Találatok a következő kifejezésre: Ha 10 késik, és (17 db)

Mire gyanakodjak akkor ha 10 napja késik a menzesz, 4 negatív tesztem lett, és egy hónapja vettem be esemény utáni tabit de akkor megjött, most meg nem? Melleim nagyobbak mint máskor és kemények, derekam néha fájdogál. Nem akarok babát.

Legjobb válasz: sztem nem vagy terhes. meg fog jönni ezért fáj a melled.. a késés meg lehet hogy összezavart a tbl a multkori. ha meg van még 4 negativ teszted is.. akkor tutira nem vagy terges. én várnék 3 hét kését aztán doki.. 32

sztem nem vagy terhes. meg fog jönni ezért fáj a melled.. a késés meg lehet hogy összezavart a tbl a multkori. ha meg van még 4 negativ teszted is.. akkor tutira nem vagy terges. én várnék 3 hét kését aztán doki.. 32
A kérdező hozzászólása: Voltam dokinál, de azt mondta h lehetek terhes mert nem biztos h kimutatja a teszt, lehet h csak késõbb lesz pozitív.Most már nem tudom mit gondoljak.Nagyon félek..:(
Ha már 10 napja késik, biztos az a negatív teszt, mert ezek a tesztek nagyon érzékenyek, már a korai terheséget kimutatják.Különben 2 hét késés, még egészséges, ha néha elõfordúl.Ezt mondta a nõgyógyászom.Ne aggódj meg fog jönni.

2 napja késik, és a hajam 10-12óra alatt bezsírosodik, és megállás nélkül húlik, ha még a kezemet is végig húzom rajta akkor kijön kb 10-15szál, terhességre utal?

Legjobb válasz: Én még nem hallottam olyat hogy a haj hullás terhességre utalna. De ki tudja. Csinálj egy tesztet és kiderül!

Én még nem hallottam olyat hogy a haj hullás terhességre utalna. De ki tudja. Csinálj egy tesztet és kiderül!
A kérdező hozzászólása: én itt olvastam róla, igen az lesz tesztelek, csak azt is olvastam hogy jó megvárni az egy hetes késést.
igen elkezt hullani a haj nekem hullott terheseg alatt es azota is elotte persze egyaltalan nem.de megjegyzem nem ekkora mertekben (10-15 szal) es joval kesobb tehat 3-4 honapossan kezdett. neked naponta egyszer hullik 10-15 szal vagy amikor vegig huzod a kezed minden alkalomal?
A kérdező hozzászólása: ha egymás után sokszor húzom akkor nem minden alkalommal, de pl egy nap ha 3-4x akkor szinte igen, meg a hogy megyek akkor is hull. Tele van vele a hátam, az ágyam, a ház, a billentyûre is rámegy, és ezt az utóbbi 1hetbe vettem észre.
Szerintem ez valami betegség lesz. Nem íjesztgetni akarlak, de ez félelmetes, ahogyan hullik a hajad. Szerintem sûrgõsen menj el a háziorvosodhoz!
Lehet valami hormonzavar is.Csinálj egy tesztet és ha negativ ismételd meg pár nap mulva.Ha szintén negativ keress fel egy orvost, hogy kivizsgálja az okot. Szerintem reggeli vizeletbõl már nyugodtan tesztelhetsz. Nekem is hullott a hajam, de csak szülés után, viszont azóta is. Stressz is elõhozhatja. Arról hallottam már, hogy valakinek a terhesség alatt nagyon hamar zsirosodik a haja. Elöbb a teszt! Ird majd meg mi lett.
Elõzõ vagyok. Nekem a nemvárt elött 2 nappal már pozit mutatott a teszt. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat. Lehet hogy nem vagyok terhes, mert most van valami vérhez hasonlóm, pisilés után folyik valami rózsaszínes lé, meg pár csepp barnás a bugyimon, szerintem megfog jönni holnap reggelre. Ha még se lenne normálisan akkor tesztelek hétfõ körül.

Ha 5 napja késik, és negatív egy nagyon érzékeny (10) teszt, akkor tuti nincs baba?

