Találatok a következő kifejezésre: Ha úgy h van (194 db)

eléggé!
miért mentél bele, és most hogy vélekedsz a továbbiakban a pasiddal való kapcsolatodról?
Meséld már hogy történt, s mi történt. Tudom, hogy le akarod itt írni. Na gyerünk!
Nekem nem gáz, nem velem szúrsz ki, hanem magaddal. Úgy látom csõre töltve a következõ "Lehetek-e terhes?" kérdés! :D
A kérdező hozzászólása: 4-en voltak.
Gázabb lett volna, ha pár úthenger ment volna át rajtad. De a végeredmény így is ugyanaz lesz, ha a pasid megtudja. Már csak az a kérdés, kakaós vagy lekváros palacsinta legyen.
Nekem is szólhattál volna
Ha viseltél rózsaszín lakk szopóálarcot akkor nem gáz, mert nem ismertek meg.Így viszont híre megy a dolognak. Jelzem, hogy a társadalmi megítélése egyértelmûen negatív.
Mennyi az a pár? Jó volt a buli?
A kérdező hozzászólása: viccesnek találom mert már úgy se tudom visszacsinálni xD
fõleg akkor gáz, ha errõl xD-vel írsz... remélem kamu :D
És még viccesnek is találod...grat! Mond el neki...és figyeld a reakciót!
Gyöngyi te vagy az?
Kamu. Ha mégsem, akkor gáz, de kit érdekel a ribnckodásod? Még a pasidat sem sajnálom, ha ennyire balga egy papucs, hogy ezt nem veszi észre.
A kérdező hozzászólása: Nem tudja még xD
nagyon
A pasid mit szólt hozzá,
Nagy baj, de azért leírhatnád részletesen, mert kíváncsiak vagyunk. A pasidnak meg mond el, elõbb utóbb úgyis megtudja. A következõ pasidnak is mond el õszintén a kapcsolat elején.

Ha eljön randira, úgy, h van bnője, utána miért dob erre hivatkozva? Akkor miért jött el?

persze randi előtt nem közölte, h van bnője. önmagának mond ellent. első randi:találkozik velem, de van bnője 2. randi:azt mondja azért nem találkozik velem, mert van bnője. szóval mi lehet az igazi indok?

Legjobb válasz: Esetleg válogat? Gondolta hátha jobb leszel, mint a mostani, aztán meggondolta. Szerintem felejtõs a srác...

Esetleg válogat? Gondolta hátha jobb leszel, mint a mostani, aztán meggondolta. Szerintem felejtõs a srác...
A kérdező hozzászólása: hm
1! egyet értek N
Vagy csak hazudott, nincs barátnõje, egyszerûen nem tetszel neki. A helyedben nem foglalkoznék többet vele. Vannak még jobb fej srácok is.
Nem meri a szemedbe mondani, hogy valamiért nem jössz be neki, hagyd a fenébe !

Miért van az, h a macska a gazdája mellkasára szeret telepedni (lefeküdni aludni)? Hallottam már, olyat is, h vigyázni kell ha újszülött van a házban, h neh a macska ráfeküdjön mert a kicsinek a szivét elnyomja úgy h megáll és belehalhat.

Legjobb válasz: Az én macskám minden testrészemre szeret telepedni és ott aludni, ha csak a mellkasomra feküdne az még istenes lenne.:) Éjszaka jön és ráfekszik elõször keresztben a lábamra, aztán jön a hátamhoz simulni, hónom alá, aztán a nyakamra, arcomra, fejemre.:) Nem egyszer ébredek úgy hogy nem kapok tõle levegõt... De nagyon szeretjük ezért mindent elnézünk neki:p

Az én macskám minden testrészemre szeret telepedni és ott aludni, ha csak a mellkasomra feküdne az még istenes lenne.:) Éjszaka jön és ráfekszik elõször keresztben a lábamra, aztán jön a hátamhoz simulni, hónom alá, aztán a nyakamra, arcomra, fejemre.:) Nem egyszer ébredek úgy hogy nem kapok tõle levegõt... De nagyon szeretjük ezért mindent elnézünk neki:p
A szívdobogást szereti érezni.
Igen, elsõnek igaza van. Nekem ha fáj valamim, nagyon édes a cica, mert ráfekszik, és dorombol.
Így érzi magát a legközelebb hozzád. A babáknak pedig a légzése áll le, nem a szívét nyomja össze.
Az enyém is oda fekszik, ahol éppen fáj. Ha a fejem fáj, hát az kényelmetlen tud lenni:) A mellkasomra ritkán fekszik, de ha olvasni szeretnék, akkor mindenképp.
érdekes, az én perzsám gyûlöli ha direkt simogatjuk, neki minden csak akkor kell, amikor õ karja:s:D


