Találatok a következő kifejezésre: Ha úgy hogy nem (2895 db)

Ha fiú lennék és barátnõm lenne én úgy fejbe rúgnálak, ha csak úgy odajönnél.xDDD (persze csak így csaj szemmel.xD)
szerintem elég hülye fogadás, de ha titeket nem érdekel, hogy mások mit gondolnak rólatok, hát hajrá. a legtöbb fiúnak pedig ez (sajnos) bejön. tesóm is az egyik barátnõjét úgy ismerte meg egy buliban, hogy elõbb lesmárolta, és csak aztán mutatkozott be. viszont, ha már feltetted a kérdést, ajánlom hogy te nyerj xD :)
az csalás lenne, de enegm leszophatnál az ötöt ér
Odamész, megcsókolod. "Bocs, csak fogadtunk a barátnõmmel". ^^
az csalás lenne, de engem leszophatnál az tízet!!! ér. ;)
minnál csúnyább valaki annál többet ér:D
Mhh, az igazat megvallva én félnék a herpesztõl, inkább elutasítanálak.
nah. a herpesz. Nem lehet elkapni. Pont.

Az igaz ha repülõmódban van a telefon akkor szinte nem fogyaszt semmit az aku? utazásnál ha repülõmódba teszem akkor tudok rajta filmet nézni úgy hogy nem merül le egy hamar? (samsung galaxy pocket neo)

Legjobb válasz: hülyeség,az arról szól hogy nincs hálózatod,nem tudsz telefonálni és téged sem érnek el de minden más ugyan úgy meríti a telefont

hülyeség, az arról szól hogy nincs hálózatod, nem tudsz telefonálni és téged sem érnek el de minden más ugyan úgy meríti a telefont
Nem igaz. Annyi az igaz, hogy a GSM hálózattal nem kommunikál a háttérben a telefonod, egy funkcióval kevesebb ami áramot fogyaszt. Ettõl még ha nagy számításigényû, vagy áramfelvételû mûveleteket (filmnézés, zseblámpa, videófelvétel stb...) végzel a telefonnal, még ugyanolyan hamar le fog merülni. Ez éjszakára lehet egy opció, hogy ha pár százalékot akarsz spórolni másnapra akkor érdemes bekapcsolni a repülõs üzemmódot - már csak azért is, hogy éjszaka ne zaklassanak. Néha én is bekapcsolom éjjelre.
A kérdező hozzászólása: köszi. és tudtok egy olyan alkalmazást mondani(ha van olyan) amitõl nem merül annyira gyorsan le a telefonom?
Ha szeretnéd írok neked egyet, ami rólam rólam mutat egy bikinis képet. Ez nem fog sokat fogyasztani az akkumulátorból. 23F
Ha használod a telefont, akkor merül, ilyen egyszerû. Nincs olyan program, ami ezt meg tudná akadályozni.
nincs ilyen alkalmazás, leginkább kamuk azok amik ezt állítják, eleve mivel õt is futtatod még jobban merül. egy hozzá értõ ismerõsöddel rootold a telót és a feleslegesen futó gyári cuccokat állítsd le. a képernyõ fényereje legyen szabályozva ne legyen feleslegesen nagy fényerõn. ha tudsz használj wi-fit mert a mobilnet jobban meríti. mozgó háttérkép helyett legyen valami nem túl világos kép vagy olyan ami alig mozog. ami már nem kell de nem rég megvolt nyitva azokat mindig zárd be, ne fusson a háttérben. ha néha napján a szokatlantól jobban merül akkor kapcsold ki kicsit majd be, ilyenkor valószínû beragadt egy alkalmazás. ilyeneket csinálhatsz a merülés lassítása érdekében.
És nem is az a legnagyobb probléma h merül , hanem az hogy azon a FULL HD-s 6 colos kijelzõn amit a Pocket neo-ba raktak egy élmény lesz filmet nézni ...
A kérdező hozzászólása: #7 ezt ugye viccnek szántad??? :D pocket neo-ba csak 3colos 240x320-as kijelzõ van benne de így is 2naponta kell tölteni ami meg nem vmijó

Én úgy tudom, hogy a kínai írás az nem betűkből áll hanem a szavakat írja le egy jelben. Akkor elméletileg ha ismeren a kínai jeleket akkor el is tudok olvasni egy kínai könyvet úgy hogy nem beszélek kínaiúl?

Legjobb válasz: Én azonban úgy tudom, hogy a kínaiban egy-egy szótag egy egy-egy szó is. És a jeleket sokszor nem is egymás mellé, hanem egymásba építik be. Jó példa erre a fa. 木 Két fa, az már liget 林, három fa az erdõ 森. Tulajdonképpen el tudsz olvasni egy kínai könyvet, ha csak olvasni tanulsz meg, de olyan 20.000 jel biztos van, amik hasonlóan épülnek fel.

Én azonban úgy tudom, hogy a kínaiban egy-egy szótag egy egy-egy szó is. És a jeleket sokszor nem is egymás mellé, hanem egymásba építik be. Jó példa erre a fa. 木 Két fa, az már liget 林, három fa az erdõ 森. Tulajdonképpen el tudsz olvasni egy kínai könyvet, ha csak olvasni tanulsz meg, de olyan 20.000 jel biztos van, amik hasonlóan épülnek fel.
Én úgy tudom, hogy valóban szavak, de a szókörnyezet változtatja a jelentését.Pl a rost szó elõõt van a nagy szó, akkor az kender.
A kínai írás jeleinek tényleg vannak saját jelentései, nem csak szótagok, csak néhányan keverik a japánnal, ahol háromféle írás van, azok közül az egyik olyan mint a kínai, a másik kettõ pedig szótagírás. Én legalábbis így tudom.
Amennyire én tudom a jelek inkább szótagokat jelölnek, bár minden jelnek van egy-két konkrét szó jelentése is. Gondolj csak bele, ha minden jel egy szót jelölne, akkor egy abc-nyi jellel hogyan lehetne jelölni több ezer szót? Ez is csak úgy van, mint az orosz, ha ismered a jeleket, akkor ki tudod olvasni az írást, viszont a kiolvasott szöveghez jelentést még nem tudsz társítani.
A kérdező hozzászólása: Bocs a helyesírási hibákért.
Én is úgy tudom hogy azok "csak" szótagok, mint pl.: csi, li, hen - és hasonlók. Ha aztán két megfelelõ ábrát egymás mellé rajzolsz például jelentheti, hogy "hencsi". És akkor nem biztos hogy tudod, hogy mit jelent kínaiul hogy hencsi.

