Találatok a következő kifejezésre: Ha úgy hogy meg akar (110 db)

Normális érzés, ha még mindig úgy érzem, hogy "meg akar jönni"?

7+2

Legjobb válasz: Igen! Nõ, feszül a méhed, azt érzed így. Én ma reggel is éreztem meg akar jönni érzést, pedig ma vagyok harminc hetes. Ha nagyon erõs a görcs és vérzel hozzá akkor orvos AZONNAL, de ha csak úgy elvagy vele, akkor semmi baj. Igyál kamilla teát, egy bögrével, ha fájdogál, és attól jobb lesz! Boldog babavárást!

Igen! Nõ, feszül a méhed, azt érzed így. Én ma reggel is éreztem meg akar jönni érzést, pedig ma vagyok harminc hetes. Ha nagyon erõs a görcs és vérzel hozzá akkor orvos AZONNAL, de ha csak úgy elvagy vele, akkor semmi baj. Igyál kamilla teát, egy bögrével, ha fájdogál, és attól jobb lesz! Boldog babavárást!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm:) Nem vérzek és nem túl erõs!
15 hetes vagyok és mikor ahhoz az idõponthoz érek amikor a menstruációm volt akkor rám is rám tör ez a megakar jönni érzés. Gondolom a hormonok játszanak még velünk.

Mostanában nem akar összejönni párommal a sex sokat vagyok úgy hogy nem akar rendesen állni a péniszem vagy ha meg áll akkor meg hamarabb elmegyek és utána egyszerűen nem áll mi az oka ennek?

Legjobb válasz: Háááááát, nem tudom mennyi idõs vagy, de akár ez is okozhatja. Illetve ha sokat dolgozol- fáradt vagy, stresszelsz, vagy nem ott jár az eszed. És az sem mindegy, mennyire vonzódsz a párodhoz? Próbáljatok nyugodt körülményeket teremteni, és idõt szánni a dologra. Esetleg egy hosszabb elõjáték, vagy ha kibírjátok, egy ideig csak pettingeljetek, maradjon el a befejezés. És ami talán a legfontosabb, beszéljetek a problémáról, próbálkozzatok más helyen, nem az ágyban szerelmeskedni. A konyhapult és a mosógép nagyon izgalmas :-)

Háááááát, nem tudom mennyi idõs vagy, de akár ez is okozhatja. Illetve ha sokat dolgozol- fáradt vagy, stresszelsz, vagy nem ott jár az eszed. És az sem mindegy, mennyire vonzódsz a párodhoz? Próbáljatok nyugodt körülményeket teremteni, és idõt szánni a dologra. Esetleg egy hosszabb elõjáték, vagy ha kibírjátok, egy ideig csak pettingeljetek, maradjon el a befejezés. És ami talán a legfontosabb, beszéljetek a problémáról, próbálkozzatok más helyen, nem az ágyban szerelmeskedni. A konyhapult és a mosógép nagyon izgalmas :-)
Ehhez csatlakozom énis hogy ne stresszelj ezen.Velem is volt 17évesen most vagyok 19.kb 2-3hónapig tartott aszthiszem.gondolom hogy amikor készültök szerelmeskedni akkor máár azon jáár az eszed hogy most sem fog ugy müküdni ahogy kéne...ha kell akor csiccsencs be elötte egy kicsit mert feloldódsz töle és nemfog annyira szorongatni ez az érzés(na de mértékkel azér)és ha párszor minden jól megy akk következõ aktusnál arra fogsz gondolni hogy a multkor is máár renben voltál és most is renben leszel..ez a legnehezebb.elhinni hogy semmi bajod.jóóvagy:) (perseznemtudom hányéves vagy)de fiatalon nagyonsokszor a stressz okozza.ja és még valami, pettingeljetek sokat nagyon nagyon..:)

Ha úgy érzem hogy meg akar jönni akkor meg is fog?

Legjobb válasz: Hat ez eleg fura kerdes....ha azt akarod hallani, hogy megfog jonni akkor megfog ha meg nem akkor nem fog megjonni. Edes Istenem....mi is itt a kerdes???? Mire nem tudod a valaszt???