Anno mensi el?tt kimutatta ugyanez a teszt!

Legjobb válasz: Szia, masodik babas vagy?? Nekem 4 napja kesik, delutan csinaltam ma egy negativat :(( Azert megprobalom holnap meg egy reggelivel. Neked van vmi "tuneted"?

Szia, masodik babas vagy?? Nekem 4 napja kesik, delutan csinaltam ma egy negativat :(( Azert megprobalom holnap meg egy reggelivel. Neked van vmi "tuneted"?
A kérdező hozzászólása: Elsõ baba lenne... Tüneteim: szárazság, nehéz, fájó mellek, szédülés, két hete állandó megjön érzés, enyhe görcsök Drukkolok mindannyiunknak!
Sajnos, ha 28 napos ciklusaid vannak, akkor nincs sok sansza a dolognak.
Sziasztok, nekem 2 napja késik, csináltam ma du.tesztet, de negativ lett.Nekem 30-31 napos ciklusaim vannak.2-3 nap múlva újra tesztelek, mert nagyon fájnak ill.nehezek a melleim.Nekem ilyen tüneteim vannak.Remélem pozitiv lessz mindannyiunknak!


Ha peteérés volt és biztosan nincs baba akkor miért nem jön meg a mensim? 10 napja késik.

7 hónapja hagytam abba a tabit, 29 naposak a ciklusaim, most a 15. napon mutatta a mikroszkóp a páfányosat és éreztem is a peteérést. Jelenleg a 39. napon vagyok és nem jön a mensi, reggel clearblueval teszteltem negát. Csak barnás folyásom volt tegnap.

Legjobb válasz: 2 lehetõség van: 1, a barnás folyás a mensi elõjele, tehát késik 2, a teszt még nem mutatta ki, mert kevés hcg van a szervezetedben. Szerintem amíg nem jön meg, addig van remény! Vannak akiknek a teszt csak 7-8hetesen lesz pozitív. Ha gondolod, menj el dokihoz.

2 lehetõség van: 1, a barnás folyás a mensi elõjele, tehát késik 2, a teszt még nem mutatta ki, mert kevés hcg van a szervezetedben. Szerintem amíg nem jön meg, addig van remény! Vannak akiknek a teszt csak 7-8hetesen lesz pozitív. Ha gondolod, menj el dokihoz.

Lehetek terhes akkor is, ha nincs mellfeszülésem és egyéb terhességi tünetem? 10 napja késik.

Legjobb válasz: Lehetsz terhes, nem feltétlenül jár együtt a terhesség a mellfeszüléssel, hányingerrel stb... egyéntõl függ, mindenkinél más. vegyél egy tesztet és írd meg hogy mi lett

Lehetsz terhes, nem feltétlenül jár együtt a terhesség a mellfeszüléssel, hányingerrel stb... egyéntõl függ, mindenkinél más. vegyél egy tesztet és írd meg hogy mi lett
A kérdező hozzászólása: Semmiképpen sem vetetném el...
Minél elõbb vegyél tesztet! Ha negatív lesz, megnyugszol, és lehet, hogy megjön a mensid is :) Ha pedig pozitív, akkor gyorsan tudsz intézkedni, bármit is akarsz a babával :(
Mi az hogy nem mersz? Szextõl nem félsz, de tesztet venni nem mersz? Ne viccelj már, menj be egy dm-be, vegyél egy tesztet és nézd meg, hogy terhes vagy-e. Ettõl a stressztõl már önmagában késhet a mensid!
simán késhet is. nekem napra pontos 28 napos ciklusom volt, erre egyszer 2 hetet késett. a 14. napon elmentem tesztet venni és mire visszajöttem a boltból, megjött. de akkor már annyira ki voltam idegileg, hogy azért is ellõttem a tesztet, természetesen negatív lett. (pedig akkor már egy kicsit bíztam a +ban) ez elindított bennem valamit, rájöttem, hogy gyereket akarok... azóta itt van a pocimban. 11 hetes :)
Nekem is volt, hogy késett. Csináltam tesztet, ami negatív lett, utána vagy egy fél orára meg is jott. Csinálj egy tesztet, jobb, ha minnél hamarabb megtudod, h mi a helyzet.
És ha terhes vagy megtartod vagy??
A kérdező hozzászólása: Nagyon félek...
nekem semmi tünetem nem volt
Elsõ vagyok. Akkor minél hamarabb menj dokihoz, mert ez a 10nap késõs már elég sok, és lesz idõd végigondolni hogy mit akarsz
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy tesztet kellene vennem, de nem merek. Még bízom abban, hogy megjön...
Egy orvos megmondja.
az jó :) de akkor is van sok gondolkodni és intéznivaló, persze akkor ráérsz még egy kicsit a teszttel... amúgy nekem se volt semmiféle terhességi tünetem, sõt, épp elmaradt a szokásos mensi elõtti mellfeszülés is. majd írd meg, mi lett a teszt eredménye!

