Találatok a következő kifejezésre: Ha úgy hogy meg akar jönni (3 db)

Normális érzés, ha még mindig úgy érzem, hogy "meg akar jönni"?

7+2

Legjobb válasz: Igen! Nõ, feszül a méhed, azt érzed így. Én ma reggel is éreztem meg akar jönni érzést, pedig ma vagyok harminc hetes. Ha nagyon erõs a görcs és vérzel hozzá akkor orvos AZONNAL, de ha csak úgy elvagy vele, akkor semmi baj. Igyál kamilla teát, egy bögrével, ha fájdogál, és attól jobb lesz! Boldog babavárást!

Igen! Nõ, feszül a méhed, azt érzed így. Én ma reggel is éreztem meg akar jönni érzést, pedig ma vagyok harminc hetes. Ha nagyon erõs a görcs és vérzel hozzá akkor orvos AZONNAL, de ha csak úgy elvagy vele, akkor semmi baj. Igyál kamilla teát, egy bögrével, ha fájdogál, és attól jobb lesz! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) Nem vérzek és nem túl erõs!
15 hetes vagyok és mikor ahhoz az idõponthoz érek amikor a menstruációm volt akkor rám is rám tör ez a megakar jönni érzés. Gondolom a hormonok játszanak még velünk.

Ha úgy érzem hogy meg akar jönni akkor meg is fog?

Legjobb válasz: Hat ez eleg fura kerdes....ha azt akarod hallani, hogy megfog jonni akkor megfog ha meg nem akkor nem fog megjonni. Edes Istenem....mi is itt a kerdes???? Mire nem tudod a valaszt???

Hat ez eleg fura kerdes....ha azt akarod hallani, hogy megfog jonni akkor megfog ha meg nem akkor nem fog megjonni. Edes Istenem....mi is itt a kerdes???? Mire nem tudod a valaszt???
Lehet hogy még nagyon fiatal a kérdezõ, és csak most fog elõször mensturálni.:) A válasz: egyszer biztosan:)
Nem biztos hogy megfog jönni hiába érzed úgy, ha terhes lettél akkor is lehet ilyen érzésed.
IGen, nem egyértelmû a kérdés. Én az elsõre nem igazán emléksze, azt hiszem fájdalmaim nem voltak, csak barna folyásom, ami harmadik nap körül változott igazán vér állaguvá és szinüvé. Most 8 hetes kismama vagyok és azért nem gondoltam, hogy terhes vagyok, mert ugyanúgy fájt a hasam, mint menseskor- fáj még mindig néha.(tágul a méh) Tehát a válsz lehet igen is meg nem is.
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm.
Szia!én most vagyok 14+1 hetes, és kzdetektõl fáj a ahasam.az orvosnak mindig mondom, õ pedig mindig megnyugtat, hogy z normális, mert nõ a méhem, nyúlnak a szalagok.no para, ajánlom még a magne b6-ot, ez kicsit mérsékli a hasfájást, és lehet szedni nygodtan, nekem jó.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!