Találatok a következő kifejezésre: Ha úgy h (614 db)

Miért van az, h a macska a gazdája mellkasára szeret telepedni (lefeküdni aludni)? Hallottam már, olyat is, h vigyázni kell ha újszülött van a házban, h neh a macska ráfeküdjön mert a kicsinek a szivét elnyomja úgy h megáll és belehalhat.

Legjobb válasz: Az én macskám minden testrészemre szeret telepedni és ott aludni, ha csak a mellkasomra feküdne az még istenes lenne.:) Éjszaka jön és ráfekszik elõször keresztben a lábamra, aztán jön a hátamhoz simulni, hónom alá, aztán a nyakamra, arcomra, fejemre.:) Nem egyszer ébredek úgy hogy nem kapok tõle levegõt... De nagyon szeretjük ezért mindent elnézünk neki:p

Az én macskám minden testrészemre szeret telepedni és ott aludni, ha csak a mellkasomra feküdne az még istenes lenne.:) Éjszaka jön és ráfekszik elõször keresztben a lábamra, aztán jön a hátamhoz simulni, hónom alá, aztán a nyakamra, arcomra, fejemre.:) Nem egyszer ébredek úgy hogy nem kapok tõle levegõt... De nagyon szeretjük ezért mindent elnézünk neki:p
A szívdobogást szereti érezni.
Igen, elsõnek igaza van. Nekem ha fáj valamim, nagyon édes a cica, mert ráfekszik, és dorombol.
Így érzi magát a legközelebb hozzád. A babáknak pedig a légzése áll le, nem a szívét nyomja össze.
Az enyém is oda fekszik, ahol éppen fáj. Ha a fejem fáj, hát az kényelmetlen tud lenni:) A mellkasomra ritkán fekszik, de ha olvasni szeretnék, akkor mindenképp.
érdekes, az én perzsám gyûlöli ha direkt simogatjuk, neki minden csak akkor kell, amikor õ karja:s:D
elõször is ne írj úgy mint egy 14 éves tini pi*csa, hidd el már az sokat segítene...:D
40 évesen gáz magadhoz nyúlni, pároddal kellene megoldani... még 40 évesen is a farokméret foglalkoztat? szánalmas...

Bulgáriában nyaral a barátnőm, ha sms-t szeretnék írni neki akkor a tel. Számán kell változtatni vagy jó úgy h 0620-1111111111?

Legjobb válasz: jo ugy ahogy van....(mivel Te nem tudhatod elvileg, h kint van, akkor is meg kell h kapja az sms.t)

jo ugy ahogy van....(mivel Te nem tudhatod elvileg, h kint van, akkor is meg kell h kapja az sms.t)

Mit tegyek ha úgy érzem . H a férjem nem mond igazat nekem?

Nagyon szeretem férjem és mindent meg tesz értünk csak néha azt èrzem h nem mond igazat!most nem meg csalàsról van szó màs dolgokban és most úgy èrzem egy elég komoly ügyben pedig tök nyilvân valo h nem úgy van.mègis h vezesem rà h elmondja az igazat?ennyit jelentek neki?nem értem mi baja van veszekedni nem akararok és meg gyanusitani sem!mit tegyek ez igy nem mehet tovàbb!

Legjobb válasz: "tök nyilvân valo h nem úgy van" Ha annyira nyilvánvaló, akkor nem kell hosszasan rávezetni, és gyanúsítgatni. Mondd meg neki, hogy ez nyilvánvaló, és tiszteljen meg azzal, hogy nem hülyének.

