Találatok a következő kifejezésre: Ha 1 két hetes (4 db)

Ha 1 vagy két hetes terhes valaki de nem tud róla és elkezd fogamzásgátkót használni az milyen következményekkel jár?

Legjobb válasz: a babának baja lehet belõle ...mindenképp csinálj tesztet...de mielõtt valaki fogamzásgátlót kezd szedni a nõdoki kivizsgálja...bár 1-2 hetes terhességet nemtom meg tud e állapítani...ennyit tudtaam segíteni :)

a babának baja lehet belõle ...mindenképp csinálj tesztet...de mielõtt valaki fogamzásgátlót kezd szedni a nõdoki kivizsgálja...bár 1-2 hetes terhességet nemtom meg tud e állapítani...ennyit tudtaam segíteni :)
A fogamzásgátlót a menstruáció elsõ napján kell elkezdeni szedni. Terhesen csak igen ritkán menstruál valaki.
A doki megvizsgál, mielõtt felírja a tabit. Meg addig úgysem lehet elkezdeni a tabit szedni, míg meg nem jön a mensi, ugyanis a mensi elsõ napján lehet elkezeni szedni.
ez tényleg durva:S ha még sok ilyet olvasok el fog menni az egész szex dologtól a kedvem:S
nem ide tartozik ugyan de ha valaki terhes az már nem menstruál. lehet ugyan valami féle vérzés de az nem menstruáció. nézz cska utána a biológiakönyvekben..
Ezek az alacsony hormontartalmúak nem ártanak a babának. De azért tesztelj, mielõtt elkezdenéd szedni a köv. levéllel! Vannak olyan tesztek, amelyek már 5 napos terhessséget is kimutatnak. Amikor valaki abbahagyja a szedését, mert babát szeretne, akkor sem kell 3 hónapot várni, hogy "kiürüljön" a szervezetbõl!
A kérdező hozzászólása: de ha már fel van írva a tabi és úgy lesz valaki terhes tudom kicsi az esélye de megvan! akkor mi lesz mi fog történni?
A kérdező hozzászólása: a fogamzásgátlóü szedése terhesség alatt de iylen nagyon kezdeti stádiumban vetélést okozhat?
A kérdező hozzászólása: gondolok itt arra hogy egy két napos max egy hetes terhesség
A 7. sztem kamu!
éhes:-) majd alábbhagy az evési kedv kitartás.
Szpotasd igény szerint, ahogy a babádnak jó! Majd kialakul az evés ritmusa, meglátod! 3 gyereket szoptattam, mindegyik másképp szopizott nekem, de a középs fiam képes volt óránként is szopni, és volt, hogy 1 hét alatt 1 kilót hízott 1 hónapos korában! Sok boldogságot a babához, és jó egészséget neket, valamint sokáig tartó szopizást kívánok nektek! :D
Csak szoptass, szoptass... Amikor õ szeretné. Mi is így voltunk. Ez ezért gyerekágyas idõszak. Majd visszább vesz a tempóból.
Kitartás! Az elsõ pár hét ilyen. Én 1 hónapos koráig nagyon le sem bírtam tenni, mert folyton a cicin lógott volna. Volt, hogy másfél-2 órákat szoptattam egyfolytában, aztán fél óra múlva kezdtük elölrõl. Aztán szépen lassan elkezdtek ritkulni a szopik, az idõtartamuk is rövidebb lett. Most 5, 5 hós a lányom 3-4 óránként igényli a cicit és akkor lerendezi 10-15 perc alatt:o)))) Szóval csak türelmesen! Pihenj, amikor õ pihen, ne foglalkozz csak magaddal és a babóval! Így minden OK lesz!
Mi is úgy voltunk az elsõ hónapban, hogy szinte egész nap cicin lógott, éjszaka is 2-3 óránként kelt szopizni. Most 4 hónapos és nappal még mindig kb. 3 óránként szopizik, de az éjszakát már majdnem mindig végigalussza, és az egyes szopikat is letudja 5-10 perc alatt.
Adj neki, hogy a cicid jól beálljon a termelésre. Én betartottam az elején a 3 órás szabályt, de nem jártam jobban, most gyakrabban kell etetnem, hogy legyen tej. Az elsõ heteket nehéznek érzed majd, de belejössz meglásd. Ha 2 óránként adsz, az meg amúgy sem túl gyakori, úgyhogy nyugodtan adj így, ha gyakrabban nem megy.
Szoptasd* (bocs) második vagyok

