Találatok a következő kifejezésre: Ha úgy hogy nem (2769 db)

Ha fiú lennék és barátnõm lenne én úgy fejbe rúgnálak, ha csak úgy odajönnél.xDDD (persze csak így csaj szemmel.xD)
szerintem elég hülye fogadás, de ha titeket nem érdekel, hogy mások mit gondolnak rólatok, hát hajrá. a legtöbb fiúnak pedig ez (sajnos) bejön. tesóm is az egyik barátnõjét úgy ismerte meg egy buliban, hogy elõbb lesmárolta, és csak aztán mutatkozott be. viszont, ha már feltetted a kérdést, ajánlom hogy te nyerj xD :)
az csalás lenne, de enegm leszophatnál az ötöt ér
Odamész, megcsókolod. "Bocs, csak fogadtunk a barátnõmmel". ^^
az csalás lenne, de engem leszophatnál az tízet!!! ér. ;)
minnál csúnyább valaki annál többet ér:D
Mhh, az igazat megvallva én félnék a herpesztõl, inkább elutasítanálak.
nah. a herpesz. Nem lehet elkapni. Pont.

Én úgy tudom, hogy a kínai írás az nem betűkből áll hanem a szavakat írja le egy jelben. Akkor elméletileg ha ismeren a kínai jeleket akkor el is tudok olvasni egy kínai könyvet úgy hogy nem beszélek kínaiúl?

Legjobb válasz: Én azonban úgy tudom, hogy a kínaiban egy-egy szótag egy egy-egy szó is. És a jeleket sokszor nem is egymás mellé, hanem egymásba építik be. Jó példa erre a fa. 木 Két fa, az már liget 林, három fa az erdõ 森. Tulajdonképpen el tudsz olvasni egy kínai könyvet, ha csak olvasni tanulsz meg, de olyan 20.000 jel biztos van, amik hasonlóan épülnek fel.

Én azonban úgy tudom, hogy a kínaiban egy-egy szótag egy egy-egy szó is. És a jeleket sokszor nem is egymás mellé, hanem egymásba építik be. Jó példa erre a fa. 木 Két fa, az már liget 林, három fa az erdõ 森. Tulajdonképpen el tudsz olvasni egy kínai könyvet, ha csak olvasni tanulsz meg, de olyan 20.000 jel biztos van, amik hasonlóan épülnek fel.
Én úgy tudom, hogy valóban szavak, de a szókörnyezet változtatja a jelentését.Pl a rost szó elõõt van a nagy szó, akkor az kender.
A kínai írás jeleinek tényleg vannak saját jelentései, nem csak szótagok, csak néhányan keverik a japánnal, ahol háromféle írás van, azok közül az egyik olyan mint a kínai, a másik kettõ pedig szótagírás. Én legalábbis így tudom.
Amennyire én tudom a jelek inkább szótagokat jelölnek, bár minden jelnek van egy-két konkrét szó jelentése is. Gondolj csak bele, ha minden jel egy szót jelölne, akkor egy abc-nyi jellel hogyan lehetne jelölni több ezer szót? Ez is csak úgy van, mint az orosz, ha ismered a jeleket, akkor ki tudod olvasni az írást, viszont a kiolvasott szöveghez jelentést még nem tudsz társítani.
A kérdező hozzászólása: Bocs a helyesírási hibákért.
Én is úgy tudom hogy azok "csak" szótagok, mint pl.: csi, li, hen - és hasonlók. Ha aztán két megfelelõ ábrát egymás mellé rajzolsz például jelentheti, hogy "hencsi". És akkor nem biztos hogy tudod, hogy mit jelent kínaiul hogy hencsi.

Milyen indokkal szerelnek le egy katonát? Jellemző hogy nem hosszabbítanak szerződést ha lejár? Vagy általában inkább a katona dönt úgy, hogy nem csinálja tovább. Azt meg kell indokolni, hogy miért nem?

Legjobb válasz: A szerzõdés lejártakor mindkét fél dönthet úgy, hogy nem hosszabítja meg azt. Jellemzõen a katona dönt úgy, hogy köszöni szépen, elég volt, de ha olyasvalamit tesz, amivel "méltatlanná" válik, a szerzõdés lejárta elõtt megválnak tõle.

A szerzõdés lejártakor mindkét fél dönthet úgy, hogy nem hosszabítja meg azt. Jellemzõen a katona dönt úgy, hogy köszöni szépen, elég volt, de ha olyasvalamit tesz, amivel "méltatlanná" válik, a szerzõdés lejárta elõtt megválnak tõle.

Hogy sexeljek úgy, hogy nem merek a lányokhoz közeledni, buliba se járok, elég gátlásos vagyok, határozatlan, nincs önbizalmam és kellemetlenül érezném magam ha a családom tudna róla? Pedig már múltam 23.

