Találatok a következő kifejezésre: Ha 10 nem (982 db)

Baj ha a nem vart napjan meg csak halvany pozitiv a 10-ese erzekenysegu teszt? Es lent van a hom, nem kellene mar a 10-es erzekenysegunek mar erosebb lennie a nem vart napjan?

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj! Semmi baj nincs! Nekem extrahalvány lett a 10-as érzékenységû teszt a nemvárt napján. Alig lehetett látni hogy ott a második csík. :) Ne aggódj. Halk gratuláció, de még holnap reggel is csinálj egy tesztet. Én úgy csináltam hogy minden nap, és szépen erõsödött a teszt. :) Lehet hogy késõbb fogant meg a baba, lehet hogy volt egy spontán peteérésed, sok minden befolyásolhatja. Egyszerûen meg vannak olyan emberek is akiknek lassabban termeli a szervezete a hcg hormont. :) http://kepfeltoltes.hu/view/130323/P1040179_www.kepfeltoltes.. A felsõ teszt volt nekem a nemvárt napján. Igen csak meg kell erõltetni a szemed hogy lásd a 2. csíkot. Az alsó teszt pedig a másnap reggeli. Ezek 10-es érzékenységû tesztek, külföldön vettem. :)

Szia! Ne aggódj! Semmi baj nincs! Nekem extrahalvány lett a 10-as érzékenységû teszt a nemvárt napján. Alig lehetett látni hogy ott a második csík. :) Ne aggódj. Halk gratuláció, de még holnap reggel is csinálj egy tesztet. Én úgy csináltam hogy minden nap, és szépen erõsödött a teszt. :) Lehet hogy késõbb fogant meg a baba, lehet hogy volt egy spontán peteérésed, sok minden befolyásolhatja. Egyszerûen meg vannak olyan emberek is akiknek lassabban termeli a szervezete a hcg hormont. :) http://kepfeltoltes.hu/view/130323/P1040179_www.kepfeltoltes.. A felsõ teszt volt nekem a nemvárt napján. Igen csak meg kell erõltetni a szemed hogy lásd a 2. csíkot. Az alsó teszt pedig a másnap reggeli. Ezek 10-es érzékenységû tesztek, külföldön vettem. :)
A kérdező hozzászólása: nekem is olyan lett a tesztem mint neked az elso!! szoval akkor remenykedhetek? de mi van a hom-mel, az ma 36.1 lett!
Nekem a hõm az marha alacsony volt. Mint ahogy szokott lenni. Igazából nem voltam az a nagy hõmérõzõs típus, de amikor néha peteérés elõtt, után mértem akkor peteérés elõtt mindig 35, 7-8-36, 1 volt, peteérés után pedig 36, 7 körül. Mikor pozitívat teszteltem akkor is megmértem, másnap reggel akkor 36 volt. Én nem alapoztam sosem a hõmérõzésre, szerintem butaság, mert becsaphatja az embert bármikor. És most itt vagyok 14 hetesen és szépen növekszik a pocaklakó. :)
Ja és elsõ voltam. :) Mikor teszteltél utoljára? Ma reggel? Zsu
A kérdező hozzászólása: a tegnap delutan
Akkor szerintem tesztelj most egyet. Biztos hogy pozitív lesz. ne ijedj meg a halványtól, szépen fog erõsödni. :)
Szia, nagyon nagyon kevés a 36.1, de ha vezeted a görbédet akkor ezt te tudod is.Nekem is halvány bár jól látható pozi lett két nappal a nem várt elõtt, de 2 nap múlva a hõm leesett és megjött.Tehát a pozi teszt nem tévedett, elindult a beágyazódás, de nem maradt meg.Ne táplálj erõs reményeket, viszont ha mégis erõsödik akkor az nagyon jó jel...nekem nem erõsödött.Tiszta szívbõl kívánom hogy sikerüljön.

HA 10 megás netet veszek akkor 10×1024=10, 240-el kéne le jönnie bárminek nem? Közbe meg csak 700-al jön. :SS hogyan van ez?

vagy én tudom rosszul az átváltást, vagy átvertek?

