Találatok a következő kifejezésre: Ha 1 láthatatlan lennél, akkor (1 db)

Ha 1 napra láthatatlan lennél, akkor hova mennél, mit csinálnál?

tegyük fel hogy át tudnál menni a falon és ami rajdtad van , vagy a kezedben van az is láthatatlan lenne

Legjobb válasz: Megnézném mivel tölti a napját a srác aki tetszik.

Megnézném mivel tölti a napját a srác aki tetszik.
Lefeküdnék aludni :D És senki nem venné észre, nem keltenének fel (óóó, álom, édes álom) és végre kipihenném magam :D Ha ezzel meglennék, akkor bemennék valamelyik betelefonálós játék stúdiójába, és akkora sallerokat-tockosokat osztanék a mûsorvezetõknek, mindenki beszarna a röhögéstõl, aki látná az adást :)
Huhhh... Hát én meggazdagodnék, nem nagyon, csak az életem végéig szükséges pénzt szedném össze hogy ne kelljen dolgoznom... :D Aztán, megnézném a páromat... Aztán kikészítenék egy csajt, akit nem birok elviselni :D Vagy csak elérném hogy a párom annyira megutálja hogy sohatöbbet ne szóljon Hozzá... Na jó egy kis szenvedés is ráférne ha már úgyis ott vagyok XD
en puceran maszkalnek az utcan es beneznek minden szoknya ala, de a bankot en is utba ejtenem, ha mar "utba esik jovet-menet" :) )
Azt hiszem, „meglátogatnák” egy bankot. A fenn maradó 23 órában élvezném, hogy nem kell mások elvárásai, szabályai szerint élnem és viselkednem!
Barátomat, hogy ha nemvagyok vele mivel tölti napjait. Tanárom (akit utálok) Kifigyelném. És egy libára ráhoznám a frász, hogy az élettõl is elmenjen a kedve. Nem bocsi, 3 libára hoznék frászt.
Az elsõ hozzászólóhoz csatlakozom...Én is egy pasit lesnék meg :) Mondjuk fürdés közben :P :D
Meggazdagodnék és kimennék külföldre:)
én elzarándékolnék a két nagy párt kulisszái mögé és megnézném mit is beszélnek egymás között...
Annyi pénzt és cuccot lopnék össze amennyit csak bírok:D És ha maradnak idõm megijesztenék pár ember mint kísértet xDDD
Én is egy pasit lesnék meg aki tetszik..:D
Az exemhez mennék és amikor egyedül van, akkor újra láthatóvá válnék elõtte, tuti nem tudna ellenállni.:)
Megnézném, h. a tündéri barátom megcsal-e, vagy az e-mail-ek hazudnak...:(
Hát... útba ejteném a bankot és meggazdagodnék kémkednék ismerõsök és sztárok, ismert emberek után és minden fizetõs helyre ingyen mennék be
meglesném Dominic Saleh-Zakit, Zac Efront, Brandon Jay McLarent és Corbin Bleu-t meztelenül:) aztán Budapest összes bankját kirabolnám, hogy aztán a világ csomó városában tudjak majd élni...
nõi zuhanyzó XD bank
Hm... most hogy így belegondolok... Talán kicsesznék pár tanárral a suliban. (persze csak azokkal akik adtak rá okot.) Pénzt elvinném a bankból... Odaadnám azoknak akik rászorulnak. Persze én is félretennék egy keveset. Aztán elmennék valahova szórakozni. :D Ingyen...
Kihalgatnám anyósom , és késõbb fenyegetném a titkaival.
Én nagyon híres embereket néznék meg, hogy hogyan élik mindennapjaikat /Ákos, Leonardo Dicaprio, Adam Sandler, Jim Caary stb.../ Kise hagynám a munkahelyemet, mert hát itt nagyon sokféle ember van és mondanak sokfélét, kiváncsi volnék mit dumálnak rólam ha nem vok ott, errõl tudni kell hogy rengeteg veszekedés, harag és gyûlölet van nálunk sajnos, persze azért vannak rendes emberek is, mindenki azon van hogyan tudnának a másikkal jól kicseszni.
A kérdező hozzászólása: sejtettem hogy ilyen válaszok lesznek:D és is meglesnék pár csajt...XD
az utolso nagyon jo volt lol en is ruhellem a pezzel hadonaszo kis kocsogoket. "batran hivjon, most onnon a sor, hogy nyerjen!" fuj undorito!
Meglesném az ismerõseimet, hogy ha nem vagyok ott, mit mondanak rólam :) Meg felszállnék egy vonatra és full ingyen elutaznék valahová :)
A legtöbben leskelõdnének mintha még nem láttak volna nõt/pasit? Azért ez vicces xD Én bankot látogatnék, hogy ne legyen többé gondom az életben :)
Szereznék pénzt, elég sokat, magamnak is meg a barátomnak is.Aztán meglátogatnék pár pasit...
Ó, én kilesnék egy bûvészt gyakorlás közben! Aztán én is meglesnék pár ellenkezõ nemût :)
elõször megnézném a volt férjem mit csinál, hogy tudjam hazudott e nekem.talán végre elhinném milyen ember és nem lennék többet naiv.aztán meglátogatnám a párom kétszínû mamáját, hogy a saját fülemmel halljam mit beszél rólam a hátam mögött.ezt még megismételném 1-2 embernél.azután jöhet a bank...annyi pénzt szednék össze, ami elég lenne az olyan beteg gyerekek mûtétjére, akiknek nem futja rá anyagilag.odatenném a pénzt az ágyukhoz, egy levelet mellékelnék.jó lenne mert sose tudnák meg ki volt aki segített.és kb.ekkorra maradna még az 1 napból 10 órám.ezt éjjelre idõzíteném és felmennék a szomszédba, és nem hagynám õket aludni, hogy tudják meg milyen rossz.azután meztelen megfürödnék a Balatonban, úgyse látna senki.azután visszamennék a párom mamájához, és ott várnám meg hogy újra látható legyek...biztos nagyot nézne!
Én elõször az APEH-ba látogatnék és ott bütykölnék egy kicsit a számítógépeken, azután persze útbaejtenék egy bankot is. És ezzel kész! Ennyi bõven elég.
megnézném a srácot aki tetszik, kitolnék egy pár gonosz emberrel, bank, átfutnék egy csomó falon XD, írnék titkos levelet A srácnak

