Találatok a következő kifejezésre: Ha 1,8 a nyaki (3 db)

Ha 1, 8 lett a nyaki redő mérete, hány százalák hogy nem áll fenn a Down-kór veszélye? Mennyire pontos ez a vizsgálat?

Legjobb válasz: Az 1.8 az jó érték.Ha 3 fölött van akkor dawn gyanus és akkor folytatják a vizsgálatokat tovább.Ha van a családodban dawn kóros érdemes megcsináltatnod az integrált tesztet-25e ft ,itt vérbõl nézik és ennek nagyobb a megbízhatósága.Ez ha jól tudom olyan 90%körüli amíg a másik kevesebb.

Az 1.8 az jó érték.Ha 3 fölött van akkor dawn gyanus és akkor folytatják a vizsgálatokat tovább.Ha van a családodban dawn kóros érdemes megcsináltatnod az integrált tesztet-25e ft , itt vérbõl nézik és ennek nagyobb a megbízhatósága.Ez ha jól tudom olyan 90%körüli amíg a másik kevesebb.
Bizony, 3-ig jó, de attól is lehet valakinek magasabb, hogy elõrébb jár a terhességében 1 héttel, mint számolják, vagy ikreket vár. Az 1, 8 viszont mindenhogy jó érték. Nyugi.
Nekem is mindjárt megjönn érzésem van, mára nem vártam. Remélem mind a ketten babássak vagyunk.Drukkolok!!!
ha egy nap 37, 1, az még nem jelent semmit. egy ovuláció nélküli ciklusban is lehet egy napra magas, mert ott hol felmegy, hol leesik. mérd minden nap, biztosra csak úgy mehetsz, ha fent is marad, babás pedig, ha 14nap után is fent marad.
A kérdező hozzászólása: ma is 37 volt...
ez jó hír, ez bizonyitja, hogy volt ovulációd. ha 14nap után is ilyen magas lesz, és még a mensi is elmarad, akkor babás vagy a legnagyobb valószínûséggel..
A kérdező hozzászólása: tegnap is 37, ma is 37, 1. a méhszájam nagyon fent van és elméletileg zárt. vélemények?
Szerintem a hüvelyben mért 37 fok nem is olyan magas. Nekem szájban mérve annyi és úgy tudom, hogy hüvelyben kb 0, 5 tizeddel többet mérünk, mint máshol. De persze nem ez a lényeg, hanem hogy önmagadohoz képest mennyi. Mennyi volt máskor, mennyi volt ovu elõtt, ilyesmi. Csak azt akarom mondani, hogy nem szabad önmagában egy számot értékelni, meg nincs is értelme... Persze drukkolok neked / meg magamnak is :) /

13 hetes 4 napos terhes voltam, amikor megtörtént az első genetikai szűrés. A babám nyaki redője 1.8 ülőmagassága 78mm. Nem túl nagy a baba? Félek, hogy ha ilyen ütemben nő, nagyon nagy lesz.

Legjobb válasz: nem nagy a babad, de ha megis, men kell megilyedni, mert 9 honap nagyon hosszu ido es nagyon sokat valtoznak a babak kozte. Pl nekem a 22. heten 25 hetesnek felelt meg a babam es most 37 hetesen mar csak 3 nappal nagyobb a koranal. Ez teljesen normalis a feljodes alatt hogy ingadozik a meret. Nem vagyunk egyformak es a babain sem :D 37 hetes kismami

nem nagy a babad, de ha megis, men kell megilyedni, mert 9 honap nagyon hosszu ido es nagyon sokat valtoznak a babak kozte. Pl nekem a 22. heten 25 hetesnek felelt meg a babam es most 37 hetesen mar csak 3 nappal nagyobb a koranal. Ez teljesen normalis a feljodes alatt hogy ingadozik a meret. Nem vagyunk egyformak es a babain sem :D 37 hetes kismami
Egyáltalán nem nagy. A legfontosabb az, hogy a tarkóredõ mérés eredménye jó lett. Nekem 12 hetesen és 1 naposan 55 mm volt. Simán el tudom képzelni, hogy 1 hét és 3 nap alatt tudott volna 23 mm-ert nõni, hisz ilyenkor belelendülnek. :)
Nekem 13 hetesen 3 naposan a CRL 74mm volt, én is azt hittem hogy nagy lesz. De már 36 hetesek vagyunk és teljesen átlagos méretei vannak, a combcsontja picit hosszabb így valószínûleg hosszú baba lesz. De idõközbe volt hogy kisebb volt az "átlagtól" volt hogy nagyobb. A te esetedben még korai lenne azt mondani hogy nagy lesz mert tényleg teljesen egyeletlen ütemben nõnek. Lehet hogy 2-3 hét múlva kisebb lesz mint kéne aztán meg nagyobb. Szóval még ne aggódj ilyesmiken.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat, megnyugodtam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!