MIndeki olyan könyem mondja,hogy menny el buliba.De ha ott nme érzem jól magam? Néha jó lenne a lányok társasága,de ha csak beszélnem kell velük izzadok,mint állat. Egyáltalán nem tudok velük mit kezdeni.

Legjobb válasz: Ne hallgass rájuk, elõször is lekell közdened magadban azt h azon pánikolsz h szûz vagy még. Ez rajtad kívül senkit sem izgat,érdekel:) én csak azt tudom tanácsolni h ne úgy tekints a csajokra mint akikkel "izélni" lehet hanem mint haverokra kezed úgy mint a haverjaidat, aztán csináljatok olyan dolgokat amit haverok és aztán elkezdheted magadhoz édesgetni. Ha ez sem megy (1 próbát azért megér) javaslom próbáld ki a netes csajozást pl love.hu vagy iwiwen néz olyan lányt aki teccik és beszélgess vele mint haver. A te esetedben gondolom mindíg arra gondolsz amikor beszélsz a lánnyal h "úristen most mitgondolhat rólam" "vajon bejövök neki" "mivan ha nemjön össze a szex?" ezekkel ne törödj. Szal amit én tanácsolok csak haverkodj velük mond meg haverjaidnak h mutassanak be pár lánynak aztán beszélgess evle és hallgattasd el azt a kis hangot és NE stresszelj azon h szûzvagymég!

