Találatok a következő kifejezésre: Ha úgy hogy mozog a baba, (3 db)

Ha úgy érzem, hogy mozog a baba, akkor ha hasamra teszem a kezem, úgy is érezhetem, hogy tényleg ő mozog?

Legjobb válasz: Hát próbáld ki!!!Ha érzed úgy is,h ráteszed a kezed akkor õ mozog,bár ez csak akkor érezhetõ inkább ha már rúg is!!!

Hát próbáld ki!!!Ha érzed úgy is, h ráteszed a kezed akkor õ mozog, bár ez csak akkor érezhetõ inkább ha már rúg is!!!
Attól függ hanyadik hétben vagy!Ha nagyon az elején, akkor még csak belülrõl érzed.

Ha keveset mozog a baba az nem jelenti azt, hogy beteg lehet, ugye?

Legjobb válasz: Úgy tudom, hogy nem. Mi sem vagyunk mindíg aktívak. Nálam pont a héten volt, hogy 3 napig alig-alig éreztem, aztán ma már ismét elemében van. Ne aggódj, szerintem nincs baj! Üdv:22hetes kismama

Úgy tudom, hogy nem. Mi sem vagyunk mindíg aktívak. Nálam pont a héten volt, hogy 3 napig alig-alig éreztem, aztán ma már ismét elemében van. Ne aggódj, szerintem nincs baj! Üdv:22hetes kismama
Nem írod, hogy mennyi idõsek vagytok, és mennyi az a kevés? Nem is biztos, hogy keveset mozog. :) )
Szia! Hogy megnyugtassalak elmesélem az én terhességemet. 21-ik héten éreztem elõször a pici mozgását. Akkor is nagyon enyhén. Picike volt még. Ezt követõen lánykám néha ellökte magát a hasamtól és ennyiben kimerült a mozgása. Nem rugdalózott és ficánkolt. Nem nagyon mozgott, egészen a 9. hónapig. Akkor aztán annyira aktív volt, hogy csak úgy hullámzott a hasam. Ne aggódj, ha keveset is mozog a baba nem biztos, hogy baja van. Ha a szívhangja jó és a vizsgálatok nem mutatnak rendellenességet, akkor nyugodj meg. Nekem is egészséges kislányom lett 3 hónapja annak ellenére, hogy a hasamban lusta baba volt. Nincs semmi baja, hidd el! Ha kibújik, akkor hidd el aktív lesz. Sok sikert a babának!
sziasztok én 17 hetes kismama vagyok és elég keveset mozog a baba napal szinte nemis mozog inkább este mikor épp aludni akkarok:) de akkori csak 3 4 et rug ez baj?? nem jelenti aszt ugye h valami baja van???

31 hetes terhes multam! Ugy vettem észre, hogy pár napja kevesebbet mozog a babám! Ha kicsit megpiszkálom vagy édességet eszek rugdos! Ugye nincs semmi baja? Lehet csak a hely kicsi már neki?

Legjobb válasz: Ilyenkor már elég kevés helyük van, így nem olyan mozgékonyak, mint elõtte, viszont sokkal erõsebbek:DD Néha olyan rossz helyen nyomott a babócám, hogy én is kicsit megpiszkáltam, hogy változtasson helyet õkelme, erre általában reagált. Két dolgot utált, de nagyon az uh-t és a ct-t, akkor mindig ficánkolt. Szülés alatt is állandóan keresgélni kellett.D

Ilyenkor már elég kevés helyük van, így nem olyan mozgékonyak, mint elõtte, viszont sokkal erõsebbek:DD Néha olyan rossz helyen nyomott a babócám, hogy én is kicsit megpiszkáltam, hogy változtasson helyet õkelme, erre általában reagált. Két dolgot utált, de nagyon az uh-t és a ct-t, akkor mindig ficánkolt. Szülés alatt is állandóan keresgélni kellett.D
Szia! 31 hetes vagyok és nekem két napja, hogy kevesebbet mozog. Elõtte pedig alig akart leállni. Lehet, hogy a frontok, idõjárás miatt, legalábbis remélem. De szerintem ne aggódj, ilyenkor már gyorsan csökken a helyük, kevésbé férnek el. Nekem most indult be, dolgozom ülve az asztalnál és így elõredõlve érzem, hogy mocorog. Biztos nincs baj, további boldog babavárást!
Sziasztok, én is ezt tapasztaltam. 32 hetes vagyok, és mi is csak akkor mozgunk, ha megpiszkálom, rosszul ülök vagy fekszek, meg ha édességet eszek. Gondolom az beturbózza egy kicsit. Ja, reggelente meg kikopog bentrõl, és olyankor "nem hagy békén", fél órán át motoszkál, meg akkorákat kanyarint valamivel, hogy megijedek. Volt már olyan, hogy annyira erõsen húzta végig a kezecskéjét a hasfalamon, hogy szabályosan éreztem az ujjacskáit. Imádom!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!