Találatok a következő kifejezésre: Ha 1 ki vagyok (151 db)

Hogyan öltöztessem fel az 5 hetes babám a sétához, ha 1 fok, vagy 6-8 fok van? Kell e vastag pléd még vagy elég egy vékonyabb? Szóval ki hogy csinálja?

Legjobb válasz: Bár az én fiam 2 hónapos múlt, ma úgy voltunk kint, hogy overál, azon egy plüss pléd, és arra a mózesnek ez a teteje (nem tudom mi a neve)!

Bár az én fiam 2 hónapos múlt, ma úgy voltunk kint, hogy overál, azon egy plüss pléd, és arra a mózesnek ez a teteje (nem tudom mi a neve)!
Kicsi, babapléd. Én sem húzom fel teljesen, mert adok alá egy vékonyabb kardigánt, és az védi a nyakát! A plédet jól húzd fel, egészen a nyakáig, az biztos nem zavarja. De szerintem nektek még most bõven elég kint 20 perc max. fél óra!
A kérdező hozzászólása: Aha az van nekem is. A pléd az kicsi babapléd vagy rendes nagy méretû pléd? Az overáll zipzárját nem tudom teljesenfelhúzni, mert zavarja, akkor tegyek oda sálat (mondjuk nincs is sálunk)? Kicsit ráparáztam erre a sétára, mert eddig csak az ablakot nyitottam rá, de nem igazán tetszett neki a babakocsiban levés, egyfolytában feszengett :-(
A kérdező hozzászólása: Köszi. Most még csak nyitott ablaknál szoktatom, majd hétvégén megyünk ki, remélem nem esik majd :-)

Az jelent mar valamit ha tegnap teljesen zart voltam ma meg 1 ujjnyira ki vagyok tagulva?

Legjobb válasz: Igen azt, hogy 1 ujjnyira ki vagy nyílva. Hány hetes vagy?

Igen azt, hogy 1 ujjnyira ki vagy nyílva. Hány hetes vagy?
Nekem egy hónapja 3111 a méhszájértékem, semmi változás nincs azóta. Szóval nem, nem jelent semmit.
A kérdező hozzászólása: 39 hetes vagyok.. befektettek a korhazba, kedden inditanak, de abban remenykedem hogy hatha addig megszuletik a kisfiam
Hát akkor viszont lehet bepörögnek most a dolgok, így a végén. :) Szerintem ne aggódj, próbált meg a Kicsivel lebeszélni, hogy induljon ki hamarabb. :) Sok sikert és könnyû szülést kívánok! (2-es válaszoló, 38 hkm)

25-ös teszttel ha 1 hete voltunk együtt, akkor az még nem mutatná ki? Vagy ha kimutatná, akkor egyből kijönne a két csík? Ha 3 hete voltunk együtt, akkor egyből kijönne a két csík?

Rendszertelenek a menstruációim,nem tudom pontosan mikor volt pé-m,a ciklus.hu behúzta egy napra,de az a nap az els? együttlétt?l messzebb van,mint ameddig élhetnek a spermák, a második együttlét pedig a vélt pé- napjától van messze...

Legjobb válasz: A 25-ös teszt aktus után BIZTOSAN! csak 12-14 nappal mutatja ki.Én számtalan halvány 25-öst produáltam már, soha nem volt baba a dologban!Ha az aktus utáni 14. napon kijön a két csík határozottan látható módon, na akkor áll fenn a terhesség!

