Találatok a következő kifejezésre: Ha úgy ki hogy (593 db)

Baj ha Úgy váltok hogy mindig tövig nyomom ki a kuplungot?

Azt halottam hogy nem tesz jót neki és jobb ha csak adig nyomom be amíg nem fog a kuplung. de nekem kényelmesebb ha tövig lenyomom a kuplungpedált. Igy szoktam meg.

Legjobb válasz: Akitõl ezt hallotad annak mond meg hogy buta :D csak mert úgy kel váltani hogy tövig lenyomod igen úgy a biztonságos mert úgy emel ki teljesen, ám ha elég vagány vagy akor még kuplung se kel és a váltó se fog tönkremenni mert lehet kuplung nélkül is váltani

Akitõl ezt hallotad annak mond meg hogy buta :D csak mert úgy kel váltani hogy tövig lenyomod igen úgy a biztonságos mert úgy emel ki teljesen, ám ha elég vagány vagy akor még kuplung se kel és a váltó se fog tönkremenni mert lehet kuplung nélkül is váltani
Szerintem a kuplung nélküli váltás biztosan káros, a kicsit benyomott is káros, csak kevésbé, és mivel nem tudjuk hol a határ, jobb ha kinyomod mindig teljesen. Ha majd nagyon sietsz és rutinos leszel, akkor majd nem nyomod be annyira, de ne izgulj ezen.

Ha úgy gondolom, hogy nem nézek ki rosszul, akkor már nyert ügyem van a nőknél?

Legjobb válasz: az, hogy te úgy gondolod nem jelenti azt, hogy jól is nézel ki. Kép és segítek.:):D

az, hogy te úgy gondolod nem jelenti azt, hogy jól is nézel ki. Kép és segítek.:) :D
Az önbizalom sokat számít...de nem mindig elég. Lehet hogy ez kell hozzá hogy nyert ügyed legyen, lehet hogy nem. De a személyiség, a kisugárzás is sokat számít, nem mindegy mit aggatott rád a társadalom sajnos.
Azért durran szét, mert nem bírja a nyomást, és azért ragad fenn, mert nyálat is fújtál bele.

Ha úgy döntök, hogy nem szülök gyereket (ne firtassuk, hogy miért), akkor csak elkötik a petevezetéket vagy a méhet veszik ki?

A családban több n?nek volt méhdaganata, én ezt nem szeretném kivárni és mivel úgysem fogok gyereket szülni, kés?bb majd megm?ttetném magam. Trombózisveszély miatt nem szedhetek gyógyszert, így elég macerás a védekezés. Hallottam olyat, akit csak elkötöttek, aztán ikreket szült... Ilyen meglepit én nem szeretnék.

Legjobb válasz: Nagyon kétlem, hogy bármely orvos 35 éves kor elõtt megcsinálná neked a mûtétet. Fennáll a veszélye, hogy találkozol a nagy Õ-vel, aztán perled a dokit, hogy miért hagyta, hogy ilyet csinálj. Nem tudom törvény tiltja-e, de ha jól emlékszem csak 35 éves kor vagy 3 gyerek után engedélyezik.