Milyen indokkal szerelnek le egy katonát? Jellemző hogy nem hosszabbítanak szerződést ha lejár? Vagy általában inkább a katona dönt úgy, hogy nem csinálja tovább. Azt meg kell indokolni, hogy miért nem?

Legjobb válasz: A szerzõdés lejártakor mindkét fél dönthet úgy, hogy nem hosszabítja meg azt. Jellemzõen a katona dönt úgy, hogy köszöni szépen, elég volt, de ha olyasvalamit tesz, amivel "méltatlanná" válik, a szerzõdés lejárta elõtt megválnak tõle.

A szerzõdés lejártakor mindkét fél dönthet úgy, hogy nem hosszabítja meg azt. Jellemzõen a katona dönt úgy, hogy köszöni szépen, elég volt, de ha olyasvalamit tesz, amivel "méltatlanná" válik, a szerzõdés lejárta elõtt megválnak tõle.

Hogy sexeljek úgy, hogy nem merek a lányokhoz közeledni, buliba se járok, elég gátlásos vagyok, határozatlan, nincs önbizalmam és kellemetlenül érezném magam ha a családom tudna róla? Pedig már múltam 23.

MIndeki olyan könyem mondja,hogy menny el buliba.De ha ott nme érzem jól magam? Néha jó lenne a lányok társasága,de ha csak beszélnem kell velük izzadok,mint állat. Egyáltalán nem tudok velük mit kezdeni.

Legjobb válasz: Ne hallgass rájuk, elõször is lekell közdened magadban azt h azon pánikolsz h szûz vagy még. Ez rajtad kívül senkit sem izgat,érdekel:) én csak azt tudom tanácsolni h ne úgy tekints a csajokra mint akikkel "izélni" lehet hanem mint haverokra kezed úgy mint a haverjaidat, aztán csináljatok olyan dolgokat amit haverok és aztán elkezdheted magadhoz édesgetni. Ha ez sem megy (1 próbát azért megér) javaslom próbáld ki a netes csajozást pl love.hu vagy iwiwen néz olyan lányt aki teccik és beszélgess vele mint haver. A te esetedben gondolom mindíg arra gondolsz amikor beszélsz a lánnyal h "úristen most mitgondolhat rólam" "vajon bejövök neki" "mivan ha nemjön össze a szex?" ezekkel ne törödj. Szal amit én tanácsolok csak haverkodj velük mond meg haverjaidnak h mutassanak be pár lánynak aztán beszélgess evle és hallgattasd el azt a kis hangot és NE stresszelj azon h szûzvagymég!