A 25-ös teszt aktus után BIZTOSAN! csak 12-14 nappal mutatja ki.Én számtalan halvány 25-öst produáltam már, soha nem volt baba a dologban!Ha az aktus utáni 14. napon kijön a két csík határozottan látható módon, na akkor áll fenn a terhesség!
Én együttérzek a kérdezõvel...:) Én az elsõt szültem "semmire" gyakorlatilag.Õ azóta 12 éves, és van 2 testvére, ugyanazon apától, (aki a férjem)ezt meg kell említenem a mai világban, azt hiszem..:D Komolyra fordítva a szót..A 1, 5 évet, amit írsz, inkább végigéhezném, mintsem egy életen át viseljem a terhet, hogy olyan emberre hallgattam, aki fel sem fogja, hogy egy IGAZI anyának, milyen elveszteni egy benne megfogant és növekvõ életet..Én azt hiszem jól fogsz dönteni, ha nem vagy önzõ, és arra is gondolsz, hogy a baba nem kérte, hogy legyen, ti döntöttetek így..:) Én szorítok neked, és a babádnak, hogy minden rendbe menjen..:) (1. voltam.::) )
A kérdező hozzászólása: Már megbocsáss kedves utolsó, de Neked mi a problémád?? Egy szóval sem mondtam, hogy el akarom vetetni! Ha nem végzõdik spontánnal, ahogy az eddigi nem tervezett terhességek, akkor kell nagyon a megerõsítés, hogy a babáért fel tudjam venni a "harcot"! Ebben mi az, amiért támadni kell? Valóban, igaza van a Páromnak és nálunk nagyon durva az anyagi helyzet!! Senki nem gondolná, hogy mennyire!! Minden hónap a túlélésért folyik! Választanom kell, hogy most egy pár zoknit veszek meg valamelyik gyereknek, vagy egy kiló kenyeret! Erre írtam, hogy nálunk igen is lehet az anyagiakra fogni, de nagyon szeretném ezt a babát, ahogy eddig az összeset!! A büdös életbe nem fordult meg a fejemben az abortusz, és most is ellene vagyok!!-még így is, hogy ilyen súlyos anyagi gondjaink vannak!!
Ilyen gusztustalan hozzáállással talán jobb is lenne, ha nem lennél újra terhes. Nagyon remélem, hogy téved a teszt!!!Komolyan! Tudod, hány nõ van itt, aki hónapok, évek óta imádkozik egy pozitív tesztért - fõleg, hogy a baba meg is maradjon? Az anyagiakra ne fogd, ha egy gyereknek jut étel (amíg le nem jár a hitel mellette szoptathatsz úgyis), akkor jut kettõnek is, ruhákat meg lehet kölcsönkérni vagy turizni, ez nem szégyen, ellentétben azzal, ahogy ezt a helyzetet kezelni próbálod.
A kérdező hozzászólása: Igen, ezzel tisztában vagyok, de egy férfit nehéz meggyõzni! Bár való igaz, hogy súlyos anyagi gondokkal küzdünk, mind a mai napig, sõt, még durván 1, 5 évig fogunk is- ekkor járnak le a hiteleink) és hát már a gyerekruhákat, amiket kinõtt a kicsi, már elajándékoztam- egy jó részét legalább is. Esetünkben lehet fogni az anyagiakra, hogy miért nem "kell" még egy gyermek, de nem bírnám megtenni, hogy abortuszra menjek!! Feltéve, ha megmarad- a "potya" terhességek a 7. héten megszakadtak. Úgy érzem, megerõsítésre van szükségem, más anyukáktól, hogy legyen erõm "felvenni a harcot" ezért a babóért, ha nem megy el.
Nono...Ne az anyagiak határozzák meg a dolgot..:) Mondd meg a párodnak, hogy a védekezés olcsóbb, mint egy életen át hordani a bûntudatot!Bááár..nem neki kell..;)Dönts te, és dönts jól!
A kérdező hozzászólása: A gratot akkor tudom csak elfogadni, ha a Párom megtudja és megenyhül....Nem igazán tetszett Neki a felismerés, hogy tesztelni kellene, és hát azok a csúfos anyagiak... ráadásul nem is az elsõ gyermek lenne... De azért köszönöm!! :-)
Elsõ vagyok...Igen!Az egy héttel ezelõttit még a 10-es sem mutatná ki..:) Grat hozzá..:) :) :) :)
1 héttel aktus után még a 10-es is rizikós, nemhogy a 25-ös.
A kérdező hozzászólása: Ja, és nem reggeli elsõ vizeletbõl csináltam!
A kérdező hozzászólása: Az én tesztem azonnal kimutatta, és nem is halványan... Tehát nem tévedek, ha azt mondom, hogy még a 3 héttel ezelõtti együttlétnél fogant.
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszönöm!! Kajak elbõgtem magam! Abszolút így érzem én is! Kár, hogy így a Páromat nem fogom tudni rávezetni arra az érzésre, hogy nem lesz gond.