Nagyon kétlem, hogy bármely orvos 35 éves kor elõtt megcsinálná neked a mûtétet. Fennáll a veszélye, hogy találkozol a nagy Õ-vel, aztán perled a dokit, hogy miért hagyta, hogy ilyet csinálj. Nem tudom törvény tiltja-e, de ha jól emlékszem csak 35 éves kor vagy 3 gyerek után engedélyezik.
Igazad van, hogy tavaly óta 18 évesen is dönthetsz a petefészek elkötése mellett....de azt is tudni kell, hogy ha megcsinálod akkor nincs visszaút, és fájdalmas procedúrával jár.A klímax az így is megmarad majd...Kivenni a méhedet csak azért mert te nem akarsz soha gyereket nem fogják....(ehhez komolyabb indok kell)Mivel úgy tûnik, hogy te tényleg nem akarsz babát akkor menj el a nõgyógyászodhoz, és beszéld meg vele....õ tud tanácsot és érveket is mondani....
A méhedet nem fogják kivenni, az biztos. A petevezeték elkötés is csak 35 éves kor fölött vagy 3 gyerek után kérhetõ. Lehet, h neked van okod, amiért nem akarsz gyereket, de elég felháborító, h a meddõségi centrumok tele vannak olyan nõkkel, akik elköttették magukat, aztán új pár/új gondolat, és most lombikkal próbálkozva veszik el az orvosok kapacitását azoktól, akik tényleg önhibájuon kívül betegek.
A kérdező hozzászólása: Tavaly óta 18 éves kor felett bárki megcsináltathatja. Nem is kell elõtte szülni. A nagy õ már megvan és tudja, hogy nem akarok gyereket, nincs ellenvetése. Szóval, a dokit tuti nem perelném be.:)
...és egy pszichológushoz is.....
Nem tudom hogyan értékelhették az elsõ válaszokat 100 %-osra, amikor tök téves adatokat tartalmaznak. Igen: 18 éves kortól bárkinek elkötik a petevezetékét, de nem mindegy. Ami a lényeg: a rák miatti védekezésre hivatkozva sajnos , vagy nem sajnos, de nem fognak "kipakolni". Szerintem ilyen orvost tényleg nem találsz, de azért próbáld megbeszélni valakivel...

Szerintetek hogyan javíthat valaki előnyösen a kinézetén (konkrétan ÉN! ), ha úgy találja, hogy elég előnytelenül néz ki és ezért nehezen boldogul a szebbik nemmel?

kinézet

Legjobb válasz: Ezt elég tágan fogalmaztad meg! Mi a baj? Nem vagy jó képû? Kövér vagy? Alacsony vagy? Elõnyös kinézeten sokat javít a stílusodnak megfelelõ ruha, magabiztosság, fellépés, kulturált viselkedés.

Ezt elég tágan fogalmaztad meg! Mi a baj? Nem vagy jó képû? Kövér vagy? Alacsony vagy? Elõnyös kinézeten sokat javít a stílusodnak megfelelõ ruha, magabiztosság, fellépés, kulturált viselkedés.
A kérdező hozzászólása: Magas vagyok , de vékony, az arcom is beesett és csontos. Sportolok , edzek, azzal nincs gond de valahogy nem tudok felszedni semmi súlyt. A többivel egyetértek.
Kérdezz olyat aki a közeledben stílusosabb, vagy mondjuk úgy "menõ". Sokszor nem látjuk nekünk mi állna jól és mások segítségével jobban megy.
A kérdező hozzászólása: Elõzõvel egyetértek megintcsak, viszont hiába igényes és stílusos valaki, ha a feje "ronda". Sajnos azt vettem észre , hogy a lányok is elsõre eldöntik , hogy valaki tetszik-e nekik vagy nem, utána már lehetetlen ezt a benyomást megváltoztatni.
küldj üzibe képet. szívesen segítek. szerencsés vagy az alakod miatt:)
Mit jelent az, hogy ronda a fejed? A szemeddel van gond, az orroddal, a füleiddel, a száddal vagy mivel?
A kérdező hozzászólása: Leginkább az összképpel szerintem.

Ha úgy érzem hogy orrsövényferdülésem van, kihez kell elösször fordulni?

Legjobb válasz: ismerõsöm fül-orr-gégészeten feküdt a mûtétkor. szerintem menj el egy ilyen szakrendelésre és ott megmondják, hogy mi a helyzet.

ismerõsöm fül-orr-gégészeten feküdt a mûtétkor. szerintem menj el egy ilyen szakrendelésre és ott megmondják, hogy mi a helyzet.
A kérdező hozzászólása: értem köszönöm

Előny, ha ugy gondolom hogy nem nézek ki rosszul?

Jó nem mondom magam világ szepenek. El?ny? Jobban bejovok igy egy csajnak?

