Találatok a következő kifejezésre: Ha úgy mintha (448 db)

Ez kegyetlen:-) annyira lent mocorog az egyik babóm hogy már kellemetlen mintha a húgyhólyagomon ugrálna. Nektek is annyira lent mocorog? Meg van olyan is néha mintha kaparászná ott lent na jó tudom ez kicsit morbidul hangzik de ha úgy érzem. :-)

Legjobb válasz: Ilyen nálam is volt a harmadik csemetémnél!Sokszor úgy megnyomta hólyagomat hogy azt hittem menten bepisilek!A kaparászás meg olyan volt mintha a méhszájamat csipkedné kaparászná belülrõl!:D

Ilyen nálam is volt a harmadik csemetémnél!Sokszor úgy megnyomta hólyagomat hogy azt hittem menten bepisilek!A kaparászás meg olyan volt mintha a méhszájamat csipkedné kaparászná belülrõl!:D
A kérdező hozzászólása: Halihó.Köszi a válaszokat.Nos igen két kis srác focizik odabent de amit a kérdésben leírtam azt csak kb:1 hete érzem és pont ez az hogy még csak 23 hetes vagyok és már ennyire erõseket rúgnak meg úgymond kaparásznak:-)Háááát hol van még a vége???Az tuti hogy nagy babák és erõsek de így van ez jól:-D Akkor nem izgulok hogy rossz helyen vannak hisz csak élvezik az odabentlevõséget:-D
Szia! Ikreket vársz? :) Bár nekem egy baba van odabent, de én is érzek ilyeneket mint te.A hólyagomat tuti labdának nézi:Dés nekem is szokott kaparászni....azt hittem h csak én érzem.Sõt van hogy úgy belerúg a p***imba, hogy komolyan úgy érzem, mindjárt kidugja valamilyét:) Hány hetes vagy? 36 hetes
Szia!Én is ezt érzem min Te. Annyira lent van a babóm, hogy amikor kinyomja magát az nagyon kellemetlen.Olyankor csiklandozni szoktam és 1-2 percen belül elmegy onnan :)
Nálam is ez volt. Fõleg mikor mindketten be voltak fordulva 28 hetesen. Kegyetlen volt. Aztán visszafordult a második baba, akkor jobb lett, de ahogy nõttek visszatért, pedig a második maradt faros. Kitartás! Hány hetes vagy?
Én is így vagyok.Még orvoshoz is fordultam, fõleg a kellemetlen kaparászás miatt. Én 35hetes múltam.Te?
Most vagyok 22 hetes és már a 20. héttõl csinál ilyet a kisasszony. Legalább nem vagyok egyedül. Egyik nap konkrétan gerincen rúgott, de a hólyagom és a vesetájékomba való bikázás a legkedvesebb hobbija. Ultrahangon még azt is láttuk hogy integet, közben megsorozta lábbal a hólyagom, a másik kezét szopja, aztán megrángatta a köldökzsinórt. Szóval gyakran kifejezetten fáj a huncutkodása.
szia! 28 hetes vagyok és kb. én is ilyenekkel küzdök, pedig "csak" egy baba van. tegnap én is bementem a kórházba, mert iszonyú, szûnni nem akaró alhasi fájdalmakra ébredtem ettõl és megijedtem, hogy koraszülés. de szerencsére nem. csak rosszul helyezkedik a kisfiam. bár nyilván õ irtóra élvezi :-))9 én viszont óránként többször járok pisilni éjjel nappal. holott csak annyit iszom, amennyit muszáj.
Szia! Az elsõnél nem volt ilyen, de most a másodikkal mindig olyan mintha szétrúgná a hólyagomat. Attól félek egyszer nem tudom visszatartani:D És ez megy 18. héttõl, most 27 hetes vagyok

Miért érzem úgy mintha éhes lennék? Ha eszem vagy iszom akkor pár percig nem érzem ezt a rossz érzést. Nem vagyok éhes, inkább olyan mintha gyomron vágtak volna. Mitõl van ez?

Legjobb válasz: Lehet, hogy sok a savad. Ha a gyomorszájadnál fájdalmat érzel, akkor valószínû. Fõleg, ha reflux is van. Ha így van, akkor lúgosítani kell. És sok mozgás.