Humana ha 1 vagy beba ha start aktív? Kinek melyik vált be jobban?

Sokat bukik a babám, viszont rendesen hízik..ma a véd?n? azt javasolta próbáljuk ki a humanat..mit ne mondja már ett?l is bukott:S:S

Legjobb válasz: Csak a Beba-t próbáltuk, nem minõsíteném inkább. De minden baba más! Nekünk a Milumil 1 vált be, van akinek az nem jó.

Csak a Beba-t próbáltuk, nem minõsíteném inkább. De minden baba más! Nekünk a Milumil 1 vált be, van akinek az nem jó.
Mi kezdettõl BEBA-t hasznaltunk, soha semmi baja nem volt, és még a szaga , íze is elfogadható. :)
Az én kisfiamnak (6 hónapos) nagyon ízlik a beba HA start aktív. Egy ideig milupa-t kapott, azt nem itta meg. Még mindig a start-ot kapja, most akarok váltani a 2-esre, mert már nagyon asok kell belõle, hogy jól lakjon. De ízlik neki:-) A humana-t nem próbáltuk.
A Humana-tól borzasztó székrekedésünk volt, a Bebát nem próbáltuk, de a Humana-nál csak jobb lehet.
Mi beba start aktívot használtunk.Nagyon jó volt. Humanából 2-es tápit próbáltunk.Borzasztó szar. Nem is ette meg a lányom.Kuka. 10 hós baba anyukája
Mi humanaval kezdtük, aztán a milupa milumil vált be.
Mi a Humanával kezdtük és szörnyû székrekedése lett tõle...rettentõen kínlódott.Bebára váltottunk, azóta minden ok :) .

1 hónaposak vagyunk. Elég hasfájós a babám, most a grippe W próbáltuk ki, de ugy néz ki, h nem használ neki. Nem ártok, ha más szert is ki próbálunk?

Legjobb válasz: nem én felváltva adtam neki amit írtál meg infacolt meg espumisant...ezek gyógyhatásúak nem lsz baj tõle nem szokik rá stb

nem én felváltva adtam neki amit írtál meg infacolt meg espumisant...ezek gyógyhatásúak nem lsz baj tõle nem szokik rá stb
Nem ártasz, de ha a csomagoláson feltüntetett idõ alatt nem hoz javulást, inkább ne add tovább feleslegesen. Próbálj ki másik készítményt, mindenkinél más válik be. A masszázs is jó, egy idõ után javulást hoz, mellette meg adhatsz neki szélhajtó cseppeket, szuszpenziót- ha szertnél. Ha nem használnak a recept nélkül kapható szerek, az orvosod is tud felírni pár dolgot, kérdezz rá!
Én Infacol-t adtam a babámnak, de a hatását csak akkor fejti ki szerintem ha huzamosabb ideig ugyanazt adod neki.

Ti hogyan csináljátok, ha vendég gyerek van nálatok 1 szülővel, vagy ha éppen ti vagytok vendégségben férj nélkül - gyerekkel? Ki foglalkozik a gyerekekkel és mennyit?

