Találatok a következő kifejezésre: Ha úgy hogy mozog (18 db)

WordPadba lehet animált képeket/animációkat tenni úgy, hogy mozogjanak, és ne merevedjenek le? Ha lehet, hogyan?

Eléggé modernesített wordpadom van(a régihez képest),csak ezért kérdezem.

Legjobb válasz: Vagyis nincs MS Office a gépeden. Ami nem baj, de ez így nem fog neked mûködni. Töltsd le az ingyenes LibreOffice3.3 irodai csomagot, azzal valóban azt tehetsz, amit csak akarsz. http://hu.libreoffice.org/letoeltes/

Vagyis nincs MS Office a gépeden. Ami nem baj, de ez így nem fog neked mûködni. Töltsd le az ingyenes LibreOffice3.3 irodai csomagot, azzal valóban azt tehetsz, amit csak akarsz. http://hu.libreoffice.org/letoeltes/

Ha úgy érzem, hogy mozog a baba, akkor ha hasamra teszem a kezem, úgy is érezhetem, hogy tényleg ő mozog?

Legjobb válasz: Hát próbáld ki!!!Ha érzed úgy is,h ráteszed a kezed akkor õ mozog,bár ez csak akkor érezhetõ inkább ha már rúg is!!!

Hát próbáld ki!!!Ha érzed úgy is, h ráteszed a kezed akkor õ mozog, bár ez csak akkor érezhetõ inkább ha már rúg is!!!
Attól függ hanyadik hétben vagy!Ha nagyon az elején, akkor még csak belülrõl érzed.
Olyankor éberebb. A lényeg, hogy mozog! Miért lenne baj? :)
Nem baj ahogy növekszik a pocidban majd egyre jobban érzed!Boldog babavárást!
Nem hiszem, hogy baj lenne, majd erõsödni fog. Én 17+5 hetes vagyok és még egyáltalán nem érzem a baba mozgását, remélem már nem kell sokat várnom.
én 18-nál nem is éreztem, most a 19. körül kezdem már, néha-néha:) egyáltalán nem baj!!!!:) )
A kérdező hozzászólása: Köszönöm akkor megnyugszok :) Én a 17 hét közepén érzetem elõször a mozgást azóta minden reggel :)
2. babámat most a 12. héten már éreztem. Most 17. hetet töltöm holnap és én is csak reggel érzem leginkább! Napközben max akkor tudok figyelni rá, ha alszik a lányom! :D
Abszolút nem baj, még nagyon picike, az elsõt én ilyenkor még nem is éreztem. Azon se aggódj, ha esetleg néhány napig nem érzed majd, vagy csak nagyon icipicit, akkor úgy fordult, hogy épp nem lehet érezni. Majd késõbb belehúz, ne aggódj ;)
Valamikor cérnát kötöttünk rá. A másik végét meg a kilincshez kötöttük. És a nagyi becsapta az ajtót. Ennyi.
Ó, gratulálok! :) Tedd este a párnád alá, hátha arra jár a fogtündér... :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen már kint is van :DD
Akkor döntögesd, csavargasd a kezeddel, nyelveddel, óvatosan addig, amíg nem fáj. Ha fáj, akkor akkor kezdd el a másik irányba döntögetni. Így ki fog lazulni és a végén elválik az ínytõl. :)
A kérdező hozzászólása: és tejfog
A kérdező hozzászólása: Tudom hogy az és 11
Amúgy nehogy köss rá cérnát, a világ legbetegebb dolga.
Hány éves vagy? Tejfog vagy maradó?
A kérdező hozzászólása: de az fáj vagy nem? és mikor várható hogy kiessen?
A kérdező hozzászólása: :DDD hihihihihihihihihihihihihihi mintha hinnék benne :DDDDDD :PP :D

Fiúk! Zavar titeket, ha úgy nyaltok egy lányt, hogy a lány ráül az arcotokra és mozog is mellé?

Csak, mert én jobban szeretem, ha úgy nyalnak, hogy a pasi arcára ülök és mozgok is közben. Ez zavarja vajon a pasikat?

