Találatok a következő kifejezésre: Ha úgy hogy meg (1568 db)

Mi lesz, ha úgy halnak meg a szüleim, hogy haragban voltunk?

Mindenki ezzel fenyeget, hogy tönkre megyek. Csak hogy évekig amíg együtt laktunk, vagyis náluk laktam, idegességet, és fájdalmat okoztak nekem a sok veszekedéssel, és üvöltözéssel, meg lelki terrorral. Apám alkoholista és egy idegbeteg főleg ha részeg... Anyám meg alapból szeret veszekedni, és feszültséget kelteni. Most már évek óta nem beszéltem velük, és rossz emlékek jönnek fel, ha eszembe jutnak. De egyszer meg fognak halni. És a rokonok ki akarnak békíteni, mert ha meghalnak, én majd depis leszek, hogy azt a pár évet is haragban töltöttük, és sajnálni fogom... Van akinek van tapasztalata? tényleg ez lesz?

Legjobb válasz: Ha most ez a gondolat foglalkoztat a leghelyesebb ha felkeresed õket. 2 eset lehetséges. Vagy kibékültök s ha bekövetkezik a haláluk meglesz a jó érzés hogy - neked köszönhetöen - mégis lett néhány boldog év, vagy nem békültök ki ugyan ez a helyzet veszekedés stb fenáll, de mikor meghalnak rossz lesz ugyan de benned lest hogy igen te megpróbáltad de nem ment mégse. Mindkettõ jobb mintha azon rágódnál késöbb hogy vajon mi lett volna ha megpróbálod...

Ha most ez a gondolat foglalkoztat a leghelyesebb ha felkeresed õket. 2 eset lehetséges. Vagy kibékültök s ha bekövetkezik a haláluk meglesz a jó érzés hogy - neked köszönhetöen - mégis lett néhány boldog év, vagy nem békültök ki ugyan ez a helyzet veszekedés stb fenáll, de mikor meghalnak rossz lesz ugyan de benned lest hogy igen te megpróbáltad de nem ment mégse. Mindkettõ jobb mintha azon rágódnál késöbb hogy vajon mi lett volna ha megpróbálod...
Ha utálod õket, akkor ne foglalkozz velük. Azért meg fõleg ne mert, hogy neked attól valami bajod lesz, ha meghalnak mert ez babonás hülyeség! Most nem tartjátok a kapcsolatot, ha meghalnak akkor mi változik? Utána sem fogjátok... Miért próbálnál barátkozni velük? Hogy csesztethessenek még, amíg van rá lehetõségük?
Menj, látogasd meg õket, béküljetek, beszélgessetek, bocsáss meg nekik.. Jó, hogy nem kell ott laknod, így nem lesz nagy teher. De egészen biztos vagyok, hogy a lelki békének kell ez. Lesz egy kis sírás ott... talán õk is szeretnének valahogy bocsánatot kérni, de nem tudják hogy kezdjenek, szégyellik magukat, talán. Legyél bátor-kezdd Te!- és írd meg mit tapasztaltál.
Ha állandóan cseszegetnek akkor valószínû, hogy nem is szeretnek úgy ahogy kellene ezért, nem értem miért van lelkiismeret fordulásod. Ne áldozd fel az életedet miattuk mert késõbb ezt bánod meg. Engem is állandóan cseszeget az anyám, soha sem foglalkoztak velem a szüleim apám sem. Élem a magam életét és amikkor kedvem van, elmegyek megnézem õket ennyi.
Igen ez a megnézés ennyi még mindig jobb mint a semmi. Ha más nem hát jó ideig megint eleged lesz belõlük...
Ismerõsõm volt brutál a nagyszüleivel gyerekként: - Lefényképezlek benneteket mert nemsokára meg fogtok halni.
Szerintem ha foglalkoztat a téma akkor vedd fel velük a kapcsolatot. Én sem beszélek az anyámmal, de engem nem is érdekel. Helyesebben õ nem érdekel. Azt nagyon szeretném ha lenne egy normális anyám, a gyerekeimnek nagymamája. De tudom, hogy õ sosem lesz az, csak saját magamat idegesíteném fel azzal, ha kapcsolatba lépnék vele. Ezért nem töröm ilyeneken a fejem és tudom, hogy nem fogom megbánni.
Az a véleményem, hogy ez csakis rajta múlik. Nem te szúrtad el, te csak magadat mentetted. Majd ha õ odaáll eléd és õszintén megbán mindent, akkor lehet szó bocsánatkérésrõl.
Sajnos a rokonuknak igaza lehet. Tényleg depis lehet a kérdezõ igy s ezt nem õ dönti el hogy depis lesz. Nem a szüleit menti meg azzal ha felkeresi õket hanem a saját lelkiismeretét.