Tudom mirõl beszélsz, azt hiszem ismerem ezeket az érzéseket. Az derült ki számomra hogy otthon élsz a szüleiddel. Ûgy tûnik, hogy amiatt sem mersz elmenni, mert jön a kérdés: Hol voltál az este. Ismerõs. Amit javasolnék, hogy költözz el otthonról, legjobb ha elmész más városba tanulni és ott koli v. albi de ne egyedül legyél! Talán segíthet ha gyúrsz, ha erõsebb, több az önbizalmad.
Ne hallgass rájuk, elõször is lekell közdened magadban azt h azon pánikolsz h szûz vagy még. Ez rajtad kívül senkit sem izgat, érdekel:) én csak azt tudom tanácsolni h ne úgy tekints a csajokra mint akikkel "izélni" lehet hanem mint haverokra kezed úgy mint a haverjaidat, aztán csináljatok olyan dolgokat amit haverok és aztán elkezdheted magadhoz édesgetni. Ha ez sem megy (1 próbát azért megér) javaslom próbáld ki a netes csajozást pl love.hu vagy iwiwen néz olyan lányt aki teccik és beszélgess vele mint haver. A te esetedben gondolom mindíg arra gondolsz amikor beszélsz a lánnyal h "úristen most mitgondolhat rólam" "vajon bejövök neki" "mivan ha nemjön össze a szex?" ezekkel ne törödj. Szal amit én tanácsolok csak haverkodj velük mond meg haverjaidnak h mutassanak be pár lánynak aztán beszélgess evle és hallgattasd el azt a kis hangot és NE stresszelj azon h szûzvagymég!
Egyetérzek veled, én is eléggé sokáig így voltam. A zavartságot nagyon egyszerüen le lehet küzdeni: beszélj haverokkal, akármirõl, minél többet. Utána ugyonígy próbálj meg beszélgetésbe elegyedni 1 lánnyal. ne 1 plázacicával, hanem egy átlagos lánnyal. minnél többet beszélsz lányokkal, annál jobban kezd majd eltûnni a zavartság, félénkség. Ne h azt hidd h a lányok az , , istenek” h nem csak , , nagyfejesekkel” beszélgetnek. Társasági élethez javaslom a könyvtárat, sportkört és nem pedig discot. oda nem ismerkedni mennek az emberek, hanem bulizni, meg dugni. Szûz vagy? Ez a legnagyszerûbb dolog a mai világba! Légy büszke magadra. Ha normális bnõd lesz, 1000% h értékelni fogja! Mit kezdj a lányokkal ? pofonegyszerû, beszélgess amennyit csak tudsz velük, úgy mint egy haverral, de azért kerüld a trágár szavakat. Nem vagy balfas, csak ne gubózz be!! Járkál el ide oda, hidd el sokkal jobb lesz Remélem tudtam segíteni
Emlékszem rád, te már írtál ki kérdést, nem? Szal nem oldódtak meg a gondjaid...:S Hmmm... Ha bulizni nem szeretsz, valami olyan helyet kéne keresned, ahol kiscsoportos tevékenységet ûzhetnél, ami közben ismerkedhetsz. Valami hobbi, vagy tanfolyam... Ha elmész valami tanfolyamra, ahova kevesen járnak, az tök jó, mert úgy mindig van témátok. Megkérdezheted a többieket, ha valamit nem értesz, vagy ilyesmi. Erõlködnöd kell, ha már egy 2 tõmondatos párbeszédet folytatsz valakivel, at is haladás! Aztán legközelebb már 4-et! Még ha abszolút nem is érdekel, mirõl beszél, tegyél úgy! Segíts magadon!!
Sztem is menj el egy hivatásoshoz, de egy olyanhoz aki azért igényes, hidd el utána lehet ugy rákapnál a lányokra h le selehetne állitani... Vesziteni meg semmit nem veszitesz csak egy kis pénzt meg a szüzeséged:P
menj hivatásoshoz, majd belejössz:)
A kérdező hozzászólása: Üdv. Nem tudtam elöbb írni Köszönm a sok tippet. Pszichológushoz azért nem szeretnék menni8kaptam egy nevet), mert szerintem az ég világon nem tud semmit csinálni, segíteni viszont sokba kerül. 23:59 Mitõl félek igazából? ez nagyon jó kérdés. talán attól, hogy nem vagyok elég jó, de igazából nme tudom. Sok tényezõs, hogy miért nem is próbálkozom. Õszintén! Mit akarna egy lány egy olyan fiútól aki rnedesen még a kazét sem tudja megfogni, aki mellett csak unatkozni lehet, nem tud vezetni, nem tudj aszórakoztatni a lányt.Hiányzik belõlem szint minden amit a lányok a fiúkban keresnek. Ezzel éni tisztában vagyok és ez épp elég ahhoz, hogy streszeljek. Még beszélgetni sem tudok úgy, hogy ne follyon rólam a víz. Ez alatt az értem, hogy télen, kint az utcán, pár perc alatt annyira lever a víz, hogy simát átütötte a polómat a pulcsi alatt.KÉpzel el ezt nyáron. Akkor még rosszabbak az esélyeim. A társkeresõ oldalakon sem tudok beszélgetni. Hol munkanlküli vagyok-hol van munkám.Mit szeretek csinálni? semmit Hova szoktál járni? sehova. Értitek miért nehéz. A korombeliekkel nem tudok mit kezdeni. Jó lenne barátnõvel átesni az elsõ sexen, de ha racionálisna gondolkodok akkor nem mostanában lesz bartnõm. A rohadt bagy DILEMMÁM, hogyérdemes-e várni vagy fizessek az elsõért.Áldozzam fel az elsõ élményét, hogy utána talán könnyebb lesz, mert ad egy lökést? Megéri? Ez esetben nem is feltétlenül a sex a lényeg hanem, hogy egy lökést ad. AD? Az életemnek, a lányokkal való kapcsolatomnak?Ez itt a kérdés?Kiránthat a szarból? Ha után elmondom majd egy lánynak enm fog furcsán rám nézni? Hova rakjammagamban azt, hogy nekem elsõre hivatásos kellett, mert béna voltam. Nemtudom megéri-e várni valaki olyanra az elsõvel, mert nem úgy néz ki, hogy mostanában barátnõm lesz. Vagy ne is foglalkozzak a sexel? Igazából nem hiszem, hogy a verbális képességeimmel baj volna.csak a korban közelállókkal nem tudok eszélgetni. A korombeliekkel nem tudok mit kezdeni. Kilógok a sorból. Én sem tudom honnan fakad az önbizalomhiányom. Talán onnan, hogy mindg is éretlenebb voltam a korosztályomnál ami most már sokkal nagyobb hátrány.
