Találatok a következő kifejezésre: Ha úgy gumit, hogy (36 db)

Ha gumival csináljunk a pasimmal akkor is teherbe lehet esni? Már hallodtam olyat hogy kiszakad és ezt ö érezni fogja ha kiszakad? Félek hát ha ugyan ugy belém jön.

Legjobb válasz: Ha jól használjátok a gumit, akkor minimális az esélye a szakadásnak. Tessék elolvasni a hozzá kapott kis tájékoztatót és betartani az utasításokat.

Ha jól használjátok a gumit, akkor minimális az esélye a szakadásnak. Tessék elolvasni a hozzá kapott kis tájékoztatót és betartani az utasításokat.
ésszel kell kefélni
érzi ha nem hülyegyerek.

Mi valószinübb? Ha úgy lesz terhes a csaj, hogy gumival csináljuk, vagy ha ráélvezek a nadrágjára, de van még alatta fehérnemü is?

Vagy mindkettõ kizárt?Lehet hülye kérdés,de érdekel . :D

Legjobb válasz: Mindkettõ gyakorlatilag 0, de a gumi mégis kiszakadhat.

Mindkettõ gyakorlatilag 0, de a gumi mégis kiszakadhat.
Mind2 0 de a igen, a gumi néha kiszakadhat :D szóval a 2. verziónál a kissebb :D
A gumi csak akkor szakadhat ki, ha a) lejárt b) eleve lyukas c) vadállatok vagytok, a lány nem annyira nedves, félredugod, stb d) rosszul helyezitek fel (pl. marad benne levegõ) e) nem jó a mérete (túl nagy vagy túl szûk rád) Más esetben nem fog kiszakadni, ha jó minõségû, márkás óvszert használtok.
:) )
Meg azért az sem mindegy, hogy hol állsz a ciklusodban. Most tényleg te is a peteérésed környékén tartottál? Mert azt én írtam, de a te eredeti kérdésedbõl ez nem derül ki.
Igen, de ezt mind tudhattátok volna (és gondolom tudtátok is) elõre. Biztos nem gond, ha becsúszik a baba, ha kockáztattatok.
A kérdező hozzászólása: Nem problema ha lesz gyerek, orulnek neki, csak nem tudom mennyi eselye!
Teherbeesés esélye 33% az ovuláció napján lévõ együttlétnek, egészséges pároknál.
Nagy az esélye! Ha nem bánjátok, hogy lesz, akkor ne rohanj esemény utániért, de ezt beszéld meg a pároddal!
Az esély minden hónapban egészséges pároknál védekezés nélkül 30%.
Elfelejtette kivenni? Ejha....Érdekes. Irány a doki, írass 72 órás tablettát, ha nem akarsz gyereket/abortuszt/örökbeadást.
hát I J :D:D Igy jártál akár sikerülhetett is
A második menet miatt már eleve nagy az esély, hogy az elsö pillanatban, ahogy betette, tehres lettél. Az meg, hogy "elfelejtette kivenni", mindezt a peteérés idején garancia arra, hogy sikerült. Az óvszer CSAK akkor hatásos, ha alkalmazzák. A megszakitás meg NEM védekezés.
Így szoktak terhesek lenni az emberek. Védekezés nélküli nemi élettel. Nagyon gyorsan írass 72 órás esemény utáni tablettát.
Gratulálok, terhes vagy! Sok boldogságot!
Másik kérdezõ? Itt csak 1 kérdezõ van.
A másik kérdezõ a skizo, akinek a kérdését másolta a mostani :D
:D Jót mulatok, köszönöm....
Lehetsz!
Emberek, itt pár hónap alatt az a tapasztalatom, hogy a "lehetek-e terhes" kérdéseket tök felesleges kiírni, kivétel nélkül az mindegyikre a válasz, hogy IGEN. Ugyanis, ha egy nemileg érett férfi és nõ szexuális életet él, akkor lehet terhes. Legfeljebb az esélyek különböznek, védekezés mellett kicsi, annak hiányában nagy... de érdekes módon senki sem ezt kérdezi:) )
A kérdező hozzászólása: Peteeres elott kb 2 nappal volt!
Nem haragszom, tudom, hogy nem rossz szándékból tetted, de jobb ékezetek nélkül, mint más válaszát így felhasználni. Vagy akkor emeld ki az eredeti kérdésed. Amúgy szerintem annyiból lényeges, hogy a 2. adag ment be, hogy az már kevésbé "tartalmasabb", mint az elsõ, így esetleg kevesebb az esélye a terhességnek.
Igen, teherbeeshetsz.Csak azt nem értem a történet szempontjából miért érdekes az, hogy elõtte óvszerrel csináltátok, amikor utána telibe beléd ment? Teljesen lényegtelen, hogy múltkor, meg két hete is volt óvszer. Egyszer nincs, ráadásul ovu idõben, akkor lehet baba.
A kérdező hozzászólása: Ne haragudj, kerlek! De tenyleg nagyon rossz ekezetek nelkul irni!
Jaj Istenem!... :(, de gáz. Jó, nem kapott sok választ, de tényleg vehetné a fáradtságot az újrafogalmazásra.
egyébként lehet, hogy az ékezetek miatt másolta, de jó lett volna az ékezet nélkül is, csak ez így olyan kellemetlen mindkettõtöknek.