Mi hárman vagyunk: 3,5 éves gyerek, férj és én, anyuka. Barátnőm szeret átjönni hozzánk a 4 éves gyerekével. Mikor mi leülünk beszélgetni a barátnőmmel, férjem folyamatosan foglalkozik a 2 gyerekkel. Szórakoztatja őket, vigyáz rájuk... A gond ott van, hogy a miénk hiába próbál kedveskedni, barátkozni, bújni a másik gyerekhez, ő nem veszi jó néven a közeledést és csak a férjemmel akar játszani, a gyerekünkkel nem. Mi közben barátnőmmel kint a teraszon beszélgetünk. A mi gyerekünk nagyon szereti a vendég kisgyereket, de ez sajnos nem kölcsönös. Sőt, többször is előfordult, hogy a vendég kisgyerek zaklatásnak vette a miénk közeledését és dühből úgy ellökte a miénket, hogy a feje koppant a padlón.

Legjobb válasz: 3,5 éves a gyerekem nekem is. mi nem csinálunk ilyet, hogy egy embert odaültetünk hozzájuk, akkor sem ha hozzánk jönnek és akkor sem ha mi megyünk. na meg nem is vonulunk el. egy légtérben mi felnõttek beszélgetünk, õk játszanak. ha kell valami, csak odaszólnak és segítünk. vagy ha összekapnak akkor megyünk és kibékítünk. lehet pont azért nem játszanak nálatok a gyerekek mert nem hagyjátok õket, nem? 3-4 évesek elég nagyok, ovisok is már ebben a korban általában, szerintem nem kell ennyire õrizni õket, fõleg nem szórakoztatni, hisz azért jön át a kis barát jó esetben, hogy egymást szórakoztassák :)

3, 5 éves a gyerekem nekem is. mi nem csinálunk ilyet, hogy egy embert odaültetünk hozzájuk, akkor sem ha hozzánk jönnek és akkor sem ha mi megyünk. na meg nem is vonulunk el. egy légtérben mi felnõttek beszélgetünk, õk játszanak. ha kell valami, csak odaszólnak és segítünk. vagy ha összekapnak akkor megyünk és kibékítünk. lehet pont azért nem játszanak nálatok a gyerekek mert nem hagyjátok õket, nem? 3-4 évesek elég nagyok, ovisok is már ebben a korban általában, szerintem nem kell ennyire õrizni õket, fõleg nem szórakoztatni, hisz azért jön át a kis barát jó esetben, hogy egymást szórakoztassák :)
Nálunk még soha nem volt ilyen probléma, hogy a vendég gyerek ennyire kiakadt volna. Mondjuk nálunk úgy van, hogy a 2-4 gyerek egymással játszik fél szemünk rajtuk és nincs apa a ki szórakoztassa. Egy gyerekem van nekem és 1-3 szokott pluszban jönni. 3 évesek illetve egy 2 éves. Az én gyerekem is ilyen nagyon bújós, barátkozós, vendégeknek örülõs gyerek, amíg kisebb volt 1-2 éves addig néha volt gond, hogy mászott a vendég gyerekre és az kicsit meg illetõdött, de nem volt az sem vészes. Ha apa sem szórakoztatná õket akkor kénytelenek lennének 2 játszani talán ki lehetne ezt is próbálni. Már csak azért is mert ha nálunk apa is itthon van és szórakoztatja õket akkor szoktak a nagy viták lenni.
Félre ne értsd amit mondok, de nem mindenki szereti, ha bújnak hozzá. A gyerekek fõleg nem. Elhiszem, hogy te örülsz annak, hogy barátkozós a gyerek, de mások számára a bújás, dörgölõzés túl sok. Te sem szeretnéd, ha a barátnõd kávézgatás helyett ölelgetne meg simogatna. A gyerekek ugyan így vannak ezzel. Szerintem el kéne magyaráznod a fiadnak, hogy nem mindenki szereti, ha egyfolytában másznak rá. Tényleg ne haragudj, de baromi idegesítõ tud lenni. A másik gyerektõl sem szép, hogy fellöki a tied, de nem gonoszságból teszi. Ráadásul, mivel ez nem 1x fordult elõ, azt kell mondjam, a fiad nem igazán tanul az esetbõl.
A gyerekek maguk játszottak eleinte felügyelettel, majd amikor már biztosak voltunk abban, hogy nem lesz gond (nincs leesõs, "veszélyes" játék bent) akkor másik helységbe mentünk. Ha kint vannak, akkor mi is kint vagyunk.

