Találatok a következő kifejezésre: Ha 10 nem jön össze (3 db)

Kismamák Ti hány órát alszotok a 24-ből? 17 hetes vagyok és este 10-től alszom reggel 9-ig, mégis a kisfiammal déliálmot is alszom 2-3 órát. Ha ez nem jön össze, akkor olyan fáradt és álmos vagyok, h nem vagyok jó semmire.

Legjobb válasz: Én is alszom a gyerekekkel hétvégenként, amikor itthon vannak, amikor oviban vannak, akkor is alszom délben, örülök, ha végigalszom az éjszakákat. A fáradtság természetes állapot, fõleg ebben a mocsok idõben.

Én is alszom a gyerekekkel hétvégenként, amikor itthon vannak, amikor oviban vannak, akkor is alszom délben, örülök, ha végigalszom az éjszakákat. A fáradtság természetes állapot, fõleg ebben a mocsok idõben.
28 hetes vagyok, és este 10-tõl reggel 6-ig alszom. Akkor kelt ugyanis a fiam, de olyan vagyok, mint az õszi légy:) Plusz menni kell dolgozni, de attól még egy fél órát alhatnék, ha õurasága hagyna:) Mindenkinek mást igényel a szervezete, de teljesen normális, hogy sokat alszol:)
Mindkét terhességem alatt nagyon sokat aludtam, mig tudtam a pocakomtól, és a gyomorégéstõl. Volt olyan h este 9- tõl, reggel 9 ig aludtam, és délre is másfél órát. A második terhesség sokkal fárasztóbb volt, de lehet hogy a 2 évesem miatt volt. A déli alvást szinte soha nem hagytam ki. Most már a picike lányom is kettõ fél, és 6-7 óra alvás bõven elég. :-)
Én is 17 hetes vagyok és én is álmos vagyok egész nap, pedig sokat alszom. Este is korán fekszem, igaz én korán is kelek, mert a két gyerekem koránkelõ fajta (szerencsére koránfekvõk is). Napközben is szoktam aludni, amikor õk alszanak. Egész nap ég a szemem az álmosságtól és sokat ásítozom. Az érdekes az, hogy ennek ellenére képes vagyok bármire: takarítás, mászkálás, szóval hiába vagyok álmos, mégis olyan energikusnak is érzem magam, nna ezt ha érti valaki :)

Ha 10 hónapja nem jön össze a bébi, akkor már tuti valamilyen komolyabb "bajom" van?

Párommal minden oké, nekem is van pém, és az ultrahang szerint rendben vagyok.

Legjobb válasz: Mi 3 éve próbálkozunk. A férjemnek olyan rossz lett a sperma eredménye hogy lombikra küldtek. A jövõ hétre kaptunk is idõpontot! DE közben történt valami:SPONTÁN TEHERBEESTEM!! pedig az orvos azt mondta nincs rá esélyünk. És most mégis 5 hetes kismama vagyok. Nem is gondoltam volna hogy spontán fog jönni a baba. Ne görcsölj rá. Mi beletörõdtünk hogy csak lombikkal lehet és nem görcsöltünk ezen!

Mi 3 éve próbálkozunk. A férjemnek olyan rossz lett a sperma eredménye hogy lombikra küldtek. A jövõ hétre kaptunk is idõpontot! DE közben történt valami:SPONTÁN TEHERBEESTEM!! pedig az orvos azt mondta nincs rá esélyünk. És most mégis 5 hetes kismama vagyok. Nem is gondoltam volna hogy spontán fog jönni a baba. Ne görcsölj rá. Mi beletörõdtünk hogy csak lombikkal lehet és nem görcsöltünk ezen!
Szerintem nincs semmi bajod.Nem mindenkinek sikerül elsõre, sõt általában több hónap után szokott csak összejönni a baba.1 év még teljesen normális, de 2 év után kell csak vele komolyan foglalkozni, úgyhogy nyugi.Nekünk 3 hónapja nem akar összejönni.
Szia! Mi is 10 hónapig próbálkoztunk, aztán én feladtam.Már nem érdekelt a dolog, azt mondtam nem szedek több gyógyszert, lesz ami lesz!Most 5 hetes terhes vagyok. Ne görcsölj és minden oké lesz nálatok is!Sok sikert neked!Puszi
Szia Mi egy éve próbáljuk összehozni a tesót. Eddig sikertelenül, elsõ babánk elsõre összejött, igaz nem görcsöltem annyit mint most a tesóval:(( Férjem rendben van, én sajnos a szülés után pcos lettem. Ez akadályoz a teherbeesésre. de tudom, jönni fog a kistesó.
Mi február óta próbálkozunk. Ebben a hónapban már én sem fogok semmit szedni, nem figyelem, hogy van-e peteérésem. Most pl. a 37. napra rá ma jött meg.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, és gratulálok nektek! Azt hiszem, én sajnos eléggé rágörcsöltem, bár már próbálom nem figyelni a pé idõpontját, meg mivel holnap elfogy az elevitem, úgy döntöttem, csak egy sima multivitamint veszek helyette... Olyan vacak már egy éve szedni az elevitet, hogy tkp "nincs is rá szükség".
Nekem az otodok evre sikerult.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat mindenkinek!
Mi 2007 január óta próbálkozunk. Egészségesek vagyunk. De látod, ez van... Puszi
Úristen. Biztos az aszcendensetek passzol...
Ez ezért van, mert a horoszkóp ... izé ... szóval nem 100% megbízható :)
Bátyám kos mérleg aszcendenssel, a felesége meg halak, kos aszcendenssel, így szerintem passzolnak horoszkópilag:D
Talán a holdad a halakban van.
azt kifelejtetted megnézni
A kérdező hozzászólása: nem : Mérleg aszcendens, Nap a Kosban, Hold a Skorpióban, Merkúr a Bikában, Vénusz a Halakban, Mars a Vízöntõben, Jupiter a Rákban, Szaturnusz a Bakban, Uránusz a Bakban, Neptunusz a Bakban, Plútó a Skorpióban...
ne aggódj!a horószkóp nem szent írás :D ha jól kijösz a halakkal, akkor ne izgulj ezen :D
Hold és plútó a skorpióban, vénusz a halakban. ez szerintem épp elég magyarázat arra, hogy komálod a halakat. amúgy szerintem a halak örülnek, hogy jól kijönnek veled, mert nem sok embert viselnek el maguk körül.
jaj, meg most jut eszembe... nézd meg a védikus horoszkópot... lehet az szerint te is halak vagy. ott asszem április 15-20 ig halak van, aztán jön a kos... meg kell nézni... szóval lehet az indiai szerint te nem is kos, hanem halak vagy... meg a többi bolygód se biztos, hogy az...


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!