Ha odamegyek 1 lányhoz úgy hogy még előtte sose beszéltünk mondhatom neki azt hogy szeretnék vele komolyabb kapcsolatot kezdeni vagy ne támadjam le csak mondjam neki azt h szeretném közelebbről megismerni és hívjam el valahova?

16 évesek vagyunk mind a ketten

Legjobb válasz: Semmiképp se támadt le ezzel. Hívd el õt randira, ha elmegy, találkozzatok még párszor, és ha tényleg úgy fogod érezni, hogy na nekem ez a lány kell, akkor kérdezd meg. Nem tudhatod, ha most megkérdezed tõle, lehet kikosarazna, hisz nem ismer. Szóval mindent szépen az elejérõl. Randi, aztán vallomás :)

Semmiképp se támadt le ezzel. Hívd el õt randira, ha elmegy, találkozzatok még párszor, és ha tényleg úgy fogod érezni, hogy na nekem ez a lány kell, akkor kérdezd meg. Nem tudhatod, ha most megkérdezed tõle, lehet kikosarazna, hisz nem ismer. Szóval mindent szépen az elejérõl. Randi, aztán vallomás :)
Ne támad le!!HA nem ismer téged és oda mész hozzá hogy szeretnél vele komolyabb kapcsolatot, tuti hogy elküld! Inkább csak szemezgess vele, mosolyogj rá, majd utána szólítsd meg!Hívd el valahova.Hisz még Te sem ismered lehet hogy mikor már megismerted nem is akarsz vele komolyabb kapcsit.
nos hat az attol is fugg h mennyire vagy vonzo. van olyan baratom aki az utszan ment persze elottem. barmilyen csajt ki dogos volt mer az olyanokra nyomult, koszont neki hogy vagy, stb persze kiraly a humorerzeke nos kevesen utasitottak vissza, akinek volt parja pl. jo dumaja van kedvesen beszelt, majd a lenyegre tert h iszunk valamit stb duma meg mikor mar elbucsuztak akkor kerdezte, fogunk meg talalkozni mer en szeretnek? ha ige akkor mar ok szamod?

Az mitől van, ha egy férfi durva egy lánnyal és bunkó úgy, hogy még csak nem is ismeri?

Korombeli srácokkal szokott ez előfordulni.Volt melóhelyemen az egyik pl nagyon durván szívatott,nem tudom,miért,2 szó sok,annyit nem beszéltünk.Szívatás alatt azt értem,hogy oltogatott,alátett,röhögött rajtam,úgy sértegetett mások előtt,hogy lehetőleg én is halljam. Lehet,hogy ennek nincs semmi valóságalapja,de néha úgy érzem néhánynál,hogy egyáltalán nem tisztelnek,mint embert,nem vesznek emberszámba és ez borzasztóan fáj.Pl ma is simán belém rúgott az egyik srác a buszon és még csak bocsánatot sem kért.Lehet,én viszem túlzásba,de néha úgy érzem,lebecsülnek,pedig nem is ismernek.Meg amikor egy korombeli elmegy mellettem az utcán,egyszerűen elfordítja a fejét.Vagy csak én érzem ezt?Nem tudom. Amúgy vékony testalkatú vagyok,átlagos külsővel,nem vagyok csúnya,de mivel utálom a mai divatot,ezért úgy öltözködök,ahogy a kedvem tartja.Nem tudom,ez e a baj. Ja amúgy az igazi kérdés:A férfiak minden nővel ilyen durvák?Ez valami ösztönös cucc náluk?20-25 közötti nő vagyok.És ebből az irományból kikövetkeztethető,hogy nincs párom,mivel nem igazán értem meg magam a másik nemmel.Pedig úgy szeretnék már valakit:(