Legjobb válasz: Nem zavar! Csak arra ügyelj, hogy ne nehézkedj úgy rá, hogy levegõt se kapjon! :) ( F25)

Nem zavar! Csak arra ügyelj, hogy ne nehézkedj úgy rá, hogy levegõt se kapjon! :) ( F25)
az én pasim imádja
normális vagy?:D az egyik legjobb dolog a világon. ha bele is fulladsz akkor is megérte:D petya
kaksilukat én is kihagynám, mint a felvilágosultak jól tudják, ott van a legeslegtöbb baci, fertõzés melegágya :) ) aki igényli nyalcsizza nyugodtan magunk részérõl másképp is fergeteges élményben van részünk :DD
kaksilukat inkább kihagyom a fogorvosom és elmeorvosom tanácsára XD de puncit nyalni jó alulról, csak nem legyen a lány két tonna
én 69es pozban szeretem csinálni, és ráüll a csajom is az jo imádom mert láttom mit csinálok mit nyalok !! Te engeded szereted ha a végbélnyilásodat nyalják ????
pfejjj!!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!! Üzenem annak, aki e-mailben azt írta nekem, h próbáljam ki vele, hogy [email protected] be!!!!!! Nem vagyok [email protected]!!!!!!
húú azt én is amádom hogyha a hátsomat simogatja puszilja !! fiuk engedjétek , mert jó lesz ! F/27
Én is szoktam pospinyílást nyalni, de nem ujjazom, csak körözök vele a bejáratnál:) Baci ide-baci oda...Ezt azok írják, akik még soha nem élvezték az anális örömöket:) Finnyásnak lenni szex közben nagyon rossz pont...Sõt! továbbmegyek, a férfiak (köztük én is) kifejezetten élvezik, ha a hátsójukat kényeztetik:) Persze lehet dobálózni, hogy így meg úgy...Ha megvan a kellõ higiéne, akkor nem lesz baj belõle... A kérdésre válaszolva:Nem, nem zavar, sõt én szeretem, mert tudom, hogy élvezi a dolgot...Nincs benne semmi rossz, sõt hidd el, hogy tüzeli a vágyait az ilyesfajta "vadság":)
A kérdező hozzászólása: Szia Petya! Köszönöm Neked is a választ! Örülök, h szeretitek úgy nyalni a csajokat :)
A kérdező hozzászólása: köszi a választ! Igen, engedem és szeretem is, ha a végbélnyílásomat nyalják. Miért? Ez baj?? Ha már itt járunk a pasik szeretik a csajok végbélnyílását nyalni, ujjazni + berakni oda a péniszüket?
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat! Annyira nem nehézkedek rá, kap levegõt :) Neked, utolsó külön köszönöm, hogy odaírtad, h (F25)!
óóóh, az én arcomra is ráülhetnél:

Ha nagyon lent mozog a babám, az ugye nem jelenti azt, hogy lassan ki akar bújni? Még csak a 23 hetet töltöm.

Eddig a köldököm mellett és közvetlenül alatta éreztem, hogy mozog, de tegnapelőtt óta a szeméremdombom felett mozog és mintha a hüvelybe és a végbélnyílásomhoz rugdosna.

Legjobb válasz: jól gondolod, nem akar még kibújni.:)

