Találatok a következő kifejezésre: Ha 1 kétszer (30 db)

Ha 1 hónapban kétszer volt menstruációm akkor kétszer van peteérésem is?

A peteérés ebben az esetben is a 14 napra tehet??

Legjobb válasz: Szia! Szerintem nincs kétszer peteérés. Ha valaki menstruál még nem biztos, hogy volt abban a hónapban peteérése. Ha havonta kétszer jön meg szerintem keress fel egy dokit. Mégis hány napos a ciklusod?

Szia! Szerintem nincs kétszer peteérés. Ha valaki menstruál még nem biztos, hogy volt abban a hónapban peteérése. Ha havonta kétszer jön meg szerintem keress fel egy dokit. Mégis hány napos a ciklusod?

Ha 1 hónapig heti kétszer zumbázok hány kg-ot fogyok?

http://www.zumba.hu/ ha valaki nem tudná mi az :)

Legjobb válasz: gondolom 1 órás egy óra. tehát heti 2 óra mozgás... nem tudom de szerintem emellett diétáznod is kéne ,és napi szintem fél óra mozgás minimum. vagy legalábbis minden másnap 1 óra. szerintem a heti 2 óra kevés.

gondolom 1 órás egy óra. tehát heti 2 óra mozgás... nem tudom de szerintem emellett diétáznod is kéne , és napi szintem fél óra mozgás minimum. vagy legalábbis minden másnap 1 óra. szerintem a heti 2 óra kevés.
0, 19827354 kg-ot . Amúgy diéta nélkül , heti ilyen kevés mozgással ... semennyit .
A kérdező hozzászólása: Ha még emellett 1 hónapon keesztül minden nap járok futni?
attól függ mennyi felesleg van rajtad, meg mennyire figyelsz az étrendre. sztem 4-5 kiló lehetséges

Melyik a legjobb tömegnövelő edzés, ha 1 héten kétszer edzek meg egy izomcsoportot, de kevesebb gyakorlattal? Vagy elég a heti egyszer de több gyakorlatból? És a sorozatokban a piramis vagy a 4x8 vagy 10 a jó?

Legjobb válasz: Kezdoknek en a heti ket edzest ajanlanam izmonkent. Egy ev kokemeny edzes utan lehet szerintem neki allni a heti 1-nek. En ezeket a sorozatszamokat ajanlom 3x6, 3x8, 4x8, 3x10-12. Attol fugg milyen gyakorlatrol van szo.

Kezdoknek en a heti ket edzest ajanlanam izmonkent. Egy ev kokemeny edzes utan lehet szerintem neki allni a heti 1-nek. En ezeket a sorozatszamokat ajanlom 3x6, 3x8, 4x8, 3x10-12. Attol fugg milyen gyakorlatrol van szo.
Èn pont amikor magamnak nèzegettem edzèstervet, akkor talàltam meg layne norton edzèstervèt aki elèg okos csàvó ès jol is nez ki 1.nap : felsötest erö 2. Nap: alsótest erö 3. Nap: pihi 4. Nap : hàt ès vàll hipertrófia 5. Nap: mell ès kar hipertrófia 6. nap: làb ès vàdli hipertrófia 7 . Nap: pihi Keress rà: layne norton PHAT routine
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat
Ha nem vagy kezdö akkor heti 1 szer edz egy izmot.

Árthatok azzal 6, 5 hónapos babám napirendjének, ha 1 héten egyszer vagy kétszer a nyaralónkban töltjük az éjszakát?

Legjobb válasz: Nem kell görcsösen ragaszkodni a napirendhez!!! Semmi baja nem lesz, ha egyszer egyszer nem otthon alszik, nem fürdik meg este, vagy nem azt eszi amit kellene...