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan lehet nevet változtatni, hogyan zajlik ez?

Még az érdekelne ezzel kapcsolatban, hogy ha nevet változtatok és PL:van egy szakmai bizonyítványom amiben az eddigi nevem szerepel.Az is meg változik?,de hogyan?

1

Miért van az, hogy? (Kérdésed rövid, a válaszod hosszú)

.... amint kilépek az utcára szorongok addig, amíg a gondolataim le nem kötnek? Vagy, hogy, ha este vagyok kint, akkor összehúzom magam, és reszketek és próbálok a Bátyám vagy bárki más háta mögé bújni, ha éppenséggel velük vagyok? Hogy azt képzelem, hogy rajtam nevetnek azok, akiket nem is ismerek? (Ehhez kapcsolódóan volt egy rossz élményem. A Bátyámékkal mentünk inni, és már ott volt a Bátyám meg az exem meg egy 3. srác és megkérdezte, hogy "melyiküket akarod megijeszteni?" Szerintem normálisan voltam felöltözve, és a hajam sem állt szanaszét. Az viszont, amit mondott, rosszulesett, utána nem nagyon szóltam akármit is... Vagy miért van az, hogy nem tudok ismerkedni új emberekkel egy közösségben, de pl, ha elmegyek egy okmányirodába diákot csináltatni, és ott ül egy lány, simán szóba elegyedek vele? Vagy pl suliba is amikor az egész osztály ott van, nem szoktam sokat beszélni (új osztály, szakma), de ma is az egyik lánnyal, hogy ketten voltunk, jól el tudtunk dumcsizni.. Annyi, hogy Nekem a Bátyám társasága a társasága, meg még van két barátnőm, akiket nagyon szeretek. Meg ma is rossz volt, hogy állok a buszmegállóban, jön a busz, megkérdezi egy roma srác aki egy csapatban volt, hogy mennyi az idő és gúnyosan vigyorog...Meg az is, hogyha a megszokott társaság tagjaival külön-külön vagyok, órákat tudok beszélgetni, de máskülönben néha-néha szólalok csak meg...
19/L

