Találatok a következő kifejezésre: Ha 1 láthatatlan lennél, akkor (1 db)

Ha 1 napra láthatatlan lennél, akkor hova mennél, mit csinálnál?

tegyük fel hogy át tudnál menni a falon és ami rajdtad van , vagy a kezedben van az is láthatatlan lenne

Legjobb válasz: Megnézném mivel tölti a napját a srác aki tetszik.

Megnézném mivel tölti a napját a srác aki tetszik.
Lefeküdnék aludni :D És senki nem venné észre, nem keltenének fel (óóó, álom, édes álom) és végre kipihenném magam :D Ha ezzel meglennék, akkor bemennék valamelyik betelefonálós játék stúdiójába, és akkora sallerokat-tockosokat osztanék a mûsorvezetõknek, mindenki beszarna a röhögéstõl, aki látná az adást :)
Huhhh... Hát én meggazdagodnék, nem nagyon, csak az életem végéig szükséges pénzt szedném össze hogy ne kelljen dolgoznom... :D Aztán, megnézném a páromat... Aztán kikészítenék egy csajt, akit nem birok elviselni :D Vagy csak elérném hogy a párom annyira megutálja hogy sohatöbbet ne szóljon Hozzá... Na jó egy kis szenvedés is ráférne ha már úgyis ott vagyok XD
en puceran maszkalnek az utcan es beneznek minden szoknya ala, de a bankot en is utba ejtenem, ha mar "utba esik jovet-menet" :) )
Azt hiszem, „meglátogatnák” egy bankot. A fenn maradó 23 órában élvezném, hogy nem kell mások elvárásai, szabályai szerint élnem és viselkednem!
Barátomat, hogy ha nemvagyok vele mivel tölti napjait. Tanárom (akit utálok) Kifigyelném. És egy libára ráhoznám a frász, hogy az élettõl is elmenjen a kedve. Nem bocsi, 3 libára hoznék frászt.
Az elsõ hozzászólóhoz csatlakozom...Én is egy pasit lesnék meg :) Mondjuk fürdés közben :P :D
Meggazdagodnék és kimennék külföldre:)
én elzarándékolnék a két nagy párt kulisszái mögé és megnézném mit is beszélnek egymás között...
Annyi pénzt és cuccot lopnék össze amennyit csak bírok:D És ha maradnak idõm megijesztenék pár ember mint kísértet xDDD
Én is egy pasit lesnék meg aki tetszik..:D
Az exemhez mennék és amikor egyedül van, akkor újra láthatóvá válnék elõtte, tuti nem tudna ellenállni.:)
Megnézném, h. a tündéri barátom megcsal-e, vagy az e-mail-ek hazudnak...:(
Hát... útba ejteném a bankot és meggazdagodnék kémkednék ismerõsök és sztárok, ismert emberek után és minden fizetõs helyre ingyen mennék be
meglesném Dominic Saleh-Zakit, Zac Efront, Brandon Jay McLarent és Corbin Bleu-t meztelenül:) aztán Budapest összes bankját kirabolnám, hogy aztán a világ csomó városában tudjak majd élni...
nõi zuhanyzó XD bank
Hm... most hogy így belegondolok... Talán kicsesznék pár tanárral a suliban. (persze csak azokkal akik adtak rá okot.) Pénzt elvinném a bankból... Odaadnám azoknak akik rászorulnak. Persze én is félretennék egy keveset. Aztán elmennék valahova szórakozni. :D Ingyen...
Kihalgatnám anyósom , és késõbb fenyegetném a titkaival.
Én nagyon híres embereket néznék meg, hogy hogyan élik mindennapjaikat /Ákos, Leonardo Dicaprio, Adam Sandler, Jim Caary stb.../ Kise hagynám a munkahelyemet, mert hát itt nagyon sokféle ember van és mondanak sokfélét, kiváncsi volnék mit dumálnak rólam ha nem vok ott, errõl tudni kell hogy rengeteg veszekedés, harag és gyûlölet van nálunk sajnos, persze azért vannak rendes emberek is, mindenki azon van hogyan tudnának a másikkal jól kicseszni.
A kérdező hozzászólása: sejtettem hogy ilyen válaszok lesznek:D és is meglesnék pár csajt...XD
az utolso nagyon jo volt lol en is ruhellem a pezzel hadonaszo kis kocsogoket. "batran hivjon, most onnon a sor, hogy nyerjen!" fuj undorito!
Meglesném az ismerõseimet, hogy ha nem vagyok ott, mit mondanak rólam :) Meg felszállnék egy vonatra és full ingyen elutaznék valahová :)
A legtöbben leskelõdnének mintha még nem láttak volna nõt/pasit? Azért ez vicces xD Én bankot látogatnék, hogy ne legyen többé gondom az életben :)
Szereznék pénzt, elég sokat, magamnak is meg a barátomnak is.Aztán meglátogatnék pár pasit...
Ó, én kilesnék egy bûvészt gyakorlás közben! Aztán én is meglesnék pár ellenkezõ nemût :)
elõször megnézném a volt férjem mit csinál, hogy tudjam hazudott e nekem.talán végre elhinném milyen ember és nem lennék többet naiv.aztán meglátogatnám a párom kétszínû mamáját, hogy a saját fülemmel halljam mit beszél rólam a hátam mögött.ezt még megismételném 1-2 embernél.azután jöhet a bank...annyi pénzt szednék össze, ami elég lenne az olyan beteg gyerekek mûtétjére, akiknek nem futja rá anyagilag.odatenném a pénzt az ágyukhoz, egy levelet mellékelnék.jó lenne mert sose tudnák meg ki volt aki segített.és kb.ekkorra maradna még az 1 napból 10 órám.ezt éjjelre idõzíteném és felmennék a szomszédba, és nem hagynám õket aludni, hogy tudják meg milyen rossz.azután meztelen megfürödnék a Balatonban, úgyse látna senki.azután visszamennék a párom mamájához, és ott várnám meg hogy újra látható legyek...biztos nagyot nézne!
Én elõször az APEH-ba látogatnék és ott bütykölnék egy kicsit a számítógépeken, azután persze útbaejtenék egy bankot is. És ezzel kész! Ennyi bõven elég.
megnézném a srácot aki tetszik, kitolnék egy pár gonosz emberrel, bank, átfutnék egy csomó falon XD, írnék titkos levelet A srácnak