Nem baj az, hogy a 4 hetes fiam ha nem tud elaludni két etetés között, akkor 1, 5 óra múlva újra éhes és akár 100 ml-t is megeszik újra?

Elég nagy babó. Lassan eléri a 4 kg-ot. Lehet, hogy egy étkezésre kevesebbet eszik, mint amennyit kellene, és ezért éhezik meg 1,5 óra múlva?

Legjobb válasz: 4 hetes babánál ez természetes. Ismerõsömnek óránként szopott a picije azt hitte kevés a tej ezért adott neki tápszert,de azt is óránként kérte,tehát maradt szopi. 2 hét alatt hízott 1150 gr-ot Ezért jó az igény szerinti szoptatás További jó szoptatást!

4 hetes babánál ez természetes. Ismerõsömnek óránként szopott a picije azt hitte kevés a tej ezért adott neki tápszert, de azt is óránként kérte, tehát maradt szopi. 2 hét alatt hízott 1150 gr-ot Ezért jó az igény szerinti szoptatás További jó szoptatást!
Szia! Már többedszer írom, úgyhogy csak röviden, hogy miért van így: az anyatej annyira jól (a legjobban!) hasznosul a baba szervezetében, hogy mindössze 2 óra latt teljesen kiürül a gyomorból, de jóval kevesebb salakanyagot hagy hátra, mint a tápszer vagy a szilárd táplálék. Amikor ébren van, nyilván több energiát használ fel, mint amikor alszik, tehát gyakrabban fog megéhezni. Plusz, úgy általában is, a pár hetes babák évrenléti idejük legnagyobb részét szopizással (evéssel+cumizással!) töltik, ami egyrészt a hatékony szopási technika begyakorlását, illetve a pocak befogadóképességének növelését, másrészt az anya közelségét hivatott biztosítani. Azaz, teljesen normális, hogy a fiad így eszik, élettani/fejlõdéstani okai vannak. Semmiképp sem arról van szó, hogy egyszerre nem eszik eleget, MERT mondjuk nincs elég tejcsi és EMIATT tápszerrel kéne pótolni! Nyugodtan szoptasd õt igénye szerint és ne az órát nézve vagy számolgatva, idõvel nyúlni fognak az etetési idõk és beáll valamiféle rendszeresség is, hidd el. :) 17 hónapja szoptató anyuka

Ha terhes lennék kb.9 hetes lennék, de két teszt is negativ lett. Csak épp nem jött meg, de nincs mellfeszülés sem rosszullét.1 hétig barnáztam. Lehetek terhes? Vagy mi lehet a baj?

Legjobb válasz: Lehetsz terhes!!! Nekem 3 hónapos koromig nem voltak tüneteim! Semmi! A tesztjeim is azt mutatták, hogy nem vagyok terhes, szóval lehetsz terhes, igen!

Lehetsz terhes!!! Nekem 3 hónapos koromig nem voltak tüneteim! Semmi! A tesztjeim is azt mutatták, hogy nem vagyok terhes, szóval lehetsz terhes, igen!
Menj el dokihoz, õ ultrahang alapján meg tudja mondani, h terhes vagy e.
Lehetsz, de kicsi az esélye. Egy orvosi kivizsgálást javasolnék.
Szerintem is menj orvoshoz, õ megmondja hogy az vagy-e vagy csak nincs peteérésed.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!