Legjobb válasz: Ismerõs a helyzeted. Gondolom, nincs nagy önbizalmad sem, fõleg, ha így állnak hozzád a férfiak. Én is tapasztaltam ilyesmit. Úgy képzeld el, volt, hogy szállt le elõttem a vonatról két korombeli lány, a vasúti alkalmazott kezét nyújtva segítette le õket, mikor én jöttem, félreállt... Nagyon jólesett... De egyébként egy idõ után az ember olyan, mint egy üldözési mániás, mindenkibõl a rosszat látja. Mint írtam, átéltem ezt, még néha ma is. Én a fõ okot abban látom, hogy nem voltam és ma sem vagyok megelégedve magammal. Nekem van párom, azóta javult a helyzet, de most megint felszökött némileg a súlyom, megint utálok emberek közé járni és mindenkiben a lenézést látom. :(

Ismerõs a helyzeted. Gondolom, nincs nagy önbizalmad sem, fõleg, ha így állnak hozzád a férfiak. Én is tapasztaltam ilyesmit. Úgy képzeld el, volt, hogy szállt le elõttem a vonatról két korombeli lány, a vasúti alkalmazott kezét nyújtva segítette le õket, mikor én jöttem, félreállt... Nagyon jólesett... De egyébként egy idõ után az ember olyan, mint egy üldözési mániás, mindenkibõl a rosszat látja. Mint írtam, átéltem ezt, még néha ma is. Én a fõ okot abban látom, hogy nem voltam és ma sem vagyok megelégedve magammal. Nekem van párom, azóta javult a helyzet, de most megint felszökött némileg a súlyom, megint utálok emberek közé járni és mindenkiben a lenézést látom. :(
Vannak tipikusan paraszt emberkék, õk sztem mkit szívatnak és mkivel keménykednek, akit olyannak tekintenek, akivel ezt meg lehet tenni. Gondolom, félénkebb vagy, nem az a saját magát mindenáron megvédõ típus-én sem vagyok az. Ezek ebben találják a szórkaozást-hát igen, elég alacsony az ingerküszöbük. Egyébként meg nyugi, biztos találsz vkit majd (én 22 vagyok, nekem sem volt még eddig nagyon kapcsolatom, de optimista vagyok-még).
Lehet, hogy találkoztál 1-2 bunkóval, de attól még nem bunkó minden férfi. Egyébként, amit Te érzel, Te gondolsz magadról, azt sugárzod a külvilág felé is.Gyúrj önbizalom terén és egy kis optimizmus sem árt:)
"Viszont a harsányabb nõknél néha olyan ÉRZÉSEM van, mintha nem is lennének igazi nõk:O" Érdekes meglátás...Mert Te így gondolod, az nem azt jelenti, hogy más is, de Te ebbõl mégis a nõ gyûlöletnél kötöttél ki... Egyébként szeintem egy harsányabb nõszemély mégiscsak talpraesettebbnek(természetesen ehhez sokminden hozzá tartozik, amit a külsõbõl, meg 1-2 szóból nem lehet levonni), élettel telibbnek tûnik, mint , aki állandóan meghúzódik a sarokban...
Az hogy valakit megtaposnak, megrugdosnak tömegközlekedési eszközön szerintem mindennapos...
Fú, neked tényleg komoly gondjaid vannak. Szóval aki nem harsány, hanem csendes, mint te, csak az a nõ?
Tapasztalataim szerint a harsányabb nõket nem piszkálják. Ha valaki félénk, azt meg b.sztatják úton-útfélen. Persze nem mindegyik, de kétharmaduk legalább.
A kérdező hozzászólása: Viszont a harsányabb nõknél néha olyan érzésem van, mintha nem is lennének igazi nõk:O Akkor most a férfiak egy része, aki ilyen paraszt, az igazából nõgyûlölõ lenne?
A kérdező hozzászólása: 1 Nekem szerintem nincsenek önértékelési problémáim, legalábbis ennyire...azért sok mindenben elégedett vagyok magammal, szinte mindenben.Csak fáj, hogy nem vesznek emberszámba. 2 Ebben lehet, hogy igazad van...nem kéne adnom ilyeneknek akkor a véleményére.Igaz, félénk vagyok túlérzékeny és gyenge testalkatú, mármint nem vagyok ilyen nagy, tenyerestalpas bika csaj:DLehet, ezzel élnek vissza...
A kérdező hozzászólása: 3 Nem mindegyik bunkó, csak a többség:) Legalábbis úgy vettem észre.Amúgy pasik elõtt nyuszi leszek:D 4 De itt kevesen voltak, amikor ez történt.