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mit tegyek az ellen, hogy általános iskolában történtek miatt mindig azt hiszem, hogy a fiúk melegnek gondolnak?

Általános iskolában valakik kitalálták és elterjesztették rólam, hogy meleg vagyok, csakmert 1-2 emberrel aki legalább hajlandó volt velem haverkodni, elég sok időt töltöttem az órák közötti szünetekben meg ilyenek, beszélgettem velük sokat.
Mostmár senki nem csesztet ilyesmivel középiskola kezdete óta, senki nem nevezett még annak, de általános iskolai ismerősök totál beleültették ezt a fejembe, és emiatt gyakran érzem úgy, hogy mindenért melegnek nézhetnek a fiúk, a mozgásom, a beszédem miatt, meg ha már nézem őket akkor is.
Hogyan verjem ezt a dolgot ki a fejemből? És ezek miatt biztos nem nézhetnek melegnek?
(Egyébként nem vagyok az, csak azt pletykálták egykor rólam, és persze el is hitték sokan.)
18/F

3

A "stréberek" magukra vethetnek, forever alone?

Komolyan veszem a tanulást, fontosnak tartom a kemény munkát.
Néha mondom is, hogy tanulni kell, de NEM(!!!) úgy, hogy "miért riny**ltok, tanulni kellett volna", hanem mondjuk úgy, hogy "könnyű, de tanulj, mert potyajegyet lehet kapni", vagy "nehéz ugyan, de tanulással túl lehet lenni rajta és utána nem kell vele tovább szenvedned".
De ha nincs szó a tanulásról, akkor is lejön az embereknek, hogy ilyen vagyok. Nem tudom miből... Szerintem kisugárzás, ennyi...

Beismerem, néha túl keményen küzdök, és időnként nehéz figyelmeztetnem magamat arra, hogy másra is rendesen szakítsak időt. De egyre jobban sikerül!!!

Nem bírom azt a mentalitást, hogy hogyan képzeli a tanár, hogy követel!? Szeretek küzdeni.

Emellett nem vagyok bulizós, csak néha üljünk be valahova és igyunk.
Inkább a más típusú összejöveteleket szeretem.

Ugye nem maradok egyedül?

1

Miért nem vagyok különleges? Elegem van.

