Találatok a következő kifejezésre: Ha 1 láthatatlan lennél, akkor (1 db)

Ha 1 napra láthatatlan lennél, akkor hova mennél, mit csinálnál?

tegyük fel hogy át tudnál menni a falon és ami rajdtad van , vagy a kezedben van az is láthatatlan lenne

Legjobb válasz: Megnézném mivel tölti a napját a srác aki tetszik.

Megnézném mivel tölti a napját a srác aki tetszik.
Lefeküdnék aludni :D És senki nem venné észre, nem keltenének fel (óóó, álom, édes álom) és végre kipihenném magam :D Ha ezzel meglennék, akkor bemennék valamelyik betelefonálós játék stúdiójába, és akkora sallerokat-tockosokat osztanék a mûsorvezetõknek, mindenki beszarna a röhögéstõl, aki látná az adást :)
Huhhh... Hát én meggazdagodnék, nem nagyon, csak az életem végéig szükséges pénzt szedném össze hogy ne kelljen dolgoznom... :D Aztán, megnézném a páromat... Aztán kikészítenék egy csajt, akit nem birok elviselni :D Vagy csak elérném hogy a párom annyira megutálja hogy sohatöbbet ne szóljon Hozzá... Na jó egy kis szenvedés is ráférne ha már úgyis ott vagyok XD
en puceran maszkalnek az utcan es beneznek minden szoknya ala, de a bankot en is utba ejtenem, ha mar "utba esik jovet-menet" :) )
Azt hiszem, „meglátogatnák” egy bankot. A fenn maradó 23 órában élvezném, hogy nem kell mások elvárásai, szabályai szerint élnem és viselkednem!
Barátomat, hogy ha nemvagyok vele mivel tölti napjait. Tanárom (akit utálok) Kifigyelném. És egy libára ráhoznám a frász, hogy az élettõl is elmenjen a kedve. Nem bocsi, 3 libára hoznék frászt.
Az elsõ hozzászólóhoz csatlakozom...Én is egy pasit lesnék meg :) Mondjuk fürdés közben :P :D
Meggazdagodnék és kimennék külföldre:)
én elzarándékolnék a két nagy párt kulisszái mögé és megnézném mit is beszélnek egymás között...
Annyi pénzt és cuccot lopnék össze amennyit csak bírok:D És ha maradnak idõm megijesztenék pár ember mint kísértet xDDD
Én is egy pasit lesnék meg aki tetszik..:D
Az exemhez mennék és amikor egyedül van, akkor újra láthatóvá válnék elõtte, tuti nem tudna ellenállni.:)
Megnézném, h. a tündéri barátom megcsal-e, vagy az e-mail-ek hazudnak...:(
Hát... útba ejteném a bankot és meggazdagodnék kémkednék ismerõsök és sztárok, ismert emberek után és minden fizetõs helyre ingyen mennék be
meglesném Dominic Saleh-Zakit, Zac Efront, Brandon Jay McLarent és Corbin Bleu-t meztelenül:) aztán Budapest összes bankját kirabolnám, hogy aztán a világ csomó városában tudjak majd élni...
nõi zuhanyzó XD bank
Hm... most hogy így belegondolok... Talán kicsesznék pár tanárral a suliban. (persze csak azokkal akik adtak rá okot.) Pénzt elvinném a bankból... Odaadnám azoknak akik rászorulnak. Persze én is félretennék egy keveset. Aztán elmennék valahova szórakozni. :D Ingyen...
Kihalgatnám anyósom , és késõbb fenyegetném a titkaival.
Én nagyon híres embereket néznék meg, hogy hogyan élik mindennapjaikat /Ákos, Leonardo Dicaprio, Adam Sandler, Jim Caary stb.../ Kise hagynám a munkahelyemet, mert hát itt nagyon sokféle ember van és mondanak sokfélét, kiváncsi volnék mit dumálnak rólam ha nem vok ott, errõl tudni kell hogy rengeteg veszekedés, harag és gyûlölet van nálunk sajnos, persze azért vannak rendes emberek is, mindenki azon van hogyan tudnának a másikkal jól kicseszni.
A kérdező hozzászólása: sejtettem hogy ilyen válaszok lesznek:D és is meglesnék pár csajt...XD
az utolso nagyon jo volt lol en is ruhellem a pezzel hadonaszo kis kocsogoket. "batran hivjon, most onnon a sor, hogy nyerjen!" fuj undorito!
Meglesném az ismerõseimet, hogy ha nem vagyok ott, mit mondanak rólam :) Meg felszállnék egy vonatra és full ingyen elutaznék valahová :)
A legtöbben leskelõdnének mintha még nem láttak volna nõt/pasit? Azért ez vicces xD Én bankot látogatnék, hogy ne legyen többé gondom az életben :)
Szereznék pénzt, elég sokat, magamnak is meg a barátomnak is.Aztán meglátogatnék pár pasit...
Ó, én kilesnék egy bûvészt gyakorlás közben! Aztán én is meglesnék pár ellenkezõ nemût :)
elõször megnézném a volt férjem mit csinál, hogy tudjam hazudott e nekem.talán végre elhinném milyen ember és nem lennék többet naiv.aztán meglátogatnám a párom kétszínû mamáját, hogy a saját fülemmel halljam mit beszél rólam a hátam mögött.ezt még megismételném 1-2 embernél.azután jöhet a bank...annyi pénzt szednék össze, ami elég lenne az olyan beteg gyerekek mûtétjére, akiknek nem futja rá anyagilag.odatenném a pénzt az ágyukhoz, egy levelet mellékelnék.jó lenne mert sose tudnák meg ki volt aki segített.és kb.ekkorra maradna még az 1 napból 10 órám.ezt éjjelre idõzíteném és felmennék a szomszédba, és nem hagynám õket aludni, hogy tudják meg milyen rossz.azután meztelen megfürödnék a Balatonban, úgyse látna senki.azután visszamennék a párom mamájához, és ott várnám meg hogy újra látható legyek...biztos nagyot nézne!
Én elõször az APEH-ba látogatnék és ott bütykölnék egy kicsit a számítógépeken, azután persze útbaejtenék egy bankot is. És ezzel kész! Ennyi bõven elég.
megnézném a srácot aki tetszik, kitolnék egy pár gonosz emberrel, bank, átfutnék egy csomó falon XD, írnék titkos levelet A srácnak

