Találatok a következő kifejezésre: Ha 1 véletlenül (16 db)

Ha 1 nap véletlenül 2 gyógyszert veszek be az nagy gáz? Visznt így nem maradna a 21. napra gyógyszer akk azt pótolni kell a köv levélből?

Legjobb válasz: Szia! Ha tudod hogy három napig nem szeretkezel a barátoddal akkor ne vegyél be 1 szem gyógyszert..de másnap már ugyan úgy!Így helyre fog jönni a dolog!

Szia! Ha tudod hogy három napig nem szeretkezel a barátoddal akkor ne vegyél be 1 szem gyógyszert..de másnap már ugyan úgy!Így helyre fog jönni a dolog!
Nem tudom, hogy gáz-e, viszont a betegtájékoztatóján rajta van. Ha nincs, akkor a keresõbe írd be a fogamzásgátló nevét és ott is meg lesz a betegtájékoztató!
A kérdező hozzászólása: A betegtájékozatóm meg van viszont ilyen esetrõl nem ír. :(
Nem tudom, hogy milyen fogamzásgátlót szedsz, de itt egy idézet a betegtájékoztatóról: "Ha az elõírtnál több fogamzásgátló tablettát vett be: A túladagolásnak nincsenek súlyos tünetei, elõfordulhat: hányinger, hányás, fiatal lányoknál kis mennyiségû hüvelyi vérzés. Ha az elõírtnál több tablettát vett be, azonnal forduljon orvosához vagy gyógyszerészéhez". Az elõttem szólónak: Hát nem tudom, hogy mi köze van a 3 napi szex megvonásnak a fogamzásgátló rendszeres szedéséhez, de ha a 21 szem tablettából nem veszel be egyet, akkor a következõ 7 napban kiegészítõ védekezés szükséges, mert a tabi hatása meggyengül. A duplán bevett tabit nemlehet azzal ellensúlyozni, hogy másnap nem veszel be egyet sem!!!

Van 1 lany fekete dszungariai torpehrcsogom, es 100% hogy nem beltenyesztett viszont ha 1 feher vagy es vadas himmel, paroztatnam akik veletlenul beltenyesztettek, akkor a kicsik betegen szuletnenek?

Ugyertem hogy azok is beltenyesztettek lennenek , (persze a nosteny es a him nem rokonok ) ,Es meg azt is megirnatok hogy milyen szinu kicsik milyen szinuek lennenek : fekete nosteny-vadas him :fekete noszteny - pearl him :fekete nosteny - fekete merle him Ja es bocs az ekezetekert !

Legjobb válasz: Beltenyészett hímmel ne pároztasd inkább. Nem feltétlenül fognak betegen születni a kicsik, de rövidebb lesz az életük és valószínûleg a betegségekre is fogékonyabbak lesznek a rossz génállományuk miatt.

Beltenyészett hímmel ne pároztasd inkább. Nem feltétlenül fognak betegen születni a kicsik, de rövidebb lesz az életük és valószínûleg a betegségekre is fogékonyabbak lesznek a rossz génállományuk miatt.
A kérdező hozzászólása: Koszi ^^ de meg azt szeretnem tudni h milyen szinuek lehetnenek a picik a: fekete nosteny-vadas him :fekete nosteny - pearl him :fekete nosteny - fekete merle him Parositasokbol ^^ koszi elore iss

Lányok ti mit éreztek, illetve mire gondoltok, ha abszolút véletlenül meglátjátok egy pasi nemi szervét úgy, hogy az merev állapotban van? - feltéve, hogy nem a párotok, hanem 1 ismeretlen ember.

Értelmes válaszokat szeretnék, komolytalanok kiméljetek. Hölgyek válaszát várom leginkább.