Legjobb válasz: nem vertek át, csak sok mindentõl függ a letöltés... nekem 1 megás netem van, valamikor 30kb/s-el tölt, valamikor (és ez a max) 125kb/s-el...

nem vertek át, csak sok mindentõl függ a letöltés... nekem 1 megás netem van, valamikor 30kb/s-el tölt, valamikor (és ez a max) 125kb/s-el...
1, 2 Megabájt/sec az elméleti sebességed. A garantált - ami számít!! - ennél lehet kevesebb és attól is függ, mikor, mit és honnan töltesz el...
A kérdező hozzászólása: itt szoktam megnézni: http://speedtest.datanet.hu/datanet.html + ha bármit szedek le mindig 1200-al szokott jönni, de mostanában márcsak 700 akárhánnyal... :SSS
A tíz megás net nem tíz MB(megabájt)-ot, hanem tíz megabitet jelent. Egy megabit 0, 125 megabájt.

Ha -10 fokra gondolok, hogy kell helyesen mondani, hogy -5 fok alatt nem megyek ki, vagy -5 fok felett?

Legjobb válasz: A -10 kisebb érték mint a -5, tehát helyesen "-5°C alatt nem megyek ki". Gondolj bele: -5°C-nál a 30 fok akárhogy nézzük magasabb, a -10 pedig pont ellentétes irányban található.

A -10 kisebb érték mint a -5, tehát helyesen "-5°C alatt nem megyek ki". Gondolj bele: -5°C-nál a 30 fok akárhogy nézzük magasabb, a -10 pedig pont ellentétes irányban található.
A kérdező hozzászólása: köszönöm.


Mennyi idő alatt nő egy haj 10 centit ha közben nem megyek el fodrészhoz?

És boccsi még1 kérdés..nagyon látszik ha vkinek m?hajjal megvan hosszabbítva a haja??

Legjobb válasz: Nem, nem látszik, egyébként 10 hónap alatt nõl 10 cm-t. Kb.

Nem, nem látszik, egyébként 10 hónap alatt nõl 10 cm-t. Kb.
Valamennyire látszik, akkoris, ha körültekintõen ápolod, de amúgy 10 centit kb 8-10 hónap alatt nõ, ha hajvitamint szedsz (pl revalid, akkor esetleg olyan 6 hónap.
Szia! Ez az ápolástól is függ, hogy mennyit foglalkozol vele, de legfõképpen attól, hogy mennyire nõ gyorsan a hajad, ha gyorsan nõ akkor lehet, hogy akár 6-7-8 hónap alatt, ha viszont lassan nõ meg akkor min.10hónap:( :)
Változó kinek milyen gyorsan nõ a haja. Nekem 10 centit nõ olyan 4-5 hónap alatt.Nem használok semmit pedig, de mindig is ilyen gyorsan nõtt a hajam. A mûhaj pedig szerintem olyan, hogy volt akinek ránézésre megmondtam, hogy az valakiére pedig nem. :) 24/L
"Mért ment le 10% ha semmit nem csinált " Nagyon tévedsz. Akkor nem csinál semmit ha kikapcsolod.
A kérdező hozzászólása: de neten azt olvastam hogy ilyenkor max 1-2% megy le mert csak készenlétbe van a telefon
a háttérben futó appok miatt...
A kérdező hozzászólása: és azokat nem lehet valahogy kikapcsolni?programmal vagy ilyesmi úgy hogy ne automatikusan kapcsoljanak be?
rootolás után Lucky patcher
vagy autostart manager
A kérdező hozzászólása: köszönöm.

Az, hogy naponta töltöm a telóm az nagyon gyengíti az akkuját? Es az, hogy ha 10-15% az akkufeszültség? Vagy ez nem baj?

Samsung Galaxy S2 Plus

Legjobb válasz: "Az, hogy naponta töltöm a telóm az nagyon gyengíti az akkuját? " Jelenleg nincs rá más módszer hogy a lemerült akkuba energia kerüljön. "Es az, hogy ha 10-15% az akkufeszültség? Vagy ez nem baj?" Ha baj lenne akkor úgy csinálnák hogy le lehessen annyira lemeríteni.