2

Minden napomat unom, egyhangúnak és szürkének érzem, mit tehetnék?

Reggel felkelek, mindig ugyan abban az időpontban, ugyan úgy, és ugyan akkor megyek iskolába, éppen beesek, aztán ott dekkolok 2-ig, hazamegyek, és tanulok estig.

Heti három edzésből, jó ha 2x el tudok menni. Otthon a tanulás mellett a papagájommal foglalkozom, természetesen azt is "tanulás" közben, de azon kívül semmi mást nem tudok csinálni. Szeretem, imádom a kis tollast, de szeretnék kimozdulni a városba is. De időm se engedi a tanulás miatt, meg a szüleim se nagyon. Mindig azt mondják, hogy féltenek, pedig elmondom hogy mikor érek haza, kivel megyek, és hova.
Tehát a délutánjaim is ugyan olyanok, mikor nem tanulok, gépezek, vagy olvasgatok, de hiányzik az emberi társaság és a személyes kontaktus velük, főleg hogy az iskolában nincsenek igazán barátaim.

Van egy "kapcsolatom" amit titokban tartunk, szintén a szüleim miatt, mert nem kedvelik az illetőt. Jobban mondva csak az édesanyám az, aki mindenbe beleszól. Õ nem a suliba jár, így vele titokban tudunk csak találkozni, és ritkán...

Nem iszom, és nem cigizem és szórakozóhelyekre sem járok, bár egy-két házibuliba nagyon szívesen elmennék, de oda se nagyon engednek. Mikor felhozom a témát hogy bemennék a városba, mindjárt jön a kavarás, ha olyan emberekkel megyek akiket nem ismernek. Voltatok már ilyen helyzetben?

16/L

8

Mit tegyek? (többi lent)

Ha mondjuk tetszik egy lány és talizni akarnák vele egyből begörcsölök és félek minden lánytól... hogy tudnám ezt korrigálni? valaki segítsen légyszíves

1

Szerintetek kényes vagyok?

Szoktam szökdécselni a folyosón, énekelni, de egyébként jól tanulok. Van olyan feladat (mondjuk matekba vagy szövegértésbe) amit nem értek és azt kihagyom. Például tavaly verset kellett mondanom a nyolcadikosoknak, és én mondtam hogy nem szeretnék. Rám erőltették, szóval el kellett mondanom:/ Nagyon rosszul esett hogy ezt mondják hogy kényes vagyok.. Aztán egy másik alkalom, voltunk nyári táborba. Odaáll elém egy tanár és közli hogy fogalmazást kell írnom...Mondom hogy biztos nem, örülök ha órára megírom nemhogy külön. (nyolcadikos vagyok, minden héten kapunk fogalmazást, hogy a felvételin menjen) Minden versenyre engem küldenek, és én mindegyikre el is megyek. Volt olyan vetélkedő ami 4 órás volt, én ott voltam és mindent beleadtam.
És igazából nagyon sokat sírok, pedig ez még a 2. hét. Valahogy érzem hogy nehéz év áll előttem, és fogalmam nincs hova akarok tovább tanulni, erre még ilyen plusszokkal is terhelnek. Nagyon fárasztó, hogy mindig én megyek, én mondom, én csinálom. És a tanáraim állandóan mondják hogy jaj, ne kényeskedj már. Nagyon utálom már ezt az iskolát emiatt is. Ti mit gondoltok? 14/L

1

Férfi növekedés + vissza térő szektás gondolatok. Mit tegyek?