elõször is ne írj úgy mint egy 14 éves tini pi*csa, hidd el már az sokat segítene...:D
40 évesen gáz magadhoz nyúlni, pároddal kellene megoldani... még 40 évesen is a farokméret foglalkoztat? szánalmas...
Ez nem így mûködik. A szolgáltatótól kapott max sávszélességet nem tudod megháromszorozni routerrel...
ha azt akkarod hogy mindegyik gépre 5 mega jusson fizess elõ 15 megás netre és a NetLimiter programmal minden gépen 5 megbaitre korlátozd a sebességet
másnak úgy sincs, szóval örüljél
ti emberek mindig többet akartak, akármit megkaptok.
Gyakorolni, gyakorolni, gyakorolni :) másképp nem nagyon fog menni... de mindenképp bíztató, hogy van olyan póz, amiben már sikerült, úgyhogy szerintem idõ kérdése, hogy máshogy is menjen. Próbáljatok utánakeresni a neten, hogy milyen "gyönyörfokozó" pózok vannak, amikben a nõ nagyobb eséllyel el tud élvezni.

Hogyan deríthetõ ki, h egy adott telefonszám kihez tartozik, ha csak a szolgáltató ismert, de titkosítva van? Milyen módszerrel nyomozható ki, vagy hívható fel a telefonszám úgy, h kiderüljön név szerint, h ki áll a vonal másik végén?

Részletes számla alapján adott egy szám, amivel férjem egy hónap alatt kb 80 smst, illetve számtalan néhány mp-es, perces hívásokat váltott. Hiába állítom szembe a tényekkel, tagad a végtelenségig, ezért ki szeretném deríteni, h pontosan kihez tartozik a szám, h végre kiderüljön, h nem vagyok paranoiás, és jogosan tessékelhessem ki az otthonunkból.

Legjobb válasz: Most ez egy válóperes kérdés? Akkor nem itt van a helye. Azt meg ezerszer leírtuk már, hogy a titkosított telefonszám az titkos. Azt te nem ismerheted meg. Ha megtudhatnád, akkor kitõl titkos?

Most ez egy válóperes kérdés? Akkor nem itt van a helye. Azt meg ezerszer leírtuk már, hogy a titkosított telefonszám az titkos. Azt te nem ismerheted meg. Ha megtudhatnád, akkor kitõl titkos?
Szerintem tökmindegy, hogy kié a szám. A bizalom már elveszett, ennek annyi. Rendõrségen kívül másnak nem ad(hat) ki a szolgáltató adatot, viszont mivel bûncselekmény nem történt, így oda hiába mész. Az egyetlen módszer az, hogy felhívod, és elbeszélgetsz vele.

Mit jrlrnt az h norma? és h ha úgy van h közösségi norma az mi?

normál válaszokta... sürg?s..

Legjobb válasz: Norma: mérték, szabály, minta.

Norma: mérték, szabály, minta.

Ha valaki már hosszú ideje ( 1 éve ) együtt van a barátjával akkor érthető ugye h megszokott a kapcsolat? És már ilyenkor az se meglepő ha a szerelem nem úgy lángol mint az elején?

De tudom h szeretem attól h nem mindig érzem, de mikor ha nagyon összeveszünk és külön válnánk vagy valami akkor érzem a legjobban hogy szeretem és mennyire szükségem van rá. Vagy ha nagyon jó napunk van, vagy pedig mikor bújunk egymáshoz.

Legjobb válasz: Ha szereted, nem csak azért vagy vele, mert "megszoktad" , akkor semmi baj, de ha nem így van, akkor az a végéhez vezethet.

Ha szereted, nem csak azért vagy vele, mert "megszoktad" , akkor semmi baj, de ha nem így van, akkor az a végéhez vezethet.
teljesen normális. ne aggódj. :) 25 (házas)
A kérdező hozzászólása: akkor így az se baj ha nem mindig érzem? de tudom közben hogy szeretem és nagyon fontos nekem.
(akkor így az se baj ha nem mindig érzem? de tudom közben hogy szeretem és nagyon fontos nekem.) nem baj egyáltalán. :) soha ne feledd: 1: ha tökéletes lenne a kapcsolatunk, unalmas lenne. 2: és nem lehetne mindig visszahódítanom azt akit szeretek. remélem segít :) 25 Házas N

Samsung d900as telo. Az a bibi vele amikor beszelgetunk van ugy h percenkent megszakads ha fel akarom hivni akkor azt mondja h nem elerhetö, s vagy 5szörre sikerül ismét felhivnom, mintha nem lenne térben, de van rendesen tér, maxon. Ez miért lehet?

Legjobb válasz: Szió! Lehet hogy a beépített antennája nem veszi jól a jelet.Ha meg nincs térerõd nem enged telefonálni. Ez lehet a probléma. Szerintem szabadulj meg tõle minnél elõbb. -z-

Szió! Lehet hogy a beépített antennája nem veszi jól a jelet.Ha meg nincs térerõd nem enged telefonálni. Ez lehet a probléma. Szerintem szabadulj meg tõle minnél elõbb. -z-


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!