"Az, hogy naponta töltöm a telóm az nagyon gyengíti az akkuját? " Jelenleg nincs rá más módszer hogy a lemerült akkuba energia kerüljön. "Es az, hogy ha 10-15% az akkufeszültség? Vagy ez nem baj?" Ha baj lenne akkor úgy csinálnák hogy le lehessen annyira lemeríteni.

Nagydarab srác vagyok, , hogy ha fogyok (nem hamar, pár honap latt 10-20 kiló) akkor ilyen löttyedt lesz a bőröm? Mármint nem elsz feszes hanem lógni fogok? Vagy ha normális mértékben fogyok, akkor nem lesz "lógás"?

Legjobb válasz: Szerintem 10-20 kg még nem okoz ilyet. Fõleg, ha közben edzeni fogsz és tényleg egyenletesen fogysz. Én közel 30 kg-t fogytam nõként és nem látszik meg rajtam, (pedig ahhoz képest nem sokat tornáztam), de biztos ami biztos :D

Szerintem 10-20 kg még nem okoz ilyet. Fõleg, ha közben edzeni fogsz és tényleg egyenletesen fogysz. Én közel 30 kg-t fogytam nõként és nem látszik meg rajtam, (pedig ahhoz képest nem sokat tornáztam), de biztos ami biztos :D

Ha valaki itthon csinálja a fősulit államilag támogatotton, akkor tudtommal kell egy itthon maradási szerződés ami 10 évet jelent, és ha netán nem végzi el, hanem 1. , 2. év után otthagyja akkor is érvényes a 10 év, vagy csak ha elvégzi?

Legjobb válasz: Kezdjük ott, hogy el lehet menni külföldre. A lényeg, hogy annyi évet kell itthon (nem is egészen évet, hanem munkanapot) ledolgoznod, ahányat te fõsulira/egyetemre jártál. Az elsõ félév után, ha otthagyod az iskolát, nincs semmilyen kötelezettséged az állam felé (osztatlan képzésen 2 félév).

Kezdjük ott, hogy el lehet menni külföldre. A lényeg, hogy annyi évet kell itthon (nem is egészen évet, hanem munkanapot) ledolgoznod, ahányat te fõsulira/egyetemre jártál. Az elsõ félév után, ha otthagyod az iskolát, nincs semmilyen kötelezettséged az állam felé (osztatlan képzésen 2 félév).

Ha 10 kg súlytöbblettel kezdem a következő terhességet, mert nem volt időm még lefogyni a kettő között, akkor életmódváltással elkerülhető az óriási hízás?

Arra gondolok, hogy reggelire tk. pékáru, ebédre meg vacsira zöldség és fehérje együtt, napközben meg gyümölcs. Sosem éheznék, de nem ennék fehér lisztet meg édességet.

Legjobb válasz: Nekem kb 10 kilo tobbletem volt az elejen. 167 centis magassaghoz 72 kilo voltam. Most 19 hetes vagyok, de meg csak ket kilo jott ram. Odafigyelek mit es mennyit eszek. Nem zabalok esznelkul, rengeteg zoldseg es gyumolcs, es megprobalok keves szenhidratot enni. Meg amikor csak tehetem setalok. Meg az sem volt baj feles kilok szempontjabol 9 hetet fekudnom kellett. Amugy en fogyoztam par eve, pontosabban atvaltottam egy tudatosabb eletmodra es akkor 84 kilorol lefogytam 65-66-ra. Mikor abbahagytam jott vissza 4-5 kilo, ha 70 fele mentem, egy kis odafigyelessel azonnal megszabadultam a tobblettol. 72 azert voltam indulaskor, mert pont nem figyeltem es mire eszrevettem, mar keso volt. :) Viszont, amit mondani akartam, hogy a fogyokurat is azert kezdtem el, mert tudtam, hogy nem akarok koveren nekiindulni egy terhessegnek es meg koverebbnek lenni. Aztan mikor lement a kizel 20 kilo hallottam, hogy ha vki nagy tulsullyal indul neki nem fog sokat hizni. Viszont vekonyan nagyobb az esely ra. Ugyhogy itt neki is keseredtem, hogy ennyit a munkamrol...persze nem lettem vekony, de hat joval kizelebb lettem az idealis testsulyhoz. Szoval most azzal nyugtatom magam, hogy mivel mar ugyis kover voltam, nem fog sok ramjonni. Eddig bevalt. :)