Tudom mirõl beszélsz, azt hiszem ismerem ezeket az érzéseket. Az derült ki számomra hogy otthon élsz a szüleiddel. Ûgy tûnik, hogy amiatt sem mersz elmenni, mert jön a kérdés: Hol voltál az este. Ismerõs. Amit javasolnék, hogy költözz el otthonról, legjobb ha elmész más városba tanulni és ott koli v. albi de ne egyedül legyél! Talán segíthet ha gyúrsz, ha erõsebb, több az önbizalmad.
Ne hallgass rájuk, elõször is lekell közdened magadban azt h azon pánikolsz h szûz vagy még. Ez rajtad kívül senkit sem izgat, érdekel:) én csak azt tudom tanácsolni h ne úgy tekints a csajokra mint akikkel "izélni" lehet hanem mint haverokra kezed úgy mint a haverjaidat, aztán csináljatok olyan dolgokat amit haverok és aztán elkezdheted magadhoz édesgetni. Ha ez sem megy (1 próbát azért megér) javaslom próbáld ki a netes csajozást pl love.hu vagy iwiwen néz olyan lányt aki teccik és beszélgess vele mint haver. A te esetedben gondolom mindíg arra gondolsz amikor beszélsz a lánnyal h "úristen most mitgondolhat rólam" "vajon bejövök neki" "mivan ha nemjön össze a szex?" ezekkel ne törödj. Szal amit én tanácsolok csak haverkodj velük mond meg haverjaidnak h mutassanak be pár lánynak aztán beszélgess evle és hallgattasd el azt a kis hangot és NE stresszelj azon h szûzvagymég!
Egyetérzek veled, én is eléggé sokáig így voltam. A zavartságot nagyon egyszerüen le lehet küzdeni: beszélj haverokkal, akármirõl, minél többet. Utána ugyonígy próbálj meg beszélgetésbe elegyedni 1 lánnyal. ne 1 plázacicával, hanem egy átlagos lánnyal. minnél többet beszélsz lányokkal, annál jobban kezd majd eltûnni a zavartság, félénkség. Ne h azt hidd h a lányok az , , istenek” h nem csak , , nagyfejesekkel” beszélgetnek. Társasági élethez javaslom a könyvtárat, sportkört és nem pedig discot. oda nem ismerkedni mennek az emberek, hanem bulizni, meg dugni. Szûz vagy? Ez a legnagyszerûbb dolog a mai világba! Légy büszke magadra. Ha normális bnõd lesz, 1000% h értékelni fogja! Mit kezdj a lányokkal ? pofonegyszerû, beszélgess amennyit csak tudsz velük, úgy mint egy haverral, de azért kerüld a trágár szavakat. Nem vagy balfas, csak ne gubózz be!! Járkál el ide oda, hidd el sokkal jobb lesz Remélem tudtam segíteni
Emlékszem rád, te már írtál ki kérdést, nem? Szal nem oldódtak meg a gondjaid...:S Hmmm... Ha bulizni nem szeretsz, valami olyan helyet kéne keresned, ahol kiscsoportos tevékenységet ûzhetnél, ami közben ismerkedhetsz. Valami hobbi, vagy tanfolyam... Ha elmész valami tanfolyamra, ahova kevesen járnak, az tök jó, mert úgy mindig van témátok. Megkérdezheted a többieket, ha valamit nem értesz, vagy ilyesmi. Erõlködnöd kell, ha már egy 2 tõmondatos párbeszédet folytatsz valakivel, at is haladás! Aztán legközelebb már 4-et! Még ha abszolút nem is érdekel, mirõl beszél, tegyél úgy! Segíts magadon!!
Sztem is menj el egy hivatásoshoz, de egy olyanhoz aki azért igényes, hidd el utána lehet ugy rákapnál a lányokra h le selehetne állitani... Vesziteni meg semmit nem veszitesz csak egy kis pénzt meg a szüzeséged:P
menj hivatásoshoz, majd belejössz:)
A kérdező hozzászólása: Üdv. Nem tudtam elöbb írni Köszönm a sok tippet. Pszichológushoz azért nem szeretnék menni8kaptam egy nevet), mert szerintem az ég világon nem tud semmit csinálni, segíteni viszont sokba kerül. 23:59 Mitõl félek igazából? ez nagyon jó kérdés. talán attól, hogy nem vagyok elég jó, de igazából nme tudom. Sok tényezõs, hogy miért nem is próbálkozom. Õszintén! Mit akarna egy lány egy olyan fiútól aki rnedesen még a kazét sem tudja megfogni, aki mellett csak unatkozni lehet, nem tud vezetni, nem tudj aszórakoztatni a lányt.Hiányzik belõlem szint minden amit a lányok a fiúkban keresnek. Ezzel éni tisztában vagyok és ez épp elég ahhoz, hogy streszeljek. Még beszélgetni sem tudok úgy, hogy ne follyon rólam a víz. Ez alatt az értem, hogy télen, kint az utcán, pár perc alatt annyira lever a víz, hogy simát átütötte a polómat a pulcsi alatt.KÉpzel el ezt nyáron. Akkor még rosszabbak az esélyeim. A társkeresõ oldalakon sem tudok beszélgetni. Hol munkanlküli vagyok-hol van munkám.Mit szeretek csinálni? semmit Hova szoktál járni? sehova. Értitek miért nehéz. A korombeliekkel nem tudok mit kezdeni. Jó lenne barátnõvel átesni az elsõ sexen, de ha racionálisna gondolkodok akkor nem mostanában lesz bartnõm. A rohadt bagy DILEMMÁM, hogyérdemes-e várni vagy fizessek az elsõért.Áldozzam fel az elsõ élményét, hogy utána talán könnyebb lesz, mert ad egy lökést? Megéri? Ez esetben nem is feltétlenül a sex a lényeg hanem, hogy egy lökést ad. AD? Az életemnek, a lányokkal való kapcsolatomnak?Ez itt a kérdés?Kiránthat a szarból? Ha után elmondom majd egy lánynak enm fog furcsán rám nézni? Hova rakjammagamban azt, hogy nekem elsõre hivatásos kellett, mert béna voltam. Nemtudom megéri-e várni valaki olyanra az elsõvel, mert nem úgy néz ki, hogy mostanában barátnõm lesz. Vagy ne is foglalkozzak a sexel? Igazából nem hiszem, hogy a verbális képességeimmel baj volna.csak a korban közelállókkal nem tudok eszélgetni. A korombeliekkel nem tudok mit kezdeni. Kilógok a sorból. Én sem tudom honnan fakad az önbizalomhiányom. Talán onnan, hogy mindg is éretlenebb voltam a korosztályomnál ami most már sokkal nagyobb hátrány.