Hat ez eleg fura kerdes....ha azt akarod hallani, hogy megfog jonni akkor megfog ha meg nem akkor nem fog megjonni. Edes Istenem....mi is itt a kerdes???? Mire nem tudod a valaszt???
Lehet hogy még nagyon fiatal a kérdezõ, és csak most fog elõször mensturálni.:) A válasz: egyszer biztosan:)
Nem biztos hogy megfog jönni hiába érzed úgy, ha terhes lettél akkor is lehet ilyen érzésed.
IGen, nem egyértelmû a kérdés. Én az elsõre nem igazán emléksze, azt hiszem fájdalmaim nem voltak, csak barna folyásom, ami harmadik nap körül változott igazán vér állaguvá és szinüvé. Most 8 hetes kismama vagyok és azért nem gondoltam, hogy terhes vagyok, mert ugyanúgy fájt a hasam, mint menseskor- fáj még mindig néha.(tágul a méh) Tehát a válsz lehet igen is meg nem is.

Ha a mobilbirodalom.hu-n vagy pl GSM-ben veszek egy telefont, akkor bontatlanúl kapom úgy, hogy még rajta van az a fólia amit lekell szedni? Mert nem akarok bontott készüléket venni.

Legjobb válasz: Ezt senki nem tudja.. Írd meg nekik megjegyzés rovatba, hogy csak bontatlan dobozt vagy hajlandó átvenni. Abszolút megértelek, más üzlet már próbált rám sózni használtat újként...

Ezt senki nem tudja.. Írd meg nekik megjegyzés rovatba, hogy csak bontatlan dobozt vagy hajlandó átvenni. Abszolút megértelek, más üzlet már próbált rám sózni használtat újként...
A kérdező hozzászólása: Ksöz a választ! :) E-mailban tegnap írtam is nekik és megnézem a választ.
A kérdező hozzászólása: Mert tényleg nem jó, hogy úgy adják, így nincs meg bennem az az érzés, hogy ez az én ÚJ telóm

Ha baratom eljegyez mit vegyek neki? Hallottam rola, hogy meg akar lepni, de o nem arul el semmit. Ha megis ugy van vegyek neki valamit? Es mikor kell azt odaadni?

aratom, eljegyzes, mit vegyek

Legjobb válasz: Elõbb várd meg h eljegyezzen, sokszor gondolták már ezt az emberek aztán csak más nagy bejelentése lett. Elõbb legyen az ujjadon a gyûrû.

Elõbb várd meg h eljegyezzen, sokszor gondolták már ezt az emberek aztán csak más nagy bejelentése lett. Elõbb legyen az ujjadon a gyûrû.
A kérdező hozzászólása: Persze, ez természetes.... de mégis mit szoktak vissza venni???
A kérdező hozzászólása: még egy baratnõmnek sincs olyan komoly kapcsolata illetve egyik sem volt eljegyezve szoval nem nagyon latok bele a dologba
Semmit. Õ fog meggyûrûzni nem?
A kérdező hozzászólása: Es ha köves gyürüt kapok csak az mar szamit? vagy annak semmi koze hozza?
A kérdező hozzászólása: szoval nekem nem kell hogy vegyek neki valamit, hm???
nem kell :)
Hasonló helyzet...:) Barátom bejelentette, hogy az idei karácsonyra nagy meglepetést fog nekem okozni. Egybõl volt egy megérzésem.. :) Remélem beválik.:) Nem kell venni semmit, maximum karácsonyra, de így külön nem :) Szurkolok :)
A kérdező hozzászólása: Ok, köszönet a válaszokért

Ha egy 30 körüli pasi megkérdezi, hogy elmúltam e már 18, az ugye nem azt jelenti hogy meg akar?

Hazudnék, ha azt mondanám nem jön be, de nem menne vele XD úgyhogy remélem, nem azért kérdezte.