Nekem kb 10 kilo tobbletem volt az elejen. 167 centis magassaghoz 72 kilo voltam. Most 19 hetes vagyok, de meg csak ket kilo jott ram. Odafigyelek mit es mennyit eszek. Nem zabalok esznelkul, rengeteg zoldseg es gyumolcs, es megprobalok keves szenhidratot enni. Meg amikor csak tehetem setalok. Meg az sem volt baj feles kilok szempontjabol 9 hetet fekudnom kellett. Amugy en fogyoztam par eve, pontosabban atvaltottam egy tudatosabb eletmodra es akkor 84 kilorol lefogytam 65-66-ra. Mikor abbahagytam jott vissza 4-5 kilo, ha 70 fele mentem, egy kis odafigyelessel azonnal megszabadultam a tobblettol. 72 azert voltam indulaskor, mert pont nem figyeltem es mire eszrevettem, mar keso volt. :) Viszont, amit mondani akartam, hogy a fogyokurat is azert kezdtem el, mert tudtam, hogy nem akarok koveren nekiindulni egy terhessegnek es meg koverebbnek lenni. Aztan mikor lement a kizel 20 kilo hallottam, hogy ha vki nagy tulsullyal indul neki nem fog sokat hizni. Viszont vekonyan nagyobb az esely ra. Ugyhogy itt neki is keseredtem, hogy ennyit a munkamrol...persze nem lettem vekony, de hat joval kizelebb lettem az idealis testsulyhoz. Szoval most azzal nyugtatom magam, hogy mivel mar ugyis kover voltam, nem fog sok ramjonni. Eddig bevalt. :)
Igen sajnos velem ugyanez van : 54 kg- val kezdtem az elsõ terhességem, 80- nal mentem szülni.Másfél év alatt 65 re fogytam le, aztán teherbe estem , fogytam az elefén 2 kg-t, most 14 hetes vagyok és már 66 kg vagyok. Pedig alig eszem , mert mindentõl undorodom, húst már nem ettem 3 hónapja, csak sok a savam, így sajnos csak a kenyérféle esik jól. Tegnap óta rozskenyeret eszem, majd meglátjuk, de szerintem megint felszedek majd 25 kg-t a végére, csak most a végén 90 leszek, nem 80. Én is hajlamos vagyok hízásra, meghát nem megy le a zöldség- gyümölcs, azok is savat csinálnak és elég keveset iszom, mert az is higítja a savamat és hányok tõle.De ha egy kicsivel is jobban fogom érezni magam, mindenképpen változtatok majd, most egyenlõre én is a fehér kenyeret rakom le.
Igen, elkerülheted a hatalmas hízást, de ahhoz óriási önuralom kell, ami terhesen sokkal nehezebb, mint amúgy...
Én 160 cm-el és 75 és fél kg-al kezdtem a fiammal a terhességet és 80 kg-al mentem szülni. Ehhez képest 3960 grammal született a fiam. És jómagam is piszkosul hízékony vagyok. Semmi sem törvényszerû, nem jelenti azt, ha túlsúllyal indítasz, akkor egy csomó súlyt fel fogsz szedni. Sõt, a környezetemben mikor terhes voltam, azt tapasztaltam, hogy akik vékonyan kezdték a terhességet, õk szedték fel a 15-20 kg-okat, míg akik eleve túlsúllyal indultak, õk meg 10 kg alatt híztak.
Attól, hogy 10 kilóval többel kezdesz nem jelenti azt, hogy óriási sokat fogsz hízni. Ez olyan mintha azt mondanád, hogy minden kövér nõ 20-30 kilót hízik még a terhessége alatt.
A kérdező hozzászólása: Elsõvel, másodikkal 25-öt híztam, 3.-kal 13-at (itt jobban odafigyeltem már). Sajna veszélyeztetett voltam velük, így minden mozgás a sétán kívül kizárva.
Ha életmódváltás alatt azt érted, hogy egészségesen és változatosan táplálkozol és mozogsz (séta, úszás, jóga, kismama torna), akkor azt mindenképp javaslom, de azért még így is biztosan fel fog menni rád "pár" kiló.
Mennyit híztál az elsõ terhességed alatt?
A kérdező hozzászólása: De nagyon hajlamos vagyok a hízásra. Nem általánosságban gondoltam.
A 8as válaszolóval értek egyet. túlhordással a kórházban diétáznom kellett, mert 52 rõl 70 kg ra híztam(18 kg) , és más anyukák, akik jó dundik voltak, meg azt ettek amit akartak. õk lehet h csak 5 kg ot híztak, de mondjuk 80ról indultak (igazából ez akkor nagyon rosszul esett, h azt a rémes kaját kellett ennem). szóval igyekezz egészségesen táplálkozni és jó lesz.

