Találatok a következő kifejezésre: Ha úgy hogy a csiklóm (12 db)

Ha úgy érzem hogy a csiklóm körül görcsöl az mit jelenthet?

36 hetes vagyok és nagyon picit de érzem naponta 1 szer 2szer

Legjobb válasz: szia,én is pont 36 hetes vagyok,és nekem is görcsöl,bár én inkább nyilalásnak mondanám amit érzek,szerintem csak azért lehet mert közeledünk a szüléshez, nem?

szia, én is pont 36 hetes vagyok, és nekem is görcsöl, bár én inkább nyilalásnak mondanám amit érzek, szerintem csak azért lehet mert közeledünk a szüléshez, nem?
Okozhatják a szalagok nyúlása is, mert a nagyajkak bõrében is tapadnak! nekem a nagyajkamba szokott nyilalni, meg a lágyékhajlatba!

Akkor is van a lányoknál ejakulátum ha csak csiklón keresztül élvez el, és nem hüvelyi az orgazmus. Amúgy az milyen érzés és hogy lehet úgy szeretkezni hogy elmenjek hüvelyben is akárhogy csináljuk nem tudok csak ha a szájával izgatja a csiklómat?

Van erre valami fortély?

Legjobb válasz: Nekem akkor is van, de csak ha folyóvizet használok (te ne használd, mert nem jó, már én is kezdek leszokni róla). A hüvelyi orgazmus kicsit nehezebb dolog. Pettingeléskor próbálja megkeresni a G-pontodat és azt izgatni, majd próbáljatok ki különbözõ pózokat, hogy nektek melyik válik be. Lovaglóban van a legmélyebben benned, misszionáriusban izgatja legjobban a csiklód és hátulról van legközelebb a G-pontodhoz. Ezek csak tippek, sokat próbáljatok ki.

Nekem akkor is van, de csak ha folyóvizet használok (te ne használd, mert nem jó, már én is kezdek leszokni róla). A hüvelyi orgazmus kicsit nehezebb dolog. Pettingeléskor próbálja megkeresni a G-pontodat és azt izgatni, majd próbáljatok ki különbözõ pózokat, hogy nektek melyik válik be. Lovaglóban van a legmélyebben benned, misszionáriusban izgatja legjobban a csiklód és hátulról van legközelebb a G-pontodhoz. Ezek csak tippek, sokat próbáljatok ki.
A kérdező hozzászólása: folyóvizet?????? Nem fogom használni mert nem is értem , elmagyarázod? Légyszi!!!! Köszönöm szépen a tanácsokat , próbálom hasznosítani majd õket. :-)
Arra gondolt, mikor pl. tusolás közben a vízsugárral izgatod a csiklód, de nem érdemes túl gyakran alkalmazni, mert túl erõs és nem fogsz tudni a fiú által elmenni.

Szeretnék tanácsokat kérni, mert csak úgy tud eljuttatni a csúcsra, ha simogat a kezével (ekkor én is őt. Tehát kölcsönös). Ilyenkor nem ujjaz meg, csak a csiklómat izgatja. Hogyan élvezhetném én is a sexet?

Mivel én nem tudok sex közben elmenni, már azt nem is kívánom, de persze neki meg hiányzik. Már lassan 5éve vagyok együtt a férjemmel. Lassan 2éve házasok vagyunk. Most várjuk a 2. babát Mostanában így is eléggé eltávolodtunk. Ja és nem ? a hibás ebben, mert ? el?tte senikvel sem volt orgazmusom!

Legjobb válasz: G-pontot még nem kerestétek meg? vibrációs gyûrû? dildo? vibrátor? Legyetek kutyapózban, közben simogathatod (vagy õ simogathatja neked) a csiklód.

G-pontot még nem kerestétek meg? vibrációs gyûrû? dildo? vibrátor? Legyetek kutyapózban, közben simogathatod (vagy õ simogathatja neked) a csiklód.
igen, minden féle képpen olyan pózt kell találnotok ahol a simogatás kölcsönös vagy ahol tud téged simogatni pl hátulról de én is ajánlanám a csikló izgató vibrátort. feküdj a hasadra helyezd el a vibrit úgy h neked jó legyen és hagyd h belédhatoljon.

Miért van az, hogy ha szex közben simizem a csiklóm, és úgy megyek el, akkor utána már teljesen elmegy a kedvem mindentõl. MIÉRT?

?:( a párommal már 2éve együtt vagyunk,és mindegyik iyen esetnél ez volt,és nagyon zavar,hogy elmegyek és utána egyaltalán nem élvezem,sõt nem is kívánom.SEGÍTSETEK:( 19/l

Legjobb válasz: Kicsit zavaros, ha nem simized és úgy mész el akkor még van kedved folytatni? Amúgy pedig ez csak annyi, hogy te ilyen 1 körös vagy vannak akik többször el tudnak és megmarad a vágy van aki csak 1× tök normális csak ha 1 körös vagy akkor úgy kell idõzítenetek, hogy jól jöjjön ki a dolog és mindenki boldog legyen.