Legjobb válasz: tuti megszexuálna... :|

tuti megszexuálna... :|
100%, hogy azért kérdezte!
mármint hol kérdezte meg? meg honnan ismered? fejtsd ki picit
mármint 30 cm magas, vágod :)
Mármint 30 cm? Gondolom csak azért vetted észre, mert melléd ûlt a buszon. Illetve ekkora méretekkel állni is nyugodtan állhat :)
én meg 30 centis farokra gondoltam, az állott a buszon melletted:D
"nem vagyok az a tucattermék" Ez mit jelent egész pontosan? Két feneked, három mellbimbód van? O.o
A kérdező hozzászólása: Mivan má ezzel az oldallal:D eltûnnek a válaszok...tehát. nem vagyok a tipikus pláza ... inább rockosabb, lazább, egyedi vagyok. nem csõgatya konverzcipõ stb... -.-
Sztem biztos azért kérdezte!!! Ilyen már velem is fordult elõ!! ÉS majdnem megölt!! VIGYÁZZ MAGADRA! NE ÁLL SZÓBA IDEGENEKKEL!
Ez a kérdés nem szólhat errõl... gondolkozzatok.... ebben az országban bárki szexelhet bárkivel, ha elmúlt mindkét fél 14 éves.... mire a lányok 18 évesek lesznek, már 4 éve szexelhetnek és valljuk be, igen sokan közülük szexelnek is 4, de legalább 2-3 éve, az tuti. Én úgy érzem, a kérdést azért tette föl valaki, mert õ valszeg AZT SZERETNÉ, így aztán a srác bármilyen kérdésébõl, vagy akár egy pillantásából ezt szûrheti le, bár nem tudom, nem ismerem, csak a megérzés :D
El akar vinni moziba, egy korhatáros horrorfilmre!Vagy elküldhet-e sörért a boltba!:D !
A kérdező hozzászólása: hát nem mondanám hogy jól nézek ki:D jó, nem vagyok dagadt, de nem vagyok ez a tucattermék, amibõl kilépsz az utcára és 20 jön veled szembe
tuti megszexuálna... :|
Ha jól nézel ki akkor minden pasi meg akar majd dugni! Ha élveznéd akkor szerintem menj bele, lesz egy szép emléketek mindkettõtöknek. :)
A kérdező hozzászólása: Hát ez nem túl megnyugtató:D akkor rosszul tettem, hogy megmondtam hogy igen?:S
A kérdező hozzászólása: Marha :D:D 30 Éves:P
A kérdező hozzászólása: Amúgy hova lett az elsõ válaszoló válasza?:O
A kérdező hozzászólása: Hát összefutottunk buszon hazafelé. Amúgy a nõvérem pasijának valami unokabátya vagy mi. 3 hónapja "ismerem"
Spec ha meg akarnalak dugni biztos nem igy kozelednek hozzad.Te most 1 kis szegmens 3honap vs 2 masodperc alapjan akarod hogy valaszoljunk. Kerdezz vissza ha megint szoba jon.

Szerintetek nem fölösleges kalóriát számolnom akkor, ha naponta 3 órát tervezek mozogni, de úgy, hogy még az utolsó szuszt is ki akarom hajtani magamból?

Nemsokára kapok egy használt elliptikus trénert, s akkor elkezdek fogyókúrázni is. (Ez néhány napon belül esedékes.) Azt tervezem, hogy minden nap 3 órát fogok edzeni ezzel a masinával + 1 órát tornázni + ahova lehet, oda gyalogolok (suliba sétálva eljutnom 1 óra). Namármost, ha én ezt minden nap betartom, akkor fölösleges szigorú kalóriamegvonást alkalmaznom, hiszen ennyi mozgástól mindenképpen fogyni fogok, nem? Nyilván nem fogom pukkadásig teleenni magam, csak pont annyit, hogy ne éhezzek, s "maradjon még hely a gyomromban". Mi a véleményetek? Egyébént paleóra szeretnék váltani, sok mindent olvastam róla, videókat is nézegettem, és szimpatikus.

Legjobb válasz: rövid idõn belül túledzés lesz a vége. és akkor nem fogsz semennyit sem edzeni. miért nem diétázol + 1 óra mozgás?