Tudom, hogy nem lehet minden ember különleges, mert ha mindenki különleges lenne, igazéból már senki sem lenne az, csak ha úgy vesszük, mégis mindenkiben van valami szokatlan, ami másokban nincs meg, csak bennem nincs...csúnya vagyok, hülye is, rossz tanuló, nem vagyok hajlékony egyáltalán, nincs jó alakom, nem beszélek semmilyen nyelvet (az iskolában németes vagyok, de magamtól egy normális mondatot össze se tudnék rakni, a kiejtésemről nem is beszélve...), nincs egy külföldi rokonom sem, sőt, a szüleim se tudnak olyan régebbi rokonunkról, aki ne magyar lett volna, nem tudok szépen rajzolni, nincs jó hangom, nem vagyok művészlélek, semmi egyedi ötletem nincs sose, nem vagyok megértő, és még sorolhatnám. Semmi.
Miért nem lehet nekem is olyan tulajdonságom, amivel kitűnnék a tömegből?
15L

10

Ha inaktiválnád a Facebook profilod, hány perc/óra/nap után vennék észre az ismerőseid, hogy eltűntél?

10

Miért van az, ha baj történik, tartom magam lelkileg, nem sírok, hisztizek, próbálom feldolgozni, erre meg a fizikumom kényszerít akkor összeroppanni?

pl ért egy sokk, de épp közterületen voltam, nem kezdhettem el bőgni, vagy ordítani,vagy akármi, tehát tartottam magamban a lelket, sőt elakartam bagatelizálni, hogy nem is nagy dolog, stb, erre életemben először, nem kaptam levegőt, légszomjam lett, majdnem összeestem, úgy jöttek segíteni, hogy feküdjek le, emeljem fel a lábam, igyak vizet,stb tiszta égő volt.

csak mert ijesztő hogy nem tudok problémákat feldolgozni

2

Milyen pályaorientációs programot használnak a tanácsadók? Mi a neve?

0

Hogyan találjam meg önmagam?

Lehet furán hangzik, de egyáltalán nem ismerem saját magam. Ha megkérdezi valaki hogy mit szeretek csinálni, sosem tudom mit válaszoljak, mert még én sem tudom. De úgy érzem semmihez nincs tehetségem. Rajzolni próbáltam, azt mondták hogy jó vagyok benne, de csak úgy tudok megrajzolni dolgokat ha látom is, saját fantáziámmal nem megy. Aztán szerettem volna fotózni, de sajnos nincs rá anyagi fedezet, és egy telefonnal nem lehet rendes képeket készíteni. Sportoltam, amibe jó is voltam de jelenleg a környéken egyáltalán nincs semmilyen sportolási lehetőség amit verseny szinten csinálhatnék. Aztán nincsenek barátaim, mert nem tudok ismerkedni. Félénk típus vagyok és nem tudok közeledni más emberekhez. Még azt sem tudom mivel szeretnék majd foglalkozni (mit szeretnék dolgozni), jelenleg pincérnek tanulok de ezt nem szeretem csinálni. Csak egy ötlet volt mert még akkor sem tudtam mit szeretnék mikor már muszáj volt választani. Mit tehetnék ? Hogyan tudhatom meg miben vagyok jó, tehetséges ? Hogyan ismerkedjek emberekkel ? De legfőképpen, Hogyan ismerhetem meg saját magam ?
Kérlek titeket rendes, normális válaszokat adjatok. !
Köszönöm. 17/l

3

Nemzetellenes hazaáruló vagyok?

Soha nem szerettem ezt országot, nem érzem magaménak. Már gyerekkoromban is furán tekintettem a honfitársaimra. Egyáltalán nem az a becsületes, szorgalmas és kreatív nép. Sajnálom hogy ezt kell mondanom, de olyan az ország vezetése és maga az ország is mint a magyar ember. Megérdemli a sorsát.

20

Nagy hülyeséget csináltam, utálom magam. (? ) Alul részletezem.

Elvettem Anyám bankkártyáját és a tudta nélkül neten megvettem egy játékkiegészítőt. Utána lelkiismeret furdalásom lett, de nem mertem neki elmondani. Nem tudom ez kiderül-e (anyám nem nagyon foglalkozik a kártyájával), de továbbra sem merem elmondani a szüleimnek. Mit csináljak? Utálom magam!!!!

8

Szeretnék vlogolni, de nem merek nekikezdeni (? )

16L vagyok, pár hónapja akadtam GoodLike egyik videójára és nagyon megtetszett, amit csinál. Én is szeretnék vlogolni, igaz én jobban többet foglalkoznék komolyabb témákkal. Jövőhónapba veszek kamerát hozzá meg a gépemet is megcsináltatom normálisra, viszont annyira ott van bennem a félelem, hogy mi van, ha majd mindenki leszól miatta, vagy azt mondják, hogy ne csináljam mert rosszul csinálom vagy mert csúnya vagyok, nem kamera elé való. Szóval a kedv, ötlet elszántság megvan, de mégis félek, mert az emberek olyan szemetek tudnak lenni... Mi a véleményetek? Ti mit tennétek ilyen helyzetben?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!