Legjobb válasz: Attól függ, milyen helyzetben. Ha pl valami haveri összejövetelen valakinek domborodik elöl, akkor csak konstatálom magaban, hogy jé áll. De ha egy kéjgyilkos szatír hajnali fél3-kor elém ugrik álló f*sszal egy sötét sikátorban, akkor valószínûleg megijednék. Egyszer a mozgólépcsõn láttam egy fazont a ömegben aki elõvette az álló f*szát, de nem hagyott bennem túl mély nyomot.

Attól függ, milyen helyzetben. Ha pl valami haveri összejövetelen valakinek domborodik elöl, akkor csak konstatálom magaban, hogy jé áll. De ha egy kéjgyilkos szatír hajnali fél3-kor elém ugrik álló f*sszal egy sötét sikátorban, akkor valószínûleg megijednék. Egyszer a mozgólépcsõn láttam egy fazont a ömegben aki elõvette az álló f*szát, de nem hagyott bennem túl mély nyomot.
valószínû, hogy elröhögném magam. De nemérdekelne túlzottan .Az osztálytársaimnak mindennap feláll xD
Ha olyan pasiról van szó aki tetszik, akkor csak még jobban megerõsíteni a tetszetést bennem
Nekem Te jutsz róla eszembe: egy kis puhap öcs
ha helyes pasi, aki bejön, akkor arra, hberakhatná és bebizsereg a puncim, ha olyan, aki nem jön be, simán undorodom 20/L
barátnõimmel metróztam és egymás mellett ültünk, a szembenlévõ ülésen ült egy 20on éves csávó, és hát megláttuk... röhigcséltünk és arra gondoltunk, hogy vszínû nincs barátnõje, ja ennyire kanos, hogy télen, sálban-kabátban ülõ 4 lány így felizgatja :D
Semmit. Félrenéznék és élném tovább az életem. Nem izgulnék rá ha ilyesmire gondolsz. 18L
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszaitokat.Többiek még irhattok...
hát.. ha pl 1 koliban rányitnák 1 tök helyes csávóra.. akinek áll. szép lassan végigmérném. valamit beszólnék neki:D aztán magamba röhögve elmennék. ha szatír lenne. 1 sötét sikátorba. jól megrugdosnám ijedtemben.. aztán elszakadnék ordibálva 3: ha csak 1 idegennek. ha jól néz ki..XD lefuttatnék 1 gyors vizualitást. de kb ennyi, el is felejteném ha meg csúnya. kiröhögném. fintorognék és elmennék..

Egy motorcsónak tankjából véletlenül kifolyt 0, 5 kg gázolaj. Hány liter olaj folyt ki? Ha 1 mm vastagon terül el a víz felszinén, mekkora területet borít gázolaj?

A gázolaj sűrűsége 800 kg/m^3 Nagyon megköszöném mert nem is vettük még ezt a lecit rendesen

Legjobb válasz: V=m/ρ V=h*A

V=m/ρ V=h*A
Véletlenül??? Véletlenül adtad meg a számlád adatait... Tudod kinek meséd...
A kérdező hozzászólása: kaptam sms-t és elötte elvileg én írtam egy 0690 es számnak valamien kódot.
Valószínüleg minden hónapba leszedi. Az ilyenek jól lehúznak. Mekkora balek vagy hogy fizetsz pornóért, ráadásul telefonnal...
Kedves kérdezõ! Annyi a pornó az interneten, mint gomba az erdõben, te meg pénzt adsz érte?? Fizetsz nekem havonta 2000 forintot és cserében annyi pornót töltök le neked, amilyent csak akarsz:D

Ha mondjuk 1-2 percig véletlenül guumi nélkül volt bennem a barátom. Lecsúszott a gumi véletlenül. De se előváladék nyoma nem volt és nem is ment el lehet baba?

Legjobb válasz: Nem tudhatod pontosan, hogy volt-e elõondó.Nem túl nagy az esélye, de megeshet, hogy lebabázol.