Hello! Én egy 20 év lány vagyok, és tizenésvesen nekem is nehezen ment a fiúkkal való kommunikáció:) Egy lányos családban élek, és a fiúkkal konkrétan féltem bezsélgetni:D Most már csak akkor forul elõ, ha valami atomjó pasival találkozom, de ha kedves, és érdeklõdõ, akkor hamar leküzdöm:) Elõször is, NAGYON FONTOS, hogy akarj változtatni... Azt mondod utálsz emberek közé menni, nem is kel rögtön buliba járni, de biztos van érdelõdési köröd, keress a neten olyan klubot... Nem lehet és nem is szabad eltitlkolni, ami vagy, ebbõl van a zavarod...Meg akarsz mindig felelni... Próbálj meg lazítani, ha a lány olyan és tetszel is neki, akkor meg akar ismerni, ha meg nem, akkor valószínûleg barátként sem jöttetek volna ki jól. Én is azt javasolnám, hogy kölötzz el a szüleidtõl, mert amgí otthon laksz, addig nem csak azzal kell megküzdened, hogy a te elvárásaidnak megfelelj, hanem az övéknek is.... 23 évesen kérdõre vonnak? Akkor valami nincs rendben... Tehát ahhoz, hogy gyûjts egy kis önbizalmat kell pár pozitív eset, én sem bõvelkedem túl sok önbizalommal, de úgy állok hozzá a dolgokhoz, hogy próbálok nem mások fejével gondolkozni..... Valószínûleg a fele sem igaz, amit arról gondolsz, hogy a másik mit gondol...de ha minden igaz, akkor is csak gátol.... csak nyugi, a lányok között is elég sok van, aki szintúgy fél... Nekem is vannak olyan fiú barátaim, akien látom, hogy kicsit feszélyezve vannak lány társaságban.... A fontos, hogy tegyél ellene, mert ez még évekig elhúzódhat így... Muszáj néha eröltetni, hogy ha hívnak valahivá, és nincs kedved, akkor is elmész, mert mindenbõl kisülhet valami jó....
A kérdező hozzászólása: 00:12 Köszi. Bár senki nem hív sehova ezt halkan megjegyzem. Szerinted ha hivatásoshoz megyek az segíten lekûzdeni a lányokkal szembeni visszahúzódásom? Tényleg az elköltözés tûnik agy egyik legjobb megoldásnak.Bitos másképp állnék a lányokhoz. Csak ez se lesz könnyû
szerintem megoldás lehet egy pszichológus vagy valamilyen szakember. ne haragudj meg, de úgy látom h ez nálad már egy kicsit kóros. szerintem beszélgess errõl egy pszichológussal mert mélyebb okai is lehetnek annak, hogy nem mersz lányok közelében lenni stb
A tánc tényleg jó ötlet. MINDIG fiú hiány van, úgyhogy örülni fognak neked. És használj dezodort, akkor nem érezni, hogy izzadsz ;) . No para, menni fog
Ha vannak haverjaid, kezd el velük többet eljárni. Egyre többet, többet. Aztán elmentek együtt bulizni. iszol egyy kicsit, az megnyugtat. Nézd meg, hogy a többiek hogyan csinálják, és próbálkozz te is. Másik: az önbizalomhiányod nem tudom mibõl fakad, de nyilván valamilyen oka van. De: ezt a te problémád, amit akkor OTTHON hagysz, ha szórakozni mész. SZIGORÚAN TILOS úgy odamenni egy lányhoz, hogy gondolkozol, és elemzel(lásd.:vajon mit gondol, mi lesz, látja hogy nincs önbizalmam...), mert megérzik. A beszélgetést kell gyakorolnod a barátaiddal, utána TELJESEN (nyilván tekintettel a nemükre) UGYAN ÚGY lehet a lányokkal is beszélgetni. A lényeg tehát: fejleszd verbális képességeidet, és ne azon parázz, hogy mit gondol, mert azzal csak magadat stresszeled be, és így tényleg nem fog mûködni. Tehát a lányhoz úgy menjél oda hogy nem azon rágódsz, mekkora egy balék vagy. Gondolj bármire ami megnyugtat(ha Van Gogh festmények arra, ha zene arra...), és kezdj el csevegni. Ha a hölgy épp nem kiváncsi rád, m akkor érts belõle, ne tukmáld magad, de ne omolj tõle össze, mert nem éri meg. csak budapesten nõk százezrei keresnek párt (nem sarkítok!) Szóval: ne légy görcsös, és idegbeteg, kedvesen csevegj, mintha akár fiú lenne. Személy szerint úgy gondolom, meggondolhatnád, hogy elmész-e hivatásoshoz. Nagyon sokat oldana a görcsösségeden, és nem félnél az ismeretlentõl. Egyébként: Mitõl félsz igazából? Tudom, mikor pánik van nem ilyeneken gondolkozol; de érdemes lenne mélyen elgondolkoznod, hogy miért vált ki belõled egy nõ ilyen végletes reakciót. Ha nem tudsz rá magadtól válaszolni, vagy nem tudod a problémádat megoldani, akár pszihológushoz is fordulhatnál. Õt köti az orvosi titoktartás, tehát nem árul el senkinek, és nem ítélkezik, viszont SEGÍTENI tud.
Én táncolok. Hidd el, olyan szörnyûségek járnak, akiknek igazán lehetetlen akár egy lépést is megtanítani, mégis lelkesen járnak, és élvezik. És akár milyen bénák, élvezet velük táncolni. Feltéve, hogy nem büdösek, mert olyan is akad:S. Nem tudom, Pesti vagy-e, ha igen, pl az Oktogon Tánccentrum olyan, hogy párcserével megy. Szóval mehetsz egyedül is, és 2-3-at táncolsz egy lánnyal, aztán jön a következõ. Nem kell felkérni, vagy semmi, körbe megy. De biztos van még, ahol így megy, nézz utána! Ja, és fiúra mindig van kereslet, mivel a lányok szoktak többen lenni... Beszélgetés kb annyi, h elsõ tánckor bemutatkoztok, ha nem mondja magától, megkérded a nevét. Aztán ahogy elkezdtek táncolni, a szimpi emberekkel mindig akad téma. Ha jó vagy azért, ha elrontod, azért. Mindenképp kezdd el, sztem mostanában sok helyen indulnak kurzusok.
Haver ez gáz amit leírtál:S Valamit kezdj magaddal! Azonnal menj el prostizni! Én is azt csináltam 15-évesen! Arra pont jó , hogy a legközelebbinél már nem remeged el. A prostikhoz meg úgy se bizonyítani mész!
Kicsit aggódom miattad, azt hiszem, túlzottan gátlásos vagy, és valamilyen szinten kezdesz is beletörõdni, hogy neked aztán soha a büdös életben nem lesz kapcsolatod nõvel. Szívesen adnék tanácsot, csak nem tudom, hogy tegyem. De ha segít, szerintem beszélgethetnél azért lányokkal neten keresztül is. Ha másért nem, legalább megfigyelheted, mi jár a fejükben. Én átlagos lány voltam (ma már nõ és feleség vagyok), sem én nem tartom magam szépnek, sem a férjem magát, nem is volt az esetem, nem is igen szeretett nõzni, be is vallja, hogy én hajtottam rá, nem õ rám, de azóta is imádom. Hat éve vagyunk együtt, 5 éve vagyunk házasok, nem bántuk meg soha. A normális lány tudja, hogy nem az a fiú a nyerõ, aki iszik, cigizik, nõzik, verekszik, vagy tetkója van, vagy testékszere, vagy bármilye. Szerintem egyszerûnek kell lenni... és egyszer majd jön az a lány, aki csak téged akar
Akkor legelõször próbáld meg összeszedni h miaz amiben jóvagy aztán próbálj valahogy arra építkezni. Ha valami olyan amit társasággal is lehet ûzni akkor az még jobb. Ismerõseim pl összeszoktak ülni társasjátékozni (imádom, nagyon jól összetudja hozni az embereket) és szivesen látnak minden érdeklõdõt:) és biztos van a környékeden is ilyen, ha nincs szervezz. A lényeg h ne ülj otthon! Akár azisjó ha elmész sétálni vagy beülsz moziba vagy 1 haveroddal (biztos van) elmész meginni valamit.
A kérdező hozzászólása: Én is gondoltam ilyesmikre. Csak hát megetnni legalább olyan nehéz. Pedig a társastánc nekem is bejön. csak nagyon béna vagyok hozzá. Csak hát ott is vannak lányok. És tudjuk, hogy a mai világbna csak akülsõ számit a megjelené, a ruha.Na meg fellépés. Ki akrna az én párom lenni önként. de nem is ez a legzavaróbb. Pusztán a lány közelsége miatt is zavarban vagyok. A tánc viszont sokat jár a fejemben. még akkor is ha falábaim és botfülem van.