rövid idõn belül túledzés lesz a vége. és akkor nem fogsz semennyit sem edzeni. miért nem diétázol + 1 óra mozgás?
Ebbõl nem lesz semmi, két nap után abbahagyod.
A kérdező hozzászólása: ELÍRTAM! *Azt tervezem, hogy minden nap 2! órát fogok edzeni ezzel a masinával + 1 órát tornázni + ahova lehet, oda gyalogolok (suliba sétálva eljutnom 1 óra).
A kérdező hozzászólása: És a paleós könyvet éppen most olvasom, úgyhogy most is tanulok. :)
A kérdező hozzászólása: Callanetics-et szeretnék tornázni, illetve azt már el is kezdtem, találtam videókat a neten meg itthon meg van a kék könyv, úgyhogy azt már "nagyban" csinálom. :) Csak baromi nehéz, mindegyik gyakorlatból 100 ismétlést kell végezni, hát én 20-at is alig bírok, és még akkor is izomlázam van. De majd lassan... Nyárig csak kialakul. Egyébként azt olvastam valahol, hogy ez a callan a világ 2. legjobb mozgásformája.
Használd ki hogy motivált vagy. Tereld a lelkesedésed jó irányba, szabályozható mederbe.. Ilyenkor ki lehet használni hogy van kedved, tanulhatnál Pilatest, Callanetics-et amit otthon beleépíthetnél az edzésedbe. Kihasználva a rengeteg tenni akarást tanulhatnál a táplálkozásról, sok mindent érdemes elolvasni.. ezeket lehet csinálni monoton edzés helyett :)
A kérdező hozzászólása: Így a válaszok tükrében lehet, hogy túlzás... Csak már annyira szeretnék lefogyni, értitek, állandóan azon kapom magam, hogy egyre csak epekedem egy esztétikusabb test iránt... Köszönöm a válaszokat!
A kérdező hozzászólása: Csak én már a jóidõre rég túl akarok lenni ezen az egész fogyás mizérián... Már egy éve fogyózom, és alig haladtam valamit is elõre... 83 kg-al kezdtem, leadtam 10 kilót amit tartottam is az ünnepekig, akkor 1 hónapig zabáltam, 2 kiló felszökött, most 75 vagyok, és utálom, alig várom, hogy megszabaduljak a hurkáimtól. (176cm magas vagyok, szóval minimum 10 kilót szeretnék fogyni, minimum.)
Csak az a kérdés meddig?:D Hidd el, hogy ha nem is hetek, de hónapok múltával megunod. Hati 4-5x 1 óra bõven elég(de ha jön a jobb idõ egyik nap futás másik nap ez szerintem, mert mondom rohadt unalmas lesz ..tapasztalat)
A kérdező hozzászólása: Áh, már van tapasztalatom elliptikus trénerrel kapcsolatban, 2 órát akár egyben is végignyomom. :) Szerintem azzal nem lesz gond... Meg amúgy is eltökélt vagyok. :)
3 óra edzés teljesen felesleges. A rendszeresség a fontos!
szerintem ennyi mozgással nem kell nagyon figyelni, gondolom alapból nem eszel túl zsíros meg cukros ételeket
1. a Jóga, 2. a Jógából kialakított Callan. ? Én ezt így túlzásnak tartom, úgy mondanám hogy igen jó, ezért ajánlom én is. Nagyon nehéz gyakorlatok, ha nem megy azt is mutatja, hogy jól csinálod. Ez a legtöbb embernek nem megy.. mindegy hogy sportoló katona, sõt még én is megizzadok. És akkor a legnehezebb gyakorlatok közül.. nekem mutattak be olyat is amit nem szoktak gyakoroltatni, a kivitelezés.. áh, csinálja az akinek minden izmában bika erõre van szüksége, halandó embereknek ez már sok :)

Ha úgy oldom meg a partíció készítési problémámat, hogy Xp't rakok fel megcsinálom a particiót amit akarok és vissza rakom a 7est az hülyeség?

azért kérdem mert a acer aspire one d270es netbookomon nem engedi futatni a partition magic 8ast vagy a 8.5ös verziót

Legjobb válasz: A telepítõlemez is képes formázni és partíciókat létrehozni. Azt próbáltad? Megspórolnál 1-2 órát vele.

A telepítõlemez is képes formázni és partíciókat létrehozni. Azt próbáltad? Megspórolnál 1-2 órát vele.
a win7 is tud particionálni. telepítéskor, csak amikor kiválasztod a "hova telepítsek" kérdésre a merevlemezt, utána a "haladó" beállításokban tudod a partíciókat kezelni, létrehozni, m formázni, törölni... :)
A kérdező hozzászólása: bocs ezt nem értem, bootoljon a lemezrol és akkor ott csinálni vagy pedig a lemezen van rajta 1bizonyos program?
A telepítés egyik lépése a partíció kiválasztása, hogy hova kerüljön a rendszer. Ebben az ablakban a meglévõket is tudod formázni, törölni, vagy akár újat létrehozni.
A kérdező hozzászólása: de mivan akkor az esetbe ha csinálok 1particiót a meglévõböl és mondjuk csak 100 megabyte-ost dob ki amikor én 150 gigabyte-ot adok meg neki?
Akkora partíciót tudsz legfeljebb létrehozni, amennyi szabad hely van a meghajtón.
A kérdező hozzászólása: 253gigányi helyem van még szabadon!!!! és akkor is annyit birtam amikor raktam fel rá a rendszert!