Ti érzitek ha tetszetek valakinek? Csak én viselkedek úgy, hogy még semmi nem történt de máris minden nap azt várom, hogy odajön hozzám és akkor majd lesz valami köztünk?

Én tökre így vagyok.... Még semmi sem történt sőt nem is tudom, hogy tettszem e neki de valahogy mégis azt várom, hogy a héten összejövünk... (együtt járunk angolra és van egy kis szabadidőnk ahol azt csinálhatunk amit akarunk)

Legjobb válasz: Sajnos én is ilyen vagyok. Legutóbb még kávézni is elhívott a srác, aztán meg kiderült, hogy még barátnõje is van, engem csak havernak tekint. Én meg elképzeltem, hogy milyen jó is lesz, ha még néhányszor kávézgatunk, aztán szépen összejövünk. Errõl valahogy gyorsan le kéne szoknom, neked is ezt tudom tanácsolni.

Sajnos én is ilyen vagyok. Legutóbb még kávézni is elhívott a srác, aztán meg kiderült, hogy még barátnõje is van, engem csak havernak tekint. Én meg elképzeltem, hogy milyen jó is lesz, ha még néhányszor kávézgatunk, aztán szépen összejövünk. Errõl valahogy gyorsan le kéne szoknom, neked is ezt tudom tanácsolni.
én is ilyen vagyok :( ez a két idézet többé kevésbé igaz az ilyenekre mint mi : "Fáj, hogy ennyire szeretlek, mert ha rád nézek látom, hogy mennyire nem érdekel..." "Egy nõ legnagyobb ellensége véleményem szerint az álomvilág amiben él.Lassacskán belebolondul abba, hogy nem ölelheti meg azt aki álmában már feleségül is vette..."
Sajnos én is ilyen vagyok, mikor már varom hogy legyen vmi, elhivjon ide oda, és nem teszi rá jövök hogy nem kellek neki tul késõ és megint szomorkodom a saját hülyeségem és vakságom miatt :(

Az jó, ha úgy szólítok meg egy lányt, hogy szia milyen napod volt?

Merthogy állítólag úgy kell odamenni, teljesen természetesen viselkedve, mintha már ismernénk egymást.

Legjobb válasz: Szia! Nem zavarna, ha kicsit beszélgetnénk? Talán így, õszintén.. De az hülyeség, hogy úgy kell odamenni, mintha ismernéd már.. Én legalábbis szimplán bunkóságnak venném, és le is írtad volna magad azzal..