Én is elég gátlásos voltam régebben, de mondok egy tippet, ami nekem segített. Valóban érdemes kimozdulni otthonról, mert ismerkedni neten keresztül nem az igazi, de nem azt mondom hoyg diszkóba menj, mert ahogy írtad, ott nem érzed jól magad. Én is így voltam, diszkóba a mai napig nem szoktam járni. Ami nekem bejött az a TÁRSASTÁNC. Ott találtam egy olyan hangulatot, kellemes zenével, ahol fel tudtam oldódni, és maga a tánc is nagyon megteccet, gondolj csak a szalagavtóra, hoyg nincs is szebb egy bécsi vagy angolkeringõnél, én ebbe beleszerettem. És ilyen helyen elengedhetetlen, hogy lányok társaságában legyél, és az a jó, hoyg általába a kulturáltabb, jóízlésû, kedves lányok járnak ilyen helyekre, akik igazából nem csak a külsõt nézik, hanem a személyiségedet akarják megismerni. És vannak olyan helyek, Pesten is meg vidéken is, ahol nem feltétel az hogy párban menj, lehet egyedül is, és majd az órákon találsz táncpartnert magadnak. Nekem ez egy nagyon jó módszer volt arra hoyg eküzdjem a gátlásaimat, hiszen nem kellett félni attól hoyg mi lesz ha megszólítok vaalkit. A tánctanár csak anynit mondott, hoyg mindenki kérjen fel egy hölgyet, és akkor mindenkinek választania kellett vaalkit, aki szimpi volt, és nem volt semmi zavaró a dologban:) Nekem nagyon bejött, csak ajánlani tudom:) Remélem segítettem, ha nem is a tánc, de vannak még más csoportos foglalkozások, ahol könnyen lehet ismerkedni:)
Sok barátod van?sokat ülsz a géppelött? vagy mondjuk szoktál suli után a hawerokal lógni(ha még jársz suliba)? Mert szerintem elsösorban a barátikörnek kéne elöször megváltoznia mármint nemeldobni a régiket hanem ujakat szerezni akikel kikapcsolodsz könnyen pl: filmnézés sörözés, mert ha megy velük akk velük bulizni is lenne kedved és tanácsolom egy üveg sört igyál meg könyebben lazulsz de nemrugsz be!:) Na enyit tudtam segíteni(ha tudtam, remélem igen) Sok sikert!!!!!
Szerintem azért csak próbálkozz a neten ismerkedni. Ott nem látnak, csak írnod kell (azért ne is higgy el mindent!). Nehogy már akkor is zavarban légy! http://www.chat.hu http://www.love.hu http://www.talalka.hu
A kérdező hozzászólása: 3-as válaszolónak Nem úgy tekintek a lányokre, hogy csak izélni lehet velük. Csak mást sem tudok velük csinálni.Nem tudok beszélgetni sem. A neten sem tudok beszélgetni, csajozni.Próbáltam.Kudarc. Csak elvétve beszélgetek lányokkal.Az is kínos. Kerülöm a beszélgetést.Igazából leginkább az jár a fejemben, hogy szabadulnék meg, hogy biztosan balféknek tart, most látja, hogy ok nélkül izzadok, észrevette, hogy nincs önbizalmam, látja rajtam, hogy lúzer vagyok, biztos zavarom. Leginkább ezek.Meg, hogy csak feltartom és rabolom az idejét, de szerencsére olyan riknán találkozomlányokkal, hogy cak ritkán van ilyen kellemetlen érzésem. Emberek közé sem megyek nem ám lányok közé.Hogy haverkodjak össza velük? Nem vagyok jó a társas érintkezésbne. 4-es válaszolóak nem hiszem, hogy csak fejesekkel beszélgetnek. velem nem tudnak, mert én sem tudok velük.Igazából fiúkkal sem tudok beszélgetni. Nekem meg nincs társaságom.egyedül vagyok. Majdnem mindig unatkozok. Ha egy moziba kell elmennem már feszéjazve érzem mamgam.Biztos látják rajtam, hogy elveszett gyerek vagyok.Általában ez jár a fejemben. Hozzáteszem mozib is csak ritkán megyek. Pont az eljárkálással van a baj. Nagyon nem találom fel magam. Na meg rosszul érezném magam, hogy nem aludtam otthon. Hol voltál az este? Büszke semmiképpen sem vagyok a szüzességemre.Úgyérzem inkább hátráltat.Mindazt amit eddig leírtem csak rontja. 5ös Szóval semmiképp se füzessek érte?
Hát nekem az elsõ hihetetlenül hangzik de mégis igaz...péntek délután a játszótér 1ik eldugott sarkában történt meg a csajszival úgy h akkorláttam elõször mentségemre szóljon h részegvoltam. Azóta eltelt két év és talán már nagyon leisnézem a csajokat és elég könnyen ismerkedem. Szal mindenképpen van benne igazság h az elsõ elég meghatározó élmény de én arra már nemlennék büszke h fizetnem kellet volna érte
A kérdező hozzászólása: Tudjátok én is gondoltam már rá. Viszont az mondják, hogy az elsõ fontos, megghatározó, szép emlék legyen, barátnõvel jó csak igazán(szerintem is), meg szerelmebõl kellene. Me fogom bánni. Tényleg segítena ha elmennék egyhez? Komolyan kérdezem. Lendíthet a lánnyokkal való kapcsolatomon? Másképp fogok rájuknézni? Milyen lessz rá visszagondolni? Mégis csak fizettem érte. Mennyire fontos, hogy az elsõ milyen lesz? A fiúknál is számít vagy nem olyan nagy dolog? Vagy az egész sex nem olyan nagy dolog csak felfújják. Sima testiség? Hogy kell egyáltalán a sexhez hozzáálni? Már fejben
Nézd, ezt magadba kell eldönteni, hogy mi a fontosabb.Hogy a családod irányítson vagy a magánéleted.A másik pedig az, hogy ha ennyi idõsen még addig se jutottál el, hogy barátnõd legyen, akkor valamikor is akarsz-e valaha? Ha igen, akkor most kellene elkezdeni(nem részletezném...). Ha mégse megy, hogy a gátlásaidat, félelmeidet stb leküzdjed, akkor sztem hagyni kéne ezt az egészet a francba, mert csak neked lesz rosszabb a hétköznapokba.Vannak olyan emberek, akik evvel a tudattal simán megvannak és beletörõdnek, úgyhogy a legvégsõbb esetbe se menj hivatásos prostihoz se, mert ha mégis megindul benned a vágy, akkor még kellemetlenebb lesz, mintha elsõnek egy átlagos lány venné el.Én ezt az elköltözést meg nem javaslom, mert csak azért elmenni otthonról, mert csaj kell neked xD Amúgy meg nem vagy [email protected] sem, csak nem tudod felmérni, hogy neked hogyan lenne a legjobb. sry, hogy egy kicsit hosszú voltam, de ezt senki se írta le, csak tanácsokat adtak, hogy mit tegyél, de mondani mindig könnyebb, mint cselekedni :D Úgyhogy összességébe ha nem látsz reményt a változáshoz, akkor törõdj bele, hogy te ilyen vagy, ellenkezõleg meg fogadd meg az elõttem szóló tanácsait, és fokozatosan lépkedjél elõre, hogy eljuss a végsõ célig:D

