Találatok a következő kifejezésre: Ha úgy hogy mozog a (17 db)

Ha úgy érzem, hogy mozog a baba, akkor ha hasamra teszem a kezem, úgy is érezhetem, hogy tényleg ő mozog?

Legjobb válasz: Hát próbáld ki!!!Ha érzed úgy is,h ráteszed a kezed akkor õ mozog,bár ez csak akkor érezhetõ inkább ha már rúg is!!!

Hát próbáld ki!!!Ha érzed úgy is, h ráteszed a kezed akkor õ mozog, bár ez csak akkor érezhetõ inkább ha már rúg is!!!
Attól függ hanyadik hétben vagy!Ha nagyon az elején, akkor még csak belülrõl érzed.
Olyankor éberebb. A lényeg, hogy mozog! Miért lenne baj? :)
Nem baj ahogy növekszik a pocidban majd egyre jobban érzed!Boldog babavárást!
Nem hiszem, hogy baj lenne, majd erõsödni fog. Én 17+5 hetes vagyok és még egyáltalán nem érzem a baba mozgását, remélem már nem kell sokat várnom.
én 18-nál nem is éreztem, most a 19. körül kezdem már, néha-néha:) egyáltalán nem baj!!!!:) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm akkor megnyugszok :) Én a 17 hét közepén érzetem elõször a mozgást azóta minden reggel :)
2. babámat most a 12. héten már éreztem. Most 17. hetet töltöm holnap és én is csak reggel érzem leginkább! Napközben max akkor tudok figyelni rá, ha alszik a lányom! :D
Abszolút nem baj, még nagyon picike, az elsõt én ilyenkor még nem is éreztem. Azon se aggódj, ha esetleg néhány napig nem érzed majd, vagy csak nagyon icipicit, akkor úgy fordult, hogy épp nem lehet érezni. Majd késõbb belehúz, ne aggódj ;)

Ha nagyon lent mozog a babám, az ugye nem jelenti azt, hogy lassan ki akar bújni? Még csak a 23 hetet töltöm.

Eddig a köldököm mellett és közvetlenül alatta éreztem, hogy mozog, de tegnapelőtt óta a szeméremdombom felett mozog és mintha a hüvelybe és a végbélnyílásomhoz rugdosna.

Legjobb válasz: jól gondolod, nem akar még kibújni.:)

jól gondolod, nem akar még kibújni.:)
Szia! Én a 22. hétben vagyok, és ficánkol mindenfele :) Annyi az egész, hogy poziciót váltott, és míg a köldököd körül rúgkapált, addig fejvégû fekvésben volt, most meg hogy alul csinálja, úgy döntött, hogy megfordul. Minden rendben van ezzel.
nem, csak nõ és egyre nagyobb helyet foglal egyre.
A kérdező hozzászólása: Köszi:)
én is össze-vissza érzem már. Eddig jobbra éreztema köldökömtõ pár centire, de múlthét óta mindenfele. Még csak a 20. hetet töltöm.

A csóknál mozogni kell a szájnak is vagy csak a nyelvnek? Az úgy jó ha csak egymáson van a szánk mozdulatlanul és a nyelvünk mozog? Hogyan kell?

Legjobb válasz: mozog a száj is,de erre ugy is ráérzel ha megteszed,nem igazán lehet elmagyarázni a technikai menetét,meg aztán mindenki máshogy szereti:-)

mozog a száj is, de erre ugy is ráérzel ha megteszed, nem igazán lehet elmagyarázni a technikai menetét, meg aztán mindenki máshogy szereti:-)
Te jó ég, ezt én sem tudom. Én erre még sosem figyeltem... ne görcsölj ilyesmin, csak lazíts és menni fog
Ha a száj mozdulatlan, az nem túl jó. Senki sem szeret egy bábuval csókolózni. Én is féltem az elsõtõl, de úgy ment, mint a karikacsapás :) Másnap visszahallottam, hogy ügyes vagyok. Szóval ne izgulj.
Szerintem ha nem mozog a száj úgis lehet jól csókolózni. A lényeg szerintem a nyelv.. Mondjuk egy igazi romantikus, szenvedélyes csóknál a száj is mozog, de egy gyors sima csóknál elég csak összedugni a nyelveteket és kész.. (fõleg ha sietsz vhova és így köszöntök el:)
A kérdező hozzászólása: oksi köszi:)
A kérdező hozzászólása: köszi:)

Fiúk! Zavar titeket, ha úgy nyaltok egy lányt, hogy a lány ráül az arcotokra és mozog is mellé?