Szia! Nem zavarna, ha kicsit beszélgetnénk? Talán így, õszintén.. De az hülyeség, hogy úgy kell odamenni, mintha ismernéd már.. Én legalábbis szimplán bunkóságnak venném, és le is írtad volna magad azzal..
Nem jó! Teljesen betegnek tûnik. Vagy azt gondolja, õt nézed annak. Ennél az is jobb, ha szemezés után, - ha úgy látod, neki is tetszel, - megkérdezed, hol láthatod újra.
Ááá, dehogy! Idegenhez nem mehetsz úgy oda, hogy "milyen napod volt". Én tuti hülyének néznélek, vagy azt hinném, hogy összekeversz valakivel. A megszólításnál törekedj arra, hogy természetes legyen az adott szituban. 25/L
Szerintem azt kérdezd meg tõle hogy hanyas melltartót hord... :D Amerikai Pite 1-7. ;) x'D
Sztem se túl jó ötlet..Inkább ugy, hogy szia már sokszor láttalak erre(nem baj ha nem igaz) nincs kedved beszélgetni, meginni egy kávét vagy valamit? Ha ezt kedvesen mondod, és látszik rajtad, hogy nem egy elmebeteg vagy, nem hiszem hogy akármelyik lány is bunkón reagálna..Legalábbis én biztos nem.:)
Szia! Találjak ki valami nagy hülyeséget, vagy anélkül is itt maradhatok veled?
Nálam az összes közül az utolsónak lenne esélye... :) Vagy a kérdezõnek. Szerintem simán válaszolnék, bízva benne, hogy addig rájövök honnan ismerem, és ha már elkezdtünk beszélgetni, lehet, hogy még jól is alakulhat :)
Mnj oda hozzá, de inkább szerintem is kérdezd meg, hogy nem lenne e baj ha beszélgetnétek...meg mondd el neki, hogy hol szoktad látni...és akkor maj dmegy a beszélgetés magától..a léyneg, hogyha tetszik szólítsd meg... Én pont tegnap ébredtem rá hogy sokat vártam, és a lánynak akit már 2 éve nem mertem megszólítani lett pasija...pedig arra készültem, hogy majd szeptemberben ha kezdõdik a suli..de már mind1..úgyhogy légy bátor, nehogy így járj...

Szerintetek örülne a párom ha úgy lepném meg, hogy beállítok hozzá egy üveg pezsgővel és utána úgy alakítom a dolgokat, hogy egy romantikus este legyen belőle? 18/L

szeretném meglepni,mostanában kicsi ellaposodott a kapcsolatunk ami 1 éve és 8 hónapja tart,mindig náluk vagy nálunk vagyunk,tvzünk,dvdzünk ilyesmi,néha mozi,vagy beülünk valahova és meg akarom lepni egy romantikus estével.az alkohol úgyis vágyfokozó hatású,legalábbis nálam,kicsit a gátlások is elt?nnek,ezért gondoltam.Fiúk ti örülnétek ennek?

Legjobb válasz: szerintem tetszeni fog neki:)

szerintem tetszeni fog neki:)
Kezdésnek elég jó. Öltözz valami szexi ruhába meztelenre táncold le magad, majd a dolog után etesd meg valami finom dologgal.
Én ugyan lány vagyok, de szívesen megosztom veled az én tapasztalatomat, remélem nem haragszol meg érte. Mi a párommal távkapcsolatban élünk, és tavaly úgy alakult, hogy 5 hétig nem találkoztunk volna. Én egyik nap gondoltam egyet, elutaztam hozzá, becsöngettem, és azt mondtam a kaputelefonba, hogy "Hoztam pezsgõt, koccintunk?" (éppen aznap kaptam egy díjat). Õ nagyon örült, és egy szuper romantikus este kerekedett ki belõle egy hihetetlenül jó szeretkezéssel a végén. Nem tudok semmit a barátodról meg rólad, de azért vigyázz, nehogy úgy érezze, hogy ellenõrizgeted! Sok szerencsét!
LEGYÉL A BARÁTNÕM! :D
Igen! Ha esetleg nem tetszene a barátodnak, én szívesen fogadom :D
A kérdező hozzászólása: amúgy is mennék hozzá, meg majdnem minden nap találkozunk, tehát az hogy ellenõrizgetem, az nincs benne a pakliban, köszönöm szépen a válaszokat:) a szexi ruhával jó ötletet adtál:)
A kérdező hozzászólása: XDXDXDXD
Szerintem be fog válni. Pezsgõ, szexi ruha, tánc, érzéki szex, finom vacsora... Imádni fogja, ha nem akkor idióta:) 22/f
A kérdező hozzászólása: táncolni nincs szándékomban:) nem az a típus vagyok:)

Ha tabletta mellett esek teherbe, azt hogyan veszem észre? De úgy, hogy még ne csússzak ki a 12 hétből.

