Találatok a következő kifejezésre: Ha 11 baba (58 db)

A tengerimalacoknak nem lesz semmi bajuk ha 11 órát egyedül lesznek?

Legjobb válasz: nem én napig hagytam az enyémet egyedül sok élelemmel és italt adó zöldséggel(kínai kel) és nem lett semmi baja

nem én napig hagytam az enyémet egyedül sok élelemmel és italt adó zöldséggel(kínai kel) és nem lett semmi baja
Elegendõ széna és víz meg némi táp a titka, meg, hogy ne érje erõs napfény, mert hõgutát kap. Ha legalább ketten vannak, akkor még unatkozni sem fognak.
Nem, de töbet ne, mert depresziós lesz (ez nem vicc )

Ha 11 hetes baba rengeteget sír mert éhes, mert nincs elég tejem, akkor jól teszem, ha ha 2 óránként etetem egy órán át, fog ettől nőni a tejmennyiség?

Legjobb válasz: Probáld meg hátha sikerül,de javaslom tartaléknak szerezz tápszert.Sajnos nálam nem jött be,sokáig probálkoztam aminek az lett a vége hogy nem tudott jól lakni cicit ellökte mert õ hiába szívta alig jött belõle majd egész nap sírt Aztán rá se akart nézni a cicire mert tudta hogy hiába szívja nem jön belõle csak éjszaka Probálkozz amíg lehet csak ha baj van tudj hova nyulni segítségért

Probáld meg hátha sikerül, de javaslom tartaléknak szerezz tápszert.Sajnos nálam nem jött be, sokáig probálkoztam aminek az lett a vége hogy nem tudott jól lakni cicit ellökte mert õ hiába szívta alig jött belõle majd egész nap sírt Aztán rá se akart nézni a cicire mert tudta hogy hiába szívja nem jön belõle csak éjszaka Probálkozz amíg lehet csak ha baj van tudj hova nyulni segítségért
Én is próbáltam 4 napig, aztn nekem is elment a tejem, alig tudtam visszahozni. Nekem a More Milk plusz segített, de még mindig pótolnom kell tápszerrel sajnos.
Minél többet szoptass, vagy fejj, az elõsegíti a tejtermelést. De ha kell, tápláld mással is, a doki segít ebben.

Segítség kellene lányok! 11. dpo-on már ki lehet mutatni a terhességet, ha van baba persze, extra érzékenységű tesztel? 3nappal menses előtt.

Legjobb válasz: Nekem a 3nap késés után 25ös teszt negatívat mutatott rá 9 napra erõs pozitív reggeli vizeletbõl és ma este fél7kor is egy erõs pozitívat mutatott! Holnap megyek dokihoz!

Nekem a 3nap késés után 25ös teszt negatívat mutatott rá 9 napra erõs pozitív reggeli vizeletbõl és ma este fél7kor is egy erõs pozitívat mutatott! Holnap megyek dokihoz!
A kérdező hozzászólása: Ejha, igen ez a másik véglet ilyet is hallottam már, de már olyat is akinek már a 10.dpo-n kimutatta, azért is várom mindenki véleményét!!!
Nem valószínû.
Nekem 11.dpo-n, x-epil kimutatta. De nem biztos, hogy nálad is kimutatja. Minden szervezet és minden terhesség más.
A kérdező hozzászólása: Igen, ezt tudom így van:) x-epil az 25ös nekem 12, 5 érzékenységû, egy próbát megér:)
A kérdező hozzászólása: Mostmár meg tudom mondani nem mutatott ki semmit, vagy sajna nincs mit, vagy tényleg korán csináltam...
Az érzékenység nem feltétlenül mérvadó. Sokszor hallottam már, hogy egy 25-ös hamarabb kimutatta, mint egy 10-es. Próbáld meg, lehet, hogy már kimutatja. Viszont ha negatív, akkor megmarad a bizonytalanság, hogy most azért mert nincs baba, vagy azért mert korai volt a teszt.
Na pont közben írtál. :) Akkor várd meg, hogy megjön-e, és ha már késik, akkor tesztelj.
A kérdező hozzászólása: közbe sok minden történt, még tegnap mutatott 2 csíkot mert szédszedtem üvegen keresztül nem lehetett látni halovány volt szegényke...ma a 20as is mutatott már halvány 2. csíkot

Ha 11 hós babám ebédjében olyan tészta is volt, amiben van tojás, attól lehet valami baja?

Mivel állítólag 1 év alatt nem ehetne tojásfehérjét. Ha baja lenne t?le, akkor az hogyan nyilvánul meg? Kiütéses lesz, vagy esetleg másképp? És mennyi id? elteltével derül ki, hogy lett-e t?le baja? Órák esetleg napok? Köszi a válaszokat.