Lehet úgy terhes a barátnőm hogy ha a barátjával a multhònapban voktak együtt úgy hogy nem védekeztek?

A multhònapban a szex után meg jött neki de csak 3 napra, ebben a hònapban meg 11-én kellet volna megjönnie.Lehet hogy terhes?Vagy csak késik neki?A válaszokat el?re is köszönöm.

Legjobb válasz: ha nem védekeztek lehet terhes miért nem vett be esemény utánit ha már felelõtlenül szexel...küld el nõgyógyászhoz mert szerintem terhes

ha nem védekeztek lehet terhes miért nem vett be esemény utánit ha már felelõtlenül szexel...küld el nõgyógyászhoz mert szerintem terhes
Téged mit érdekel?????? -.-' Majd ha baja van, jön õ ide, hogy elküldhessük mellette a picsäba... Mert biza megérdemli aki hüj'e...
Van esélye rá. De nem biztos hogy tényleg az. Kelleni fog egy terhességi teszt, mert szerintem könnyebben rá is tudod venni a barátnõd erre, mint hogy elmenjen a dokihoz.
Jó duma... hát persze, a barátnõd:) Nem hinném, hogy terhes, de azért van rá odds.
Lehetsz terhes.
Ennek a "barátnõdnek" vegyél terhességu tesztet, majd rá egy héttel mégegyet, így már biztos, hogy negatív, vagy pozitív. A 2 különvözõ eredmény születik, akkor kell egy 3. teszt, tehát 2 egyforma kell. Ha terhes, akkor gyõzd meg, hogy tartsa meg, mert se neki, se senkinek nincs joga életet elvenni!!! EZT SOSE FELEJTSD!
Igen és ez elég felelõtlen dolog volt... De elõfordulhat, hogy kicsit összezavarodtak a hormonjai; amikor elõször szexeltem és az utána köv. 1-2 alkalommal, nekem is késett pár napot (védekeztünk...)

Fiúk, lányok! Ugye, hogy nem ciki, ha 12 évesen nem pasizok, bulizok, hanem inkább a tanulásra koncentrálok? (lenn)

Feln?ttekét is, de kamaszok véleményét kérném inkább, mert kíváncsi vagyok, hogy ti hogyan gondolkoztok a dolgok fel?l. Én személy szerint nem akarok bulizni, diszkó, stb. semmi, sem most, sem pár év múlva, a "pasizás" szerintem meg ráér feln?tt korban is, mert akkor lehet megtalálni az igazit.

Legjobb válasz: Szerintem igazad van, hasonló voltam ennyi idõsen, személy szerint nagyon korainak tartom a pasizást, bulizást, hajvasalást, sminket 12 évesen, nincs rá szükséged. Néha látok ilyen lányokat, és elég nevetséges, látszik, hogy egy kislány, aki megpróbál úgy öltözni/sminkelni mint egy 20 éves. Pár év múlva lehet máshogy gondolkodsz majd, én 13 évesen el se tudtam volna képzelni, hogy ha pénzt kapok, abból ruhát veszek, nem pedig pl. könyvet. :D Ezzel csak azt akartam mondani, hogy valószínûleg fogsz még változni, de egyelõre jó vagy így ahogy vagy, bõven ráérsz még ezekkel a dolgokkal. :) 17/L