Kicsit zavaros, ha nem simized és úgy mész el akkor még van kedved folytatni? Amúgy pedig ez csak annyi, hogy te ilyen 1 körös vagy vannak akik többször el tudnak és megmarad a vágy van aki csak 1× tök normális csak ha 1 körös vagy akkor úgy kell idõzítenetek, hogy jól jöjjön ki a dolog és mindenki boldog legyen.
A kérdező hozzászólása: sajnos hüvelyileg nem tudok elmenni, de én is erre gondoltam :/ köszönöm a választ!:)
Örülök h segíthettem, azért ne skatulyázd be magad h hüvelyileg nem tudsz lehet nincs így csak még nem jutottál el egy magasabb szintre ezzel kapcsolatban.
Igaz amit az utolsó mond, nekem is 10 év kellett mire rájöttem hogy hüvelyi orgazmusra is képes vagyok! Szóval ne add fel!;)
Ennyi! Meg kell találni aki kihozza belõled. #1 és #3 voltam :D
Nem minden nõ automatikusan multiorgazmusos. Ha te egylövetû vagy, azzal nem tudsz mit csinálni. Hosszabb kihagyás, (kiéhezettség) némileg javithat, de ez ugye nem fog elõfordulni ;) Azt ki tudod próbálni, hogy mennyire igaz rád ez az egylövetûslég. Önkizéskor a csúcspont után cc: 5 perccel kezd el megint izgatni magadat, és nézd meg, hogy pár perc pihenõ után hogy reagál a tested. Ha nem jó, nem kivánod, vagy kellemetlen, akkor az a helyzet, hogy te ilyen vagy és kész.
ezzel én is igy votlam mindig, ha egyszer elmegyek kell a pihi, onnantól nem hogy nem kivánom hanem még kellemetlen is a dolog. Nekem van hüvelyi orgazmusom is igaz tanulni kellett, rá kellett jönni a technikára.... Ne menj el közebn csak a végén és akkor nem lesz gond. 30/N
Én el tudok élvezni hüvelyileg is, és csiklósan is, és az a helyzet, hogy ha csiklósan élvezek el, akkor ugyanaz van, mint nálad. Sõt, néha még fájni is tud a csiklóm orgazmus után, és akkor már alig várom, hogy a barátom befejezze. Hüvelyileg viszont sokkal jobban bírom utána is, bár tény, hogy csak az elmúlt hetekben volt életemben elõször, hogy egymás után többször élveztem el. De még ha nem is élvezek el többször, egy orgazmus után ha hüvelyileg van, sokkal kisebb "szenvedés" kivárni, amíg a barátom befejezi. olvass utána, az nem jön magától, én is csak úgy tanultam, hogyan lehet. oké, én próbálgatással, de a neten biztosan sok irodalom van, ahol utánanézhetsz, hogyan tanuld meg. vagy gyakorlod és próbálkozol. ha segít, priviben elmondhatom, hogy én hogyan tanultam meg.

Lehetséges? Nem tudok hüvelyről elmenni, de pl. ha a barátom bennem van és közben izgassa a csiklómat úgy megyek el h közben bennem is mozog, akkor más hogy érzem egy kicsit?

Lehetséges h akkor kezdem érezni a hüvelyr?l is, egy id? után eltudnák csak onnan menni?

Legjobb válasz: Úgy kell elmenni ahogy tetszik,gyakorolni kell és kialakul a dolog.Nincs erre szabály hogy hogy kell elmenni,mindenki úgy mén el ahogy el tud menni.

Úgy kell elmenni ahogy tetszik, gyakorolni kell és kialakul a dolog.Nincs erre szabály hogy hogy kell elmenni, mindenki úgy mén el ahogy el tud menni.
Izgassa az ám, még az orrodat is tisztíccsa!!!
IZGATJA te paraszt
A kérdező hozzászólása: Más érzés mintha 2 helyrõl is mennék el egyszerre sztm felerõsödik amikor csiklóról elmegyek és abban a pillanatban érzem jobban h bennem van és mozog és jó de szeretném ha csak onnan sikerülne.
nem lehet belõle bajod...:) fõleg ha csiklózol... meg szerintem akkor se ha ujjazod magad. :)
Inkább csak maszturbálj! Attól semmi bajod nem lesz, ha izgatod a puncidat, de ha nem menstruálsz, akkor még nagyon fiatal vagy a szexhez.
másodikkal értek egyet. masztubálni persze hogy lehet, de a szexhez még fiatal az akinek még nem jött meg.
Második vagyok. Ha majd megjön a menstruációd, nem azt jelenti, hogy akkor feltétlenül szexelned kell! Csak akkor szexelj, ha szerelmes vagy valakibe, kölcsönösen akarjátok és bíztok egymásban és minden tudtok a védekezésrõl, a nemi betegségekrõl és a terhességrõl.
A válaszolok abbol indulnak ki, hogy 9...11 éves közötti vagy. Én inkább megkérdezem, mennyi idös vagy?( Masztizni gyakorlatilag egészen kis kortol lehet, és sokan szoktak is. Nem lett bajuk töle.)
A kérdező hozzászólása: 14 vagyok, de köszi :)