Ha 10 napja késik, és ma reggel negatívat teszteltem akkor biztos hogy nem vagyok terhes? Tüneteim szédülés, mell feszülés, ébredéskor magas hő!

Legjobb válasz: Azt elfelejtetem ,hogy nyákom olyan fehér de nem sûrû,folyásom nincs pedig szokott lenni.

A kérdező hozzászólása: Azt elfelejtetem , hogy nyákom olyan fehér de nem sûrû, folyásom nincs pedig szokott lenni.
10 napos késéssel már ki kellene mutatnia a tesztnek.Azért csinálj még egyet pár nap múlva.Ha az is negatív, akkor irány az orvos!
nincs baba.Én is igy vagyok vele. sajnos a teszt nekem is nega lett.

10 hónapos kisfiamnál próbálkozom a napirenddel, szeretném, ha lenne délelőtt is egy fix alvás, és délután is. Javasolnátok ennek kialakítására módszereket? Ti hogy csináltátok? Még nem késő?

Legjobb válasz: Sosem késõ:) én délelött, miután felkelt, pont két óra mulva kitoltam babakocsiban egy rövid sétára. Vagy ott már elaludt és felcsempésztem a szobájába, vagy msr igen elpilledt és betettem a kiságyba, lesötétitve volt a szoba. Délután uzsi elött egy órával tettem le aludni. Ez nem volt túl késõn. Lényege az volt, hogy max ötig aludt , igy este 8-9- re biztosan kidõlt:) ma már 19 hós és ebéd után alszik 3 órát.

Sosem késõ:) én délelött, miután felkelt, pont két óra mulva kitoltam babakocsiban egy rövid sétára. Vagy ott már elaludt és felcsempésztem a szobájába, vagy msr igen elpilledt és betettem a kiságyba, lesötétitve volt a szoba. Délután uzsi elött egy órával tettem le aludni. Ez nem volt túl késõn. Lényege az volt, hogy max ötig aludt , igy este 8-9- re biztosan kidõlt:) ma már 19 hós és ebéd után alszik 3 órát.
A kérdező hozzászólása: A "letetted" - azt jelentette, hogy volt fáradt volt, cumi be és aludt?, vagy ringattad, cici, esetleg más...?
Letettem a kiságyba, cumi, általában evés után aludt el, teoe hassal jobb az alvás, simogattam a sötét szobában a kis fejét és elaludt. De te tudod, hány óra telik el a reggeli ébredés után, mikorra már elfárad. Akkor tedd le. 10 hósan nálunk ez 9-10 óra között volt, hétkor kelt.
A kérdező hozzászólása: Két eset: van, amikor reggel hétkor kel, ilyenkor el tudom altatni 10-10, 30 körül és délután 3-4 fele is. Viszont, ha 9 körül kel fel reggel, dõl az egész, alig tudom leimátkozni délben és este fél 7-7 körül bólintana, néha viszont ilyenkor már kivallatom vele a fél 9-es fürdésig és 9-kor alszik (ez az egy általában fix...)
Na figyuka! Napirendet szeretnél? Hát ha nem ébred magától a babó, kelts fel, pl. 8-kor. Én is így teszek, hogy meglegyen a napi 2 alvása, és ne boruljon a napirend. Bár õ jól ébred, ritka, ha nem kel fel idõben. Vagy, ha mégis hagyod aludni, akkor délelõtt ne engedd sokat aludni, 1-1, 5 órát. Aztán ebéd és utána 2-2, 5 óra múlva tedd le megint aludni 1 órácskára. Így este sem fog kukorékolni, idõben le tudod tenni aludni.

