Találatok a következő kifejezésre: Ha 1 véletlenül 2 (3 db)

Ha 1 nap véletlenül 2 gyógyszert veszek be az nagy gáz? Visznt így nem maradna a 21. napra gyógyszer akk azt pótolni kell a köv levélből?

Legjobb válasz: Szia! Ha tudod hogy három napig nem szeretkezel a barátoddal akkor ne vegyél be 1 szem gyógyszert..de másnap már ugyan úgy!Így helyre fog jönni a dolog!

Szia! Ha tudod hogy három napig nem szeretkezel a barátoddal akkor ne vegyél be 1 szem gyógyszert..de másnap már ugyan úgy!Így helyre fog jönni a dolog!
Nem tudom, hogy gáz-e, viszont a betegtájékoztatóján rajta van. Ha nincs, akkor a keresõbe írd be a fogamzásgátló nevét és ott is meg lesz a betegtájékoztató!
A kérdező hozzászólása: A betegtájékozatóm meg van viszont ilyen esetrõl nem ír. :(
Nem tudom, hogy milyen fogamzásgátlót szedsz, de itt egy idézet a betegtájékoztatóról: "Ha az elõírtnál több fogamzásgátló tablettát vett be: A túladagolásnak nincsenek súlyos tünetei, elõfordulhat: hányinger, hányás, fiatal lányoknál kis mennyiségû hüvelyi vérzés. Ha az elõírtnál több tablettát vett be, azonnal forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez". Az elõttem szólónak: Hát nem tudom, hogy mi köze van a 3 napi szex megvonásnak a fogamzásgátló rendszeres szedéséhez, de ha a 21 szem tablettából nem veszel be egyet, akkor a következõ 7 napban kiegészítõ védekezés szükséges, mert a tabi hatása meggyengül. A duplán bevett tabit nemlehet azzal ellensúlyozni, hogy másnap nem veszel be egyet sem!!!

Ha mondjuk 1-2 percig véletlenül guumi nélkül volt bennem a barátom. Lecsúszott a gumi véletlenül. De se előváladék nyoma nem volt és nem is ment el lehet baba?

Legjobb válasz: Nem tudhatod pontosan, hogy volt-e elõondó.Nem túl nagy az esélye, de megeshet, hogy lebabázol.

Nem tudhatod pontosan, hogy volt-e elõondó.Nem túl nagy az esélye, de megeshet, hogy lebabázol.
A kérdező hozzászólása: Ja, amúgy a gumit megnéztük és abban volt elõváladék, szóval lehet, hogy odament elõbb, és így belém utána már az se ment. Azt merg biztosra tudjuk, hogy "úgy" nem ment el.
A kérdező hozzászólása: Akkor szerintetek ne parázzak? Anyukámnak nem szeretnék szólni, mert sajnos volt már egyszer ilyen, hogy ok nélkül beparáztam és elég nagy balhé volt. Most viszont 72órás tablettát sem tudok bevenni mert ünnep van és nem hiszem, hogy megoldható.
21:02 voltam. Természetesen nem bennem megy el, ezt elfelejtettem leírni. Kivéve, ha menstruálok, de baba akkor is lehet. Viszont szerintem neked nem kell aggódnod. (:
Az elõváladéknak nincs nyoma. Mi mindig óvszer nélkül csináljuk és még soha nem lett belõle baba. Szerintem nem kell aggódnod amúgy, de ilyet játszani mint mi tényleg csak akkor szabad, ha nem baj ha becsúszik egy baba. (:
Hát.. én is amúgy pont így jártam a nyáron a barátommal.. csak mi majdnem biztosra tudtuk hogy kifolyt az ondója.. a gumiból..és én nagy hezitálás után vettem be egy 72 órás tabit. Sokan lehülyéztek, hogy lórugás a szervezetemnek..de mivel én rendesen ráparáztam és pluszba pont peteérésem volt, bevettem. 1. vtam.
pont termékeny idõszakban vagy. nem lehet vény nélkül kapni. csak vényre. és elég drága. és lehetsz terhes, ha 1-2 percig benned volt. nem tudhatod, volt e elõváladék, azt a fiú nem érzi, és mivel te is nyilván nedves voltál, nem lehet megkülönböztetni a két ugyanolyan átlátszó nedvet.
A kérdező hozzászólása: Ja, és menstruációm után 10.nappal vagyok.
A kérdező hozzászólása: eseményi utánit érdemes lenne bevenni? Gyógyszertárban vény nélkül kapható?
Jo de figyelj, ha a farkán vt a gumi..oké abba ment az elõváladék..de ha aztnézed amikor rajta volt még a gumi a fartkát érte még az elõondó... elgondolkoztató..

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!