"tök nyilvân valo h nem úgy van" Ha annyira nyilvánvaló, akkor nem kell hosszasan rávezetni, és gyanúsítgatni. Mondd meg neki, hogy ez nyilvánvaló, és tiszteljen meg azzal, hogy nem hülyének.
Lehethogy tart toled. Próbáld rávezetni, hogy elmondhatja neked az igazat és nem lesz belole cirkusz.
Köszi utolsö! Épp ezt gondolom, ugyan írd már meg. Sose igazolódott be, hogy hazudott, csak te gondolod? Az még nem jelenti, hogy nem mond igazat!
VAGY írd le, hogy MIRÖL van szó konkrétan, miben nem mond igazat, VAGY ne kérdezz, mert ilyen semmitmondó fogalmazás alapján nem lehet választ adni a kérdésedre.
Nem lehet, hogy azért nem mond igazat, mert olyan téma, ami fáj neki?
13-14 évesektõl még elfogadható ez a rengeteg infantilis h. és társai. De egy gyereket nevelõ férjes asszonytól tragikus.
Istenkém....
ez nem magyar beszéd
Nagy házasság lehet az amihez a gyikon kell neki elmagyarázni hogyan beszéljen a férjével...
Az utolsó sem állt 2szer sorba, mikor az észt osztották... 1. Elárulhatná mi az a qrva nagy ügy, amiben a férje hazudik, mert lehet nem is olyan nagy ügy. 2. Ha meg nincs bizonyítéka a férje hazugságai!ra, akkor honnan tudja, hogy hazudik? Mert az " úgy érzem hazudik" nem túl meggyõzõ! 3. Konkrétumok nélkül, nagyvonalakban lehet válaszolni, általánosságban!
Bocs, a18-as nem állt sorba kétszer észosztásnál...
Szerintem inkább õ osztogatta...
Mi a baj dragaim faj az igazsag? Ritka nagy bena eletetek lehet h a maseba akartok matatni. Hiaba hoborogtok attol meg szanalmasak maradtok. :-). Engem is sertegethettek pontozhattok akar minuszba is attol meg igaz amit irok. :-) Valaszaitoibol is latszik h az iq szint annyi mint nalam a pont amit adtatok. :-) Ha akarnatok tudnatok valaszolni, es nem ilyen nevetseges kifogasokkal jonnetek. De sebaj en megertem h idegbetegek vagytok hisz biztos nalatok sincs otthon minden rendben es idegenejen le tudjatok nev nelkul " oltani" a masikat de otthon kuss van. Nyugi nem gaz annyira. :-)
Ó, jaj, egy látó...:-D
névtelen látó mi viszont halók vagyunk
Pffff mekkora szerencsetlenek jarnak ide... mi a baj nem tudjatok mi az a dolog h hazudik neki? Ettol teljesen ki vagytok borulva, mert nincs min csamcsogni??? Jajj de szanalmasak vagytok. Inkabb szidjatok mert nem arul el semmit. Pedig marha egyszeru a kerdes, de itt agyhianyosok vannak amint latom. :-). Hihetetlenul nevetsegesek vagytok!! :-) A kerdesre valaszolva: ne bunkon de mond meg neki h miert kell hantazni? Mire jo? Nem hazasok vagytok? Neki ennyit jelent az h oszinte legyen veled? Ha igen akkor minek vagytok egyutt ha meg neked a tarsanak sem mondja el az igazat. Normalisan beszeld meg vele ezt nem csak errol a temarol, hanem azt is amikor mar parszor rajottel arra h nem mond igazat. Meg kell beszelni. Ha tovabbra sem valtoztat ezen te nem vagy hajlando elturni.
ugyanolyan sunyi mint a férje. összeillenek
"pedig tök nyilvân valo h nem úgy van" ugyan írd már meg, hogy miben nyilvánul meg, hogy tök nyilvánvalóan nem úgy van, ahogy a férjed mondja. Konkrétumokat írhatnál! Ha meg tudod, hogy nem mond igazat, akkor meg minek itt pampogni, eléállsz és megmondod, hogy apukám fejezd be a hazudozást, mert tényeim vannak, amik az állításod ellenkezõjét igazolják! Ebbõl a sok sületlenségbõl, mait leírtál nekem az jön le, hogy nincsenek tényeid a férjed hazugságára és a saját igazad igazolására, te csak úgy gondolod ezt az egészet! azzal messzire nem mész, ha bizonyíték helyett te csak úgy gondolod, hogy nem mond igazat...
Pedig a válasz egyszerü: imitt amott, jobbra balra, alant.
Zagyvalék ami írsz...vagy írd le mi a problémád, vagy old meg magad.
11: És hogy tudsz így vele együtt élni? Hogy tudsz morálisan megbékélni a helyzettel, hogy átvágnak?
A kérdező hozzászólása: Nem vagyok egy hâzi sârkâny néha ugyérzem h mèg egy nagy gyerek pedig mint irtam felelòsèg teljes . Nem tudom köszönöm vâlaszokat jó éjt mindenkinek
Tipikus gyáva ember, aki fél tõled, és a konfliktusoktól.Az én párom is beteges konfliktuskerülõ, meghunyászkodó személyiség, amivel sokszor felbosszantott.Én egyenes ember vagyok, mindig megmondom az igazat, még ha fáj is, így szíven ütött sok helyzetben ez a sunyi viselkedés, de kiugrosztottam a nyulat a bokorból mindig.Mondjuk közöltem vele, hogy beszéltem xy nevû ismerõsünkkel, és õ elmondta, valójában mi hogyan történt.Ekkor már kénytelen volt színt vallani.Mindig van közös pont, közös ismerõs, vagy olyan helyzet, amiben le lehet buktatni az illetõt. Egyébként nem feltétlenül téged akar ezzel becsapni, inkább fél a reakciódtól vagy mások véleményétõl.
A kérdező hozzászólása: Ez nem semmit mondo. bocs de nem irom le a törtènetet ez nem ide tartozik csak tanâcstalan vagyok.de igazâbol ha nem irtok mâr az sem baj csak èrdekelt volna mêgis h kezeljem ezt a helyzetet ès gondoltam talân volt mâs is ilyen be
A kérdező hozzászólása: Szerintem nem meri bevallani!mâskor rà kèrdeztem màr h szerintem nem ugy van de olyankor vissza tâmad "nem szo szerint" és lelki ismeret furdalàsom van utna h nem bizok benne! Igazâbol sosem derül ki h most nem mond igazat csak én sejtem!lehet h csak èn kèpzelem be
behalók

Mennyi az esélye a teherbe esésnek, ha 1x 2x guminélkül teszem be, de úgy, h előtte letörlöm az előváladékot?