Legjobb válasz: Pár órán belül látnád a tüneteket. Nálunk kiütést okoz, max. kicsit nyálkás székletet. Ritkább esetben fordulhat elõ erõs allergiás reakció, de ennyi remélhetõleg nem váltja ki.

Pár órán belül látnád a tüneteket. Nálunk kiütést okoz, max. kicsit nyálkás székletet. Ritkább esetben fordulhat elõ erõs allergiás reakció, de ennyi remélhetõleg nem váltja ki.
8 hónapos kora óta kap a fiam tésztákat (boltit és saját gyúrásút egyaránt)
Szia. Én ennyi idõsen már adtam tésztaféléket a gyerekemnek, soha semmi baja nem lett tõle. Kiütés, kis, apró pettyek tulajdonképpen a test bármely területén, ami -szerintem- másnapra kijön.
Az én lányom is evett már tojásos tésztát 11 hónaposan (kinézte a nagymama tányérjából az ebédet), és nem lett semmi baja. Nyugodj meg, nem történt tragédia!!!

Ha SZTK-ba járok, hány uh-om lesz? És mikor? 11 heteske.

Legjobb válasz: Nálunk elsõ, aztán a köv. hetekben: 12,18,24,32,38.

Nálunk elsõ, aztán a köv. hetekben: 12, 18, 24, 32, 38.
Szia! Nekem eddig 5 volt, 8, 12, 19, 28, 32 és ugy tudom hogy a 36.-héttõl kezdve már minden héten lesz 1! 32 hetes kismama
32 heteske! szerintem nem uh lesz minden héten 1 a 36. héttõl, hanem ctg:)
Én úgy tudom, hogy csak 4 UH van az SZTK-ban ha egészséges a terhesség és nincs miért plusz UH-t csinálni :) 12. 18. 32. 36. héten nálunk legalábbis így van :)
Nálunk, 12, 18, 24, 32, 36, 38.De mindenhol más, van ahol ennyi, de van ahol jóval kevesebb.(26h)
Változó, mindenhol más, de átlagban vagy 4 vagy 5 kötelezõ UH van. Elvileg a védõnõtõl kellett kapnod egy papírt, amin rajta vannak a helyileg kötelezõ vizsgálatok. Nálunk ezek a kötelezõek: 12, 18, 30, 38. De általában az orvos is elküldi az embert az elején, engem küldött a 6.héten (akkor még csak petezsák volt), és a 8.héten is (ekkorra volt már szívhang). És én pluszban voltam a pesti genetikán a 20-héten (rossz AFP eredmény miatt). És sajnos a 30 hetes UH-n kiderült, hogy a baba kisebb a kelleténél, ezért én kaptam beutalót a 34.hétre is.
Én vagyok 32 hetes és biztos hogy lesz minden héten uh mert egy épp most 36 hetes kismama mondta nekem hogy ezentul keddenként ultrahangra kell mennie péntekenként meg ctg-re! Máshol lehet hogy máshogy van de itt Tolna megyében Tamásiban igy müködik a dolog!

11-12 hetesen normális, ha a baba crl mérése 49mm és a nyakiredő mérése 2mm?

Köszönöm a válaszokat egy 14 hetes kismama.

Legjobb válasz: Szia! A nyaki redõ 4-5 mm-es érték alatt normális, felette invazív vizsgálat javallt. Tehát semmi okod aggodalomra.

Szia! A nyaki redõ 4-5 mm-es érték alatt normális, felette invazív vizsgálat javallt. Tehát semmi okod aggodalomra.
a nyakiredõ vastagságának mértéke 3mm alatt tekinthetõ normálisnak!!!! Amúgy nyugi, minden rendben van.
Igen ezek jó eredmények. A crl nekem 50mm volt 12 hetesen. Ez teljesen okés ne aggódj!
Szia! Nekem a crl 56mm a nyaki redõ pedig 1.5mm:) Minden oké ne izgulj:)

11 hetesen nem pici a baba ha csak 34mm?

Tegnap voltam ultrahangon, és a picúrkám 34mm és "elvileg" a 11. héten vagyok. Picit utána olvastam és ezen a héten már 65mm-nek kellene lenni, tehát minden bizonnyal még csak a 10. héten járok. Csakhogy jöv? héten küldenek a 12. heti kötelez? ultrahangra a tarkóred?vastagság miatt. Ha tényleg jelenleg csak a 10. héten járok akkor pontos lesz a jöv? heti eredmény? El?re is nagyon köszi a segítségeteket.

Legjobb válasz: Ne aggódj, amit olvastál nem tudom hogy van én is olvastam azokat nem számít, ha az orvos azt mondja minden ok. nekem 10 hét 6 napos vérzéskimaradásnál 35mm volt a pici ami 10 h 3 n-nak felelt meg teljesen jó.11 hét 6 naposan metem tarkóredõ mérésre ekkor 5cm lett a baba, ami 11 hét 5 naposnak felelt meg. a tarkoredõje 1.1mm volt.azt mondta az orvos gyönyörûen nõ és fejlõdik a baba.Szóval ne aggódj azokon az írásokon én sem igazodok ki.Ha az orvos is azt mondja minden ok, akkor csak az számít.