Hogy ha átmegyek a BME közlekedésmérnöki karról a győri Széchenyi Egyetemre akkor megkell e várni az 1 évet vagy félévkor át lehet e menni? Ki kell e fizetni a félévet a BME-nek?

Legjobb válasz: Nyilván ki kell fizetned. De jobban jársz ha most februárban jelentkezel Gyõrbe és felvesznek. Tárgyat elfogadtatni úgysem tudsz...

Nyilván ki kell fizetned. De jobban jársz ha most februárban jelentkezel Gyõrbe és felvesznek. Tárgyat elfogadtatni úgysem tudsz...
Privátodra: Mindenképpen ki kell fizetned, mert már megkezdted a félévedet... És szerintem februárban nem is tudsz átmenni... Elfogadtatás: kb semmilyen tárgy nem egyezik meg olyan szinten, hogy elfogadják.
Én úgy tudom, hogy ha év végén mész át, akkor nem kell fizetned, nem 100%, de így hallottam, olvass utána, biztosan fent van valahol a hivatalos álláspont. Amúgy miért akarsz átmenni? Hidd el, "csak" az elsõ 2 éve nagyon sz*r, utána sokkal könnyebb lesz!

Ha mondjuk megcsinálom a tápszert és a baba bealszik, úgy, hogy nem tudom felkölteni, akkor öntsem ki? És ha 30 perc vagy 1 óra múlva éhes lesz csináljak újat vagy felhasználható még amibe nem kezdet bele?

Legjobb válasz: Én mindig frissen készítem el a tápszert. Reggel felforralom a vizet, megvárom még meghûl, aztán beleöntöm egy 1l-es hagyományos felnõtt termoszba. Így egész nap megfelelõ hõmérsékletû a víz, és ha megyünk valahová viszem a termoszt, egy cumisüveget, beleöntöm a vizet, a tápszert rámérem és összerázom. Ha megmaradt kiöntöttem a kutyánknak, nem tettem el a hûtõbe. Ja, attól hogy bealszik a baba a cumisüvegbõl megtudja inni a tápszert, nem kell hozzá felkölteni, csak utána az oldalára kell fektetni vagy hasra. Utána tudsz nézni: "álometetés"-nek hívják