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Egy dedikált mezt hol lehet bevizsgáltatni, hogy eredeti e az aláírás?

Szeretnék egy eredetiséget igazoló okiratot kapni róla, csak nem tudom hol keressek olyat aki ezt nekem megcsinálja!

2

Lehet még esélyem a boldog életre?

Nagyon hosszú ideje depressziós vagyok, évek óta. Ez idő alatt voltak nagyon mély depressziós időszakaim és viszonylag tűrhető időszakok. Igazán boldog viszont évek óta nem voltam. Sajnos ennek több oka is van, az egyik hogy nincsenek állandó igaz barátaim akikre számíthatok. Mindig csalódok valakiben és ezért képtelen vagyok megbízni az emberekben. A két legjobb barátnőmben is csalódtam, ma jöttem rá hogy mennyire nem számítottam nekik semmit, és ez a barátság véget ért. De mégis mire számítottam amikor rengeteg emberrel volt ez így. Nincs szükségem senkire úgy érzem mert nincs szükségem arra hogy átverjenek, semmibe vegyenek. Úgy érzem értéktelen ember vagyok, viszont titkon arról álmodok és abban bízok hogy egyszer tényleg olyan életem lesz amit elképzeltem magamnak, olyan emberekkel akiknek tényleg fontos vagyok minden hátsó szándék nélkül. Pár hónap múlva külföldre fogunk költözni remélem a környezetváltozás jót fog tenni nekem, ez az egyetlen reményem hogy kiszakadok ebből az ingerszegény kisvárosból és végleg itt hagyom ezeket a maguknak való aljas tudatlan embereket. Vagy talán bennem van a hiba?

2

Mi a divat?

4

Önismereti könyv?