Szerintem igazad van, hasonló voltam ennyi idõsen, személy szerint nagyon korainak tartom a pasizást, bulizást, hajvasalást, sminket 12 évesen, nincs rá szükséged. Néha látok ilyen lányokat, és elég nevetséges, látszik, hogy egy kislány, aki megpróbál úgy öltözni/sminkelni mint egy 20 éves. Pár év múlva lehet máshogy gondolkodsz majd, én 13 évesen el se tudtam volna képzelni, hogy ha pénzt kapok, abból ruhát veszek, nem pedig pl. könyvet. :D Ezzel csak azt akartam mondani, hogy valószínûleg fogsz még változni, de egyelõre jó vagy így ahogy vagy, bõven ráérsz még ezekkel a dolgokkal. :) 17/L
Szia.! hát szerintem azért a külsödre figyelj:) néha jobb ha kicsit figyelsz magadra mintha csak a tanulásra figyelnél!de persze azis jó ha tanulsz;) de mellette mást is csinálj:) barátnõzz, ismerkedj.néha jó ám a pasizás ;) de persze nem kell 20 kiló festéket kenni magadra, meg ilyenek, érted.:)
Elõzõ vagyok és 37 éves.
Hát 12 évesen még ne is csináld ezeket, mert körberöhögnének... A 12 és 16 év nagyon tág fogalom, össze sem lehet hasonlítani egy 12 évest egy 16 évessel, már ne is haragudj. 15-16 évesen normálisak a felsorolt dolgok, annál fiatalabb korban nem.
Szia! 12-16 évesen max korrektor ha sok a pattanás, de lehet célszerûbb egy bõrgyógyász, ha nagyon muszáj 16 évesen egy kis szempillaspirál max. 12-15 évesen minden szempontból felesleges a pasizás, jó 15 évesen jársz valakivel ami annyit takar hogy kézfogás szájra puszi, együtt tanulás, mozi, max csók az belefér, több nem is kell, sõt én azt vallom, hogy 16 évesen sem kell tovább eljutni. Ilyen fiatalon amúgy sem alakulnak ki mély érzelmek a gyermekkori fellángolások elmúlnak, komoly párkapcsolatra együtt alvásra szexre, szükség sincsen és nem is érettek a 12-16 éves kamasz gyerekek, jó sztem egy 12-14 éves inkább kislány még kiskamasz. 13-14 évesen babáztam, barbiztam a húgaimmal, játszottam a barátnõimmel, egymásnál aludtunk filmet néztünk stb., nem voltunk ivós, éjjeli bulikba egyátalán elõször 17 évesen voltam ilyenen és jé nem maradtam le semmirõl, sõt 22 éves létemre 14-16 évesnek is sokszor néztek, nem azért, mert gyerekes öltözöm vagy viselkedek, csak pusztán természetes az arcom, természetesen viselkedem, nem próbálok 10 évvel idõsebbnek kinézni.Nem is sminkeltem egyátalán talán korrektort és szõlõrúzst használtam 16 éves koromig, utána is csak szempillaspirált vagy ha nagy ritkán buliba mentem vagy fellépés volt kis szemfestéket, arc pirosítót. Persze rengeteg gyerekszerelmem volt, volt olyan ami ovitó, 4.ig tartott, volt 14-15 évesen is, de nem léptem tovább a szájrapuszin. Komolyabb barátom volt 17-18-19 évesen is egyik sem tartott sokáig, és eszembe sem jutott egyikkel sem lefeküdni, aztán 19 évesen megismerkedtem ama már võlegénynemmel, Õ volt nekem az elsõ, nem maradtam le semmirõl, semmit nem bántam meg, jé felnõttem össze-vissza kefélések, részegen fetrengések, és utcasarki ribi kinézet nélkül, és egészséges felnõtt lettem akinek van önbecsülése, tartása, vannak jó élményei, aki akkor éli az életet amikor kell a fõiskolán, meg érettségi után nem kis 14-16 éves fruskaként, és már van egy 1 éves kisfiam, sokkal ritkábban megyek el a barátnõkkel bulizni stb., mert úgy érzem kibuliztam magam 3-4 év alatt, persze most is kikapcsolódom és a párommal is elszoktunk menni kettesben, de kell is a kikapcsolódás a havi 2-3 buli a szülõnek is. Szerintem Kedves kérdezõ nagyon jól gondolkodsz, tartsd is magad ehhez, és hidd el te fogsz jobban járni, szerintem már érettebb vagy mint sok tinitársad akik ájuldoznak a nagy "szerelemtõl", és 30 évesen olyan lesz az arcuk, mint egy 50 évesnek, akik 20on évesen már életunt, befásult kiégett emberek lesznek.
Ezt kérdezni sem kellene. Az lenne ciki, ha ezeket csinálnád! Bárcsak minden kamasz ilyen okos és értelmes lenne mint Te!!! Addig jó amíg ezek nem csinálod!!! Egy 12 éves gyereknek-hiszen még gyerek vagy-, nem a pasikon és a bulikon kell járni az eszének!!!
Szerinted azért ér még rá a pasizás, mert még kislány vagy. Majd ha elkezd beindulni a hormonáztatásod akkor majd elkezded érteni, hogy miért is jó bulizni pasizni meg egyebek amiket most még nem értesz.
szerintem õ még nem kamasz...
én is azon a véleményen vagyok, mint te csak két évvel idosebb vagyok :)
Jaj, ilyen kérdéseket én is írtam ki még régebben.. mert azt hittem ettõl én leszek a jó de egyébként nem..:) Mindent össze lehet egyeztetni. A tanulást , a bulizást.. Bár mondjuk örülnék ha kislány lehetnék nem kellett volna ennyi szörnyûségen keresztül mennem.. :( A pasizás az nem baj hogy nem akarsz.. de hogy mindig csak otthon ülsz az se jó.. Amúgy meg sztem szimplán unatkozol és így akarsz kiemelkedni a többi tizenkét éves közül..:D Hidd el lehet hogy õk buliznak meg keveset tanulnak de van aki könnyen megjegyzi az anyagot és úgy ötös valakinek meg kell szenvednie az ötösért.. Mást nem tudok mondani.. 18/L
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, de mivel különbözõ véleményeket kaptam, kifejtem egy kicsit bõvebben a dolgokat :) 1. Pasizás: Nem akarok vele még foglalkozni. Én nem bírom, amikor pár barátnõm jön oda, hogy: "Júúj, képzeld voltunk az Árkádban, és az XYék követtek minket, meg felhívtuk egymást, jajj olyan izééééé!" vagy "Wááá, képzeld mit csinál velem az XY lefröccskölt vízzell! Most tökön rúgom komolyaan!" Szerintem ez olyan gyerekes, a fiúk pedig nem veszik komolyan az ilyen gyogyósan viselkedõ lányokat. Már az én észrevételeim szerint. :) És ha felnövök, és tudom, hogy pasiztam kislánykoromban (kamaszkoromban, ahogy tetszik), a jövendõbeli férjem elõtt, azt kicsit szégyellném, hogy nem õ volt az egyetlen az életemben, hanem mint a pincsikutya tapostam, hogy bejöhessek egy srácnak, akit alig ismertem, és ott is hagytam volna két hét múlva. 2. Divat, hajviselet, smink, stb.: Sokan ismeritek azt a történetet, hogy: El akarok menni fodrászhoz, de a szüleimnek nincs rá elég pénzük. Vagy másra kell, fontosabb dolgokra. Na nálam ez a helyzet. Sminkelni szoktam néha, de nem olyan erõsen. Körömlakkozni is gyakran, de ezt suliban tilos, csak halvány rózsaszínt és átlátszót szabad használni. Hajvasalás nehéz munka mert a hajam sûrû, nehezen szárítható, fésülhetõ, vasalható. Így megelégszem az egyszerû lófarokkal és a fonásokkal. 3. Bulizás, otthonülés: Nem vagyok túl társaságos. Nem szoktam sokat beszélgetni, legalábbis nem beszélgetnék, de a lányok az osztályomból folyton elhuzigálnak ide-oda, én pedig nem lehetek velük bunkó, beszélgetek tehát. De egyébként nem vagyok az a beszélgetõs, szóba elegyedõs, tipikus "menõ" csaj, én szeretem a magányt, a csendet, azt, ha egyedül lehetek, fordíthatom az angol olvasmányokat, tanulhatom azt, ami érdekel, és nem akarok bulizni, szórakozni. A szüleim nem engednek el vásárolni messzire, szóval az Árkád, Westend, stb. ezek mind ilyen nagy üzletek. Moziba sem engednek, max osztálykirándulás, és mehetek helyekre akkor, ha nálam legalább 4 évvel idõsebb (testvér), megbízható személy kísér el. Egyébként a "shoppingolós" típus sem vagyok, persze nem vagyok igénytelen, de én úgy gondolom, hogyha osztálytársakkal (lányokkal) megyek el vásárolni, a már rég nem a vásárlásról szól, hanem arról, hogy "Júúj, tudtad, hogy itt van a plázában az XY nevû fú?" meg "Tetszik neked? Na, tudom, hogy igen!". Ennek pedig nem látom értelmét. A jó hangulat, az oké, bár a csöndes típus vagyok, nem a társaságos, nekem a jó érzést, hangulatot az írás jelenti, az olvasás, egy jó filmnézés, gépezés, vagy esetleg zenehallgatás. Ezek a szenvedélyeim. De mások meg azon nyafognak, hogy kapjanak egy új ruhát és fülbevalót, Ehhh... szerintem vannak és lesznek fontosabb dolgok is az életben. Tehát körülbelül ennyi, de hogy válaszoljak pár (nem tudom melyik) kommentekre: Nem vagyok igénytelen, sem hanyag. Igenis törõdöm azzal, hogyan nézzek ki, korrektort szoktam használni, de szerintem ez természetes, hisz fejlõdésben van a testem, ilyenkor törõdni kell ezekkel. A pattanásokat, mitesszereket is kezelni szoktam. :) A legutóbbi válaszolónak (vagy valamelyik 18 évesnek): Nem azért írtam ki a kérdést, mert unatkoztam, hanem mert kíváncsi voltam a véleményekre. És az, hogy te rájöttél, hogy nem jó az, ha nem bulizunk, hát rendben, ahogy tetszik, de ettõl még szerinted tényleg kevesebb leszek attól, ha nem teszem meg azokat, amit pár ismerõsöm/oszttásam? Mind a felnõttek, mind a kamaszok véleményét köszönöm, és az elõbb leírt infók alapján is kérlek válaszoljatok még :) Köszönöm szépen :) )
hú de lepontozott néhány kis csitri..
Nem ciki, szerintem normális ha 12 évesen nem pasizol, bár igaz, hogy a mai világban vannak olyanok, akik már igen. De a kortársaik - mivel irigylik - k*rváknak mondják õket, bár az teljesen mást jelent. Mi ezeket "menõnek" hívjuk, akiknek ebben a korban már pasiznak és már akkora a mellük, mint egy felnõtt nõnek. A felnõtteket errõl nem érdemes kérdezni, mert õk szegények nem is értik, hová fajult a világ. 13 évesen még babáztak a barátnõikkel (anyukám egyik munkatársa mesélte ezt). Lehet, hogy az volt a jobb, mert minden felnõtt azt mondja, hogy gyereknek lenni jobb. Amúgy nekem sem volt még pasim. 13/L
Szia.:) Én is 12 éves lány vagyok és én is pont ugyanígy gondolom ahogy te! :) Inkább a tanulás és ha minden kész akkor a barátok. :33 A pasik most ilyen korban egyáltalán nem érdekelnek még:)