Nem tudhatod pontosan, hogy volt-e elõondó.Nem túl nagy az esélye, de megeshet, hogy lebabázol.
A kérdező hozzászólása: Ja, amúgy a gumit megnéztük és abban volt elõváladék, szóval lehet, hogy odament elõbb, és így belém utána már az se ment. Azt merg biztosra tudjuk, hogy "úgy" nem ment el.
A kérdező hozzászólása: Akkor szerintetek ne parázzak? Anyukámnak nem szeretnék szólni, mert sajnos volt már egyszer ilyen, hogy ok nélkül beparáztam és elég nagy balhé volt. Most viszont 72órás tablettát sem tudok bevenni mert ünnep van és nem hiszem, hogy megoldható.
21:02 voltam. Természetesen nem bennem megy el, ezt elfelejtettem leírni. Kivéve, ha menstruálok, de baba akkor is lehet. Viszont szerintem neked nem kell aggódnod. (:
Az elõváladéknak nincs nyoma. Mi mindig óvszer nélkül csináljuk és még soha nem lett belõle baba. Szerintem nem kell aggódnod amúgy, de ilyet játszani mint mi tényleg csak akkor szabad, ha nem baj ha becsúszik egy baba. (:
Hát.. én is amúgy pont így jártam a nyáron a barátommal.. csak mi majdnem biztosra tudtuk hogy kifolyt az ondója.. a gumiból..és én nagy hezitálás után vettem be egy 72 órás tabit. Sokan lehülyéztek, hogy lórugás a szervezetemnek..de mivel én rendesen ráparáztam és pluszba pont peteérésem volt, bevettem. 1. vtam.
pont termékeny idõszakban vagy. nem lehet vény nélkül kapni. csak vényre. és elég drága. és lehetsz terhes, ha 1-2 percig benned volt. nem tudhatod, volt e elõváladék, azt a fiú nem érzi, és mivel te is nyilván nedves voltál, nem lehet megkülönböztetni a két ugyanolyan átlátszó nedvet.
A kérdező hozzászólása: Ja, és menstruációm után 10.nappal vagyok.
A kérdező hozzászólása: eseményi utánit érdemes lenne bevenni? Gyógyszertárban vény nélkül kapható?
Jo de figyelj, ha a farkán vt a gumi..oké abba ment az elõváladék..de ha aztnézed amikor rajta volt még a gumi a fartkát érte még az elõondó... elgondolkoztató..

Biztosított vagyok e gyed alatt? (ha véletlenül babát szeretnék és gyes alatt születne akkor járna e nekem a tgyás, gyed? ) főiskolát végeztem és utána 1 évet dolgoztam. Most gyeden vagyok. (2009 év végén szültem, nov. Végéig dolgoztam)

Legjobb válasz: A munkaviszonyod él még? Csak akkor vagy biztosított, ha a munkaviszony nem szûnt meg. Ha határozatlan idõre vettek fel, és úgy jöttél el szülni, akkor él a munkaviszony, biztosított vagy. Ha megszûnt a szerzõdésed, akkor nem vagy biztosított, nem jár a második baba után csak gyes.

A munkaviszonyod él még? Csak akkor vagy biztosított, ha a munkaviszony nem szûnt meg. Ha határozatlan idõre vettek fel, és úgy jöttél el szülni, akkor él a munkaviszony, biztosított vagy. Ha megszûnt a szerzõdésed, akkor nem vagy biztosított, nem jár a második baba után csak gyes.
A kérdező hozzászólása: él még a szerzõdésem. Abszolút nem jár más csak a gyes a második babára? vagy csak azoknak jár csak gyes akik már nem biztosítottak?
Ha él a munkaviszonyod, akkor szülés után újra jár minden ami az elsõ babával, viszont akkor rá már nem fogod kapni a GYES-t csak a családit. Szóval ha él a munkaviszony akkor BIZTOSÍTOTT vagy !
Látom írtál ki másik kérdést is.Az a válasz a helyes.
Ha ék a szerzõdésed, az azt jelenti, hogy él a munkaviszonyod is, csak fizetés nélküli szabadságon vagy. Így biztosított vagy, minden munkaviszonyhoz kötött juttatás jár neked, a tgyás, és a gyed is. A gyes alanyi jogon járó juttatás, jelenleg az veheti igénybe, akinek vagy nincs munkaviszonya, vagy nem elég ideje van a kicsi két éves koráig. Neked biztosan elég idõd van két éves korig, mert a tgyás és a gyed ideje is beleszámít. Így te gyest nem fogsz kapni a második babával. (jelenlegi szabályozás szerint)

