Találatok a következő kifejezésre: Ha úgy teherbe hogy minden másnap (1 db)

Ha úgy estem teherbe hogy minden másnap együtt voltunk akkor a lány vagy a fiú esélyesebb?

Legjobb válasz: Hát erre csak a Mindenható tudhatná a választ. Az ég világon szerintem semmi köze a nemek alakulásához. A szerencse kérdése, melyik spermium ér célba hamarabb: az X vagy az Y tartalmú.

Hát erre csak a Mindenható tudhatná a választ. Az ég világon szerintem semmi köze a nemek alakulásához. A szerencse kérdése, melyik spermium ér célba hamarabb: az X vagy az Y tartalmú.
Nekem is bejött, mi a 16.napon hoztuk össze a bébit (28 napos ciklus, óramû pontossággal.:) ), és akkor pöcse van mint.... :)
na, a 4-ik válaszoló, mert látom közben írtak:) )
Szia! Amit az elõttem válaszoló leírt, nekem mind a 3 gyerekemnél bejött:) ))E recept alapján készültek. Üdv
A harmadik válaszoló vagyok! No igen ez a lényeg amit ez elõttem szóló írt. A lányok (X)lassabbak, de tovább élnek, a fiúk (y) gyorsak de hamarabb "elhalnak", ez a lényeg. Csak tudni kell a peteérés "pontos"idõpontját, ami nehéz. Plusz van valami hüvelyöblítéses dolog is ezt is az a genetikus mondta, de ezt már tényleg nem tudom pontosan, utána kell nézni.
50%-50%
Ha lányt szeretnétek, akkor a peteérés elõtt 1 vagy 2 nappal szeretkezzetek, ha fiút, akkor a peteérés napján. Persze nincs olyan módszer, ami 100%-os... :-))
Szia! Hát nem tudom, csak azt tudom, hogy Czeizel (remélem jól írtam) genetikusnak van egy tudományos elmélete ami nagyon nagy százalékban bejöhet és az igenis függ attól, hogy mikor van az ember együtt a párjával. Ha rákeresel az interneten biztos megtalálod.
sajnos semmi köze hozzá..
A hüvelyöblítéssel kapcsolatban:Ha ecetes vízzel öblítessz, akkor lány lesz, ha szódabikarbónás vízzel, akkor pedig fiú!Állítólag!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Egy nő tényleg vagy mindent megtesz azért hogy gyermeke legyen vagy hogy sose legyen?

Ez egy jó mondás de tényegészen így is van a való életbe? Másra vetiéve,mert ez nálam 1000százalékosán így van

2

Járt már igy valaki ha megtörtént a beágyazodás utánna van még peteérés?

1

A legutóbbi menzeszem nagyon gyenge volt és azóta nagyon kívánom a konzerves ton halat. Szerintetek lehetek terhes vagy semmi köze a terhességhez?

6

Valaki a hétfő, vagy környékére nem várja? Éreztek már valamit?

6

Ha megjött ma a mensesem akkor gyakorlatilah nem lehetek terhes?

3 napja voltunk együtt a párommal és bennem ment el mert babát szeretnénk, ma megjött, akkor biztos nem lehetek terhes?

4

Normális ez a hőgörbe szerintetek? Volt már ilyen valakinek?

3 hónapja hőmérőzök, 28 naposak a ciklusaim, mindig félidőben van ovum ahogy a nagykönyvben meg van írva. Alaphőm 36.3-36.4 között ingadozik, viszont ebben a hónapban folyamatosan 36.4-et mértem, egyetlen nap kivételével. Az ovu tesztemnek is már legalább halvány kétcsíkosnak kellene lennie, viszont tegnap és ma reggel is néztem, hómező! Lehet, hogy nem lesz ebben a hónapban ovum...? :(((

14

Most akkor pontosan mikor van az időpont amikor is megkéne jönnie?

Júli elején letettem a gyógyszert mert babát szeretnénk!
Augusztus 20-án kelett volna megjöjjön,késett majd egy hetet 26-án hétfőn jött meg!!28 napos volt mindig a ciklusom itt úgye ez most picit változott.Azt mondták nekem hogy a 26-tól számoljak 28 napot azaz szeptember 23 hétfőn kelett volna megjönni,még mindig semmi!Kérdésem hogy jól számoltam e??Megint lehet ennyi késés a gyógyszer lerakás miatt,vagy terhes lehetek???

3

A peteéréses nyák megjelenése után 24 órával van esély a teherbeesésre? Vagy hogyan is van ez?

3

Hany hetes terhes lehetek?

Augusztus 20 hogy meg utoljara, tetsz szerint terhes vagyok.
Hányingerem van es sirhatnekom, egyfolytaban tudnék aludni.
Szerintetek? Mikortol vanjak esej a tunetek?

6

Kisebb méh kinek volt? Gondot okozott? Sokaig vart babara?

nekem 5,5x34mm nyalkahartya 7mm

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!