Hello! Én egy 20 év lány vagyok, és tizenésvesen nekem is nehezen ment a fiúkkal való kommunikáció:) Egy lányos családban élek, és a fiúkkal konkrétan féltem bezsélgetni:D Most már csak akkor forul elõ, ha valami atomjó pasival találkozom, de ha kedves, és érdeklõdõ, akkor hamar leküzdöm:) Elõször is, NAGYON FONTOS, hogy akarj változtatni... Azt mondod utálsz emberek közé menni, nem is kel rögtön buliba járni, de biztos van érdelõdési köröd, keress a neten olyan klubot... Nem lehet és nem is szabad eltitlkolni, ami vagy, ebbõl van a zavarod...Meg akarsz mindig felelni... Próbálj meg lazítani, ha a lány olyan és tetszel is neki, akkor meg akar ismerni, ha meg nem, akkor valószínûleg barátként sem jöttetek volna ki jól. Én is azt javasolnám, hogy kölötzz el a szüleidtõl, mert amgí otthon laksz, addig nem csak azzal kell megküzdened, hogy a te elvárásaidnak megfelelj, hanem az övéknek is.... 23 évesen kérdõre vonnak? Akkor valami nincs rendben... Tehát ahhoz, hogy gyûjts egy kis önbizalmat kell pár pozitív eset, én sem bõvelkedem túl sok önbizalommal, de úgy állok hozzá a dolgokhoz, hogy próbálok nem mások fejével gondolkozni..... Valószínûleg a fele sem igaz, amit arról gondolsz, hogy a másik mit gondol...de ha minden igaz, akkor is csak gátol.... csak nyugi, a lányok között is elég sok van, aki szintúgy fél... Nekem is vannak olyan fiú barátaim, akien látom, hogy kicsit feszélyezve vannak lány társaságban.... A fontos, hogy tegyél ellene, mert ez még évekig elhúzódhat így... Muszáj néha eröltetni, hogy ha hívnak valahivá, és nincs kedved, akkor is elmész, mert mindenbõl kisülhet valami jó....
A kérdező hozzászólása: 00:12 Köszi. Bár senki nem hív sehova ezt halkan megjegyzem. Szerinted ha hivatásoshoz megyek az segíten lekûzdeni a lányokkal szembeni visszahúzódásom? Tényleg az elköltözés tûnik agy egyik legjobb megoldásnak.Bitos másképp állnék a lányokhoz. Csak ez se lesz könnyû
szerintem megoldás lehet egy pszichológus vagy valamilyen szakember. ne haragudj meg, de úgy látom h ez nálad már egy kicsit kóros. szerintem beszélgess errõl egy pszichológussal mert mélyebb okai is lehetnek annak, hogy nem mersz lányok közelében lenni stb
A tánc tényleg jó ötlet. MINDIG fiú hiány van, úgyhogy örülni fognak neked. És használj dezodort, akkor nem érezni, hogy izzadsz ;) . No para, menni fog
Ha vannak haverjaid, kezd el velük többet eljárni. Egyre többet, többet. Aztán elmentek együtt bulizni. iszol egyy kicsit, az megnyugtat. Nézd meg, hogy a többiek hogyan csinálják, és próbálkozz te is. Másik: az önbizalomhiányod nem tudom mibõl fakad, de nyilván valamilyen oka van. De: ezt a te problémád, amit akkor OTTHON hagysz, ha szórakozni mész. SZIGORÚAN TILOS úgy odamenni egy lányhoz, hogy gondolkozol, és elemzel(lásd.:vajon mit gondol, mi lesz, látja hogy nincs önbizalmam...), mert megérzik. A beszélgetést kell gyakorolnod a barátaiddal, utána TELJESEN (nyilván tekintettel a nemükre) UGYAN ÚGY lehet a lányokkal is beszélgetni. A lényeg tehát: fejleszd verbális képességeidet, és ne azon parázz, hogy mit gondol, mert azzal csak magadat stresszeled be, és így tényleg nem fog mûködni. Tehát a lányhoz úgy menjél oda hogy nem azon rágódsz, mekkora egy balék vagy. Gondolj bármire ami megnyugtat(ha Van Gogh festmények arra, ha zene arra...), és kezdj el csevegni. Ha a hölgy épp nem kiváncsi rád, m akkor érts belõle, ne tukmáld magad, de ne omolj tõle össze, mert nem éri meg. csak budapesten nõk százezrei keresnek párt (nem sarkítok!) Szóval: ne légy görcsös, és idegbeteg, kedvesen csevegj, mintha akár fiú lenne. Személy szerint úgy gondolom, meggondolhatnád, hogy elmész-e hivatásoshoz. Nagyon sokat oldana a görcsösségeden, és nem félnél az ismeretlentõl. Egyébként: Mitõl félsz igazából? Tudom, mikor pánik van nem ilyeneken gondolkozol; de érdemes lenne mélyen elgondolkoznod, hogy miért vált ki belõled egy nõ ilyen végletes reakciót. Ha nem tudsz rá magadtól válaszolni, vagy nem tudod a problémádat megoldani, akár pszihológushoz is fordulhatnál. Õt köti az orvosi titoktartás, tehát nem árul el senkinek, és nem ítélkezik, viszont SEGÍTENI tud.
Én táncolok. Hidd el, olyan szörnyûségek járnak, akiknek igazán lehetetlen akár egy lépést is megtanítani, mégis lelkesen járnak, és élvezik. És akár milyen bénák, élvezet velük táncolni. Feltéve, hogy nem büdösek, mert olyan is akad:S. Nem tudom, Pesti vagy-e, ha igen, pl az Oktogon Tánccentrum olyan, hogy párcserével megy. Szóval mehetsz egyedül is, és 2-3-at táncolsz egy lánnyal, aztán jön a következõ. Nem kell felkérni, vagy semmi, körbe megy. De biztos van még, ahol így megy, nézz utána! Ja, és fiúra mindig van kereslet, mivel a lányok szoktak többen lenni... Beszélgetés kb annyi, h elsõ tánckor bemutatkoztok, ha nem mondja magától, megkérded a nevét. Aztán ahogy elkezdtek táncolni, a szimpi emberekkel mindig akad téma. Ha jó vagy azért, ha elrontod, azért. Mindenképp kezdd el, sztem mostanában sok helyen indulnak kurzusok.
Haver ez gáz amit leírtál:S Valamit kezdj magaddal! Azonnal menj el prostizni! Én is azt csináltam 15-évesen! Arra pont jó , hogy a legközelebbinél már nem remeged el. A prostikhoz meg úgy se bizonyítani mész!
Kicsit aggódom miattad, azt hiszem, túlzottan gátlásos vagy, és valamilyen szinten kezdesz is beletörõdni, hogy neked aztán soha a büdös életben nem lesz kapcsolatod nõvel. Szívesen adnék tanácsot, csak nem tudom, hogy tegyem. De ha segít, szerintem beszélgethetnél azért lányokkal neten keresztül is. Ha másért nem, legalább megfigyelheted, mi jár a fejükben. Én átlagos lány voltam (ma már nõ és feleség vagyok), sem én nem tartom magam szépnek, sem a férjem magát, nem is volt az esetem, nem is igen szeretett nõzni, be is vallja, hogy én hajtottam rá, nem õ rám, de azóta is imádom. Hat éve vagyunk együtt, 5 éve vagyunk házasok, nem bántuk meg soha. A normális lány tudja, hogy nem az a fiú a nyerõ, aki iszik, cigizik, nõzik, verekszik, vagy tetkója van, vagy testékszere, vagy bármilye. Szerintem egyszerûnek kell lenni... és egyszer majd jön az a lány, aki csak téged akar
Akkor legelõször próbáld meg összeszedni h miaz amiben jóvagy aztán próbálj valahogy arra építkezni. Ha valami olyan amit társasággal is lehet ûzni akkor az még jobb. Ismerõseim pl összeszoktak ülni társasjátékozni (imádom, nagyon jól összetudja hozni az embereket) és szivesen látnak minden érdeklõdõt:) és biztos van a környékeden is ilyen, ha nincs szervezz. A lényeg h ne ülj otthon! Akár azisjó ha elmész sétálni vagy beülsz moziba vagy 1 haveroddal (biztos van) elmész meginni valamit.
A kérdező hozzászólása: Én is gondoltam ilyesmikre. Csak hát megetnni legalább olyan nehéz. Pedig a társastánc nekem is bejön. csak nagyon béna vagyok hozzá. Csak hát ott is vannak lányok. És tudjuk, hogy a mai világbna csak akülsõ számit a megjelené, a ruha.Na meg fellépés. Ki akrna az én párom lenni önként. de nem is ez a legzavaróbb. Pusztán a lány közelsége miatt is zavarban vagyok. A tánc viszont sokat jár a fejemben. még akkor is ha falábaim és botfülem van.