Kislányom 3hónapos, anyatejes és nagyon ritkán kakil általában 10-12 naponként, ha elkezd már enni alma pépet késõbb gyakrabban lesz majd széklete, kinek mi a tapasztalata?

A doktornõ azt mondta hogy felhasználja a szervezete a tejet és kevés a salakanyag és gyenge a bélmozgás ezért nem kakil gyakran.

Legjobb válasz: Ha nincs panasza, akkor nem akkora tragédia, ha sokáig nincs széklete. A 10-12 nap tényleg sok, de ha a baba jól van, akkor semmi gond. Nem kell glicerines kúp, meg semmi más. Ha elkezded hozzátáplálni, akkor viszont illene neki napi egyszer kakilnia. A gyerekeimnek is volt, hogy 7-10 napig nem volt székletük, de amint elkezdtük a hozzátáplálást, minden nap lett. Szépen hasznosítja a babád az anyatejet, ráérsz 6 hónaposan hozzátáplálni. Persze, ha hasfájása lenne, vagy nem hízna havi legalább 300 gr-ot, akkor más a helyzet, de most minden rendben levõnek tûnik. Igaza van az orvosodnak.

Ha nincs panasza, akkor nem akkora tragédia, ha sokáig nincs széklete. A 10-12 nap tényleg sok, de ha a baba jól van, akkor semmi gond. Nem kell glicerines kúp, meg semmi más. Ha elkezded hozzátáplálni, akkor viszont illene neki napi egyszer kakilnia. A gyerekeimnek is volt, hogy 7-10 napig nem volt székletük, de amint elkezdtük a hozzátáplálást, minden nap lett. Szépen hasznosítja a babád az anyatejet, ráérsz 6 hónaposan hozzátáplálni. Persze, ha hasfájása lenne, vagy nem hízna havi legalább 300 gr-ot, akkor más a helyzet, de most minden rendben levõnek tûnik. Igaza van az orvosodnak.
Jezusom!!!! Azonnal adjal neki egy glicerines kupot!!! Nekem a doki azt mondta ha 3-4 napig nincs kaka, kupot adjak( bebiknek valo, glicerines kup) cselekedj azonnal meg mielott nagy baj lenne 10-12 nap kaki nelkul rengeteg!!!! A doktornod meg egy idiota... a szomszed lanynak a kisfia egy hetig nem kakilt, befogdtak a korhazba, ne jatsz ezzel ez nem vicc!!!
Nem akarlak kritizálni kedves utolsó, de 2 hónaposan almát adni egy babának nem követendõ! Legkorábban 4 hónaposan szabadna kostoltatni. Ha anyatejes, akkor meg elég 6 hónaposan. Az nyatejes babknál teljesen elfogadható, ha 7-10 napig nincs széklet, amennyiben nem okoz panaszt neki.
Szerintem sincs ez így jól. Furcsa a doktornõtõl, hogy ennyiben hagyja. Amikor az én kislányom volt anyatejes, minden evés közben/után volt egy kaki, tehát napi 5-6. Én úgy tudom, hogy ez a normális.
Az nagyon ritka! Azonnal menjetek orvoshoz! Nem is értem, hogy eddig miért nem nézetted meg ez miatt dokival! Maximum a 3 nap székletkimaradás a normális!
Én is ilyen gond miatt kezdtem el reszelt almát adni a kicsimnek, 2 nap alatt rendbehozta a kis emésztését. Az enyém 3, 5 hónapos, 2 hónaos kora óta adom neki, mostmár minden nap készter, vagy egyszer + almaitalt. Kb 2 hét alatt elérte azt a -szerintem normális- szintet, hogy naponta 3* kakil. (2 nap alatt napi egy kaki volt, ez kb 1 hétig) Óvatosan kezd, elõször csak napiegyszer pár kanállal, majd növelheted. Az enyém most majdnem egy almát megeszik egyszerre. (egy pici almát) Nem mondom, hogy mindenkinek az én példámat kell követni, de jobbnak gondolom, mint a kúpozást!