Az eljárási illetéket Apeh-nál, ha bemegyek a bankba ott is tudom utalni a számlájukra? Úgy, hogy nem az én számlámról utalom, hanem készpénzzel fizetek be. Még sosem kellett ilyen ügyet intéznem.

El?re is köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Még annyi lenne a kérdésem, hogy a testvérem helyett is be kell fizetnem, mert õ nem tudja elintézni egyéb okokból kifolyólag. Ehhez nem szükséges semmi? Úgy értem, én is fizethetem helyette?

A kérdező hozzászólása: Még annyi lenne a kérdésem, hogy a testvérem helyett is be kell fizetnem, mert õ nem tudja elintézni egyéb okokból kifolyólag. Ehhez nem szükséges semmi? Úgy értem, én is fizethetem helyette?
Utalni csak számláról lehet. Amit te írsz, az készpénz befizetés bankfiókban. Az csak úgy lehetséges, ha a számlavezetõ bankba mégy be (Pl OTPs számlára OTPben fizethetsz be, Erstésre Erstében) Ha magánszemély vagy, kérhetsz készpénzátutalási megbízást (sárga csekket) az APEHtõl.
A kérdező hozzászólása: Óhh, ezt szomorúan hallom. Azért köszönöm! És csekket csak úgy adnak, ha bemegyek és kérek?

Szerintetek hogyan hordjam, mit csináljak a hajammal, ha úgy érzem nem olyanra vágta a fodrászom amilyenre szerettem volna és úgy látom nem is áll jól?

Legjobb válasz: Milyen a fazon? Milyet szerettél volna és milyen lett a végeredmény? Esetleg képet nem tennél fel, hogy néz ki? Úgy talán többet tudnánk segíteni :)

Milyen a fazon? Milyet szerettél volna és milyen lett a végeredmény? Esetleg képet nem tennél fel, hogy néz ki? Úgy talán többet tudnánk segíteni :)
A kérdező hozzászólása: amugy olyan lett a fazon amilyet akartam.de vágattam elõre olyan "szigorú frufrut" és az lett kicsit furaa. :/

Óvszeres védekezéssel úgy, hogy nem megy el bennem a barátom, ugye nemigen lehetek terhes, akkor se, ha kb. a ciklusom 12-13. napján volt az eset?

Legjobb válasz: Nem lehetsz terhes. Csak akkor ha elszakad az óvszer, vagy nem megfelõlen használjátok (magömlés után nem megfelelõen távolítja el a párod). Ha elszakadna, esemény utáni tabletta. Elmész nõdokihoz, és feliratsz, elmondod neki a célból, ha esetleg az óvszerrel történne valami, legyen kéznél Postinor. Szóval nem vagy terhes, ha fentiek nem történtek meg.

Nem lehetsz terhes. Csak akkor ha elszakad az óvszer, vagy nem megfelõlen használjátok (magömlés után nem megfelelõen távolítja el a párod). Ha elszakadna, esemény utáni tabletta. Elmész nõdokihoz, és feliratsz, elmondod neki a célból, ha esetleg az óvszerrel történne valami, legyen kéznél Postinor. Szóval nem vagy terhes, ha fentiek nem történtek meg.
Ne aggódj, sok furcsa dolog van, de így nem eshetsz teherbe!
Nem valoszinu, hogy terhes leszel. Persze nem 100%... Csak mondjuk 99, 5%

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!