Ne aggódj, amit olvastál nem tudom hogy van én is olvastam azokat nem számít, ha az orvos azt mondja minden ok. nekem 10 hét 6 napos vérzéskimaradásnál 35mm volt a pici ami 10 h 3 n-nak felelt meg teljesen jó.11 hét 6 naposan metem tarkóredõ mérésre ekkor 5cm lett a baba, ami 11 hét 5 naposnak felelt meg. a tarkoredõje 1.1mm volt.azt mondta az orvos gyönyörûen nõ és fejlõdik a baba.Szóval ne aggódj azokon az írásokon én sem igazodok ki.Ha az orvos is azt mondja minden ok, akkor csak az számít.
Az eredmény mindig pontos, és a 12 heti UH alapján küldenek AFPre.Nekem a 13 héten a CRL 61mm volt.Ergo, csak 12 hetes a baba.Azóta is megõrizte az egy hét késését.Vagyis a ciklus végén ágyazódott be. Nem kell aggódni!Csak akkor van baj, ha az egyhetes késéseteket késõbb nagyon megnöveli, mert akkor nem fejlõdik megfelelõen.Nem tudom, h a doki, milyen Gr.s. számot írt, mert nem írtad, de az jelenti az orvosi hét számolást, tehát ha õ 10et írt oda, akkor nektek is van egy hét késésetek, ha 11 et, akkor a naptári héttel együtt fejlõdtök. Amúgy remélem magyaroszági statisztikát néztél, és nem másországbelit!
Szia! Ha a picinek vannak szívhangjai vagyis életjeleket mutat akkor valószínû hogy nem 11 hetes terhes vagy. Az én babám ülõmagassága CRL: 11-dik héten 45 mm volt. Ha a jövõ héten újra megnézik és akkorra nõni fog akkor valószínû hogy újabb 1 hét múlva nézik meg a tarkóredõt.
Szia én éppm a voltam nyaki redõ mérésen.Elvileg 13hetes és 2 naposak vagyunk, de azt mondta a dokinõ, hogy 11-12hetes lehet, 57mm az ülõmagasság.Szerintem teljesen jó az eredmény , mert mi is 9hetesen voltunk legutóbb uh-mn és akkor csak 20mm volt.egy két hét alatt megduplázódik a mérete.És nekem is azt mondta a dokinõ, hogy behozza magát ugyis. Szval ne aggódj minden jó!Gratula a picihez!

Lehet baba, ha csak barnázok, de nem akar megjönni normálisan? 11-re nem vártam, egy negatív tesztem már van. Ha csinálok újat délután is kimutatja már?

11-re nem vártam, egy negatív tesztem már van. Ha csinálok újat délután is kimutatja már?

Legjobb válasz: Szia. Én is 11-re(nem)vártam és én is azt hittem hogy baba van a dologban mert nekem még sosem késett ennyit(ma megjött).Teszt nekem is neg.lett (délutáni).Ma reggelig nekem is csak barna volt. Állandóan feszült a mellem, reggelente voltak hányingerek. Már teljesen beleéltem magam h baba és puff neki...Azért próbálj meg reggel tesztelni és ha az is neg. akkor nincs baba. Szerintem!De drukkolok h neked összejöjjön!

Szia. Én is 11-re(nem)vártam és én is azt hittem hogy baba van a dologban mert nekem még sosem késett ennyit(ma megjött).Teszt nekem is neg.lett (délutáni).Ma reggelig nekem is csak barna volt. Állandóan feszült a mellem, reggelente voltak hányingerek. Már teljesen beleéltem magam h baba és puff neki...Azért próbálj meg reggel tesztelni és ha az is neg. akkor nincs baba. Szerintem!De drukkolok h neked összejöjjön!
A kérdező hozzászólása: Ma már alig barnázom, mintha nem is lenne semmi, max 1-1 pötty van. Viszont nincsenek tüneteim, így nem gondolnám, hogy baba. Ha nem jön meg hétvégéig normálisan, akkor csinálok egy tesztet megint.

Hány Ft-ot fizet a bank egy 180. 000 címletű 4 hónapos lejárati idejű letéti jegy után, ha ennek az éves kamata 11%?

Legjobb válasz: 4 hónap az 1/3 év, vagyis a kamat is harmadolódik, 11/3% lesz. 180.000*(11/300) = 6600 Vagyis 6600 Ft-ot fizet a bank.

4 hónap az 1/3 év, vagyis a kamat is harmadolódik, 11/3% lesz. 180.000*(11/300) = 6600 Vagyis 6600 Ft-ot fizet a bank.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!