tenyleg csak 2 orat lehet eltartani.egyebkent is a bekevert tapszer egy ido utan besurusodik.olyan lesz mint az aludt tej.en ezt tapasztaltam.soha nem adtam neki oda ha letelt a 2 ora
Én max 1 órát tartogattam a tápszert, amikor néha reggel visszaaludt a babám, mire elkészítettem. Ha 2 órát mondanak, akkor 2 óra a max. Szerintem, én nem kockáztatnék meg többet. És amibe beleiszik, azt már kiöntöm, nem tudnám odaadni..
Én mindig frissen készítem el a tápszert. Reggel felforralom a vizet, megvárom még meghûl, aztán beleöntöm egy 1l-es hagyományos felnõtt termoszba. Így egész nap megfelelõ hõmérsékletû a víz, és ha megyünk valahová viszem a termoszt, egy cumisüveget, beleöntöm a vizet, a tápszert rámérem és összerázom. Ha megmaradt kiöntöttem a kutyánknak, nem tettem el a hûtõbe. Ja, attól hogy bealszik a baba a cumisüvegbõl megtudja inni a tápszert, nem kell hozzá felkölteni, csak utána az oldalára kell fektetni vagy hasra. Utána tudsz nézni: "álometetés"-nek hívják
elvileg 2 órán belül felhasználható még(védõnõnk szerint)de persze ebbe a melegbe -hûtõbe tárold addig
Ez a kérdés már nagyon sokszor felmerült egyébként itt. Vannak, akik azon az állásponton vannak, hogy mindig újat kell, de mi pl. betesszük hûtõbe kezdetektõl fogva. 2, 5 hónapos a baba, hozzátáplálós volt 2 hós koráig, mostmár szinte csak tápszeres. Az éjszakai adagot mindig késõ este készítjük el, majd megy be a hûtõbe, védõnõ javasolta. Nappal, ha marad, akkor az is. Ha kevés, akkor kiöntjük, de ha több, akkor megy a hûtõbe, csak ahogy fentebb írták átöntjük és a cumit lemossuk rendesen. Nem mindig lehet nála eltalálni, hogy mennyit kell készíteni, hiszen nem mindig ugyanannyit eszik. Semmi baja nem volt még ettõl.
Én például a hajnali tápszert este csinálom meg, csak megmelegítem egy kicsit és úgy kapja, 6, 5 hónapos a kisfiam és a kezdetektõl így kapja, soha semmi gond nem történt. Viszont ha már ivott a cumisüvegbõl a maradékot érdemes átönteni egy tiszta cumisüvegbe a cumin maradt nyál miatt!
szia ha nekem valamiért nem eszi akkor 2 órán belül ha megéhezik akkor azt kapja ami el lett készítve addig hûtõben van és semmi baja nincs a tápszernek.Mikrózom és megkeverem , h egyenletesen melegedjen át.Soha semmi baja nemvolt eddig.
nem, ne tedd hûtõbe sem. Ilyen nagy melegben fél óráig tartható pl. konyhapulton. (normál esetben 1-1, 5 órát is). Szóval ha több mint 1 órája alszik akkor újat érdemes csinálni. De ez az én véleményem/látásmódom.
A kérdező hozzászólása: Tehát tegyem hütõbe és melegítsem újra, ha kell neki 1 óra múlva?
Szia! Alapprobléma a kérdésben, hogy sokan keverik az anyatejet a tápszerrel. Anyatejet hûtõben akár 2 napig is el lehet tárolni (mélyhûtõben még több ideig) és lehet újramelegíteni. A tápszer nem anyatej! 1-2 órán belül ha nincs újrafelhasználva ki kell önteni, mert változik a kémiai összetétele. Nem szabad hûtõbe tenni és pl. másnap újramelegíteni! Ez nem a tápszergyártók reklámja, hogy még több fogyjon belõle, hanem csak bele kell gondolni, hogy mit tartalmaz a tápi és az anyatej. A tápi tulképp tejpor, tehéntejbõl "átalakítva". Vízzel felöntve változik, gyorsabban, jobban romlik. Ezeket nem azért írtam le, mert hûmostaztándemegírtam, csak többször jön elõ ugyanez a gond. Tehát ha elalszik, és mondjuk 2 órát alszik, akkor már nem szabad odaadni, felmelegítéssel sem. De egy óra, másfél óra max. még belefér.
Ha bealszik a babátok miközben etetik, ti befejezitek az etetést??? Nekem egyébként a gyerekorvos javasolta az álometetést mert a kisfiam este 9-tõl másnap reggel 10-ig aludt 6 hetes kora óta, és azt mondta, hogy így nagyon leesik a vércukor szintje, és ebbõl könnyen kialakulhat a cukorbetegség. Azt mondta, hogy fordítsam az oldalára vagy fektessem hasra etetés után. Elõször én is furcsállottam, de inkább ez, mint a cukorbetegség, vagy Ti nem így gondoljátok???

1. :ki milyen samponnal/balzsammal ápolja a haját hogy dús legyen? 2. :leborotváltam a karom. Mindenki tudja hogy az ember kezén egyszer ez visszafele nő, elhalványodik vagy ilyesmi, . Ha hagyom, akkor ez idővel majd nem lesz akkora mint most?

sampon, balzsam, haj, szőr, borotva,

Legjobb válasz: Mi nõ visszafele és mi halványodik el? A szõr a karodon? Mert az véletlenül sem. Fõleg, ha borotválod. Maximum, ha epilálnád vagy gyantáztatnád, akkor számíthatnál arra, hogy idõvel kevesebb, ritkább lesz. A sampon/balzsam témához nem tudok hozzászólni, mert genetikailag dús a hajam.