Csak, mert én jobban szeretem, ha úgy nyalnak, hogy a pasi arcára ülök és mozgok is közben. Ez zavarja vajon a pasikat?

Legjobb válasz: Nem zavar! Csak arra ügyelj, hogy ne nehézkedj úgy rá, hogy levegõt se kapjon! :) ( F25)

Nem zavar! Csak arra ügyelj, hogy ne nehézkedj úgy rá, hogy levegõt se kapjon! :) ( F25)
az én pasim imádja
normális vagy?:D az egyik legjobb dolog a világon. ha bele is fulladsz akkor is megérte:D petya
kaksilukat én is kihagynám, mint a felvilágosultak jól tudják, ott van a legeslegtöbb baci, fertõzés melegágya :) ) aki igényli nyalcsizza nyugodtan magunk részérõl másképp is fergeteges élményben van részünk :DD
kaksilukat inkább kihagyom a fogorvosom és elmeorvosom tanácsára XD de puncit nyalni jó alulról, csak nem legyen a lány két tonna
én 69es pozban szeretem csinálni, és ráüll a csajom is az jo imádom mert láttom mit csinálok mit nyalok !! Te engeded szereted ha a végbélnyilásodat nyalják ????
pfejjj!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!! Üzenem annak, aki e-mailben azt írta nekem, h próbáljam ki vele, hogy [email protected] be!!!!!! Nem vagyok [email protected]!!!!!!
húú azt én is amádom hogyha a hátsomat simogatja puszilja !! fiuk engedjétek , mert jó lesz ! F/27
Én is szoktam pospinyílást nyalni, de nem ujjazom, csak körözök vele a bejáratnál:) Baci ide-baci oda...Ezt azok írják, akik még soha nem élvezték az anális örömöket:) Finnyásnak lenni szex közben nagyon rossz pont...Sõt! továbbmegyek, a férfiak (köztük én is) kifejezetten élvezik, ha a hátsójukat kényeztetik:) Persze lehet dobálózni, hogy így meg úgy...Ha megvan a kellõ higiéne, akkor nem lesz baj belõle... A kérdésre válaszolva:Nem, nem zavar, sõt én szeretem, mert tudom, hogy élvezi a dolgot...Nincs benne semmi rossz, sõt hidd el, hogy tüzeli a vágyait az ilyesfajta "vadság":)
A kérdező hozzászólása: Szia Petya! Köszönöm Neked is a választ! Örülök, h szeretitek úgy nyalni a csajokat :)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ! Igen, engedem és szeretem is, ha a végbélnyílásomat nyalják. Miért? Ez baj?? Ha már itt járunk a pasik szeretik a csajok végbélnyílását nyalni, ujjazni + berakni oda a péniszüket?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! Annyira nem nehézkedek rá, kap levegõt :) Neked, utolsó külön köszönöm, hogy odaírtad, h (F25)!
óóóh, az én arcomra is ráülhetnél:

Ha keveset mozog a baba az nem jelenti azt, hogy beteg lehet, ugye?

Legjobb válasz: Úgy tudom, hogy nem. Mi sem vagyunk mindíg aktívak. Nálam pont a héten volt, hogy 3 napig alig-alig éreztem, aztán ma már ismét elemében van. Ne aggódj, szerintem nincs baj! Üdv:22hetes kismama