Legjobb válasz: 23:44-esnek: És aki 30-40 felett fogamzásgátlót szed, az már 15-20 éve szedheti, úgyhogy az elsõ kérdésed, hogy 10 éves korában kezdett-e el szexelni, nem is értem... "Ha igaz amit írtál,akkor tudhatnád, hogy ha teherbe esel nem jön meg" Ez hülyeség. Ha gyógyszert szedsz, megvonásos vérzés jelentkezik fõleg az elsõ két hónapban, de utána sem muszáj elmúlnia. Ezért van az, hogy tabletta mellett nehezebb észrevenni, ah terhes vagy, mert megvonásos vérzés van! Szerintem ha aggódsz, akkor havonta csinálj egy tesztet a vérzés után 3-4 nappal, de ha rendszeresen szeded, nem sok esély van a terhességre.

23:44-esnek: És aki 30-40 felett fogamzásgátlót szed, az már 15-20 éve szedheti, úgyhogy az elsõ kérdésed, hogy 10 éves korában kezdett-e el szexelni, nem is értem... "Ha igaz amit írtál, akkor tudhatnád, hogy ha teherbe esel nem jön meg" Ez hülyeség. Ha gyógyszert szedsz, megvonásos vérzés jelentkezik fõleg az elsõ két hónapban, de utána sem muszáj elmúlnia. Ezért van az, hogy tabletta mellett nehezebb észrevenni, ah terhes vagy, mert megvonásos vérzés van! Szerintem ha aggódsz, akkor havonta csinálj egy tesztet a vérzés után 3-4 nappal, de ha rendszeresen szeded, nem sok esély van a terhességre.
7 éve szeded már! Mikor kezdtél szexelni? 10 évesen? Ha igaz amit írtál, akkor tudhatnád, hogy ha teherbe esel nem jön meg. Ha meg nem estél teherbe akkor megjön. a 12 hét meg min 3 hónap, tehát ha már egyszer vagy kétszer nem jött meg akkor tuti, hogy terhes vagy!!!! De még nem csúsztál ki!!!
A menses nem olyan mint máskor(ha megjön):barnás inkább, rövidebb ideig tart. De ha kezdõ gyógyszeres vagy akkor ez a tabitól is elõfordulhat.
Igen, ha mindenképp a 12. hétnél elõbb akarod észrevenni, akkor elég kéthavonta is:)
úgy hogy ha gyanú van csinálsz tesztet. a mensi elmaradására nem lehet számítani, mert általában nem marad el, mire meg elmarad addigra simán kicsúszol a 12 hétbõl. egyébként nem lehetsz terhes ha rendesen szeded, úgyhogy nyugalom.
A kérdező hozzászólása: értem...de akkor elég 2 havonta is csinálni, nem?:)
Egyetértek. Ha emiatt aggódsz, akkor minden hónapban, a vérzés után pár nappal csinálj egy terhestesztet, csak hogy megnyugodj.
elõzõ vagyok. a megvonásos vérzés minden hónapban jelentkezik, az elsõ két hónapot arra az esetre értettem, ha netán teherbeestél.
A kérdező hozzászólása: 24 éves vagyok...azért tettem fel a kérdést, mert ezen az oldalon sokszor olvastam, h aki tablettát szed, annak jelentkezik vérzés akkoris, ha teherbe esett...ésígymost ráparáztam, hogy akkor honnan tudhatom, ha esetleg teherbe estem?
A kérdező hozzászólása: szóval barnás, és rövidebb ideig tart....értem. köszi. nem, nemvagyok kezdõ, 7 éve szedem már.
A kérdező hozzászólása: köszi. rendesen szedem, viszont a gyógyszerem triregol. 7 évig nemvolt vele semmi gondom, semmi mellékhatás, a kezdetektõl nagyon megvoltam vele elégedve, viszont olvastam, hogy a triregoltól nagyon sokan teherbe estek. na és ígyjött rám a para...

Ha újra szeretnék felvételizni és kiiratkozni onnan ahonnan felvettek, akkor ezt megtehetem úgy, hogy még a félév vége elõtt, illetve, hogy ne kelljen kifizetnem a tandíjat?

Jelenleg az ELTE-BTK-ra járok, de kiszeretnék iratkozni, majd újra felvételizni a Corvinusra.