Legjobb válasz: az hogy elfogadtad önmagad és magadnak tetszel na az egy nagyon pozitív dolog. De , hogy a nõnknek mennyire tetszel az egy hót másik dolog!

az hogy elfogadtad önmagad és magadnak tetszel na az egy nagyon pozitív dolog. De , hogy a nõnknek mennyire tetszel az egy hót másik dolog!
már nem rossz :S én is azt hiszem nem nézek ki rosszul, mégse kellek a kutyának se :(
Szerintem jó, bírom ha egy srácnak van önbizalma. Ha a semmire, az kevésbé jó, de még mindig jobb, mint a siránkozás, hogy "csufi vagyok...". :D
Nekem kifejezetten imponál, ha egy férfinek van egy magabiztos kisugárzása magával kapcsolatosan. 23L
Ne egyel sok sos dolgot.
Gyorsan vegyél Telviránt.. Elég hatásosan tudja visszafojtani, de a legelején, amikor még csak érezni, akkor kell elkezdeni kenegetni... Akkor Te is hajlamos vagy rá...

Ha úgy tervezem, hogy szoptatni szeretném a Babát, akkor egyáltalán nem lehet alkoholt fogyasztanom, vagy mennyi idő alatt üröl ki a szervezetből?

Legjobb válasz: Elsõ vagyok. A 14.24-esnek üzenem, nem azért szavaztak le mert rossz választ adtál. Hidd el, az enyém értelmetlenebb! :D Egyszerûen csak ez a hobbijuk, sajna nem csak ennél a kérdésnél fordul elõ. Kedves kérdezõ! Amúgy attól függ tényleg, hogy mit szeretnél inni! A vodka, unikum, pálesz tényleg nem jó! :)