A barátom azt mondja, hogy ha szexelünk majd akkor amikor élvezne akkor kiveszi (ugye ugy gumi meg semmi nélkül) de szerintem így nem lenne jó ötlet, sőőt. Szerintetek?

én még elég tudatlan vagyok sajnos..:/

Legjobb válasz: Attól függ, hogy nézzük. Ha teherbe akarsz esni, akkor jó ötlet.

Attól függ, hogy nézzük. Ha teherbe akarsz esni, akkor jó ötlet.
Hogyne. Gondolom azt is hozzátette, hogy õ mennyire ügyes. De, ha teherbe akarsz esni, akkor én is ezt a módszert javaslom. Ugyanis ez NEM védekezés.
Hát elég veszéjes játék ez én nem ajánlom kivéve ha embrió kezdeményt akarsz szelektálni magadból?
1. Ez nem védekezés, így szoktak a legtöbben teherbe esni 2. Ha tudatlan vagy e téren, ahogy írtad, akkor nem kéne ezt még eröltetni, hanem utána olvasni stb
mivel te is beismerted, hogy még elég tudatlan v agy, szerintem hanyagold a témát, MINUMUN 5ÉVIG!!! gondolom 12-13 lehetsz, szóbal 5 év múlva, viszonylag érett leszel a dologhoz. de hogy a kérdésedre is válaszoljak, ez semmilyen védekezés! Ha nem akartok óvszert használni, akkor javalom, hogy anyukáddal keress fel egy nõgyógyászt. de õ is csak akkor ad gyógyszert, ha már rendszeres a menstruációd, és az sem 100%os ráadásul kell 3 hónap, amig hatni kezd. szóval, marad a gumi, ha meg nem tetszik a kedves párodnak, én elgondolkodnék, hogy mennyire is érdekled õt, ha nem törõdik azzal, hogy terhes lehetsz, és elcseszheti az életedet!
az elõttem szólók jól szóltak, és pedig azért is mert van elõfolyás
Ez így tényleg nem pálya. Ne engedd. Jobban jársz ha elmész egy nõgyógyászhoz. Ja és az egyik hozzászóló írta, hogy "3 hónap mire hatni kezd" a gyógyszer. Ez hülyeség. A gyógyszer általában már az elsõ hét után, vagy amint elmúlt a menzeszed már hat. Tapasztalatból mondom. L/21
Már ne is haragudj de ez butaság. Ne dõlj be neki, csak meg akar fektetni de még védekezésre is sajnálja a pénzt. Küldd el a bús-büdösbe. Ahoy.
kb. negyven évvel ezelõtt ez volt az egyetlen legális módszer a védekezésre, Magyarországon. Persze 21 éves korom elõtt, akkor még nem láttam lányt bugyi nélkül.
A kérdező hozzászólása: Jójó.értem és köszönöm.
A kérdező hozzászólása: :) köszii. (L)
Szinte semmi. Ezt értsd úgy hogy közel a 0-hoz.
Hát azért nem semmi..van egy kicsi esélye, de nem sok!
ez volt nálunk is tegnap reggel, pár nap múlva megkell jönnie, tudom magamról h nagyon aggodos vagyok még ha csekély az esélye akkor is kicsit félek, most együttérzek veled
Lányok, lányok!!! Ejnye. :-) Lényeg az, hogy nem olyan könnyû teherbe esni. De ne így romantikázzatok, hogy törölgetitek, hanem vagy gumi vagy gyógyszer. Anno nagyon féltem, sõt! kifejezetten tiltakoztam azellen hogy gyógyszert szedjek, mondván, hogy nem kell majd hormonos baba. Aztán elkezdtem nem mûködni és a gyógyszer gyógyított meg. Tehát nem árt. Anyukátokkal beszéljetek errõl... A szülõk se hülyék, sejtik, hogy nem ki nevet a végén-t játszotok a sráccal.
Végdekezni ha nem akrsz terhes lenni! Ez a legfontosabb! semmi törölgetés, nem teszi be teljesen, kimostam...stb aki nem akar babát annak jön össze a legkönnyebben! Egy gumi sokkal kényelmesebb mint egy abortusz, hidd el! Ráadásul egy koton nem teszi tönkre az életed, egy AB viszont könnyen megteheti. Tehát ne törölgess, hanem gumi vagy gyógyszer! Azért drukkolok, hogy megússzátok!
Sose azt számold, hogy mennyi a valószínûsége! Ha már szexelsz, azt felelõsségteljesen tedd! Elrettentésképpen elmesélem, hogyan készültem én: letörölgette kihúzta kiöblögette mindezt a mensi utolsó napján És tessék: nemsokára 25 leszek! Annyi védekezési módszer van, olvass utána.