Ahol a fityma összekötődik a húgycsőnyílással, abba a kis szárba vagy nem tudom mibe véletlenül belekaptam körömmel és van rajt egy 1 milliméteres vágás, folyton vérzik ha felhúzom a fitymámat menjek el dokihoz vagy mit tudnék vele csinálni?

Legjobb válasz: egy ideig ne húzd, fel vagy ne húzd fel nagyon. ha nem húzod fel nem vrzik, vagy csak nem látszik? egyébként elvileg begyógyul, ezt akadályozza ha folyton húzgálod, mert mindig újra szétszakad és vérzik.

egy ideig ne húzd, fel vagy ne húzd fel nagyon. ha nem húzod fel nem vrzik, vagy csak nem látszik? egyébként elvileg begyógyul, ezt akadályozza ha folyton húzgálod, mert mindig újra szétszakad és vérzik.
A kérdező hozzászólása: most megnyugtattál köszi szépen, megfogadom a tanácsod remélem igazad lesz és begyógyul. amugy má utána néztem a nevének:fitymafék itt van a seb de köszi szépen a választ
Akkor hívd el te ha nem hív el késõbb
Szerintem elhívhatod... Sajnos a mai világban kb. a fiúk elvárják, hogy a csaj lépjen, mert õk félnek vagy nyomik vagy nem tudom miért...
Szerintem azt várja, hogy te hívd el, mivel õ már ennek érdekében megtette az elsõ kis lépést, tiéd a következõ! :) Szerintem csak hívd el egy sétára, utána ami jön, be ülhettek valahova vagy akármi.
Én a lányokat mindig sétálni hívom el. Aztán 'spontán' beülünk egy jó kis helyre, amit ismerek :D 21/f
A kérdező hozzászólása: Hát még várok kicsit, de lehet az lesz majd...Köszönöm szépen az eddigi válaszolóknak! :) Jöhetnek még! És hova lenne érdemes elhívni?
Ha azt írta, hogy jó lenne találkozni akkor nyugodtan elhívhatod :D Hány évesek vagytok?
Nem nem az :) hívd bátran szerintem örülne is neki :D
A kérdező hozzászólása: De az nem nyomulás? Ha tudja hogy taliznék szívesen, nem hiszem hogy nincs bátorsága...meg idõsebb nálam, igaz, nem olyan sokkal:)
Szerintem hívd el te, nincs abban semi. :)
A kérdező hozzászólása: Na, már megkérdezte, van-e kedvem találkozni :D De köszönöm a válaszokat!:)
Semmit hagyd úgy. Eláll majd.
én ilyenkor fújok rá kis fertõtlenítõt, de igazából semmi értelme, ha hagyja, húzz rá egy zoknit, hogy ne vérezzen össze mindent, de amúgy eláll hamar, ne drámázd túl, ez profiknál is megesik :)
kutyát elviszed sétálni ( naponta többször ), és nem kell vágni a körmét. ennyi.
Különben is, a kutyának karma van, nem körme :) Meggyógyul, nyugi! Amúgy kutyakozmetikus meg tudja mutatni azt a pontot, amettõl feljebb nem szabad vágni.
Eláll hamar, nem lesz semmi baja, én is vágtam már bele. Valaki írta, hogy sétálni kell, és nem kell vágni. Egyrészt ez egyedfüggõ, egyiknek sokkal jobban nõ a karma, mint a másiknak, kutyámnak két hetente vágni kell, tesójának havonta sem. Valamint ez igaz akkor, ha séta gyanánt a betonon grasszáltok.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!