Aug 10 re vagyok kiirva, ha addig nem szulok be kell jelentkezni a korhazba? Vagy mit kell csinalni? Elso baba!

Legjobb válasz: most már hetente jársz nst-re, ha sug.10-ig nem elsz meg a baba, akkor a túlhordás miatt gyakrabban kell majd és a dokid úgyis szemmel tart majd a kórházba majd akkor kell "bejelentkezni", ha megindult a szülés

most már hetente jársz nst-re, ha sug.10-ig nem elsz meg a baba, akkor a túlhordás miatt gyakrabban kell majd és a dokid úgyis szemmel tart majd a kórházba majd akkor kell "bejelentkezni", ha megindult a szülés
Van amelyik doki már betöltött 40 hetesen befektet, van aki meg még 41 hetesen sem, a dokidtól függ.
A kérdező hozzászólása: hat akkor remelem be indul magatol!!!!!!
Ja bocs, infúzió.
Szülésindításra használják, tágulsz tõle, de olyan fájásaid lesznek, hogy csillagokat látsz...
A kérdező hozzászólása: koszi a valaszokat:) remelem nekem is mar be indul alig varom!!!mi az oxitocin??
15:16-nak: nekem azt mondta a doki, hogy ha szombaton még nem indulna meg a szülés, de ezen kívül minden rendben lesz, akkor minden nap nst-t, de ha nem szükséges és magától nem indula meg, akkor jövõ szombaton oxitocin-os indításom lesz :(
Utolsónak: Én is szombatra vagyok kiírva a kisfiammal, holnap pose. Abban reménykedem, hátha beindítja a dolgokat mert eddig semmi.
Nekem azt mondta a dokim, hogy ha nem indul meg azon a napon a szülés, amikorra ki vagyok írva, akkor is menjek be, hogy megnézzék mi a helyzet. Amúgy szombatra vagyok kiírva, de eddig még semmi jele, hogy a fiam ki szeretne bújni.
ha átlépted a kiírt idõpontot, akkor naponta kell menni NST-re, ha nincs gond, nem indítják meg csak 2 hét túlhordás után (általában a magyar kórházakban ez a gyakorlat, van ahol eltér) nekem egyik NST-n nem volt jó a szívhang és befektettek megfigyelésre, de nem indították meg a szülést, 4 nap túlhordás után magától megindult normál esetben csak akkor kell bemenned, ha megkezdõdtek a fájások vagy elfolyt a vized
Csak a pontosság kedvéért: Az oxitocin (görög eredetû szó, jelentése gyors szülés) az agyalapi mirigy hátulsó lebenyében tárolódó, a hipotalamuszból érkezõ hormon. Szabályozza a simaizmok mûködését, fontos szerepe van a szülés megindításában. Szoptató nõknél a szopás hatására szabadul fel így elõsegítve a tej kiürülését az emlõbõl. Szülés alatti felszabadulása méhösszehúzódásokat okoz. Amit valóban infúzió formájában adnak be.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!