Lehet, hogy sok a savad. Ha a gyomorszájadnál fájdalmat érzel, akkor valószínû. Fõleg, ha reflux is van. Ha így van, akkor lúgosítani kell. És sok mozgás.

Normális, ha gyakran érzem úgy, mintha álmodnék? Néha nem tudom, valóság vagy álom? !

minden délután iskola után lefekszem aludni pár órára, este így nehézkesen alszom el, van hogy nem is alszom többet mint 6 óra, hétvégén meg szintén buli miatt hajnalban fekvés, és későn kelés. gyakran jutnak eszembe dolgok, és néha mintha nem tudnám, hogy ez álom volt vagy valóság, pár perc múlva persze már rájövök, ha nagyobb dologról van szó, de például egy rövid beszélgetésnél, telefonálásnál vagy sms-nél más a helyzet, ott vissza kell néznem. de a legfurább, hogy sétálok az utcán, picit mintha szédülnék, és tudom hogy valóság, de nem érzem annak, a részegséghez tudnám hasonlítani.. kicsit ijesztő, sehol nem találok ésszerű magyarázatot rá, de szinte összemosódik a valóság és az álom. 18/l

Legjobb válasz: Hát ennyibõl nehéz megmondani mi lehet. Gondolom drogozni nem drogozol. Nekem is voltak hasonló érzéseim. Néha nekem is voltak olyan pillanatok, amikor olyan volt mintha álmodnék. Sõt késõbb egyre rosszabb lett, és ijesztõ is volt, a végén már pánikrohamok jöttek rám. Enyhe nyugtatót kellett szednem. Szóval sok minden lehet. Szerintem, ha nem múlik el mindenképp kérdezz meg egy orvost.

Hát ennyibõl nehéz megmondani mi lehet. Gondolom drogozni nem drogozol. Nekem is voltak hasonló érzéseim. Néha nekem is voltak olyan pillanatok, amikor olyan volt mintha álmodnék. Sõt késõbb egyre rosszabb lett, és ijesztõ is volt, a végén már pánikrohamok jöttek rám. Enyhe nyugtatót kellett szednem. Szóval sok minden lehet. Szerintem, ha nem múlik el mindenképp kérdezz meg egy orvost.
ezt az Eredetbõl vetted? szerintem neked megártott az a film!:D
A kérdező hozzászólása: Nem, sose drogoztam, megvetem.. hat mindenesetre koszonom., "jo" tudni, hogy nem vagyok egyedul.. :s :) a 2.nak pedig azt kell mondjam, te hulye vagy :DD amugy jo film, ujra akarom mar nezni egy ideje, mert reg nem lattam, lehet ezek el vonasi tunetek a filmre nezve :D

A Stalker Clear Sky-ban itt nála hogy hogy látni három Ak 74\2u-t és egy PSO 1 távcsőt de miért van ott ha nem tudom felvenni vagy elvenni tőle. Vagy miért vannak ott úgy mintha fel lehetne venni?

http://kepfeltoltes.hu/120607/xrEngine_2012-06-07_23-43-28-9..

Legjobb válasz: Az csak díszlet. A játék úgy van megcsinálva, hogy kiírja a fegyverek nevét. Mivel ott be van rakva, ezért kiírja a nevet, de ezeket nem lehet felhasználni. Ahogy fejlõdsz, úgy jutsz egyre jobb fegyverekhez, és úgy szerzel egyre több pénzt amibõl szintén jobb fegyvert tudsz venni. Ha pedig a szerelõknek elviszed a fejlesztõeszközöket, azok is erõsebb és strapabíróbb fegyvert tudnak készíteni.