18 éves vagyok. 172 cm.

Nagyon zavar. Kisebbségi komplexusom is van ez miatt.

Amikor fiatalabb voltam akkor behálózott 1 szekta. Már ott hagytam. De folyamatosan vissza tér a gondolat , hogy : ´´ Mi van ha van ´´Isten,, és segíthet megnőni és segíthet az álmaim megvalósításban,,.

1

Nektek mi az életcélotok?

9

Mit tegyek? Az egyik barátom teljesen rákapott a drogokra.

Kb 1 éve rendszeresen majdnem napi sziten szív füvet (ha nincs pénze akkor herbált). Egyébként jár dolgozni , meg él szociális életet , jár vásárolni moziba meg szórakozni stb... Meg néha még focizni is , de teljesen az élete részévé vált már. Régebben átjött játszottunk kimentünk meg ilyenek, most meg már mindig hozza azt a szart , tekeri és szívja. Próbáltam már vele beszélni de azt mondta hogy nem függő akármikor abba bírná hagyni , csak nem akarja mert neki így jó. Azt mondta ha vmi jobb meló helye lesz akkor a kokaint is kifogja próbálni. Szerintetek már sose fogja abbahagyni ? Mit tudnék még tenni? Szüleivel nem akarok beszélni...
20/F

7

Az baj, ha nem igénylem más emberek társaságát? Jó egyedül, nem vagyok magányos.

Nincs kedvem beszélgetni senkivel, csak anyukámmal és apukámmal, nem érdekelnek más emberek, kiábrándultam abból, hogy én közös programokat csináljak más emberekkel.
Szeretek itthon lenni, egyedül vásárolni menni, sétálni.
Egyetemre járok, sok ismerősöm van, de próbálok távolságot tartani, a tanulásra figyelek és nem bulizok. Ez furcsának tűnik másoknak, de én így jól érzem magam. Felmerül bennem a kérdés, hogy az baj -e, hogy én így jól érzem magam, vagy van valami defektem és fel kellene keresnem egy pszichológust?

21/L

2

Mi a baj velem?

Oké, ez a kérdés elsőre nem biztos, hogy teljesen érthető, de részletezem.

14 éves lány vagyok, és szerintem depressziós, de nem vagyok benne biztos.
Eléggé sokat (talán túl sokat) gondolkozom a vagdosáson, öngyilkosságon, halálon, már többször elképzeltem hogy felvágom az ereimet, meg a saját temetésemen veszek részt, meg hasonló abnormális dolgokat. Folyamatosan rosszul érzem magam, fáradt vagyok, levert, ingerlékeny, nem tudok koncentrálni, és ha valaki hozzám szól, legszívesebben leüvölteném a fejét, hogy hagyjon békén. Ez vonatkozik a barátaimra is, de nem szándékosan csinálom. És persze nem üvöltök, mert elég jó színész vagyok, el tudom játszani, hogy nincs semmi bajom, nem akarom ezzel elrontani az előadást. Nem akarom, hogy bárki is aggódjon értem, mert nem érek annyit.
Az egészben az a legfurcsább, hogy semmi reális okom nincs erre az egész baromságra. A szüleim nem veszekednek, a tesóimmal jóban vagyok, van pár barátom a suliban is.
Szerintetek ez depresszió? Mit tegyek? Előre szólok, NEM beszélek róla a szüleimmel, mert nem akarom, hogy azt érezzék, elrontom a boldog családi életet a "problémáimmal". És NEM megyek se pszichológushoz, se pszichiáterhez, de még háziorvoshoz se, mert képtelen vagyok megnyílni idegenek előtt, még a szimpla beszélgetéstől is rosszul vagyok. (Persze így, a neten könnyebb.)
Igazából megölni sem akarom magam, mert azzal megint csalódást okoznék egy csomó embernek.

Szóval, mit tegyek?

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!