Nem kell görcsösen ragaszkodni a napirendhez!!! Semmi baja nem lesz, ha egyszer egyszer nem otthon alszik, nem fürdik meg este, vagy nem azt eszi amit kellene...
Nem
Nem, majd megszokja, hogy néha máshol alszotok. Ha pedig mindig péntek, szombat mentek akkor meg nagyon hamar megfogja szokni, hogy hétvégén máshol alszotok.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszotokat! Megnyugodtam.... :-)

Mennyi ido alatt adhatok le pár kilot ha heti kétszer eljárnák futni kb fél 1 orácskát?

Szeretnék lefogyni egypár kilot ...ha minden héten 2*eljárnák futni és 2* elmegyek edzésre akkor mennyi ido alatt adok le kb egy 5-6 kg-t ?

Legjobb válasz: Attól függ, hogy milyen edzésre jársz, az milyen hosszú, mit szoktatok csinálni. Futásnál: hegyen, dombon vagy alföldön futsz? hányszor állsz meg? Milyen gyorsan?...

Attól függ, hogy milyen edzésre jársz, az milyen hosszú, mit szoktatok csinálni. Futásnál: hegyen, dombon vagy alföldön futsz? hányszor állsz meg? Milyen gyorsan?...
A kérdező hozzászólása: az edzés két orát tart .. inkább csak kocogok fube ill asfalton és egyszer kétszer állok meg 15másodpercre talán

Mikor van peteérés ha 1 hónapba kétszer jött meg?

meg volt julius 2tol-8ig és most megint meg jött. ilyenkor hogy tudom kiszámolni a peteérést?

Geincferdülésem van ha 1 évig minden héten kétszer járok úszni kiegyenesedek?

Legjobb válasz: Nem csak halvány esély van rá, hogy nem romlik tovább.

Nem csak halvány esély van rá, hogy nem romlik tovább.
Szerintem se valószinû de legalább nem romlik a helyzet és nem fog fájni öregkorodra. Járj úszni és érezni fogod a változást.
Ha még nem múltál el 14-15 éves, akkor még nagy valószínûséggel kiegyenesedhetsz. :) De ha már leálltál a növésben, akkor azzal már nem lehet mit kezdeni, mivel a csontosodás már befejezõdött. Ezért fontos a gyerekeket megmutatni évente-kétévente egy ortopédusnak.

Péternek kétszer annyi Ft-je van mint Janinak. Illésnek kétszer annyi mint Péternek. Ha Janinak adunk 2Ft-t, Péternek 1-et, Illéstöl 5-öt elveszünk. Péternek kétszer kevesebb marad mint Janinak és Illésnek együtt. Mennyi pénzük volt az elején?

Legjobb válasz: Jelöljük p,j,i változókkal kinek mennyi Ft-ja van! Péternek p Ft-ja van Janinak j Ft-ja van Illésnek i Ft-ja van Írjuk fel, hogy mit ismerünk!: Péternek kétszer annyi Ft-je van mint Janinak: p=2*j Illésnek kétszer annyi mint Péternek: i=2*p Ha Janinak adunk 2Ft-t, Péternek 1-et, Illéstöl 5-öt elveszünk.Péternek kétszer kevesebb marad mint Janinak és Illésnek együtt: p+1=(j+2+i-5)/2 Vagyis összefoglalva: p=2*j i=2*p p+1=(j+2+i-5)/2 Itt meg sima helyettesítéssel, meg egy egyszerû egyenlet megoldásával megvan.

Jelöljük p, j, i változókkal kinek mennyi Ft-ja van! Péternek p Ft-ja van Janinak j Ft-ja van Illésnek i Ft-ja van Írjuk fel, hogy mit ismerünk!: Péternek kétszer annyi Ft-je van mint Janinak: p=2*j Illésnek kétszer annyi mint Péternek: i=2*p Ha Janinak adunk 2Ft-t, Péternek 1-et, Illéstöl 5-öt elveszünk.Péternek kétszer kevesebb marad mint Janinak és Illésnek együtt: p+1=(j+2+i-5)/2 Vagyis összefoglalva: p=2*j i=2*p p+1=(j+2+i-5)/2 Itt meg sima helyettesítéssel, meg egy egyszerû egyenlet megoldásával megvan.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!