Ne ijesszétek túl, egy hétig volt hogy az enyém sem kakilt, semmi baja nem lett, csak utána annyit kakilt hogy 2 vízben fürdettem, és az alma megoldotta a kérdést.
Igaz hogy az anyatejes babaknal elofordul hogy ritkabban kakilnak, de 10-12 nap hidd el rengeteg kaki nelkul... utolso valasziro voltam..
Nálunk olyan volt, szintén 3 hónapos korára, hogy 5-7 napig nem kakilt, utána viszont nagyon nagy mennyiséget egyszerre. Aztán elkezdtem a reszelt almát, és attól kezdve naponta volt általában kaki, max 2 naponta, és az állaga is megváltozott, nem a híg anyatejes kaki volt, hanem kissé szilárdabb, kezdett hasonlítani a felnõtt kakihoz. Szóval nálunk az alma megoldotta.
nekem az vált be-ha én ettem olyan dolgot-ami hajt picit.aszalt gyümölcs, lekvár, barack mindig eredményes volt.nekem is anyatejes-és most szintén 3hónapos.
Teljesen normális az, hogy ennyi ideig nem kakil. Nálunk a rekord csak 8 nap volt. De a leghosszabb szünet amirõl hallottam 14 nap volt egy ismerõs kisbabánál. (kb 14 éve, és éppen étteremben voltak, mikor végre kakilt. mondanom sem kell, hogy nem fért bele a pelusba...) Emiatt ne terheld a szervezetét túl korai hozzátáplálással, ráértek 6 hónaposan.
Teljesen normális! Az én (3.) kisfiam is épp 3 hós, anyatejes, és 7 naponta kakil. Én is megkérdeztem, mert az elsõ 2 hõnapban naponta 4-5× kakilt, aztán átállt erre. Rákérdeztem a védõnõnél és a doki bácsinál is, teljesen oké, felhasználja a szervezete. A védõnéni szerint 10 nap is normális, ha jól érzi magát, eszembe se jusson glicerines kúpot adni. A nagyobbaknál is így volt, ennyi idõsen átálltak a ritkább kakilásra. Ha nem sír, nem fáj a pocakja, minden rendben, ne aggódj!
Kedves 9-es. Nem írtam, hogy követendõ. A doktornõm ajánlotta, hogy adjam neki. Amikor én gyerek voltam, akkor már 2 hetesen adták a reszelt almát a babáknak. Inkább azalma, mint a kúp, vagy gyógyszer. Nálunk egyébként 2 np után nyûglõdött a kicsim, fájt a hasa is sokszor. Amióta adom neki, azóta semmi baja nincs. Nem gondolom, hogy rosszt tettem volna a gyerekemnek vele. De ahány ház, annyi szokás. A gyerekorvosok is mind mást mondanak.
Anyatejes babanal ez normalis lehet. Probald meg, hogy te eszel egy kis ceklat, nalunk ez bevalt. Anno a fiamnal ugyanez volt a gond par honaposan, nagyon megijedtem, elmentem gyerekorvoshoz kulon a Telki korhazba, de megnyugtattak, hogy ez gyakori es nincs semmi gond egyelore. Aztan a sajat gyerekorvosunk is azt mondta, hogy normalis. Ceklat egyel, adjal neki kis glicerines kupot. Most a par hos kislanyomnal is ez volt, tobbszor nem volt 10 napig sem szeklete, aztan a cekla segitett. Mostanra mar rendezodott, ismet van naponta-ketnaponta. Ne adj a babadnak semmi pepet, jo az anyatej. Persze, figyeld, ha tovabbra sincs szeklete, fordulj dokihoz mindenkeppen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hozzászólásokat.Egy másik doktornõ ajánlotta hogy lehet készítettni olyan kúpot amibe nincs hatóanyag és fel sem szívódik, csak ingert okoz a végbélben és ezáltal tud majd kakilni a babóm.Nos ez be is vált és ezt fogom alkalmazni szükség szerint addig míg nem kaphat almát.