Az csak díszlet. A játék úgy van megcsinálva, hogy kiírja a fegyverek nevét. Mivel ott be van rakva, ezért kiírja a nevet, de ezeket nem lehet felhasználni. Ahogy fejlõdsz, úgy jutsz egyre jobb fegyverekhez, és úgy szerzel egyre több pénzt amibõl szintén jobb fegyvert tudsz venni. Ha pedig a szerelõknek elviszed a fejlesztõeszközöket, azok is erõsebb és strapabíróbb fegyvert tudnak készíteni.
A kérdező hozzászólása: Sost az elején tartok ott hogy át kell mennem KORDON-ba ez után hány küldi kell ahoz hogy megjelenjenek a komolyabb csúzlik meg cuccok?
Miután a játék nem lineáris, ezért nem lehet így küldetésre pontosan megadni. Ha a mocsárban is elég idõt eltöltesz, végigjárod a rejtekhelyeket és a mellékküldetéseket, már ott is lesz egy megfelelõ alapkészleted (a játék lényege az aprólékos végigjátszás, mert ha végigrohansz a fõszálon, akkor sokkal gyengébb leszel a végére, mintha fejlõdnél. Kordon-ban két kereskedõ is van, és ott a hadsereggel kell területfoglalási harcokat vívni, nekik pedig gépfegyverük van (+ utánpótlásuk az õrhelyrõl, ott pedig fegyverkészletek).
Nem. Ez egy tévhit. Ha növeszteni szeretnéd a hajad, használj Regain oldatot. Gyógyszertárban kapható, ez tényleg hatásos.
A kérdező hozzászólása: igen?:O és mennyibe kerül? hogy kell használni?:O

Ezosok, erzitek-e neha ugy mintha egy-ket "valaki" szandekosan komoly kerdeseket nevetsegesse akarnanak tenni. Mi ezzel a celjuk? Es ha semmi celjuk nincs ezzel csak unatkoznak akkor miert nem huznak a pitsaba?

Legjobb válasz: Én azt érzem, hogy valakik nyilvánvalóan saját fantazmagóriát közismert tényként vezetnek elõ, mintha valóban létezne, közben olyan bõdületes, hogy hihetetlen. Pl. Mit tudsz a kutyaemberrõl?-típusra gondolok, vagy lehet harcsaember, ilyen ember, olyan ember... Unatkoznak.

Én azt érzem, hogy valakik nyilvánvalóan saját fantazmagóriát közismert tényként vezetnek elõ, mintha valóban létezne, közben olyan bõdületes, hogy hihetetlen. Pl. Mit tudsz a kutyaemberrõl?-típusra gondolok, vagy lehet harcsaember, ilyen ember, olyan ember... Unatkoznak.
Én jól szórakozok 1-2 olyan komoly témán, mint pl: "A szüleimet hogy vehetném rá agykontrollal, hogy elengedjenek a Balatonra?" LOL FAG!
És mik azok a "komoly kérdések"? Mit jelent az az álom amiben Angelina Jolie autogramot adott? Vagy hogy lehet-e komoly kapcsolatom egy ikrek fiúval? Akkora ökörségeket tudnak néhányan kérdezni, hogy hihetetlen, ne csodálkozzanak a válaszokon se..
igen, megfigyeltem én is.nem kell velük foglalkozni, vagy beírsz vmi.hasonlóan értelmes választ.
Ooo..o istenem, itt vannak értelmes emberek is? Végre! Sajnos azért nem mennek el és teszik máshol az agyukat, mert maga az internet egy anonim dühöngõ, ah-hol felelõsség nélkül azt irkálhatnak ami jól esik. Most a legrosszabb esetbe OFFol, majd az illetõ kap egy banánt, utána újra regisztrál egy másik email-címmel. Pedig kezd tele lenni az én burám is a reptoidokkal. Ki hisz el ilyen baromságokat? Ez egy sci-fi, nem ér meg egy bejegyzésnél többet. A gyökér meg azt taglalja, hogy róluk álmodott. És mit jelenthet ez. (bakker) Nõj már fel és kezdj el élni.
Már tiltólistára kéne tenni a reptoidokat meg a világvégét...

Tampont levettem és normális ha úgy érzem mintha még mindig ott lenne?

13 éves vagyok és most próbálkoztam vele először és rengetegszer próbálkoztam mert nem nagyon ment aztán úgy döntöttem hogy marad a kudarc de még most is úgy érzem mint ha méh mindig ott lenne ez normális ?