jól gondolod, nem akar még kibújni.:)
Szia! Én a 22. hétben vagyok, és ficánkol mindenfele :) Annyi az egész, hogy poziciót váltott, és míg a köldököd körül rúgkapált, addig fejvégû fekvésben volt, most meg hogy alul csinálja, úgy döntött, hogy megfordul. Minden rendben van ezzel.
nem, csak nõ és egyre nagyobb helyet foglal egyre.
A kérdező hozzászólása: Köszi:)
én is össze-vissza érzem már. Eddig jobbra éreztema köldökömtõ pár centire, de múlthét óta mindenfele. Még csak a 20. hetet töltöm.
Nem volt valami foggal kapcsolatos problémád? simán szépen kiestek a tejfogak, jöttek helyére a maradandók?
Ez tök rossz álom. Vagy megbetegszel vagy elbocsátanak. Ilyeneket ne álmodj.
Gondjaidtól szabadulsz. Én úgy tudom.
A kérdező hozzászólása: Nem igazán estek ki csak úgy simán. Fogszabályzás elõtt vagy 4-5 tejfogamat húzattuk ki, mert mondták a fogtechnikusok, hogy azokat el kéne távolítani, mert nem igazán adják meg magukat az idõnek, amikor a csontfog már ott volt mellette, alatta, ahol épp volt. De ez az elsõ ilyen álmom. Mondjuk egyszer álmodtam azt, hogy kiesik a fogam, még régebben, azt pedig úgy tudom, hogy valakinek a halálát jelenti, de nem történt semmi senkivel. Most meg ez, csak érdekel, hogy ez most mit jelenthet.
mert nekem is vannak ilyen álmaim, mert nekem is volt fogszabályzó, húzós stb szóval nincs semmi jelentése az álmodnak, csak egyszerûen az életed egyik része a 'fog' események
A kérdező hozzászólása: Aham, értem, köszi :D

A csóknál mozogni kell a szájnak is vagy csak a nyelvnek? Az úgy jó ha csak egymáson van a szánk mozdulatlanul és a nyelvünk mozog? Hogyan kell?

Legjobb válasz: mozog a száj is,de erre ugy is ráérzel ha megteszed,nem igazán lehet elmagyarázni a technikai menetét,meg aztán mindenki máshogy szereti:-)

mozog a száj is, de erre ugy is ráérzel ha megteszed, nem igazán lehet elmagyarázni a technikai menetét, meg aztán mindenki máshogy szereti:-)
Te jó ég, ezt én sem tudom. Én erre még sosem figyeltem... ne görcsölj ilyesmin, csak lazíts és menni fog
Ha a száj mozdulatlan, az nem túl jó. Senki sem szeret egy bábuval csókolózni. Én is féltem az elsõtõl, de úgy ment, mint a karikacsapás :) Másnap visszahallottam, hogy ügyes vagyok. Szóval ne izgulj.
Szerintem ha nem mozog a száj úgis lehet jól csókolózni. A lényeg szerintem a nyelv.. Mondjuk egy igazi romantikus, szenvedélyes csóknál a száj is mozog, de egy gyors sima csóknál elég csak összedugni a nyelveteket és kész.. (fõleg ha sietsz vhova és így köszöntök el:)
A kérdező hozzászólása: oksi köszi:)
A kérdező hozzászólása: köszi:)
Miért baj, ha izeg-mozog? Fiatal, eleven. Lehet, sosem lesz az az elfekvõ fajta.
mert még kölyök:) majd ha idõsebb lesz biztos nem vesz mindent játéknak

Lehetséges? Nem tudok hüvelyről elmenni, de pl. ha a barátom bennem van és közben izgassa a csiklómat úgy megyek el h közben bennem is mozog, akkor más hogy érzem egy kicsit?

Lehetséges h akkor kezdem érezni a hüvelyr?l is, egy id? után eltudnák csak onnan menni?

Legjobb válasz: Úgy kell elmenni ahogy tetszik,gyakorolni kell és kialakul a dolog.Nincs erre szabály hogy hogy kell elmenni,mindenki úgy mén el ahogy el tud menni.

Úgy kell elmenni ahogy tetszik, gyakorolni kell és kialakul a dolog.Nincs erre szabály hogy hogy kell elmenni, mindenki úgy mén el ahogy el tud menni.
Izgassa az ám, még az orrodat is tisztíccsa!!!
IZGATJA te paraszt
A kérdező hozzászólása: Más érzés mintha 2 helyrõl is mennék el egyszerre sztm felerõsödik amikor csiklóról elmegyek és abban a pillanatban érzem jobban h bennem van és mozog és jó de szeretném ha csak onnan sikerülne.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!