Olyan kellene, ami segít "újraporgramozni" az olvasót az alapoktól, ha az éppen zsákutcába tévedt. és ez miatt szomorú, reményvesztett, stb.
Szóval hogyan legyünk lelki törmelékből vidám, az idő múlásával, a zavaró körülményekkel nem törődő, mindenen vigyorgó emberek?

5

Titeket mi motivál a munkátokban?

2

16 éves lány vagyok, és elkezdtem a csuklómat vagdosni. Olyan mintha megnyugodnék miközben csinálom. Már nem tudok nélküle lenni, mindig arra gondolok ahogy belemélyed az olló a bőrömbe. Meggyógyulhatok? Vagy ez egyáltalán egy betegség?

Szívesen fogadok tanácsot attól, aki még jár, vagy már járt ebben a cipőben.

22

Hogyan törjek ki a mindennapokból?

Tudjátok iskola, lecke, pihenés, majd újra.
Programok haverral vagy egyedül valahol felejtős nincs senki és semmi.
Tudom, hogy nincs iskola de attól még most is valahogy szeretnénk változtatni a mostanimtól:
semmit tevés

5

Cikinek érzek egy csomó dolgot?

Szóval az van, hogyha elmegyek egy haveromhoz és utána értem jönnek a szüleim esetleg a tesóm akkor úgy néznek rám.
Tehát én nekem nem az ciki, hogy beszélgetek egy barátommal vagy esetleg elmegyek hozzá de akkor a tesóim kibeszélnek röhögnek rajtam jaa és nem úgy gondolom hanem ezzel szívatnak.
Pedig nekik is vannak haverjaik de ha én megszólalok tudjátok.
A szüleim is úgy mosolyognak rám amikor látnak egy barátom mellett mondjuk lehet, hogy azért mert örülnek, hogy látnak valaki mellett mert a tesóim is a szüleink előtt inkább visszahúzódok vagy már csak voltak.
Pedig szeretnénk egy-két havert áthívni de utána a tesóim ezzel szívatnak de mondjuk ezt nem értem, hogy ezen mi van szívatni való meg minden.
Egyik lassan egyetemre megy másik is gimis ugye én meg felsős.
Tegnap skypoltam a haverommal aztán meg mind a tesóim elkezdtek ezzel szívatni amikor nem tudom mi bajuk úgyszintén.
Erre meg mennek a szüleimhez ezt megmondani és ezen nevetnek majd amikor én lejövök hozzájuk mindenki csak gúnyosan mosolyog.
Ja és nincs üldözési mániám.
Jut eszembe szerintem ennek hatására amikor a szüleim előtt vagyok egy baráttal akkor sokkal szótlanabban vagyok
és ez hát kínos.

2

Hogy változhatnék meg?

Sok ember után elég sűrűn érzek gyűlöletet, és én nem akarom ezt érezni... Nem érzem magam boldognak, sőt talán még nem is voltam igazán, maximum nagyon régen. Illetve még az is probléma, hogy nagyon nehezen nyílok meg az emberek előtt. Persze vannak kivételek akikkel jóban vagyok de nem valami sok, és ők is max felületesen ismernek. Nem akarok ilyen megkeseredett ember lenni. A szociális életem romokban van jelenleg, ez a helyzet. Milyen tippeket tudnátok adni, hogy könnyen megnyíljak mások előtt, és hogy jobb ember legyek? 19/F

2

Veletek volt már ilyen?

Megismertetek valakit, akivel nagyon jól elvagytok, beszélgettek és érdeklődtök egymás után, itt per pill barátságra gondolok. Mindegy hogy két fiú között, két lány között, vagy esetleg egy fiú és egy lány között alakul ki. Egy bizonyos ideig jól érzed magad vele, azonban egy idő után úgy érzed mintha megunt volna, már nem beszéltek annyit, és többet látod más társaságában, téged pedig hanyagol, hol ott te nem tettél semmi rosszat, mindig a kedvében jártál, és úgy gondolod magadról hogy nem is vagy unalmas, csupán van egyfajta gondolkodásmódod. Lehet csak én gondolom így, engem hamar megunnak, pedig szerintem nincs nagy baj velem, mindig próbálok nyitott lenni. Veletek történt ilyesmi háromszög, vagy kitúrás stb.? 16/L

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!