has is. Mintha meg akarna jönni, olyan érzésed van, nem? Reggeli pisibõl már csinálhatsz tesztet.

Igen van rá esély. Ez a barna folyás lehet beágyazódás, ilyenkor szokott fájni a has is. Mintha meg akarna jönni, olyan érzésed van, nem? Reggeli pisibõl már csinálhatsz tesztet.
A kérdező hozzászólása: Igen, olyasmi érzésem van... De a barna folyás csak nagyon minimális volt, inkább csak a hasam fáj, és folyásom már szinte nincs...
Nekem a 15 napon volt a peteérésem (elvileg), a 12 napon voltunk együtt, és most egy kislány rugdos a pocakomban! :) Szóval igen, van esély a babára! 28 hetes kismama
Nem feltétlenül a 14 napon van mindenkinek peteérése..nekem pl a 10 napon szokott lenni és a luteális szakaszt pedig 17 napos..viszont ha a 14 napodon volt a péd..akkor is pár napig ha jó a hüvelyi ph-d elélnek a spermiumok..tehát bõven lehetsz babás..nekem beágyazódás körül volt barnázás..de nem volt a betéten csak amikor megtöröltem a papíron látszott néha..szeretnél babát???


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!