Legjobb válasz: Ha ez az elsõ féléved, és még a második félév megkezdése elõtt kiiratkozol, akkor nem kell visszafizetned az ösztöndíjat. Azt is megteheted, hogy a második félévet passziválod majd, így sem kell fizetned, mivel csak az aktív félévek számítanak.

Ha ez az elsõ féléved, és még a második félév megkezdése elõtt kiiratkozol, akkor nem kell visszafizetned az ösztöndíjat. Azt is megteheted, hogy a második félévet passziválod majd, így sem kell fizetned, mivel csak az aktív félévek számítanak.
A kérdező hozzászólása: És úgyse kellene, ha még a vizsgaidõszak elõtt iratkozik ki? Nagyon Köszönöm a választ.

Miben különbözik a menstruáció ha normálisan jön meg, vagy ha úgy jön meg, hogy terhes vagy. (Pl fogamzasgatlo miatt)?

Legjobb válasz: Ha fogamzásgátlót szedsz, akkor nem vagy terhes. A fogamzásgátló megvonásos vérzést okoz, de nem igaz, hogy terhességet imitál, mert a terhesség alatt (legalább is általában) nem rendszeres a menstruáció. Egyszerûen a fogamzásgátló a magas progeszteron szintet tartja fenn, ami a ciklus második felére lenne amúgy jellemzõ, és emiatt elmarad az ovuláció. A 7 napos szünet alatt pedig a prog. hiány miatt, ahogy normális esetben is vérzés jelentkezik. Ennyi. Azzal sem értek egyet, amikor valaki azt mondja, hogy fog. gátló alatt nem normális a menstruáció, mert ugyanúgy a prog. hiány okozza, csak nem a sárgatest elsorvadása idézi elõ, hanem a gyógyszer hiánya.

Ha fogamzásgátlót szedsz, akkor nem vagy terhes. A fogamzásgátló megvonásos vérzést okoz, de nem igaz, hogy terhességet imitál, mert a terhesség alatt (legalább is általában) nem rendszeres a menstruáció. Egyszerûen a fogamzásgátló a magas progeszteron szintet tartja fenn, ami a ciklus második felére lenne amúgy jellemzõ, és emiatt elmarad az ovuláció. A 7 napos szünet alatt pedig a prog. hiány miatt, ahogy normális esetben is vérzés jelentkezik. Ennyi. Azzal sem értek egyet, amikor valaki azt mondja, hogy fog. gátló alatt nem normális a menstruáció, mert ugyanúgy a prog. hiány okozza, csak nem a sárgatest elsorvadása idézi elõ, hanem a gyógyszer hiánya.
A kérdező hozzászólása: Ugy értettem, hogy ha fogamzásgátló alatt leszel terhes, miben lesz masabb a megvonasos verzes? Allaga, kinezet, stb.
Ha terhes vagy NEM menstruálsz
A kérdező hozzászólása: De van aki igen... Es arra vagyok kivancsi, hogy az miben kulonbozik, mintha nem lenne terhes.
Kevesebb és rövidebb ideid tart, esetleg nem olyan sûrû a vér. Kb ennyi. De egy ilyen menstruáció még egyáltalán nem jelent terhességet, vegyél tesztet, az a biztos.

Ha a mobilbirodalom.hu-n vagy pl GSM-ben veszek egy telefont, akkor bontatlanúl kapom úgy, hogy még rajta van az a fólia amit lekell szedni? Mert nem akarok bontott készüléket venni.

Legjobb válasz: Ezt senki nem tudja.. Írd meg nekik megjegyzés rovatba, hogy csak bontatlan dobozt vagy hajlandó átvenni. Abszolút megértelek, más üzlet már próbált rám sózni használtat újként...

Ezt senki nem tudja.. Írd meg nekik megjegyzés rovatba, hogy csak bontatlan dobozt vagy hajlandó átvenni. Abszolút megértelek, más üzlet már próbált rám sózni használtat újként...
A kérdező hozzászólása: Ksöz a választ! :) E-mailban tegnap írtam is nekik és megnézem a választ.
A kérdező hozzászólása: Mert tényleg nem jó, hogy úgy adják, így nincs meg bennem az az érzés, hogy ez az én ÚJ telóm

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!