Nem kell lehurrogni,még nem tettem be a barátn?mnek gumi nélkül,nem is akarom,csak kíváncsiságból.

Legjobb válasz: Tudom én,csak hát el menni nem megyek el és az elõváladék se lenne rajta pont arra az 1,2 benyomásra. Tudom,h hülye kérdés,csak multkor nem volt gumink és gondolkodtunk rajta,h mi lenne ha csak így 1x 2x betenném,h mekkora esély lenne a terhességre?!

A kérdező hozzászólása: Tudom én, csak hát el menni nem megyek el és az elõváladék se lenne rajta pont arra az 1, 2 benyomásra. Tudom, h hülye kérdés, csak multkor nem volt gumink és gondolkodtunk rajta, h mi lenne ha csak így 1x 2x betenném, h mekkora esély lenne a terhességre?!
A kérdező hozzászólása: Csak megnyugtatásul, a barátnõm akarta, h 1x 2x tegyem be, szal ibzosan élvezte volna és nincs szükségem koncentrációra, ahhoz h ne menjek el, sõt ha elakarok menni épp h akkor kell koncentrálnom, ezáltal addig birom ameddig csak akarom. De köszönöm a válaszokat, akk inkább nem próbáljuk ki, az a biztos! :)
annak kevés az esélye hogy te esel teherbe...a többirõl nem tudok biztosat mondani.
Sosem azzal van baj, ami a péniszedEN van, hanem ami a péniszedBEN.Szóval a törölgetéstõl max szép lesz és tiszta, de fogamzásgátlásra nem használható.
Tudod mit érnél el vele? Egy igen pocsék szexet, ahol 1-szer 2-szer megdöfködöd a barátnõdet, közben eszméletlenül koncentrálnál, hogy véletlenül se menj el, ezért nem is csinálnád gyorsan és mélyen, ráadásul rövid ideig, amit a barátnõd garantáltam NEM élvezne!Utána pedig hetekig idegeskedés, hogy vajon megjön-e neki. Hát így végig gondolva, ennyire nem lehet szar gumiban, de tablettával sem.Ez annyira rémes és emellett szinte mindegy, hogy mennyi lenne az esélye a terhességnek, hiszen, ha már egyszer összejött a nem kívánt baba, az legalább egy élvezetes szeretkezésbõl legyen, ne egy ilyenbõl.
ez nagyon sok mindentõl függ("fogékonyság" pl), de esély van rá, mert közben is jön ki elõváladék!
1. Elõváladék lehet szex közben is! 2. Az elõváladék is tartalmazgat spermiumokat 3. Ha akár 1x is óvszer nélkül szexszelsz már megvan az esélye, hogy a partnered teherbe eshet (feltéve, ha a kapcsolatban nem te vagy a lány)

1 év 7 hónapot dolgoztam megszakítás nélkül legutóbb, gyereket szeretnénk de lehet h egy év múlva ill lehet h 1 évig pl addig munka se lessz. Kaphatok e majd gyedet ha igénybe kell vennem úgy h ha most kimerítem a munkaügyi járadékokat?

Legjobb válasz: GYED-re és elõtte TGYÁS-ra akkor vagy jogosult, ha van munkaviszonyod az igényléskor. Ha nincs, illetve a szülést megelõzõ két évben nincs legalább 365 biztosított napod, akkor csak GYES- t igénylehetsz.

GYED-re és elõtte TGYÁS-ra akkor vagy jogosult, ha van munkaviszonyod az igényléskor. Ha nincs, illetve a szülést megelõzõ két évben nincs legalább 365 biztosított napod, akkor csak GYES- t igénylehetsz.

A barátom eléggé szõrös ott lent. H mondjam meg neki, h jobban tetszene ha kevesebb lenne, úgy h ne bántsam meg?

Legjobb válasz: Szarj bele, ha ezen megsértõdik, akkor úgyse jó ötlet járni vele.