Én is elég gátlásos voltam régebben, de mondok egy tippet, ami nekem segített. Valóban érdemes kimozdulni otthonról, mert ismerkedni neten keresztül nem az igazi, de nem azt mondom hoyg diszkóba menj, mert ahogy írtad, ott nem érzed jól magad. Én is így voltam, diszkóba a mai napig nem szoktam járni. Ami nekem bejött az a TÁRSASTÁNC. Ott találtam egy olyan hangulatot, kellemes zenével, ahol fel tudtam oldódni, és maga a tánc is nagyon megteccet, gondolj csak a szalagavtóra, hoyg nincs is szebb egy bécsi vagy angolkeringõnél, én ebbe beleszerettem. És ilyen helyen elengedhetetlen, hogy lányok társaságában legyél, és az a jó, hoyg általába a kulturáltabb, jóízlésû, kedves lányok járnak ilyen helyekre, akik igazából nem csak a külsõt nézik, hanem a személyiségedet akarják megismerni. És vannak olyan helyek, Pesten is meg vidéken is, ahol nem feltétel az hogy párban menj, lehet egyedül is, és majd az órákon találsz táncpartnert magadnak. Nekem ez egy nagyon jó módszer volt arra hoyg eküzdjem a gátlásaimat, hiszen nem kellett félni attól hoyg mi lesz ha megszólítok vaalkit. A tánctanár csak anynit mondott, hoyg mindenki kérjen fel egy hölgyet, és akkor mindenkinek választania kellett vaalkit, aki szimpi volt, és nem volt semmi zavaró a dologban:) Nekem nagyon bejött, csak ajánlani tudom:) Remélem segítettem, ha nem is a tánc, de vannak még más csoportos foglalkozások, ahol könnyen lehet ismerkedni:)
Sok barátod van?sokat ülsz a géppelött? vagy mondjuk szoktál suli után a hawerokal lógni(ha még jársz suliba)? Mert szerintem elsösorban a barátikörnek kéne elöször megváltoznia mármint nemeldobni a régiket hanem ujakat szerezni akikel kikapcsolodsz könnyen pl: filmnézés sörözés, mert ha megy velük akk velük bulizni is lenne kedved és tanácsolom egy üveg sört igyál meg könyebben lazulsz de nemrugsz be!:) Na enyit tudtam segíteni(ha tudtam, remélem igen) Sok sikert!!!!!
Szerintem azért csak próbálkozz a neten ismerkedni. Ott nem látnak, csak írnod kell (azért ne is higgy el mindent!). Nehogy már akkor is zavarban légy! http://www.chat.hu http://www.love.hu http://www.talalka.hu
A kérdező hozzászólása: 3-as válaszolónak Nem úgy tekintek a lányokre, hogy csak izélni lehet velük. Csak mást sem tudok velük csinálni.Nem tudok beszélgetni sem. A neten sem tudok beszélgetni, csajozni.Próbáltam.Kudarc. Csak elvétve beszélgetek lányokkal.Az is kínos. Kerülöm a beszélgetést.Igazából leginkább az jár a fejemben, hogy szabadulnék meg, hogy biztosan balféknek tart, most látja, hogy ok nélkül izzadok, észrevette, hogy nincs önbizalmam, látja rajtam, hogy lúzer vagyok, biztos zavarom. Leginkább ezek.Meg, hogy csak feltartom és rabolom az idejét, de szerencsére olyan riknán találkozomlányokkal, hogy cak ritkán van ilyen kellemetlen érzésem. Emberek közé sem megyek nem ám lányok közé.Hogy haverkodjak össza velük? Nem vagyok jó a társas érintkezésbne. 4-es válaszolóak nem hiszem, hogy csak fejesekkel beszélgetnek. velem nem tudnak, mert én sem tudok velük.Igazából fiúkkal sem tudok beszélgetni. Nekem meg nincs társaságom.egyedül vagyok. Majdnem mindig unatkozok. Ha egy moziba kell elmennem már feszéjazve érzem mamgam.Biztos látják rajtam, hogy elveszett gyerek vagyok.Általában ez jár a fejemben. Hozzáteszem mozib is csak ritkán megyek. Pont az eljárkálással van a baj. Nagyon nem találom fel magam. Na meg rosszul érezném magam, hogy nem aludtam otthon. Hol voltál az este? Büszke semmiképpen sem vagyok a szüzességemre.Úgyérzem inkább hátráltat.Mindazt amit eddig leírtem csak rontja. 5ös Szóval semmiképp se füzessek érte?
Hát nekem az elsõ hihetetlenül hangzik de mégis igaz...péntek délután a játszótér 1ik eldugott sarkában történt meg a csajszival úgy h akkorláttam elõször mentségemre szóljon h részegvoltam. Azóta eltelt két év és talán már nagyon leisnézem a csajokat és elég könnyen ismerkedem. Szal mindenképpen van benne igazság h az elsõ elég meghatározó élmény de én arra már nemlennék büszke h fizetnem kellet volna érte
A kérdező hozzászólása: Tudjátok én is gondoltam már rá. Viszont az mondják, hogy az elsõ fontos, megghatározó, szép emlék legyen, barátnõvel jó csak igazán(szerintem is), meg szerelmebõl kellene. Me fogom bánni. Tényleg segítena ha elmennék egyhez? Komolyan kérdezem. Lendíthet a lánnyokkal való kapcsolatomon? Másképp fogok rájuknézni? Milyen lessz rá visszagondolni? Mégis csak fizettem érte. Mennyire fontos, hogy az elsõ milyen lesz? A fiúknál is számít vagy nem olyan nagy dolog? Vagy az egész sex nem olyan nagy dolog csak felfújják. Sima testiség? Hogy kell egyáltalán a sexhez hozzáálni? Már fejben
Nézd, ezt magadba kell eldönteni, hogy mi a fontosabb.Hogy a családod irányítson vagy a magánéleted.A másik pedig az, hogy ha ennyi idõsen még addig se jutottál el, hogy barátnõd legyen, akkor valamikor is akarsz-e valaha? Ha igen, akkor most kellene elkezdeni(nem részletezném...). Ha mégse megy, hogy a gátlásaidat, félelmeidet stb leküzdjed, akkor sztem hagyni kéne ezt az egészet a francba, mert csak neked lesz rosszabb a hétköznapokba.Vannak olyan emberek, akik evvel a tudattal simán megvannak és beletörõdnek, úgyhogy a legvégsõbb esetbe se menj hivatásos prostihoz se, mert ha mégis megindul benned a vágy, akkor még kellemetlenebb lesz, mintha elsõnek egy átlagos lány venné el.Én ezt az elköltözést meg nem javaslom, mert csak azért elmenni otthonról, mert csaj kell neked xD Amúgy meg nem vagy [email protected] sem, csak nem tudod felmérni, hogy neked hogyan lenne a legjobb. sry, hogy egy kicsit hosszú voltam, de ezt senki se írta le, csak tanácsokat adtak, hogy mit tegyél, de mondani mindig könnyebb, mint cselekedni :D Úgyhogy összességébe ha nem látsz reményt a változáshoz, akkor törõdj bele, hogy te ilyen vagy, ellenkezõleg meg fogadd meg az elõttem szóló tanácsait, és fokozatosan lépkedjél elõre, hogy eljuss a végsõ célig:D