Más lány is szokta úgy érezni, hogy ha aktus közben simogatja magát, néha "elveszik" az orgazmus érzése a csikló és a hüvely között?

Csak úgy tudok orgazmust elérni (de így sokszor hüvelyit is) ha szex közben simogatom is magam. Néha baromi jó így, f?leg hátulról vagy ha én vagyok felül, de pl. misszionárius pózban nagyon nehezen sikerül, és hát néha találkozom a fenti problémával, kiváncsi vagyok, más is van -e így?

Legjobb válasz: nemtudom nem simogatom magam szeksz közbe :O

nemtudom nem simogatom magam szeksz közbe :O

Másnál is úgy van hogy ha a csiklóját sokáig izgatja akkor csak kissebb örömet érez, egy kicsit elélvez és utánna érzékeny lesz a csikló még az éritnésre is fáj?

egyedülálló vagyok.hüvelyi orgazmusom sosem volt még csak kívül próbálkozok mert a másik nem nyújt élvezetet.SZÓVAL ha szét teszem a lábam és azt maszírozom jó érzés .valaki segítsen

Legjobb válasz: Szerintem ez természetes! Az én barátnõmnek is így van és még sok más lánynak....

Szerintem ez természetes! Az én barátnõmnek is így van és még sok más lánynak....
Ezt hívják hüvelyi orgazmusnak :D
A kérdező hozzászólása: ezt? én azt hittem hogy az a hüvelyit ujjazással lehet elérni a csiklóit pedig csiklómasszázsal és én csak a 2.at tudom de utánna fáj és annyira nagyon em élvezem mint másoktól halom
Ja elírtam Csiklóira gondoltam :D
A kérdező hozzászólása: :D okés
szia, ne hara, hadd ne másoljak be mindent! Haasználd a keresést! Nagyon nagyon sok ilyen kérdés van és tök jó válaszok!
Szevasz, ne menj a tankönyvek után. Örülj annak, hogy elélvezel, és örömet tud okozni neked a barátod. Fedezzétek fel egymás testét minden módon, és rájössz, hogy a hüvelyi/csikló orgazmus szétválasztása arra szolgál, hogy elég cikket tudjanak írni a szexológusok...
A nõk 87%a sosem élvez el hüvelyen keresztül. Ez már csak így van.

Miért van az, hogy néha viszket a csiklóm, és ha megvakarom aztán megyek pisilni, alig tudok, mert ugy fáj?

Nemtudom,miféle probléma lehet ez,de ha viszket a csiklóm és megvakarom,nagyon fáj a pisilés,de ha nem vakarom akkor minden normális,de a viszketés is csak néha jön elö:S

Legjobb válasz: Lehet, hogy a vakarással megsérted a húgycsõnyílást. Próbálj intim mosakodót használni, de ha így is visszatérõ a probléma a viszketés, akkor jobb lenne megnézetni, nincs-e valami fertõzésed. Ha a 'néha' viszket naponta jelentkezik, akkor rögtön orvos.

Lehet, hogy a vakarással megsérted a húgycsõnyílást. Próbálj intim mosakodót használni, de ha így is visszatérõ a probléma a viszketés, akkor jobb lenne megnézetni, nincs-e valami fertõzésed. Ha a 'néha' viszket naponta jelentkezik, akkor rögtön orvos.
Csatlakozzom az elõttem szólóhoz, valószínû ez az oka.
ez valami gombás fertõzés lesz!Én is jártam már így! Nem mindenkinél egyforma gomba, lehet más bakteriális fertõzés is. Mielõbb nõgyógyász!!!!!! Inkább nem írok semmilyen gyógyszert, kenõcsöt mert lehet nem kezeli a betegséged, aztán akár még meddõ is lehetsz!!!!!!
Szerintem is ezer %, hogy valami fertõzés lesz. Ha csak néha jön elõ, akkor ráadásul nem is lehet túl újkeletû a dolog. Doki kiírja a tabit, kúpot, krémet és seperc alatt rendbejön. Ezek nélkül nem hiszem, hogy elmúlik - fõleg ha eddig nem tette - csak nagyobb gondot okoz. Menj el és írasd fel a gyógyszert!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!