Legjobb válasz: Nem értem a kérdésem. "Rengetegszer próbálkoztam mert nem nagyon ment aztán úgy döntöttem marad a kudarc". Akkor most azvan hogy feltetted, de attól még véreztél és kellett volna betét is? Vagy az van hogy nem ment be. Mert ha feltetted, de nem fogta fel a vért, viszont szemlátomásra egybe kitudtad húzni a tampont akkor nem hiszem hogy bent maradt :) Maximum a furcsa érzés miatt érzed úgy meg még beis beszéled :)

Nem értem a kérdésem. "Rengetegszer próbálkoztam mert nem nagyon ment aztán úgy döntöttem marad a kudarc". Akkor most azvan hogy feltetted, de attól még véreztél és kellett volna betét is? Vagy az van hogy nem ment be. Mert ha feltetted, de nem fogta fel a vért, viszont szemlátomásra egybe kitudtad húzni a tampont akkor nem hiszem hogy bent maradt :) Maximum a furcsa érzés miatt érzed úgy meg még beis beszéled :)
bocsi kérdésed*
A kérdező hozzászólása: hát betét az maradt az a kudarc hogy nem tudtam feltenni normálisan és aztá nem próbálkoztam többet
Szerintem kicsit kidörzsölhetett, azért lehet ez az érzés.Levetted a teljes fólia borítását?Mert a kezdõk hajlamosak rajta hagyni a csomagolás egy részét.Gyakoroljál saját, sikosítóval bekent újjal, próbáld úgy megtapasztalni a helyes irányt.

Fiúk, nektek milyen helyzetekben szokott felállni? Ha észre veszi a lány mit vártok tőle mit csináljon, pl. a suliba? Csináljon úgy, mintha észre sem venné? Volt már ezzel kapcsolatban kínos sztoritok?

Legjobb válasz: Az ilyesmi nagyon kínos még akkor is ha valamelyest a ruháddal el tudod rejteni (mert el lehet) minden esetben az ha emberek közt vagy ha a kiszemelted elõtt akkor meg pláne. Ha ilyet veszel észre akkor veheted úgy is hogy minden kétséget felülmúlva szépnek tart de nagyon kellemetlen az egész úgyhogy ha van benned egy pici könyörület ne tedd szóvá akármilyen feltûnõ. Velem mondjuk ilyen még olyan nagyon nem volt. F/15

Az ilyesmi nagyon kínos még akkor is ha valamelyest a ruháddal el tudod rejteni (mert el lehet) minden esetben az ha emberek közt vagy ha a kiszemelted elõtt akkor meg pláne. Ha ilyet veszel észre akkor veheted úgy is hogy minden kétséget felülmúlva szépnek tart de nagyon kellemetlen az egész úgyhogy ha van benned egy pici könyörület ne tedd szóvá akármilyen feltûnõ. Velem mondjuk ilyen még olyan nagyon nem volt. F/15
A kérdező hozzászólása: Értem, egy normális pasinál úgy csinálok, mintha észre sem venném, de ha mondjuk belépek a terembe és elhangzik egy ilyen felkiáltás, hogy , , úgy megdugnám" az már elég kínos tud lenni, fõleg ha más is hallja. Tehát azért a szituációtól is függ. Ilyenkor visszalehet óvatosan vágni, nem?
En es a baratnom egyszer eszrevettuk hogy egy fiu ismerosunknek pont felall. Mi meg akkor pont a foldon ultunk. Szegenyt kinevettul mert meg ilyet nem lattunk senkitol. :P mikor eszrevette nagyon elszegyellte magat de mikor delutan lementunk o is ott volt de akkor mar nem nagyon lattuk de szegenyen egesz nap nevettunk, de megsajnaltuk.
Hátt ez elég kinos helyzett minden pasinak :D
Nekem nem egyszer volt már hogy felállt a farkam suliba, de amikor felállt, akkor azt mondtam hogy hagyd abba ba zd+ és lelomhadt:DD
utolsó hozzászóló vagyok bocsi rosszul fogalmaztam meg magamat nem egyszer hanem vagy 100-szor volt ilyen:D Én ez igaz:P
Valószínûleg túl erõsen dugtad meg... Mióta késik neki amúgy?
A kérdező hozzászólása: 4-5 napja amúgy nem voltam kemény
Nem volt szûz?
A kérdező hozzászólása: Nem
A keményet ne értsd szó szerint... nõi szervezet érzékeny dolog... elég egy rossz mozdulat is és felsértheted belülrõl ami megmagyarázza a vérzést... a 4-5 napos késés viszont aggasztó lehet... MINDIG tényleg RENDESEN védekeztetek? nem volt semmi gubanc, vagy "potyázás" ha gumit használtok? amúgy elsõ válaszoló voltam
A kérdező hozzászólása: persze védekezünk rendesen meg minden :) úgyhogy az lesz h veszünk egy tesztet és kiderül h mi a gáz :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!