Próbáljam meg érte, még ha nem is akarom? A barátommal már féléve együtt vagyunk, már sokszor lefeküdtünk de mindig úgy hogy ő volt felül vagy fürdés közben esetleg állva de még nem volt olyan hogy én legyek felül.

igazából nem is szeretnék.úgy érzem elszúrnám.? viszont nagyon szeretné úgy is...

Legjobb válasz: fogadjunk nem volt még igazi orgazmusod. na ha felül leszel és úgy gyakorolsz nagy seélyed van hogy akár az elsö alkalommal lesz már. lovagló helyzetben a nö sokkal jobban tudja irányítani a testét és élvezni a sexet. ne féj töle mert sokkal nagyobb örömöd lesz benne. amúgy az persze munka, mert ugye könnyen elfekszik a nö pláne ha nem is akarja a sexet és úgy csinál mintha jó lenne, de a lovagló pózban neked kell leginkább mozognod. ha nem csak reszeést akarsz hanem igazi sexet akkor pattanj rá a hapidra.

fogadjunk nem volt még igazi orgazmusod. na ha felül leszel és úgy gyakorolsz nagy seélyed van hogy akár az elsö alkalommal lesz már. lovagló helyzetben a nö sokkal jobban tudja irányítani a testét és élvezni a sexet. ne féj töle mert sokkal nagyobb örömöd lesz benne. amúgy az persze munka, mert ugye könnyen elfekszik a nö pláne ha nem is akarja a sexet és úgy csinál mintha jó lenne, de a lovagló pózban neked kell leginkább mozognod. ha nem csak reszeést akarsz hanem igazi sexet akkor pattanj rá a hapidra.
Hogyan kell mozogni? Attól függ, mit akarsz. A pasinak nagyjából az a jó, ha fel le mozogsz, mintha õ dugna téged kb, magadnak meg tapasztald ki :) De ha jól csináljátok, simán oda tudod dörgölni a csiklód, és az ugye jó lehet :)
Tulajdonképpen mi zavar benne, hogy eddig nem tetted meg?Mozogni egyértelmûen fel-le, vagy ahogy jól esik.Pl a párom kimondottan szereti, ha kicsi köröt írok le a csípõmmel.Ha az zavar, hogy lát közben, fordíts neki hátat.Úgy azt sem látja, ha kielégíted magad, viszont érezni fogja, és tuti jó lesz neki.
Szia! Teljesen átérzem a problémád, mi 4 éve vagyunk együtt, de most is nagyon ritkán csináljuk lovagló pózban, mert nekem nem jó érzés. Nem azért, mert nekem kell mozogni. Hanem nekem úgy fájdalmas és semmi jót nem érzek közben. Meg kezdetben alig akar úgy bemenni... De persze a párom kedvéért én is megteszem, hogy iylen pózban csináljuk, de látja rajtam, hogy így nem jó, így inkább váltunk. Nem mindenkinek jó minden póz. Szóval ne görcsölj ezen, mondd el a párodnak... biztosan megérti, hogy félsz. De próbáljátok ki, lehet kellemes meglepetés ér :)
Nálunk például a párom és én is úgy szeretem, ha lovaglás közben nem le-fel, hanem elõre-hátra mozgok. Ezt a mozgást különbõzõ tempóban csinálom, néha körzök a csípõmmel, a behatolás szögét is változtatom, néha elõre dölök, aztán meg egészen hátra. Addig-addig "ügyeskedek", míg orgazmusom nem lesz, aztán kipróbálunk egy másik pózt. Petranova
Hogy kell mozogni... föl le a farkán, hogy máshogy... az összes többi csak vizuálisan néz ki jól, semmit sem lehet belõle érezni.
A kérdező hozzászólása: köszi szépen:) most bátrabb lettem:) majd alakul valahogy...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!