Úgy tudom, hogy nem. Mi sem vagyunk mindíg aktívak. Nálam pont a héten volt, hogy 3 napig alig-alig éreztem, aztán ma már ismét elemében van. Ne aggódj, szerintem nincs baj! Üdv:22hetes kismama
Nem írod, hogy mennyi idõsek vagytok, és mennyi az a kevés? Nem is biztos, hogy keveset mozog. :) )
Szia! Hogy megnyugtassalak elmesélem az én terhességemet. 21-ik héten éreztem elõször a pici mozgását. Akkor is nagyon enyhén. Picike volt még. Ezt követõen lánykám néha ellökte magát a hasamtól és ennyiben kimerült a mozgása. Nem rugdalózott és ficánkolt. Nem nagyon mozgott, egészen a 9. hónapig. Akkor aztán annyira aktív volt, hogy csak úgy hullámzott a hasam. Ne aggódj, ha keveset is mozog a baba nem biztos, hogy baja van. Ha a szívhangja jó és a vizsgálatok nem mutatnak rendellenességet, akkor nyugodj meg. Nekem is egészséges kislányom lett 3 hónapja annak ellenére, hogy a hasamban lusta baba volt. Nincs semmi baja, hidd el! Ha kibújik, akkor hidd el aktív lesz. Sok sikert a babának!
sziasztok én 17 hetes kismama vagyok és elég keveset mozog a baba napal szinte nemis mozog inkább este mikor épp aludni akkarok:) de akkori csak 3 4 et rug ez baj?? nem jelenti aszt ugye h valami baja van???

31 hetes terhes multam! Ugy vettem észre, hogy pár napja kevesebbet mozog a babám! Ha kicsit megpiszkálom vagy édességet eszek rugdos! Ugye nincs semmi baja? Lehet csak a hely kicsi már neki?

Legjobb válasz: Ilyenkor már elég kevés helyük van, így nem olyan mozgékonyak, mint elõtte, viszont sokkal erõsebbek:DD Néha olyan rossz helyen nyomott a babócám, hogy én is kicsit megpiszkáltam, hogy változtasson helyet õkelme, erre általában reagált. Két dolgot utált, de nagyon az uh-t és a ct-t, akkor mindig ficánkolt. Szülés alatt is állandóan keresgélni kellett.D

Ilyenkor már elég kevés helyük van, így nem olyan mozgékonyak, mint elõtte, viszont sokkal erõsebbek:DD Néha olyan rossz helyen nyomott a babócám, hogy én is kicsit megpiszkáltam, hogy változtasson helyet õkelme, erre általában reagált. Két dolgot utált, de nagyon az uh-t és a ct-t, akkor mindig ficánkolt. Szülés alatt is állandóan keresgélni kellett.D
Szia! 31 hetes vagyok és nekem két napja, hogy kevesebbet mozog. Elõtte pedig alig akart leállni. Lehet, hogy a frontok, idõjárás miatt, legalábbis remélem. De szerintem ne aggódj, ilyenkor már gyorsan csökken a helyük, kevésbé férnek el. Nekem most indult be, dolgozom ülve az asztalnál és így elõredõlve érzem, hogy mocorog. Biztos nincs baj, további boldog babavárást!
Sziasztok, én is ezt tapasztaltam. 32 hetes vagyok, és mi is csak akkor mozgunk, ha megpiszkálom, rosszul ülök vagy fekszek, meg ha édességet eszek. Gondolom az beturbózza egy kicsit. Ja, reggelente meg kikopog bentrõl, és olyankor "nem hagy békén", fél órán át motoszkál, meg akkorákat kanyarint valamivel, hogy megijedek. Volt már olyan, hogy annyira erõsen húzta végig a kezecskéjét a hasfalamon, hogy szabályosan éreztem az ujjacskáit. Imádom!
Valamikor cérnát kötöttünk rá. A másik végét meg a kilincshez kötöttük. És a nagyi becsapta az ajtót. Ennyi.
Ó, gratulálok! :) Tedd este a párnád alá, hátha arra jár a fogtündér... :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen már kint is van :DD
Akkor döntögesd, csavargasd a kezeddel, nyelveddel, óvatosan addig, amíg nem fáj. Ha fáj, akkor akkor kezdd el a másik irányba döntögetni. Így ki fog lazulni és a végén elválik az ínytõl. :)
A kérdező hozzászólása: és tejfog
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy az és 11
Amúgy nehogy köss rá cérnát, a világ legbetegebb dolga.
Hány éves vagy? Tejfog vagy maradó?
A kérdező hozzászólása: de az fáj vagy nem? és mikor várható hogy kiessen?
A kérdező hozzászólása: :DDD hihihihihihihihihihihihihihi mintha hinnék benne :DDDDDD :PP :D

23 hetes vagyok. Nektek mennyi az az idő, hogy aggódni kezdtek ha nem úgy mozog a babó? Ma alig mozdult, és már kezdek megijedni.