Mi nõ visszafele és mi halványodik el? A szõr a karodon? Mert az véletlenül sem. Fõleg, ha borotválod. Maximum, ha epilálnád vagy gyantáztatnád, akkor számíthatnál arra, hogy idõvel kevesebb, ritkább lesz. A sampon/balzsam témához nem tudok hozzászólni, mert genetikailag dús a hajam.
Balea oil repair sampont és balzsamot használok. A második mondanivalód hülyeség. Max akkor nõ visszafele a szõr a karon, ha begyullad a szõrtüszõ (gyantázásnál, epilátorozásnál elõfordul az ilyesmi). Egyébként ha tövestül szeded ki a szõrt, akkor ritkulhat.
A kérdező hozzászólása: Igen a ritkulásra gondoltam, köszönöm :D és oké. a sampont is köszönöm ;)

Ha 1 hétig élhetnéd valaki más életét, kiét választanád? Nem konkrét személyre gondolok, hanem inkább életstílusra, munkára, országra, stb. Pl. Görög halász vagy go-go táncosnő vagy bálnakutató vagy tibeti szerzetes vagy ilyesmi.

Ha ezt nem egy hétre szeretnéd, hanem rövidebb vagy hosszabb ideig, akkor meddig?

Legjobb válasz: Egy jó család gyereke lennék. Nem gazdag, de normális, ahol törõdnek és figyelnek, van mit enni, meghallgatják a véleményemet.

Egy jó család gyereke lennék. Nem gazdag, de normális, ahol törõdnek és figyelnek, van mit enni, meghallgatják a véleményemet.
én a nagyon helyes, nõs kollégám feleségének a bõrébe bújnék ;)
En egy ertelmisegi felsotizezerbeli sznob borebe bujnek bele.Kivancsi vagyok olyan fentrol nem ereznek legalabb nemi sajnalatot az egyszerubb emberek irant netalantan egyutterzest? Aztan egy strici borebe belebujnek , hasonlo okok miatt, hogy kepes elni ugy h masokat kihasznal es porig alaz, szarba se veve h emberekrol beszelgettunk. , Egy hajlektalan borebe is belebujnek, h megtapasztaljam hogy kepes ennyire lesullyedni es igy letezni, hogy kepes e meg emberkent tekinteni magara vagy egyaltalan milyen kepe van sajat magarol. meg vannak otleteim...
Sarkkutató lennék az Anktartiszon, egy hétig vagy örökre, mindegy.
Amugy baromi vicces , hogy a kerdezo kiirja nem konkret szemelyre kivancsi.Ehhez kepest en aki nem konkret szemelyt ideztem levagyok pontozva, aki meg nem tud szoveget ertelmezni fel van ertekelve.Komoly.
Én egy férjes nõ lennék 2 gyerekkel.
Én egy csinos titkárnõ lennék.
A kérdező hozzászólása: Szia 11-es, ha kicsit vigasztal, én, a kérdezõ csak azokat jelöltem hasznosnak akik nem konkrét személyt írtak. És amúgy is értelmes választ adtak.
Én egy nagyon okos ember szeretnék lenni pár napig, aztán inkább tengerbiológus...de az örökre:-)
Till Lindemannét és folyton bámulnám magam a tükörben:)
Esetleg Irsai Olivér szõlõ, hóvirág, kocsányos tölgy vagy kolibri lennék!
Szia! Kipróbálnám milyen dolmányos varjúnak lenni!
En delfinekkel foglalkoznek :-)
Ha férfi lennék akkor David Attenborough életét élném mint természettudós Nõként inkább egy híres írónõ szerepébe bújnék. Mondjuk Agatha Christie bõrébe..
Én egy brit elõkelõség:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!