Találatok a következő kifejezésre: Ha úgy hogy 6-7 hónapos (2 db)

Ha úgy alakul, hogy 6-7 hónapos terhesen, kis terhességi cukorral kell új orvost keresnem, vajon elvállalnak még ilyenkor?

Magánrendelésen gondoltam az új dokit is, megkeresni, szóval remélem, nem lesz gond, de érdekelne, ki mit tapasztalt.

Legjobb válasz: Hát hogyne vállalna el? Miért ne? Semmi olyan nincs benne, amiért ne vállalna el. Én is 24 hetesen költöztem, és semmi gond nem volt:-)

Hát hogyne vállalna el? Miért ne? Semmi olyan nincs benne, amiért ne vállalna el. Én is 24 hetesen költöztem, és semmi gond nem volt:-)
Biztosan el fog vállalni, ha felkéred!
Engem elvállalt a dokim 6 hónapos terhesen terhességi cukorral, és egy elõre láthatóan bonyolult csáaszárral::) )

3 hónapos kisfiam a mai napon eddig 2-szer evett mindössze. Ma nagyon sokat alszik. Igény szerint etetem, de eddig a napi 6-7-szeri evés az meg szokott lenni. Ma úgy néz ki nem lesz. Max. Csak 5 ha az meglesz. Nem baj hogy ma ilyen kevésszer eszik?

Legjobb válasz: Lányom 3hósan napi 5x evett,de ebben az éjjel nem volt benne,mert aludt este 6tól reggel 6-8ig.Nem fog éhenhalni,ha ma egyszer nem eszik 6-7x,ne aggódj.Ha éhes lenne,felkelne.

Lányom 3hósan napi 5x evett, de ebben az éjjel nem volt benne, mert aludt este 6tól reggel 6-8ig.Nem fog éhenhalni, ha ma egyszer nem eszik 6-7x, ne aggódj.Ha éhes lenne, felkelne.
A kérdező hozzászólása: Igen, ez igaz. Köszönöm. Csak folyton futkozom a szobájába hogy ránézzek, de olyan édesen alszik. Nincs szívem felébreszteni.
Az enyém is csak 5x evett ebben a korban, úgyhogy nagy baj nem fog történni.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!