Szarj bele, ha ezen megsértõdik, akkor úgyse jó ötlet járni vele.
Pontosan így... nem akarom hogy megsértõdj de jobban szeretném ha:...
Nyírd le a kibszott agancsodat ott lent te yeti
Mennyire szõrõs? Fonatot lehetne készíteni belõle? Pornófazont akarsz?
Egy kapcsolat egyik alapja a kommunikáció. Meg kell neki mondani szépen, hogy szeretnéd, ha csupasz lenne.
Szerintem a megfelelõ pillanatban, mikor csak kettesben vagytok, lehetõleg ágyközelben, ajánld fel neki játékosan, hogy mi lenne, ha kicsit ritkítana a dzsungelbõl, megajándékoznád egy kis furulyázással. Például. De felhozhatod neki csak így simán is, mint ahogy a kérdésben megfogalmaztad 20/L

Hogyan deríthetõ ki, h egy adott telefonszám kihez tartozik, ha csak a szolgáltató ismert, de titkosítva van? Milyen módszerrel nyomozható ki, vagy hívható fel a telefonszám úgy, h kiderüljön név szerint, h ki áll a vonal másik végén?

Részletes számla alapján adott egy szám, amivel férjem egy hónap alatt kb 80 smst, illetve számtalan néhány mp-es, perces hívásokat váltott. Hiába állítom szembe a tényekkel, tagad a végtelenségig, ezért ki szeretném deríteni, h pontosan kihez tartozik a szám, h végre kiderüljön, h nem vagyok paranoiás, és jogosan tessékelhessem ki az otthonunkból.

Legjobb válasz: Most ez egy válóperes kérdés? Akkor nem itt van a helye. Azt meg ezerszer leírtuk már, hogy a titkosított telefonszám az titkos. Azt te nem ismerheted meg. Ha megtudhatnád, akkor kitõl titkos?

Most ez egy válóperes kérdés? Akkor nem itt van a helye. Azt meg ezerszer leírtuk már, hogy a titkosított telefonszám az titkos. Azt te nem ismerheted meg. Ha megtudhatnád, akkor kitõl titkos?
Szerintem tökmindegy, hogy kié a szám. A bizalom már elveszett, ennek annyi. Rendõrségen kívül másnak nem ad(hat) ki a szolgáltató adatot, viszont mivel bûncselekmény nem történt, így oda hiába mész. Az egyetlen módszer az, hogy felhívod, és elbeszélgetsz vele.

Nem védekezünk csak úgy, h mikor én már elélvezek, érezi h nem bírja tovább akk kiveszi és kiveri magának. Utoljára pedig csk akk vette ki mikor érezte h elfog menni és rám élvezett, naon jóérzés! Jólenne ha belém élvezne! Élvezném!? ;)

Fiúk ti meddig tudtok ellenállni? mikor vagytok már úgy vele hogy mindegy milesz akkor is beleélvezek??(védekezés nélkül)

Legjobb válasz: Az értelmesebbje akkor, amikor nem jelent gondot egy új családtag érkezése, vagy ha a párjuk fogamzásgátló tablettát szed, vagy ne adj isten meddõ. Egyéb esetben idióta, aki ezt csinálja, a véleménye pedig nem mérvadó.

Az értelmesebbje akkor, amikor nem jelent gondot egy új családtag érkezése, vagy ha a párjuk fogamzásgátló tablettát szed, vagy ne adj isten meddõ. Egyéb esetben idióta, aki ezt csinálja, a véleménye pedig nem mérvadó.
Terhes akarsz lenni?
Hány éves vagy egyáltalán?
Ezt nem lehet idõhöz kötni, intenzitás kérdése is, meg még sok más dolognak is, de csak akkor, ha biztosan tudom, hogy nem lesz gond, pl. a naptári, hõmérõs és egyéb természetes módszerektõl, és ha elõtte megbeszéltük. Különben nem lenne ilyen.
érezi, huh ?
A kérdező hozzászólása: köszönöm:) *érzi* akart lenni:D csak azért gondoltam erre mert az elejétõl fogva nem védekezünk, és talán egyszer eszébe jut amit már õ is mondott h milyen jó lenne belémélvezni.. és sztem is jó lenne szeretném érezni ahogy lüktet bennem a férfiasága és eléri azt a gyönyört amit én is amikor a csúcsra juttat;)
H élvezni akar, akk hagyd. H érezni akarod, akkor vedd a szádba, vagy a popsidba.Naon jó lesz. Cs arr vigyázz, h nh a szemedet kilõje spricc kor. Eök jó lessssssz! Mammeglátod!
A kérdező hozzászólása: ez aranyos volt:) köszi de azt azért nem szeretném ha számba élvezne..a popsit meg még nem próbáltuk és nem is nagyon szeretném! tényleg jó lenne már együtt elélvezni!
Ha terhes akarsz lenni akkor nem élveznéd annyira ... Max úgy menne a dolog ha aktus után egybõl beveszel egy 72 órás tabit. Akkor mehet az élvezés minden testrésedbe !!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!