Mennyi rá az esély arra, hogy ha a gumi elszakadt mielőtt a párommal elélveztünk és kb fél percig ugy csináltuk, hogy terhes lehetek első szexnél?

ha esetleg eseményutánit szeretnék venni 15 évesen kapok anyum beleegyezése nélkül?és n?orvos felirása nélkül is kapok?

Legjobb válasz: Ha ténylegesen nem volt benned mikor elment akkor az esély annyira kicsi, hogy tulajdonképpen nem érdemes miatta aggódni. Mindenesetre ne aggódj ha nem ment el mielõtt kivette nem lehet baj.

Ha ténylegesen nem volt benned mikor elment akkor az esély annyira kicsi, hogy tulajdonképpen nem érdemes miatta aggódni. Mindenesetre ne aggódj ha nem ment el mielõtt kivette nem lehet baj.
Az én válaszomat nem olvastad??? Van rajta spermicid anyag. KINYÍRJA szó szerint a katonákat! Ne aggódj! Meg ha aggódsz, akkor késni fog!!! Vegyél Magne B6-ot és napi 4-et nygodtan megehetsz belõle nem árt, akkor megnyugszol és meglátod nem lesz semmi baj! ;o)
16, háát, belefér mondjuk. Én még mindig azt mondom, ha nem ment el akkor megnyugodhatsz. A tabi már a te dolgod.
Eseményutánit nem csak 18 év felett adnak, elmész egy tiniambulanciára (minden nagyobb városban van) és feliratsz.nem vizsgál meg , meg semmi, csak felírja. Elég drága dolog , egy ilyen tabi 5 000 ft körül van.
Nem minden óvszeren van spermicid anyag, szóval nincs igaza az utolsó válaszolónak.
Hát...ha a gumi elszakadt akkor az a biztos, ha eseményutánit iratsz, mivel hihetetlenül nagy hormontartalmú, nem gyerekjáték ezért csak orvos irhatja fel. Az h anyukád beleegyezése kell-e...hát azt passzolom tovább. Vagy 14 a határ vagy 16:S Amúgy nem tudom hogy 15 éves létedre karácsony elõtt h állsz anyagilag de ezek nem olcsó gyógyszerek:D (mármint ha a szüleidet ki akarod és ki tudod hagyni ebbõl a dologból) Azért sok sikert:)
18 a korhatár, azalatt nem adják ki az eseményutánit, ne parázz elõre, majd csak akkor ha esetleg nem jön meg.
Ne aggódj!!!! Ezeken a gumikon van egy úgynevezett spermicid anyag, a mi megöli a spermiumokat. ha nem ment el benned, nem kell aggódnod. Ha kiszakadt, s utána újjat húztatok, s úgy ment el, nincs gond. Egyébként ahhoz képest elsõ volt neki :o) Egész jól bírta :o) Általában pasiknál az elsõ megáll 3 ki-be huziban :o) Figyeljetek arra is, hogy rakjátok fel a gumit! Sisak összeszoríííííít! De nem kell aggódj!!!
(1. válaszoló) Nyugi tényleg nem para ha nem ment el mielõtt kivette volna! Abszolút nyugi! Nem tudom, hogy hány éves a barátod, de ráadásul az elsõ pár évben a spermák nagy % még csak nem is képes a megtermékenyítésre, nem tudom ezzel mennyire nyugtattalak meg mert nem milyen idõs a pasid. De tény, hogy no para :)
A kérdező hozzászólása: csak akkor ment el miután uj gumit huztunk fel..hát ez már szerencsére nem szakadt el...szoval nagyon reménykedek:S:S:S
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi:) ...hát kicsit parázok tõle, mert jövõhétvégén kéne h megjöjjön és addig meg félek..:S
Esemény utánit.. Barátnõmnek úgy adtak, hogy elvitte magával a 18 éves ismijét. Szóval szerintem tedd te is ezt. Bár kétlem, hogy terhes lennél.. :)
A kérdező hozzászólása: köszi:) hát már kezdtem megnyugodni de észrevettem h a guminak ami elszakat egy nagyon pici része bennem maradt:S:S:S...igy lehetek már terhes?:Sléccii segitsetek:Sköszi
A kérdező hozzászólása: köszi:) ..16 éves és ez volt neki is az elsõ..:)
A kérdező hozzászólása: hát remélem télleg nem lesz semmi baj:) köszi:) ..párom is tök aranyos velem meg mindig nyugtat szoval..kezdek télleg megnyugodni:) de csak akkor fogok teljesen majd ha megjön