Kedves kérdezõ! Ha alkoholista lennél, akkor nem tetted volna fel ezt a kérdést itt! Amúgy ha néha ki szeretnél rúgni a hámból, létezik az elõre lefejt tej könnyû tárolása. Persze ez akkor, ha tudsz elõre lefejni!
Elsõ vagyok. A 14.24-esnek üzenem, nem azért szavaztak le mert rossz választ adtál. Hidd el, az enyém értelmetlenebb! :D Egyszerûen csak ez a hobbijuk, sajna nem csak ennél a kérdésnél fordul elõ. Kedves kérdezõ! Amúgy attól függ tényleg, hogy mit szeretnél inni! A vodka, unikum, pálesz tényleg nem jó! :)
Szia Egy-egy dl vörösbort, vagy egy pohárnyi sört nyugodtan megihatsz (persze mértékkel :D ), ezekben a mennyiségekben elenyészõ az alkoholtartalom. Ha mondjuk kb szopi után iszod meg, akkor a következõ szopásig kiürül. Én ezt a dokimtól tudom, õ kifejezetten javasolta, hogy minõségi vörösborból minden nap igyak meg 1-2 vörösbort, mert élettanilag ez hasznos a szülésbõl való felépüléshez. A barna sört is szokták javasolni szoptatós mamiknak az északi országokban.
A 14.24-es válaszoló vagyok. Attól, hogy lepontoztok még tény marad, hogy nem a kisujjamból szoptam ki a válaszomat, hanem az orvosomtól kapott infót írtam le! Gondoljátok, hogy egy szülész-nõgyógyász, aki egyetemet végzett és akinek ez a hivatása, pusztán rosszakaratból hamis infót mond? Nonszensz. Kérdezzétek csak meg nyugodtan a saját dokitokat, õ is ugyanezt fogja mondani. A minõségi vörösbor (lehetõleg édes vagy félédes, mert a szárazban sok a csersav) igenis tartalmaz olyan értékes tápanyagokat, amik hasznosak a szervezetnek, például a vérképzéshez. Aki szülésnél/gyermekágyi vérzéskor sok vért veszít, az pl infúzióban ugyanilyen hatású gyógyszert kap. Mit gondoltok, mûtétek után miért javasolják a belgyógyászok és a sebészek szintén a napi 1-2 dl bort? És félreértés ne essék, nem azt írtam, hogy nyugodtan lehet vedelni!
elírtam az elõbb, tehát 1-2 dl vörösbort :d bocsi
1-1 dl vorosbor tenyleg nem art meg. Es a tejjel kevesebb jut at, mint ha terhesseg alatt fogyasztod. Ha meg akarsz gyozodni rola, hogy kiurult-e mar, akkor lehet venni tesztet, ami megmutatja, hogy van-e meg alkohol a tejben. (Legalabbis itt nalunk lehet, Angliaban elek.)
Hmmm.....érdekes a kérdésed. Én inkább szoptatok, mint hogy igyak. :)
Én nem értem a kérdésed. Terhesen akarsz alkoholt fogyasztani? Vagy mikor? Tudtommal szoptatás alatt ugyanúgy "viselkedni" mint terhesség alatt.
Sem terhesen sem a szoptatás alatt nem ajánlatos alkoholt fogyasztani.Az nem igaz, hogy kicsi nem árt.Bizony árthat az is.A tejbe pedig akadálytalanul jut át amit megeszel megiszol.Igyál alkoholmentes sört. Szerintem egyáltalán nem olyan fontos az alkohol az életünkbe, hogy ilyenkor ezen kelljen gondolkodni, hogy miért nem lehet meginni.Persze nagyon sok a felelõtlen szülõ.
A kérdező hozzászólása: Nem arra gondoltam, hogy vedelni szeretnék, csak kíváncsi voltam, hogy ha mondjuk 2 évig szoptatok, akkor addig egy kortyot sem lehet inni, nem vagyok iszákos, de azért elõbb-utóbb biztos hiányozna 1-1 a párommal vagy barátokkal eltöltött estén 1-1 pohár finom ital.Azért köszönöm a válaszokat!
Én sem értem, miért kell rögtön azt hinni, hogy alkoholista! Én pl. nagyon örülök ennek a kérdésnek, mert engem is foglalkoztat. Igenis meg szoktunk inni a családdal egy-két jó bort, sört. És most karácsonykor, újévkor is megittam, nem hiszem hogy ártottam volna vele a babáimnak. És én is kíváncsi vagyok, hogy szülés után, ha sikerülne szoptatnom mindhárom babámat is, akkor vajon néha-néha megihatok-e egy kis bort (vagy inkább sört, mert nyáron lesz pl. a szülinapom is, akkor meg azt jobban kívánja az ember) Bár én erre választ félig-meddig az elõttem szólótól tudtam leszûrni (aki Angliából írt), igaz nem is én tettem fel kérdést, de köszi szépen. Esetleg valaki tudja tényleg, mennyi idõ alatt ürül ki? Nálam mondjuk valószínûleg kizárt, mivel három babának így is nagyon jó lesz, ha tudok az etetések alkalmával tejet adni, nemhogy elõre lefejni. Aztán ki tudja, hátha.
19:44-es irojanak: Harmas ikreket varsz, v. tandem szopi lesz?:)
Hármasikreket! most vagyok 16 hetes.
Ha van kedved, gyere at kicsit a http://www.hoxa.hu-ra, ott tudunk dumcsizni. Szoptatos csoportban onkentes vagyok, minden heten talalkozok szoptatasi tanacsadoval, meg tudom kerdezni, ami erdekel. A juniusi babat varok kozott megtalalsz.:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az utóbbi válszokat, már kezdtem magam 1 szörnyetegnek érezni a sok szuperanyuka mellett, mert a Baba mellett mertem egy kis kikapcsolódásra gondolni...
A kérdező hozzászólása: Köszi az utóbbi válaszokat, mert a sok szuperanyuka mellett, már kezdtem magam 1 szörnyetegnek gondolni, hogy a Baba mellett mereka kikapcsolódásra gondolni...

Észre veszi vajon a barátom hogy még sosem elégítettem ki senkit orálisan ha úgy tudja hogy igen közben neki fogom először csinálni?

Tudom hogy kell rengeteget olvastam róla és gyakoroltam is kígyóuborkán!:) Szerintetek?

Legjobb válasz: Nem hinném,de miért nem mondtad el neki az igazat?