Az eljárási illetéket Apeh-nál, ha bemegyek a bankba ott is tudom utalni a számlájukra? Úgy, hogy nem az én számlámról utalom, hanem készpénzzel fizetek be. Még sosem kellett ilyen ügyet intéznem.

El?re is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Még annyi lenne a kérdésem, hogy a testvérem helyett is be kell fizetnem, mert õ nem tudja elintézni egyéb okokból kifolyólag. Ehhez nem szükséges semmi? Úgy értem, én is fizethetem helyette?

A kérdező hozzászólása: Még annyi lenne a kérdésem, hogy a testvérem helyett is be kell fizetnem, mert õ nem tudja elintézni egyéb okokból kifolyólag. Ehhez nem szükséges semmi? Úgy értem, én is fizethetem helyette?
Utalni csak számláról lehet. Amit te írsz, az készpénz befizetés bankfiókban. Az csak úgy lehetséges, ha a számlavezetõ bankba mégy be (Pl OTPs számlára OTPben fizethetsz be, Erstésre Erstében) Ha magánszemély vagy, kérhetsz készpénzátutalási megbízást (sárga csekket) az APEHtõl.
A kérdező hozzászólása: Óhh, ezt szomorúan hallom. Azért köszönöm! És csekket csak úgy adnak, ha bemegyek és kérek?