Legjobb válasz: Ne izgulj,csak nyugisabb napja van.Ha egyszer,kétszer érezted ma,az jó,csak azt jelenti,hogy pihizik.Az enyém is ilyen több napja.Igaz többször feszíti magát,hogy nagyon kellemetlen,és meg is ijedtem én is.Azt mondják,hogy érezzük a frontot,így a baba is alvósabb.Te nem vagy fáradtabb? 24 hetes km

Ne izgulj, csak nyugisabb napja van.Ha egyszer, kétszer érezted ma, az jó, csak azt jelenti, hogy pihizik.Az enyém is ilyen több napja.Igaz többször feszíti magát, hogy nagyon kellemetlen, és meg is ijedtem én is.Azt mondják, hogy érezzük a frontot, így a baba is alvósabb.Te nem vagy fáradtabb? 24 hetes km
A kérdező hozzászólása: Milyen az ha fesziti magát? Én még olyat nem éreztem...asszem =)
Marha kellemetlen!Olyan, mintha szét akarna szakadni.Nagyon kigömbölyödik, eléggé kemény is, és magától elmúlik.Vagyis ha a baba más pozíciót vesz fel.Nem is baj, ha nem érzel még ilyet.Késõbb valószínû, hogy fogsz, ha már nem fér úgy el.Nekem azért már most, mert haránt van.Különben már ez a 3. babám, és nekem is elõször van ilyen hamar.
Szia! Én is 23 hetes vagyok és nekem se mozog mindig. Szerintem ettõl nem kell megijedni. Biztos lusti baba. Ha nagyon aggódsz kérdezd meg a védõnõt. Remélem minden ok. :)
Szia, amikor a fiacskamat vartam, jol emlekszem a napra, mert pont anyaknapja volt, egy egesz nap nem ereztem öt mozogni, es vegig bögtem azt a napot, pedig a ferjem olyan edes volt, mert hozott viragot, es köszöntött... En meg csak zokogtam, es azt mondtam, hogy "talan mar nem is vagyok az... " Borzaszto volt, de azota eltelt mar jo par ev, es a kisfiammal semmi gond. :) Aznap pont lusti volt, vagy tul apro mozdulatai voltak es azt nem ereztem ... Ki tudja. A lenyeg, amivel biztatlak, hogy : nyugi!!! Persze azert ha holnap sem erzed, azert erdemes lenne a dokidnak elmondani... es egy megnyugtato uh. segithetne a legjobban a lelkednek. :) Amugy most en 22 hetes kismami vagyok, nekem meg pont forditva van, olykor mar azon gondolkodom, hogy honnan meriti az eröt, mert folyton ficankol, akar orakon at is erzem, hogy mozgolodik... Azt olvastam, hogy ebben az idoszakban a napjai 80-90 szazalekat alvassal tölti... Hat nem tudom... Kizartnak tartom. Vagy lenyeltem volna nehany duracell elemet? :)
Nem volt valami foggal kapcsolatos problémád? simán szépen kiestek a tejfogak, jöttek helyére a maradandók?
Ez tök rossz álom. Vagy megbetegszel vagy elbocsátanak. Ilyeneket ne álmodj.
Gondjaidtól szabadulsz. Én úgy tudom.
A kérdező hozzászólása: Nem igazán estek ki csak úgy simán. Fogszabályzás elõtt vagy 4-5 tejfogamat húzattuk ki, mert mondták a fogtechnikusok, hogy azokat el kéne távolítani, mert nem igazán adják meg magukat az idõnek, amikor a csontfog már ott volt mellette, alatta, ahol épp volt. De ez az elsõ ilyen álmom. Mondjuk egyszer álmodtam azt, hogy kiesik a fogam, még régebben, azt pedig úgy tudom, hogy valakinek a halálát jelenti, de nem történt semmi senkivel. Most meg ez, csak érdekel, hogy ez most mit jelenthet.
mert nekem is vannak ilyen álmaim, mert nekem is volt fogszabályzó, húzós stb szóval nincs semmi jelentése az álmodnak, csak egyszerûen az életed egyik része a 'fog' események
A kérdező hozzászólása: Aham, értem, köszi :D

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!