3napja késik. Mikor fogja már a teszt kimutatni, hogy babát várok? Minden tünetem megvan hozzá.10-es érzékenységűvel teszteltem, ha akarom látom a csíkot, ha nem akarom nem látom.

H?m 36,9-37között mindig.Csipked a hasam..nem nevezném rendes mensiszer? görcsnek.Krémes fehér sür? a váladékom.

Legjobb válasz: Szia!! 4 nappal ezelõtt én is így voltam, fotózni se igazán sikerült a csíkot. Azóta erõs lett a csík, pedig már a mensi elmaradásához képest plusz 8 napra vagyok... A tüneteid nagyon bíztatóak, légy egy kis türelemmel még:) Egyébként érdekes, hogy én is 10 es teszttel teszteltem pár napja és alig látszott a csík, azután egy 25-össel teszteltem ugyanabból a pisibõl (már bocsánat) és sokkal egyértelmûbben látszott a csík!! Nem tudom miért volt ez így.

Szia!! 4 nappal ezelõtt én is így voltam, fotózni se igazán sikerült a csíkot. Azóta erõs lett a csík, pedig már a mensi elmaradásához képest plusz 8 napra vagyok... A tüneteid nagyon bíztatóak, légy egy kis türelemmel még:) Egyébként érdekes, hogy én is 10 es teszttel teszteltem pár napja és alig látszott a csík, azután egy 25-össel teszteltem ugyanabból a pisibõl (már bocsánat) és sokkal egyértelmûbben látszott a csík!! Nem tudom miért volt ez így.
A vaterás teszttel semmi gond, kinézetre egyszerûbb mint a csicsás boltiak, de semmi gond vele. Nekem DPO 12-nél tökéletesen mutatta a 2 csíkot (reggeli elsõ tesztanyagból)! Az utolsó együttléthez adj hozzá 10-12 napot, hátha nem félidõben volt a peteérésed, és akkor tesztelj. 16 hetes km
A kérdező hozzászólása: Bíztató amit írtál, köszönöm:) És gratulálok a babához:) Szép kis karácsonyi ajándék:)
Nekem 10 nap késésnél alig lehetett látni a 2 csíkot.14 napnál lett erõsebb pozitív.
Szia. Neme 8 nap után mutatta ki, a 3.napon még nem. Késõbb tesztelj, a hcg állítólag 2 naponta emelkedik erõteljesebben.
jav. nem neme hanem nekem csak az én +tesztem már 1 éves:D
Nekem kedden kellett volna megjönnie, tenap volt egy nagyon minimális barnázásom, azota semmi! Nem merek újra tesztelni, mert félek negatív lesz, a hétfõi az volt! Most megyek tesztet venni, de nem tuom, hgy próbálkozzak vele még ma vagy csak holnap reggel!
A kérdező hozzászólása: Én minden nap tesztelek..mondjuk vaterásak vannak itthon, potom összegért vettem nagyon sokat.Csak "zebrásodni" nem akarnak igazán:((

Lakás adás-vételi szerződésnél, ha max 10 napot késik a kifizetés, mint ami a szerződésben van, és kötbért akar az ügyvéd, kérheti-e? A szerződésben nincs szó róla.10, 5 a vételi ár. Amennyiben kérheti, milyen összegben?

Legjobb válasz: A kötbérnek szerepelnie kell a szerzõdésben, méghozzá úgy, hogy meg kell nevezni, hogy az kötbér. Ha nincs benne, úgy kötbér nem követelhetõ.

A kötbérnek szerepelnie kell a szerzõdésben, méghozzá úgy, hogy meg kell nevezni, hogy az kötbér. Ha nincs benne, úgy kötbér nem követelhetõ.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!