Nem hinném, de miért nem mondtad el neki az igazat?
Sztem nem fogja észrevenni. de miért nem lehet neki elmondani, hogy neki csinálod elõször? sztem tökre örülne neki, hogy õt "tiszteled" meg ezel elõször. hjajj, látszik mennyire gyerek vagy még egy párkapcsolathoz, bocsi.
Nem értem miért kell azt hinnie hogy már elõtte is csináltad. Hasonló szituációban örülnék neki ha én lehetnék az elsõ akit így kényeztet a barátnõm. Bár kezdem azt érezni hogy nem értem a tizenéveseket, én a nagy öreg.:) Sikk lett [email protected]ának tetetni magunkat. Nézd meg a South Park Paris Hilton-os részét. :)
A barátod egy éretlen kis po:cs. normális értékrendû pasi már attól is boldog, ha a barátnõje orális szex-szel kedveskedik neki, mindegy kezdõ-e, vagy sem. Sztem keress egy érettebb pasit, akinél elõnyödre válik, hogy kezdõ vagy. azt fontos tudnod, hogy a szex többek közt arról is szól, hogy folyamatosan tanulunk, felõdünk benne, kísérletezgetünk, még felnõtt korban is. ezért éretlenség ilyen állítani a kispasinak, hogy neki csak a tapasztalt nõk a befutók, akik tudják, mit kell csinálni. hagyd ott, egy nagy nulla lehet az ágyban is sztem.
Én barátom miután elõször csináltam, megkérdezte, hogy még kiknek csináltam, és hát örült, hogy eddig CSAK neki. Bár õ annak is nagyon örült, hogy 20 körül Õ lehetett nekem az elsõ csókon kívül mindenben. Mondd el neki, hogy kicsit félsz, mert még senkihez nem álltál annyira közel, hogy orálisan kielégítsd. Ha ezzel baja van, érdemes elgndolkozni, hogy szexparntert akar a párod, vagy egy lányt akit szeret, és akit megtaníthat erre arra
Az mondjuk nekem is szemet szúrt, hogy miért kell a volt nõket emlegetni. Hülyét kapnék, ha a barátom mondogatné, hogy a volt nõje így meg úgy volt jobb nálam...
ha nem undorodsz tõle és nem félsz bekapnil, akkor egyáltalán nem fogja észrevenni, ez ugy jön magátol, ha élvezed pláne hogy nem jön rá semmire. de szeritnem jobban esne neki az ha elmondanád neki hogy neked ez az elsõ. de csak miután megtörtént a dolog. :D tudni fogod hogyan kell csinálni. ne parázz.
Bizony orulnie kéné hogy o neked az elso akivel ezt csinálod, inkább elso legyél mint tapasztaltabb! De ne haragudjon már a barátod, de ezt lehet gyakorolni és akkor már te is profi leszel benne. Orulnie kéne neki, hogy tanithat és ugy formál ahogy neki jo! Én elmondanám neki, hogy o lesz az elso! Nem nagyon értem miért kell hencegnie a volt noivel, hogy ok milyen jok voltak! Ez akkora taploság! Nekem ez nagyon rosszul esne, igaz nekem már az is rossz érzés ha a volt barátnojérol beszél vagy szoba kerul valami miatt, nem hogy még dicsérje!
Azért kérdezte, mert jó voltam ;)
A kérdező hozzászólása: És ezt azért kérdezte hogy még kinek mert észre vette hogy ez volt az elsõ? Amugy majd biztos örül az én párom is csak mindig azon gondolkozom mi van ha az elõttem levõ idõsebb barátnõi sokkal jobbak voltak!
A kérdező hozzászólása: Azért nem mondtam el neki mert eddig mindig idõsebb barátnõi voltak akik tapasztaltabbak! És bár viccesen de néha azt hangoztatja hogy az a jó mikor egy nõ tudja hogy mit csinál az ágyba és nem kell irányítani!Hát ezért!
A kérdező hozzászólása: Nem azt mondta hogy jobbak voltak nálam ilyet nem mondott csak és nem is henceg velük mert azt mondta hogy igy nem érzett még egyik barátnõje iránt sem! csak hogy eddig mindig idõsebb barátnõi voltak és elgondolkoztam h biztos velük jobb volt neki mert nekem õ volt az elsõ és elõtte senkivel nem voltam még! Csak viccesen szokta megjegyezni amit már írtam!Azért köszönöm szépen a válaszokat!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!