Szerintetek hogyan hordjam, mit csináljak a hajammal, ha úgy érzem nem olyanra vágta a fodrászom amilyenre szerettem volna és úgy látom nem is áll jól?

Legjobb válasz: Milyen a fazon? Milyet szerettél volna és milyen lett a végeredmény? Esetleg képet nem tennél fel, hogy néz ki? Úgy talán többet tudnánk segíteni :)

Milyen a fazon? Milyet szerettél volna és milyen lett a végeredmény? Esetleg képet nem tennél fel, hogy néz ki? Úgy talán többet tudnánk segíteni :)
A kérdező hozzászólása: amugy olyan lett a fazon amilyet akartam.de vágattam elõre olyan "szigorú frufrut" és az lett kicsit furaa. :/

Óvszeres védekezéssel úgy, hogy nem megy el bennem a barátom, ugye nemigen lehetek terhes, akkor se, ha kb. a ciklusom 12-13. napján volt az eset?

Legjobb válasz: Nem lehetsz terhes. Csak akkor ha elszakad az óvszer, vagy nem megfelõlen használjátok (magömlés után nem megfelelõen távolítja el a párod). Ha elszakadna, esemény utáni tabletta. Elmész nõdokihoz, és feliratsz, elmondod neki a célból, ha esetleg az óvszerrel történne valami, legyen kéznél Postinor. Szóval nem vagy terhes, ha fentiek nem történtek meg.

Nem lehetsz terhes. Csak akkor ha elszakad az óvszer, vagy nem megfelõlen használjátok (magömlés után nem megfelelõen távolítja el a párod). Ha elszakadna, esemény utáni tabletta. Elmész nõdokihoz, és feliratsz, elmondod neki a célból, ha esetleg az óvszerrel történne valami, legyen kéznél Postinor. Szóval nem vagy terhes, ha fentiek nem történtek meg.
Ne aggódj, sok furcsa dolog van, de így nem eshetsz teherbe!
Nem valoszinu, hogy terhes leszel. Persze nem 100%... Csak mondjuk 99, 5%

Srácok! Ha együtt alszotok egy dögös csajjal, akit fogdoshattok, átölelhettek, akkor feláll? De úgy, hogy nem a barátnőtök.

Legjobb válasz: Ha nem jövök be a csajnak és úgy fogdosom, akkor valószínû, hogy feláll, sõt elmegy. A csaj. De elõtte pofon-vág.