Ha már egy teljes levelet végigszedtél, akkor a szünetben is védett vagy, nincs szükség kiegészítõ védekezésre.
Jól tudtad. Nem kell kieg. védekezés.
Elég régi. Mibõl áll venné egy új csomagot?
mi lenne ha vennétek egy frisset és nem kisérleteznétek a LIDL a 12db-os 1000ft alatt van
Akkor semmi pánik! Szorgalom és akaraterõ kérdése minden! ;-)
anyudnak is meséld el majd
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, remélem igazad lesz. Am õ már nem szûz bár még csak 2x csinálta.
Mennyire tapasztalt a barátod? Mert ha még "gyerekcipõben" jár a szexet illetõen, akkor ez elõfordul! Majd idõvel, ha már gyakorlottabb lesz, akkor szépen megtanulja kontrollálni és elhúzni az aktust, h mindkettõtöknek jó legyen!
A kérdező hozzászólása: Képzeljétek szombaton eljött a nagy nap, a barátom vett 1 úój doboz gumit, banánosat. De nem sikerült a szex, mert a barátom miután felhúzta a gumit egybõl elment...utána meg nem próbáltuk meg többször. Ez elég ciki, nem? Szerintetek sikerülni fog valaha?
nem tanultad, meg hogy csak olyat szabad használni aminek legalább 2 évig jó a szavatossága?
Dugjatok, az a lényeg...
Szuper! Majd mesélj el itt mindent! :D
Vegyél újat!!! Óvszernél nagyon is számít a szavatossági idõ!!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Veszünk 1 új dobozzal! :)
Ja, vegyetek újat. Pár szár forint.
Az óvszer még mindig olcsóbb mint egy baba vagy egy kankó.
Szerintem nem haltok bele, ha vesztek egy újat. Biztos ami biztos.
Elõfordul ez, fõleg ha úgy rád van kattanva, amennyire lehet. Kérlek, ne is éreztesd vele, hogy ciki, ne törd össze a bimbódzó férfiasságát, pláne ha te pont azt akarod, hogy ezt mártsa meg benned. Ha legközelebb belekezdtek és ilyen van, vidd el a fürdõbe, zuhanyozzon le, aztán úgy ahogy kilép a zuhany alól, merevítsd ki megint, amit kell, óvszert rá és ne kíméld! 10-20 perc elég az újratöltésre, viszont lassabban fog elmenni másodszorra.
ha kiszakad, akkor nem marad benne a G.ECI utóbbi is elõfordul
A kérdező hozzászólása: akkor most melyik?
Hacsak nincs piercinged "ott lent", akkor 100.1% esély, hogy nem fog kiszakadni.
mit melyik? lehet észrevehetõ szakadás is, meg pici lyuk, de az szerintem inkább ha amúgy is sérült volt. szex közben ha szétszakad, azt észre lehet venni, nyugi
A kérdező hozzászólása: azért írtam, h ha lyukas lett volna akkor csak kifolyt vna belõle..
de akkor marad még benne. láttál már gumit egyébként? nem úgy tûnik
hat en mindig amikor lehuzom csavarok rajta egyet es megszoritom h nem ereszt-e valahol, mert ha akkor derul ki h kilyukadt akkor meg van a 48oras... 22f

Ha a gumi kiszakad, akkor az csak úgy történhet, hogy szanaszét szakad? Vagy van olyan hogy egy pici lyuk lesz rajta és azon szépen becsurran? Hallottatok már olyanról?

Legjobb válasz: Velem egyszer fordult elo, s nem volt nehez eszrevenni a lyukat volt vagy 2-3cm, viszont a gond az volt hogy egyaltaln nem vettem eszre a szex kozben csak amikor kihuztam. Fal feher arc, idegesekedes +surgossegi tabletta, azota preferalom h a lany szedjen foggatlot.

Velem egyszer fordult elo, s nem volt nehez eszrevenni a lyukat volt vagy 2-3cm, viszont a gond az volt hogy egyaltaln nem vettem eszre a szex kozben csak amikor kihuztam. Fal feher arc, idegesekedes +surgossegi tabletta, azota preferalom h a lany szedjen foggatlot.
igen, van olyan is, hogy nem is látszik a lyuk, mert olyan apró... belül meggyûrõdik, és kiszakad... bár ennek nem akkora az esélye, mint a másiknak, amit leírtál

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!