Ha nem jövök be a csajnak és úgy fogdosom, akkor valószínû, hogy feláll, sõt elmegy. A csaj. De elõtte pofon-vág.
Nem említette, hogy van vagy nincs. Jó dolog az erkölcs, de nem kell minden pincsiért farkast kiáltani fiam.
Akinek nemáll fel rá, az meleg :P
Nálam ilyen összebújós történetnél kettõ létezik, amit hajnali 3 fele le tudok írni: 1: összebújok vele, mert egyszerûen jól esik valakivel együtt aludni. 2: annyira jól esik, hogy úgy belevágom rövid úton, hogy következõ éjszakára is marad
sztem rossz a kérdés ... nem kell konkrétan vele aludni v ilyesmi. a kérdés lehetne ink az h izgultok más lányokra a barátnõtökön kívül? ...természetesen :D
nem kérdés :DDD
Dögös csaj vagy? :DD
Ha már fogdoshatom és átölelhetem (azaz benne van a lány is), nem állunk meg annál a pontnál, abból bizony szex lesz. :) Ha nem a barátnõm, mindezt abban az esetben, ha neki sincs párja és nekem sem. Ez egyértelmû.
Aki normális és van barátnõje, ilyet nem csinál. (Mármint nem fogdos idegen csajokat.)
Mégha egy 72 éves, aszott bõrû öregasszony lenne, aki babot vacsorázott, és már egy hónapja nem mosta meg a maradék 4 fogát, mert csak hagymát eszik. Attól meg nem romlanak a fogak. Hát akkor is felállna, mert a pasiknak alvás közben feláll. Ezért olyan jó az ébredés utáni szex. Mert akkor olyan kemény mint az acél.
A kérdező hozzászólása: Jó. Köszönöm, a semmit érõ válaszodat.:)
Te egy buta lány vagy... Azthiszem indokolnom nem is kell.
persze, hogy felállna.
Igen.
Én akárhányszor aludtam házibulin csajjal, minimum megujjaztam, de legtöbbször dugás is volt.
Már akkor is hacsak elképzelem hogy együtt alszunk vagy hogy hozzáérek. :D 30F
Nem, olyankor nem áll fel, ott helyben eltûntetem a több százezer éves evolúciót. -.-" De most komolyan, mikor valaki ilyen kérdést ír ki, mit gondol vagy mit vár? Eddig én nem szóltam le senkinek a kérdését, de az ilyen hülyeségekkel már nekem is tele van a f**z*m.
Igen :DDD pont ez a házibulis.. fú milyen nõk mellett aludtam én ajaj
Sajnos, vagy szerencsére a fiúk antennája nem csak a barátnõjükre hangolódik. Még csak fogdosás, átölelés sem szükséges sokszor. Anélkül is veszi az adást.
Ez elképzelhetetlen. Eleve az, hogy egy szép lány nálam aludjon. De ha mondjuk mégis, akkor meg az, hogy nincs szex.
A kérdező hozzászólása: Nem a barátnõn van a hangsúly. Úgy értettem, hogy szinglik vagytok mindketten, és mondjuk egy ottalvós házibuliban összehoz titeket a sors. De semmi szex! Csak azok, amiket leírtam.:D
Nekem mindig olyan mint az acél, egyszer barátnõmmel meg a nõvérével aludtam egy ágyban és arra keltem fel h a nõvérét ölelem nem barátnõmet :)
Az úgy frankó.
A kérdező hozzászólása: neked menyi szokott lenni?
Igen, normális.
A kérdező hozzászólása: és pasztázni akkor szoktak procit ha tuningolva van vagy ha tul magas a hömérséklet?
Paszta mindig kell alá egy nagyon vékony (!) rétegben, ez biztosítja a megfelelõ érintkezési felületet a hûtõ és a proci sapkája között. Alapon a 30-35C az normális. Nekem is most több óra Youtube nézés és netezés alatt 35C a procim.
A kérdező hozzászólása: na éni netezek és 34-35 most :D zenét halgatok yt-n :D na akkor normaflor ugy tûnik xD
azaz:D

Lehet úgy terhes a barátnőm hogy ha a barátjával a multhònapban voktak együtt úgy hogy nem védekeztek?

A multhònapban a szex után meg jött neki de csak 3 napra, ebben a hònapban meg 11-én kellet volna megjönnie.Lehet hogy terhes?Vagy csak késik neki?A válaszokat el?re is köszönöm.

Legjobb válasz: ha nem védekeztek lehet terhes miért nem vett be esemény utánit ha már felelõtlenül szexel...küld el nõgyógyászhoz mert szerintem terhes

ha nem védekeztek lehet terhes miért nem vett be esemény utánit ha már felelõtlenül szexel...küld el nõgyógyászhoz mert szerintem terhes
Téged mit érdekel?????? -.-' Majd ha baja van, jön õ ide, hogy elküldhessük mellette a picsäba... Mert biza megérdemli aki hüj'e...
Van esélye rá. De nem biztos hogy tényleg az. Kelleni fog egy terhességi teszt, mert szerintem könnyebben rá is tudod venni a barátnõd erre, mint hogy elmenjen a dokihoz.
Jó duma... hát persze, a barátnõd:) Nem hinném, hogy terhes, de azért van rá odds.
Lehetsz terhes.
Ennek a "barátnõdnek" vegyél terhességu tesztet, majd rá egy héttel mégegyet, így már biztos, hogy negatív, vagy pozitív. A 2 különvözõ eredmény születik, akkor kell egy 3. teszt, tehát 2 egyforma kell. Ha terhes, akkor gyõzd meg, hogy tartsa meg, mert se neki, se senkinek nincs joga életet elvenni!!! EZT SOSE FELEJTSD!
Igen és ez elég felelõtlen dolog volt... De elõfordulhat, hogy kicsit összezavarodtak a hormonjai; amikor elõször szexeltem és az utána köv. 1-2 alkalommal, nekem is késett pár napot (védekeztünk...)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!